|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.2.2010 22:20:49   
tulpek
Mene pa s tem, da ne sme biti blizu krvavic user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za mene letos ne bo krofov user posted image bo pol kile manj zato user posted image . Ampak me zanima, kaj bo po koncu diete, ko bom mogla nadoknadit vso čokolado za nazaj user posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.2.2010 22:28:06   
hruškolinka
Anžetka, opoldne mu dam sadje al pa zelenjavo mal pomešano z mojim mlekom, zvečer pa riževo al pa ovseno kašico v mojem mleku. Sem mu pa zdej dva dneva dala banano, pa ga je tako zaprla, da se je danes jokal, ko je kakal. Ti mu kar daj, mal pa le pogrej. No, kaj pa vem, jst mu mal pogrejem pod toplo vodo. Tok, da ni hladno.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.2.2010 22:29:30   
hruškolinka
Dans je pa moj dragi dal spat otroka in se zbuja že 2 uri na vsake pol ure. Zgleda, da je šel napet spat. Moram zaslišat moža, kaj je z njim počel, ker me ni blo doma, sem telovadila na aerobiki.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.2.2010 22:31:43   
go_ta
tulpek, se boš po koncu diete odpravila na ekskurzijo v kakšno proizvodnjo čokoladeuser posted image Jst pa s tabouser posted image
eee25, upam, da sta krofa uspešno prebavljena.user posted image
sanikaa, ja, se strinjam s tabo. Men so tvoje metode všeč, odvisno bo pa tudi od mojega otroka, kako jih bo sprejemal.user posted image
anžetka, upam, da najdeta pravi vozek. Kar pobrskajta naokrog, da najdeta najboljšo varianto. Sem pozabila povedat, da imamo mi Jane Nomad - na slikcah mi sploh ni bil všeč, ko sem ga pa vidla v živo, sem se zaljubila v zeleno varianto tega vozička.user posted image Zdaj nas opaziš že od dalečuser posted image ja, jane vozički so ful dobri, ampak dragiuser posted image
Sem hotla še slikco pokazat, dans sva imela z malim foto sessionuser posted image
user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
10.2.2010 0:15:09   
Muca83
Čer! Sem že kar zaspana, pa za kišto visim user posted image Moj mi je danes malo očital, da sem preveč za kišto. Sem potem poštudirala, da je včeraj hotel user posted image pa sem čisto spregledala znake in bila res cel večer za računalnikom. Ma saj pravim, da sovražim to elektroniko. Drugač pa kar se tiče user posted image sem se jaz čisto odvadila, tako da ne ravno pogosto.

Danes sem imela pa celo kuhinjo mokro. Lano vedno kopam na kuhinjski mizi (v čebričku, ker se v banjici ni dobro počutila) in do sedaj je lepo sedela v vodi in se igrala z igračkami, danes je pa odkrila lepoto čofotanja in je tako mahala z rokami, da je bilo vse mokro user posted image Prav razmišljam, da bi ji kupila fliperja in jo dala v veliko banjo ampak je mogoče še malo prekmalu. Sem pa gledala katalog od Leclerca, ki je danes prišel in imajo ful poceni fliperja, za 8 eur, pa maxi cosi avtosedež 9-18 kg je 103 eur, sam moj pravi, da mu ni všeč.

Krvavice - ko sem bila otrok smo imeli vsako leto koline. Živeli smo 100 m od stare mame, ki je imela mini kmetijo in smo ji skoz pomagali. In tako smo vsako leto 2 pujska zaklali - en je bil za nas. Tako, da že celo življenje točno vem kaj je v njih ampak kot otrok sem jih jedla, zdaj pa ne več.
Kvinoja - tudi jaz prvič slišim. user posted image
Zobki - jaz sem jih kar nehala pričakovati. Upam, da jih še dolgo ne bo, ker tko kot je zdaj je prav fino. No, razen noči, ker se tamala še vedno skoz zbuja in večinoma spi pri meni. Ampak sem se kar navadila že.

hel32, to bo pa ful dobro izgledalo, ko bo samo velike trojkice imel. Bo kot vampirček user posted image Ful mi je zanimivo, da so trojkice prve.
Miška, po tvojem pisanju tako redko user posted image , da se čudim kako sta 3 otroke uspela naredit. user posted image

aprilčica, kako pogosto pa kopaš Julijo? Jaz Lano zdaj kar vsak dan, ker se ful rada, sem uvedla večerno rutino in se skušam držat ur in kar lepo uspeva.

go_ta, jaz dajem Lani že od 3 mesecev igračke v vodo. In se vedno ful igra, jih grize in premetava. user posted image Joj kok huda fotka! Niko mi res izgleda fulvelik!

anžetka, saj tole z zvezdico samo mojemu uspe. Sem jaz probala pa se je čisto razjezila user posted image K men se hoče stiskat. No saj ko sem imela 12 kg manj sem bila kar preveč suha mogoče, sem imela 53 kg pri 169 cm. Ene 5 kg bi se pa prav z veseljem znebila! Mogoče pa folk beži od tukaj, ker ne dobijo vrtca, hehehehe user posted image No saj midva imava namen kar ostati v tem koncu, pride prav ker je celotna njegova familija v tem koncu in jih bomo kdaj ponucali za varstvo. Pa tudi sicer se veliko družimo. Jaz na mojga že zdaj vpijem, ker bi dal Lani kar bonbon za lizat, pa pomarančo za jest itd. user posted image Pol sm pa kao zoprna.

Nič, bom šla počasi spat. Zdaj zjutraj ni več spanja do pol 10h, me kar pred 8h že pokonci vrže.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
10.2.2010 7:20:06   
aprilčica07
Jutro,

se moram malo pohvalit, Julija je spala 11 ur v kosu, brez črhnit zravenuser posted image user posted image Kako je pašalo spat in spat... In prej se zbudimo in pogledam na uro in vidim 6 30.. ooooo pridna moja punči (da me ne bo hvalisanje treščnilo lih to noč, ko bomo sami)user posted image user posted image Trenutno je tle v ležalničku in si prepeva po njeno. Pol pa se poštimat in v posvetovalnico, da vidim kolko je težka in velika.. Pa cepljenje seveda..user posted image Smo obe trenutno kr v pižami (no, jst le v kratki majici), muzika na glas, jst na rr...Moški del familije pa še kr spančka...user posted image

go ta: joj, kašen cukr je Nikouser posted image user posted image user posted image user posted image
muca83: jst jo kopam dva do trikat tedensko... kaj vem vsak dan mi ej preveč (tudi ne da se mi, priznam), saj če bi mala uživala.. ma ko se dere.. grrr... nevem no... včeraj je blo spet mučno, prej je blo parkrat pa kr znosno... me zanima kaj bo na morjuuser posted image user posted image veš, da se je pr nas v nedeljo zgodilo to, da sva oba visela na računalniku (jst za stacijonarnim, moj za fiksnim) in en cajt to gledam, in pol ga vprašam, da če vidi kako to zgleda.. no, pol sva takoj prekinila, in nadaljevala zvečer, ko so mulčki spali..user posted image moja starša imata tudi zdaj vsako leto prašička doma in so koline vsako leto, ampak krvavic nikoli nismo delali, ker jih nobeden ni maral... samo pršutke in salame, pa tiste dobre klobase..user posted image
sams: podpis pod tvoje mnenje o vzgoji.. sama ne bi znala tako lepo napisat.. nekako tako imam tudi jst v mislih...user posted image upam, da nama res rata it sama in da se bova imela super truper lepouser posted image
eee35: jst tudi nagle jeze in eksplodiram brez potrebe včasih.. kaj čem, sem pač oven in se to verjetno vidi na obnašanju user posted image
hel, sanikaa: meni je tudi čudno, da trojkice ven prilezijo... res ga pofotkaj, da bomo vidle kako zgleda Lukas...no, pr nas še nič zobkov....

Grem zdaj, se oglasim ko opraviva pri P...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.2.2010 7:22:23   
aprilčica07
muca: popravljam, jst sem visela za stacijonarnim, moj pa za prenosnikom..user posted image
hruškolinka: ma pridna, da hodiš redno na aerobiko..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.2.2010 8:05:49   
hruškolinka
aprilčica, ma verjem, da sem potrebna aerobike, ker po kilah tu me ne prekaša nobena.user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.2.2010 8:27:47   
Anonimen
jutro!!!!

Miška, po tvojem pisanju tako redko user posted image , da se čudim kako sta 3 otroke uspela naredit. user posted image

muca, dost, da sva 3x v 10ih letih. sam, da se v gatah sprehodim mim njega, sem ze nosecauser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.2.2010 9:12:02   
tulpek
Sanika, za tebe:

IZVIRNO SPOROČILO: trudi*

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Punce, avgustovko saniko zanima, na katerem bazenu je mala septembrka dobila rota virus?
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Tulpek prosim te sporoči nam , če lahko izveš, kje je vaša septemberka-bebica dobila rotavirus ? V katerem bazenu?? Hvala

Dobro jutro

Bazen, kjer smo dobili rota virus ni odprt za širšo javnost. Namenjen je gojencem zavoda. Okužil pa ga je(vsaj tako predvidevamo,ker se je pokakal) 6 m fantek, ki je bil cepljen za roto pred 3 tedni in je bil v bazenu istočasno kot mi. Poleg mene je bila tudi prijateljica in cca.10 njihovih otrok. Roto sta poleg naše Lane fasala še 2 gojenca.

Vsi, ki ste bolni se čimprej pozdravite

Zdaj grem pa še malo odspat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.2.2010 9:16:09   
šivilja
Kvinoja, amaranth - to so nove stvari na našem tržišlu, prodajajo pa v DM

Pustne maske - za otroke se potrudim, ker se moja mami nikoli ni in se mi je vedno zdelo grozno - drugi so bili namaškarani me pa ne, ali pa kakšne ciganke in podobno. Zame pa vedno zmanjka idej in energije - mi je sinko rekel, da bom pestunja user posted image . Ma lahko sem tudi dojilja. Brez maske sempa itak zombi - tko da dosti maskirat se ni treba.

Je pa včeraj prišel pridni vikend za mano in sem bila čisto uničena, zvečer še rok skoraj nisem mogla vzdignit. Vrejtno malo tudi zaradi super mere naše najmlajše - pri šestih mesecih 70cm in 9kguser posted image

Zvezdica - jo je dobila za božička, pomaga pa nič. Pri nas je samo čudežna joškica tapravo. Zdaj sem dude zamenjala od Aventovih na NUk-a pa jo včasih sprejme, prej je pa letela ven v loku. Samo kaj ko so mi NUK-ove dude tako pošastno grde.

OOOOO krofi - lani in predlani sem jih pekla, letos se mi pa ne da

Krvavice - fuj, fej, jih ne maram - v zadnji nosečnosti pa ko mi je bilo najbolj slabo in nisem nič dol spravila, sem požrla celo krvavico s kuhano kislo repo z ocvirki- tast je kar gledal, ker se drugače temu na široko izognem

Zobje - imamo desno spodnjo enko, ki jo konkretno matra

Sanikaa - ja te vzgojne metode so super, samo meni ravno ko je najhuje in bi bile najbolj potrebne ponavadi zmanjka tal pod nogami. Pa moj dragi je rahlo kolerik in je težko - včasih popeni za čist brez veze inpotem narediva klasično napako, da se kregava pred otroci. V teoriji nama je pa vse jasno, samo praksa malo šepa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
10.2.2010 9:41:25   
hel32
Jutro!

Vstala sem že ob 5:30, pa še nič nisem nardila, razen malega popedenala, no, trenutno spi! Je pa bil včeri full jokast, za njega, ko skor ne joče, je malo spremenjeno razpoloženje, zaradi zobkov, pa še 4x ja kakal, zgleda, da ga je šele začelo orng matrat.
Aja, namestila sem nov varnostni paket, pa sem 3x mogla računalnik ugasnituser posted image user posted image , pa že!

Aprilčica, sanikaa, saj, bom ga slikala sam je zdaj ful malo malo, tolk da čutiš, da je zobek predrl dlesen, vidi se bolj zaotečena dlesen in vse belo odspodi, no, skratka bom slikala vampirčkauser posted image user posted image

Miška, no ja mogoče si pa zanosla tudi včeri?user posted image , če tako praviš.

Hruškolinka, sem bila na tvojih kilah, trenutno jih imam malo majn-86!!!!Pa nič ne telovadim, edino dieto imam.

Aprilčica, dobro opravita, pa poročaj o kilah in merah! A Julija še hoče v ležalniku bit, Lukas že cel mesec več ne!

Muca, jaz se moram pa pohvalit, da kr redno slončkamo, 2-3x na teden, če ne je panika!user posted image user posted image No pardon, da ne boste mislile da sva kaka pohotneža, eh, sva čist normalna saj, kak teden se zgodi, da majn, drugače pa kr redno, no vsaj bolj ali majnuser posted image

Sem se pravkar spomnila kako je bilo pri bivšem, včasih pa dva meseca, ali več ni bilo kaj (posledica tega, ker je že takrat imel druge, pa nisem vedelauser posted image )
ko sem mu pa rekla da pa bi bil že počasi cajt, ga je pa kaj bolelo, ali je bil utrijenuser posted image .
In potem, čez nekaj let, ko sva se z dragim spoznala mi je blo ful čudno, kako to, da on bi pa vsak drugi dan slončkal, po pravici povedano, se še zdaj nekako nisem navadilauser posted image , m je smešno, ko reče uhhhh, kako dolgo nisva, celih 7 dniuser posted image

Go-ta, Niko je pa tako velik fantuser posted image user posted image ,in luštenuser posted image

Anžetka, jaz dajam sadje dop. zelenjavo popol. včeraj sem mu skuhala pastinak in krompir, je zmazal vseuser posted image fant moj.

Aprilčica, kako vama zavidam da si lahk privoščita in gresta sama ven!Lepo se imejta.

Mah, mi ne bomo kaj dosti uživali, letos, imamo še ful stroškov, zapuščinska še ni fertig, še kr ne vema, a ga sestra toži ali ne, čakama in si parama živceuser posted image , res je naumna, da se za dediščino toži, če ni nič za dobit, bo imela več stroškov, ja pa 20 let sploh ni imela stikov, ma letos junija bo že 2 leti, odkar tasta ni več, no potem je še zavarovanje audija1500€, nove letne gume, potem bo treba nardit menjavo olja, pa še neki, pa točno ne vem, v glavnem, spet €, pa še kaj bi se našlo, tako, da letos ne bova skoraj nič prihranila za novo hišouser posted image , no saj nam nič ne manjka, imamo vse, pa že bo, počasi, počasi, ker, ko bodo otroci zrasli, bodo valda imeli vsak svojo sobo.
Malo sem pojamrala, pa ni to zdaj meni neka kriza, meni je glavno, da se midva razumeva in se imava rada, in me spoštuje, ostalo bo samo od sebe se nekako uskladilo.

Aja še to, imamo 27. krst user posted image user posted image , morem malo pogledat zase,nimam nič konkretnega za oblečt.

Lukas je že tečko!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.2.2010 10:00:40   
ALEKSANDR
Dobro jutro... Mi imamo pa danes 6 mesecev...user posted image

Krvavice...nisem pekla krvavic, ampak neke klobase s kašo...user posted image imam pa krvavice tudi rada...user posted image

Kvinoja- tudi jaz prvič slišim za to...user posted image ..bom poiskala, pa poskusila...

23tina- super za obrat...user posted image Malo ji pomagaj obrnit se še v drugo smer... Naš je tudi tečnaril na trebuhu...pa skoz se je obrača user posted image ...zdaj pa je skapiral še obrat nazaj..pa se sam obrne...

Hel- sem si prepisala naslov..bom šla ob prvi priliki malce pogledat...user posted image

Aprilčica- user posted image za večer v dvoje... Mene tudi že malo mika, da bi šla malce ven zvečer... Pa se tamali tako čudno doji ponoči, da nikoli ne vem kdaj se bo zbudil... Imam pa roj.dan čez en mesec..pa bom mogoče šla malo plesat...user posted image Pa super za spanje...

Anžetka- naš bi tudi vse druga z zvezdico počel...samo zaspal ne bi z njo...user posted image Pa jaz tudi probavam kašice..pa so mi tudi njami...user posted image V Ikei sem tudi gledala...ampak jaz bi imela takšno, ko se da postelja še naredit..pa imajo tam tega zelo malo...

Go-ta- joj kolk je lušten...user posted image ...pa velik...user posted image ..

Muca83- mi smo fliperja dobili za darilo...pa sem ga ravno včeraj dala v veliko kad, pa sva se skupaj kopala..user posted image ampak fliperja je on cel čas samo glodal...vse je treba dati v usta...user posted image Drugače pa v banjici tud razgraja....Pa 8 evrov je res poceni...

Kaj pa ko pri nas spet sneži..user posted image Katastrofa...mam pa res poln kufer tega snega letos... Pa nujno morem ven v trgovino, ker imam čist prazen hladilnik...pa pločniki so spet katastrofalni...spet bom potiskala ta vozek ko ena mula...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.2.2010 10:17:19   
aprilčica07
Poročilo iz pregleda: 69 cm in 8400 guser posted image , ni čudno, da me lomi hrbetuser posted image , bla je pridna, niti trznila ni, ko so jo cepli... popoldne gremo še v laboratorij dat kri... za hemoglobin mislim, da moramo it.. drgači vse ok.. komentar P, ko jo je zagledal: ooo kašna je vaša Julija, zalita zalita, kot ena lunca zgleda...user posted image user posted image se mu je pa cel cajt smejčakal, očitno je bla dobre volje.. zdaj pa spi, je zaspala po poti nazaj (3 minute imamo do P), pa sem jo kr v lupinici dala v sobto spat in spančka dalje...

šivilja: res si pridna, jst pa pusta ne maram in se mi s tem niti en da ukvarjat... bomo vidli, če bo Jakob kazal interes se bom kaj pomatrala, ma drgači pa ne.. res ne maram pusta... vidiš pr nas je obratno, sem jst bolj kolerična, moj pa precej bolj skuliran in je tako kot pr vas.. se spičiva pred otročki.. itak teorija jasna, praksa pa šepa šepa..user posted image
hel: ti povem, da komaj čakam, da greva sama.. sama, le jst in lubi.. kako bo to pašalo...user posted image res mi manjka, da sva sama, da se pogovarjava še o čem drugem kot le o otročkih, da se malo sprostiva in si dava duška... nisva bla sama že dolgo dolgo.. se ne spomnim kdaj sploh nama je to uspelo...... otroci pa bojo prvič prespali drugje, Jakob je že spal pri tašči (štuk nižje) midva sva bla zgoraj, ampak da bi midva bla drugje pa še ne.. ampak bo treba..user posted image
ALEKSANDR: jst imam tudi drug mesec RD, pa lubi tudi... pa moja mama in moja nona.. spet bomo žrli ko veliki..user posted image
miska: ha ha, le da greš v gatah mimo si že noseča..user posted image user posted image user posted image

Grem skuhat kaj malega, sem lačna ko volk, pa Jakob tudi, zdaj se baše z banano, pa pravi, da bi jedel pašto.. spet?? ma saj se bomo transformirali v testenine pr naši bajti..user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.2.2010 10:27:31   
ALEKSANDR
Aprilčica- moj ima tudi RD naslednji mesec...user posted image pa še tamala... Jaz štartam na začetku meseca..potem vmes tamala..nato pa še user posted image za konec meseca...user posted image

Pa super za mere..user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2865
10.2.2010 10:32:10   
23tina
jutro!

mi smo spali kar ok!danes bom poskusila dat mali ceu obrok kosila(brokoli in krompirček)upam,da bo okuser posted image
hel-ja to so vampički mali,mal jih je sam sem šla prou enkrat brat,ker ima moja tud nad trojkicama že zlo dougo natečeno,ampak še nč ni pršlo venuser posted image
miška-pa kakšne gate maš ti touser posted image user posted image user posted image
aleksandr-sm ji hotla pomagat nazaj,pa je trda kuser posted image .jo moram prou dvignit,ker roke nikakor ne dobive v pravi položajuser posted image
aprilčica-dobr zrihtita,ja pa mere potem napiši.pa pridna je mala da tko lepo pančka
go_ta-ful je luštkan mali,pa res je tud on zlo velikuser posted image
muca-ti si bla pa res ful suhica.jes upam,da se še kdaj povrnem v staro stanje.čeprav slabo kažeuser posted image

ahhhh,nisem še končala s komentiranjem ampak moram it...mala je v stajci in tečka.

lep dan

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
10.2.2010 10:36:23   
Muca83
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutro!!!!

muca, dost, da sva 3x v 10ih letih. sam, da se v gatah sprehodim mim njega, sem ze nosecauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
10.2.2010 10:47:26   
aprilčica07
ALEKSANDR: no, mi smo pa vsi na kupu, začnemo z 22 marcem in pol lepo dalje... po vrsti.. s tem, da imamo jst in moja mama na isti dan RD .. ja, pri nas je marec uber pester..user posted image
23tina: pri meni tudi kg niso več problem, sem že dolgo na istem, jezi me trebuh, ki mi visi preko hlač.. in tega ne maram.. grdo zgleda, fuj..................user posted image samo, da bi to skinla moram začet telovadit, zato, sem pa očitno prelena.. ali pa me viseč trebušček ne moti še tako zelo..user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.2.2010 10:57:47   
23tina
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

23tina: pri meni tudi kg niso več problem, sem že dolgo na istem, jezi me trebuh, ki mi visi preko hlač.. in tega ne maram.. grdo zgleda, fuj..................user posted image samo, da bi to skinla moram začet telovadit, zato, sem pa očitno prelena.. ali pa me viseč trebušček ne moti še tako zelo..user posted image

blagor ti!!!!!!!ja trebuh pa edino telovadba lahko odnese.samouser posted image  ko je tok težko kaj nardit v teji smeri.jes sem šla parkrat na sobno kolo.pa sm pogruntala,da to ni zame.bl uživam ob pouni mizi dobrotuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za Julijo!mene je kar groza kok bo pokazal ko mamo pregled.sumim da čez 10kguser posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.2.2010 11:01:26   
Muca83
Jutro! Včeraj je Lana pozneje zaspala - okrog 10h in sva skoraj do 10h spale. Vedno spi cca 12 ur ponoči. Itak se zbuja ampak sem se že navadla. Se mi zdi, da če moj pride pozno iz službe potem ona noče it spat, ker drugače gre zdaj že lepo vsak dan okrog 8h.
Jezna sem ko 100user posted image ker je spet zunaj polno snega pa še kar pada. Ma letos imam pa res občutek, da ne bo zime nikol konec. user posted image Sem gledala vremensko napoved za 10 dni in ni drugega kot sneg.

hel32, ja glede slončkanja tako hudo, da 2 meseca ne bi ravno ni, uspeva tako ene 1x na teden, samo meni se to zdi bolj malo. Se spomnim na začetku zveze sva čisto vsak dan, včasih celo 2x. Čeprav to mi je pa preveč. Ma za moje pojme bi bilo treba ene 2-3x na teden. user posted image Tako, da imata vidva "pravo frekvenco" za moje pojme user posted image

tulpek, da ni tale trudi* slučajno iz Kamnika user posted image Ker imamo tukaj plavalni tečaj v bazenu od zavoda. No, saj naša je itak cepljena in zdaj v tečaj ne hodi, imam pa namen, da bo hodila v tečaj, ko se vreme malo popravi.

aleksandr, aprilčica, jaz imam tudi RD čez 1 mesec user posted image

Moja dečva je pa prav lena bi rekla. Kak mesec nazaj se je naučila iz hrbta na trebuh obračat in kak teden je bilo ful zanimivo, se je skoz obračala, zdaj pa zelo zelo redko. Tako da kar jaz z njo telovadim in jo učim še nazaj se obrnit. Nad stanjem na nogah pa tudi (na srečo) ni nič navdušena, edino ko jo v čebriček dajem kar stoji v vodi in se mi smeji in noče počepnit. user posted image Nog pa tudi še ne daje v usta, jih pa prijema z rokicami. Lenobica je, ona bi samo sedela, glavno da ima razgled.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.2.2010 11:16:01   
hel32
Sem hotla slikat malega, pa mi ni uspelo, ni hotel odpret ustik, za boga ne, pa se je začel jokat in sem raje nehala, bom pa definitivno slikala, ko se malo bolj vidlo,
sem baje jaz dobila najprej na vrhu jih.
Alarem, letim mazat!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.2.2010 11:30:56   
aprilčica07
hel: na kolko tvoj Lukas je? mi imamo zdaj en čuden sistem, zjutraj mleko, okrog 9 30 sadje, ob 12 zelenjava, ki ni za cel obrok, tako, da ji dodam še mleko, ob 16 kašica, in pred spanjem še polna flaša mleka z vsemi dodatki.. kako je pr vas?
23tina: oooo tudi jst uživam pr mizi polni dobrot.. kako je to lepo.. komaj čakam petek, da greva z lubijem ven jest.. oo, se bom mastila..user posted image user posted image že kr vidim, da bom pol tako sita, da dihat ne bom mogla..user posted image
muca: vsak dan?? opa..user posted image user posted image user posted image pr nas je tako, kakor kdaj, odvisno.. recimo, da rata 2x tedensko.. včasih tudi nič, ampak nadoknadiva kasneje..user posted image tudi ti si marčevska? madona nas je dosti..user posted image

Juliji kuham krompir, in koren in brokoli (kako mi smrdi)user posted image , mi bomo pa mineštro in palačinke..user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.2.2010 11:53:15   
Muca83
Ja, aprilčica, začetek zveze je meni nekaj najlepšega. Ko je človek še ves zaljubljen do ušes in vse je tako zanimivo... Pa sva res vsak dan (razen med M), je pa to trajalo ene 2 meseca, potem se je pa začelo manjšat. Včasih se spomnim teh začetkov zveze in mi je kar malo hudo, ker najbrž tega ne bom nikoli več doživela. Ampak ima pa dolga zveza potem druge prednosti in lepe stvari. user posted image

Danes sem celo nekaj sanjala po dolgem času ampak so bile bedne sanje. Sem sanjala, da smo šli na dopust in apartma ni bil čisto nič tak kot na sliki ampak ful beden in plaža je bila bedna in vse. Svašta.

Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.2.2010 12:36:10   
hel32
Aprilčica, Lukas je približno tako, kot vaša Julija: zjutraj mleko, okoli 10-10:30 sadje, 13-14 zelenjava,tudi jaz mu dodam malo mleka, po flaši, če ne poje dosti zelenjave, ker potem je čez kako uro spet lačen, popoldan pa kakor gdaj, včasih mu dam samo mleko(če je bolj zaspan), včasih pa mlečno-žitno kašico (če je dobre volje), zvečer pa dobi mleko s kosmiči (riževi,pirini), tako, da mislim, kr slično futrama najine bubice, ni čudno, da sta taka bajsija lepauser posted image , ja user posted image za mere, še malo, pa bo Julija dobila Lukasa v kguser posted image , se mi zdi, da je ona tudi tak mali papavček.user posted image

No danes bo pri nas tudi mineštra in palačinkeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.2.2010 12:45:49   
Sanikaa
Helouu
Jaz imam pa res dovolj tega snegauser posted image user posted image Pa ne spomnim se kdaj sem zadnjič bila zunaj z Leomuser posted image user posted image Ma obupno!!

Aprilčica ...user posted image user posted image Bravo za Juli!!! Pa ima res konkretne mere!! Pa fajn je da tako dobr papca!!

Letim ..ne boste verjele ampak v petek imam servis mojega novega pralnega strojauser posted image user posted image Kar neki mu s eje začelo mešat po programih pa samo se prešaltavatuser posted image user posted image To ti je danes pralni stroj ...RAČUNALNIK user posted image user posted image
lp

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?