hel32
|
Dobro jutro Mi smo pa prehlajeni , zgleda, da je vse skupi povezano: zobki, vročina, prehlad, eh, bogi moj , pa še neki kašlja, bom malo počakala poklicla P da vidim, kaj bo rekla, sicer vročine zdaj nima, je imel samo 1 dan, ampak nosek je poln, in smo fulll sitni, ko ga mama puca. Go-ta, ja, vsi pravijo, kak velikan je Lukas, ja itak, najraje ima pivo , fotka je slučajno nastala, ko sploh nisva pričakovala je zgrabil prazno pločevinko in nagnil, kot, da hoče pit, očitno mu pivo diši, kot mami , kako naj to povem, živimo kak kilometer od centra, pa smo na samem in nismo, je naselje, sam, da mi imamo 2 parceli, in se vidi kot da okoli ni hiš, imamo pa sosede kr čez, ampak tu je mir, ni g ceste, ni težkih tovornjakov ni glasnih sosedov, pravi raj zame in moje živce, sem namreč po naravi ful nervozen človek, ampak se kontroliram, tak da mi mirno okolje res ful paše Aprilčica, lušni sta obe, Julija je bolj očiju podobna, se mi zdi Ma jaz tako pravim glede teh župnikov, naj se grejo solit, bili bi najraje glavni, naj bojo srečni, da mladi ljudje sploh hočemo krstit svoje otroke!Saj če greš k maši so tam same omce stare!!!! Ti mu kr zabrusi, moj je tudi tako naredu, sicer ne zaradi krsta, ampak v trgovini, ko je hotel mimo vrste kr na blagajno, mu je razložil, kje je vrsta , od takrat mu ne upa kaj muksnit, upam, da tako ostane! Muca, moja dva imata oba priimke po očetu, pa se nič ne obremenjujem, sem pa mu tudi predlagala, da bi si spremenila priimek pa noče slišat, on se hoče poročit z celo ceremonijo, enkrat.......ne vem gdaj.Lukas mi pravkar pokašljuje, ma me malo skrbi Modrasmotka, mislim tvoja tašča je pa res brez dela si ga pa nardi, a ne, moja bivša je bila ista, mislim, zraven pralnega stroja je sedela in prala cote, in kr naprej neki preštekovala programer , pa pri likanju tudi, kr neki komplicirala, in likala celo večnost, eh kr neki, valda je imela cajt, ko je imela sam 1 otroka, kje pa imam jaz zdaj cajt, sploh ne likam, perem pa ko je polno cot, dam program za ful umazano pač 1 uro bolj dolgo pere, potem pri 3 pa itak ne bom imela cajta obešat, bomo kr na sušilca sušili, so pa praški tako močni zdaj, da res ne rabiš komlicirat kaj dosti. Kaj če si pa kupita svoj pralni stroj in vaše perilo sama pereš? Sicer pa nasvet, čim prej od nje, ker če ne bosta šla na svoje se bosta zaradi njenih fint vidva začela prepirat, tako je bilo pri mojem prvem zakonu, kr, čim prej, služba, pa če jo ima on, pa magari v garsonjero, sam da si svojem, pa to je sam nasvet moj. Tulpek, Lukas isti, ko vidi mojo šalčko, se kr trese, in grabi po njej, tako, da zdaj moram daleč stran od njegovih rokic dajat na mizo, če ga imam v naročju. Anžetka, vse najboljše malemu za pol leta