|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.2.2010 14:25:54   
aprilčica07
ALEKSANDR: kaj ti to kuhaš? pire krompir vem, ampak une klobase? pa bravo za avto... user posted image moj lubi je naročil pred dvema letoma sedežno pri Quelle in smo ful zadovoljni.. sedežna čisto okuser posted image user posted image ni lih super truper fensi špenci, ma za dva mala otroka in naju je čisto okuser posted image
miska:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slončkanjeuser posted image user posted image
muca: super, da si lahko menjala škornje!user posted image

Grem, čujem tamalo................ Ah, je blo dolgo spanje.. malo manj kot určko, ampak ok, naj bo...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.2.2010 14:36:23   
ALEKSANDR
aprilčica- kašnate klobase...sem se zatipkala...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.2.2010 14:53:36   
aprilčica07
ALEKSANDR: lih tako nevem kaj to jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.2.2010 15:28:23   
tulpek
Aprilčica, krvavice. Js jih še vohat ne morem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.2.2010 15:30:53   
aprilčica07
tulpek: aha, zdaj vem... ne, tudi jst jih ne maram..user posted image user posted image brrrrrrrrrrrrrr......

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.2.2010 16:05:49   
Sanikaa
Uf krvavice ..user posted image Sem jih jedla dokler nisem pri babici vidla eno veeliko skledo polne temne želatine in vprašala naivno kaj je to?? In je seveda bila kri, ki je čakala na krvavice... uf

Pozabila sem reč Ayo mogoče pa najdeš kakšnega mojstra zlatarja , ki bi ti lahko naredil drugi uhan po tistem ki ti je ostal. Poznam v Zagrebu zlatarko , ki ti naredi kaj češ. tudi jaz se še spomnim moje izgubljene zapestnice iz Delfov v Grčiji. Tudi srebrna starinska je bila z rožicami... Enkrat sem pa izgubila zaročni prstan. Uf kok sem jokala in sem bila pripravljena iti na faks kopat po smeteh, ker sem mislila da sem ga na vajah z rokavicami vrgla stran...kok sem pa še jokala ko sem ga najdla v torbiuser posted image user posted image seveda od sreče..še vedno ga nosimuser posted image Ah preveč se navežemo mi ženske na take stvariuser posted image

Miška garant je tisti prijatelj vprašal tvojega kdaj je zadnjič stisnil svojo babo , da tak kreščiš na telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image No super za akcijo!!!

Danes sem prvič skuhala kvinojo..zraven paniranih ribic..in moram reč da ni slaba stvar tak mal za spremembouser posted image

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 9.2.2010 16:07:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.2.2010 16:17:38   
aprilčica07
Danes mi možgani res ne delajo, pa pisarim po etapah, komaj gledam.. verjetno nizk pritiskuser posted image user posted image

šivilja: pridna si, pridna.. tolko šivašuser posted image user posted image jst še gumb prišijem bolj nerodno..user posted image user posted image da bi pustne kostume šivala? ma res si pridnauser posted image
sanikaa: ajoj, jst pol hrane ne poznam.. kaj je to kvinoja?user posted image ne se smejat....user posted image user posted image

Študiram kaj skuhat za večerjo... da bom tudi jst zraven jedla, lubi pride itak kasneje in ponavadi ne je.. Mi grejo same varijante piza, burek in to po glavi... HB, da Jakob tega ne mara, tako, da moram skuhat kaj bolj pametnega, da bo mali jedel in jst pač z njim...user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.2.2010 16:26:00   
Sanikaa
aprilčica kaj bi se smejala. Tudi jaz sem zazujala ko sem jo najdla na odelku zdrave hrane. Neka vrst žitarice. Biotop dela z zelišči in z lečo in se sam vrže v krop. In sem čist za sprobat vzela in res ni slaba. Piše da se lahko servira kot samostojna jed , ali kot priloga k popečenemu siru, tofuju, ali belim vrstam mesa.

Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.2.2010 16:37:13   
eee35
Jaz pa sem včeraj jedla v Ikeji eno super zadevo, pa pojma nimam, kaj je bilo, v glavnem kot nabodala, pa okus malo po piščancu, ampak ni bil piščanec, meni se zdi, da nekaj vegetarijanskega, pa ena omakca zraven, kot priloga pa ješprenj z zelenjavo, pa kari začimba, vse malo orientalsko, meni je bilo res super. Sem rekla, da bom ješprenj kupila, pa naredila.
Krvavic ne maram.
Zato imam rada krofe, tukaj pri nas so ene z nutelo kao, sem 4 kupila pa dva požrlauser posted image . Fuuuul mi je slabouser posted image . Pa Aprilčica, kok cunjic za tvojo Julijo, samo roza - pinki binki, takoj sem se nate spomnila.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.2.2010 16:38:34   
23tina
čvekiceeeeeuser posted image haha,ta mi je tok simpatičn,da sem ga mogla nalmatuser posted image

sanikaa-user posted image  za vzgojo.to moraš bit res trdna oseba.mene je že zdj strah,da bom preveč popustljiva.samo kaj ko je to popotnica za celo življenje.ravno pravo avtoriteto je težko doseči,samo ko jo sta pa oba z otrokom zmagovalca.
heluser posted image user posted image za zobke!jes jih skos pričakujem,pa še nič! jes sem šla enkrat k siniši,se mi je zazdelo,da imam grd nosuser posted image .pa mi je mal slikce pokazu,pa se nisva na koncu nč zmenla,je reku da ma nikolina pišek grši nos od mene.k sm rekla,da hočem takega k ma onauser posted image
eee-dobr jo mahaš s krofki.jes sm pa leklerkovo torto sama pobasala v enmu večeru+noči+jutru!

Lija se je začela obračat s hrbta na trebuh.dans že ceu dan to počne,in ko je na trebuhu tečka.po noči je zdj kr ok.sam včeraj ne vem kaj ji je blo.ob ene pol21,je začela kr od enkrat jokat in je več kot eno uro tko jokala,da se ji je kar dvigovalo,kot da bo bruhala.nikol,do sedaj ni še tolk.je blo vidit,da jo nekaj boli,sam kako nj vem kaj.sva jo nosila gor in dol po stanvanju.potem se je po kaki uri počasi umirilauser posted image
zdj pa spančka.je pa popoudan ful pridna.gre 2krat spat.ob ene11 in ob 16.jo dam samo v posteljico,dudo pa poušterčka ma hello kitty,da se prime in spi od 1,5-2huser posted image

dijouser posted image

< Sporočilo je popravil 23tina -- 9.2.2010 16:52:54 >

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.2.2010 16:53:09   
aprilčica07
sanikaa: hvalauser posted image bom provala najdet v kašni naši trgovini in naredila.. zadnje čase mi kr gre za kaj novega delat.. mi vedno ne uspe, ma važne je name, kajne?user posted image
eee35: ja, ja roza.. brrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image sem bla tako vesela prejšnji teden, ko je bila na obisku sestrična oduser posted image in je prinesla Julija tako lep zelen kompletek, da sem kr vriskala... pa je rekla, da tudi ona ne mara, da so pupice samo v roza zadevicah..user posted image , takoj sem bla bolše volje...user posted image
23tina: tudi Julija še nima nobenga zobka...user posted image

krofi: malo prej sem ga zmazala, ga je nona prinesla oziroma je prinesla 4, dva sta še ostala.. ma mislim, da bo kaj kmalu le eden v pakungi..user posted image user posted image jih obožuejm ali so z marmelado, ali z čokolado, z kremo.. važno da je!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
9.2.2010 17:30:46   
tulpek
Kvinojo dajem js vedno v zelenjavne juhe, navadne in v kremne, ki jih zmiksam. Da dodam juhi vsaj malo beljakovin. Drugače se pa uporablja kot riž.
Meni osebno je boljši amaranth, priprava prav tako kot riž. Oboje uporabljam tudi za zelenjavne polpete. Sedaj ne vem, kaj bom dala namesto jajc... ampak bo že.

Zobki imajo časa, da zrastejo in vsem bodo. Od kolegice sinček je včeraj, pri 7. mesecih dobil prvega, brez težav. Ena punčka pa pri enem letu prvega in potem hitro še ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 2837
9.2.2010 18:43:51   
hel32
Da se še jaz malo javim,
Calgel baje imajo v Avstriji, sam mi mora mama pogledat kako se reče, je namreč vsak dan gori ko dela tam, no, ko bom vedela sporočim.

Muca,Lukas je kr s prve dobil 3kice, saj, danes ga malo matra, ampak ni sile, sam morem pazit, ko ga mažem, ima ful občutljivo zraven, ker sumim tudi 2keuser posted image

sanikaa in Tulpek, o čem sse vidve pogovarjata, za tako hrano še nisem slišalauser posted image

Krofe, obožujem ampak letos jih bom kr kupila, se mi jih ni za pečt, pa izak imava dieto, 1nega bom poskusila.

Miška, user posted image zauser posted image . Dobra si, da zdržiš zraven takega dedcauser posted image , eh, saj bo, saj, če je sam otroka zapil, dobro, oprostim tudi jazuser posted image

Eee, jaaaaaaa, sem videla, potem, sem šla nAZAJ BRAT, madona, uno si pa dobro namozgala, sam odkrito povedano, mislim, da je malo zakompleksana!

Familija mi smrči, vsi po vrsti, vsak v svojem hodruuser posted image user posted image , jaz bom pa en kapučinček spilauser posted image ,..........se še vrnem

Aleksandr, jaz obožujem krvavice in kašnate, zgleda, da jih sam štajerci jemouser posted image user posted image , si si prepisala naslov od une trgovine z rabljeno otr.opremo?

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
9.2.2010 19:23:56   
tulpek
Sem štajerka in bljek kašnate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
9.2.2010 19:45:26   
modrasmotka
jaz se pa samo ob večerih javljam.čez dan ali zram ne pridem al pa me mala tako zaposliuser posted image
muca83 nisi edina z tako številko.jaz preden sem zanosila bla vsa hepy ko mi je po 2 letih hujšanja uspel iz 40-42 pridet na 38.zj pa če oblečem 40-42 sem lahko vesela.sj bo pomlad k bomo začel migat pa ko mi bo moj ob 11 zvečer nehu kebabe nosituser posted image .šment najprej jamram ob 8 da sem lačna.nato se nekako prepričam da saj ni dober da se zvečer nažremin grem spat.me pa moj ob 11 zbudi pridi v kuhno mam neki zate.itak da  mu ne morem rečt neuser posted image
sanika dobro to napisano o vzgoji.upam da sem bom nate spomnila ko bom rabila take razlage.
hel user posted image za zobeke.mi jih pa še vedno nimamo.mogoč bojo pa kmau.

krofi...nekje umes sem zasledila to besedo,temo o tem.sem že 2x po 2 paketa uzela pri family frost .sem misla da ga bom čez eno uro mogla spet ustavit ko se je mim pelu.tako so bli dobri da so na hiter šli.obožujem sladko pa krofe,čokolada....je dons en kolega prnesu čokolado pa jo je pr men u sobi pusto.nevem a jo je prnesu meni al da jo bomo skup pojedli,uglavnem...ni jo več sama zmazalauser posted image .
ko smo že pri sladkih stvareh.poleti sem isti pri family frostu uzela sladoled,pa zlo hiter zmazala,sem mu naslednič povedala da serm ga misla ponovno ustavit takooo je bil dober in kremast...mi je kr telefonsko dal,da ga pokličem če je premal prodaluser posted image jst bom ziher enkrat sladkorno dobila

krvavice zgleda da jih res sam na štajerskem jemo.doma jih nisem rada jedla ker je očim mesar in so take in podobne stvari ble dostkrat na mizi,al pa mama ninkol tako dobre naredla.zj ko žvim pa pri tašči jih pa jem.nevem ali so tako dobre ali iz vljudnosti.pa še druge stvari sem začela tuki jest ko jih prej sploh nisem.

naša je pa pri kopanju tako živahna.sem danes mojemu naročila da naj bo zraven da jo končno posname.tako čofotala da je na koncu moj moral pobrisati po tleh ker v banjici je zelo malo vode ostalo.prav uživa v vodi.bomo morali iti na bazen se kam kopat.aja sem snoč mojmu razlagala o tem kopanje na bazenu z malimi otroki...je že tašča čivkala zram da sem dotalno nora da bi jo palala se kopat.
no dost za enkrat

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
9.2.2010 20:01:41   
go_ta
Hej, čvekice. Sine spi, jst sm si en orenk sendvič nardila, zdj študiram, kaj sladkega naj pojem. Danes je bla cel dan akcija itak, nič časa za pisanje, sem vas pa preletelauser posted image Aja, sem pozabla povedat, da zadnje dni, ko kopam malega, mu moram dat račko v vodo in se igra. Če ne, hoče na vsak način prijeti čep od banjice, zadnjič ga je ven potegnil, smo imel mini poplavouser posted image
aprilčica, dans je bla pa ponovitev NLP-ja, sem vidla vašo vasico pomoje. Saj to je blo v rubriki Nedeljsko oko? Vmes sem kuhala, tako da sem ujela, da se gre zaradi zemlje?
eee35, aprilčica, jst obožujem krofe in ob pustu si res dam duška, mjamsi.user posted image
ayo, sanikaa, ženske smo res preveč navezane na take stvari ... Mene bi pobralo, če bi izgubila poročni prstan, lubija pa verjetno ne bi kaj več prizadelouser posted image Mi je pa ful všeč, da moški nosi svoj poročni prstan ... Ne vem, zakaj, to mi je tako seksiuser posted image
hel, user posted image za zobka! A zdj je mali vampirček?user posted image Pri nas se pomoje tudi zgoraj nekaj dogaja, bomo videli, kaj bo ven pokukalouser posted image
miška, user posted image za akcijo! Kar tako naprejuser posted image
sanikaa, tvoje vzgojne metode so meni ful ful všeč!user posted image Upam, da se bom jst enakih smernic držala. Sem videla par teh for v tisti oddaji, so mi ble kr všeč. Bomo videli, kako bo funkcioniralo, ko Niko zrasteuser posted image
šivilja, ti si čisto preveč pridnauser posted image Imam kar slabo vest. Meni se še trgovine ne da, da bi šla kupit kostum, ti jih šivaš, bravouser posted image
tulpek, aleksandr, aprilčica, tud jst ne maram krvavic, pečenice pa še nekako dol spravim. Ampak sem jih v teh 2 letih, odkar sva na svojem, enkrat delala, smrdelo je pa ko sto user posted image user posted image
hruškolinka, poznam to, da se ti ful fajn zdi, ko otrok hoče samo k tebiuser posted image AMpak pri nas žal ni tako. Če je Niko v družbi (babic in dedijev), pa jst zginem in pridem nazaj, me komaj registrirauser posted image Saj se mi posmeje, ampak on uživa v pozornostiuser posted image Ko pa pride lubi, je druga zgodba, znori od veseljauser posted image
drnula, pri nas je isto: Niko bi se kar postavljal na nogeuser posted image Pa ko leži, se hoče dvignit, pa itak še ne gre in potem tečnari, da ga dvignešuser posted image Aja, malega bomo verjetno našemili, ampak moramo prej kaj kupituser posted image
tulpek, user posted image da je Tjaš bolje! Pa user posted image za tvoje kilogrameuser posted image Vašemu pa res zobki rastejo kot po tekočem traku. Bo pa vsaj hitro mimo, pa boš potem uživala, me pa jamrale zarad zobkovuser posted image
aleksandr, vaša ideja za pusta mi je pa fuuul všečuser posted image Pomoje boste zažigaluser posted image
modrasmotka, tud jst obožujem vse sladko in tud jst bi lahko kakšno kilo dol spravila, če se ne bi zvečer basala. S samo zdravo hrano itakuser posted image
Gremo tipkat, potem pa gledat Housea.

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
9.2.2010 20:49:57   
aprilčica07
Ojla

Otroci spijo in je tak mir, da stene dihajouser posted image user posted image user posted image Julija je zaspala že ob 19 30, Jakob pa malo prej. Sem jo kopala, pa se je spet drla ko zverina... Se ni mogla potolažit.. No, pol ko je vidla flaško je bla pa čisto druga zgodba.user posted image Je pojedla, pa še kr tečnarila. Sem jo kr spakirala spat, in je zaspala takoj. Me zanima, če bo spala celo noč, ali bo budnica že prej.. Tako zgodaj se ne spomnim, da bi kdaj zaspala... Je pa danes spala 20 minut dopoldan in 40 minut popoldan, očitno jo je zmozgalo.

go ta: ne, ni nedeljsko okouser posted image je ena nova rubrika, je pred nedeljskim očesom, mislim, da se kliče na naši zemlji, in predstavljajo kraje po Sloveniji.. ma nič hudega, boš pa prišla enkrat na izletek na naš Kras, na našo burjooooooooooouser posted image Danes je blo spet mraz. Je prej tak zmrzel dež padal. Lih sva se naštimala z Jakobom, da gremo malo ven, je začelo padat. Letos je ta zima res tu mač dolga.
modrasmotka: super, da Kaja uživa pri kopanju.. jst sem slabe volje že en dan prej kot jo kopamo, ker vem kaj bo... pa je že blo bolše, je celo zdržala brez dretja, zdaj je pa spet po starem...user posted image

Mi2 bova zares v petek ali pa v soboto šla sama ven. Najprej nekaj pojest, pol še kaj popituser posted image in pol prespat v dolini. Otroci pa pr mojih na hribu. Jst komaj čakam, da gremo nekam sami. Da se malo spočijemo in privoščimo kaj zase. user posted image user posted image

Drugi teden imam tudi servis za avto, pa bom spet ob en kup euričevuser posted image ..

Nič, zdaj grem še enga skadit, pol pa pride počasi lubi, jutri pa je nov danuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
9.2.2010 20:54:53   
go_ta
aprilčica, pol sem pa zamudila tisti deluser posted image Saj se mi je zdelo čudno, da bi bilo to pri vas, je bilo čisto preveč snegauser posted image Pa še zaradi kuhanja nisem vsega slišalauser posted image Na Kras bomo pa enkrat pršli, sva z lubijem obdelala že skor celo Slovenijo, še par delov ostaneuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 2843
9.2.2010 20:56:46   
anžetka
Muca, lepo, da zvezdica pomaga. Moj pa čist divji postane,ko prižgem zvezdico-on bi to tolkel, grizel, premetaval,...user posted image vsaj za to je dobra, če ga že ne uspavauser posted image  Muca, se ti ne vidi, da imaš 12kg preveč! Mogoče je pa zdej glih prav... Ko so meni rekli, ko sem bila ene 16let stara, da bi mogla imet še 5kg več in bi bila glih taprava (potem bi jih imela 47), mi je bilo kar slabo...zdej jih mam pa 10 več in je res bolje...user posted image je vsaj kej za prijet!user posted image  Sem pa mal gledala na netu za nepremičnine in se mi zdi, da se pol folka iz Kamnika in okolice seliuser posted image
Modrasmotka, sem videla, da si še mlajša od mene! Najprej sem računala tko-birma(14,15let), čez 8let zgubila uro, predlani se je pa to zgodil...In sem mogla hitr pofirbcatuser posted image
Eee, ne misli, kaj zdaj jem...user posted image Čokolado!user posted image Zraven pa mal vinčka srkam...Huda kombinacija! Sej zadnjič sem se pa potem za čokolado odločila-jabolko je pa Anže dobiluser posted image
Hruškolinka, kaj pa mu daš prej? Sadje? Zdej kmal bom začela tako delat-dop. sadje, pop. zelenjava, sem hotla že danes pa je bil preveč zaspan in siten, da bi čakal, da bi dokonca skuhala pastinak in krompir. Bo mogoče dobil, če se zbudi. A misliš, da mu lahko jutri dam? Naj pogrejem? Je pa dobil hruško in breskev za 1.malicouser posted image njami! Vse probam kar dam tamalmu!user posted image
Šivilja, super ideje za pusta! Nam izdaš kaj boš ti? Pa spet si bila pridna s pečenjem dobrotuser posted image
Hel, super za zobka!user posted image in za uspelo žurko!user posted image
Sanikaa, kapo dol!user posted image user posted image Super vzgojo imate. Sicer najbrž ni vedno lahko, je pa gotovo na dolgi rok zelo učinkovita. Ne vem kako bo pri nas, ne bom pametovala, bomo videli. Upam pa, da ne bo vzgojnih (oba sva tako odraščala-če ne po mojemu/meni pa po mami) in da bomo vse rešili z lepo besedo, pogovorom, zaupanjem in vztrajanjem. Bo strogost, to itak, ampak nikoli ne bo kregan/kaznovan za brezvezno stvar in vedno bo vedel za kaj se je to zgodilo. Upam, da bo razmišljal s svojo glavo pa tudi, da me/naju bo upošteval. Me pa skrbi koliko bova enotna in če bova uspela oba vodit en način vzgoje ne pa vsak po svoje...user posted image Samo to me skrbi...ker mislim, da sem dosti razumna in pametna, da bom tako vzgajala, da bo prav zanj...kako bo pa z mojim pa ne vem...ga bom mogla pomojem nazaj držat...al pa še njega vzgajat...user posted image Bom prej zavpila na deca kot na Anžeta...zihr!
Miška, je že vedel kaj morauser posted image
Aleksandr, kaj pa Ikea? Tam imajo tudi lušne sedežne in nekatere dokaj poceni. Moj to med previjanjem včasih počne-dvigne rito kot bi most delal... Krvavice-ne hvalauser posted image So mi v nosečnosti krvavice in pečenice tako smrdele, da sem bruhala...Sem jih imela v hladilniku en dan in sem mogla zjutraj nekaj pojest(pop.sem delala)...ej odprem hladilnik, zasmrdi, zatisnem nos, letim v wc, ki je najdlje od hladilnika, da mi ne bi smrdelo in bi se nadihala...ma ja, klinca, se mi je zgleda v 2sekundah zažrl v pižamo...sem imela komaj tolko časa, da sem si jo slekla, potem sem se pa samo obrnila in kozlala...user posted image Sem potem mojga klicala, da ko pride domov, naj da to v zmrzovalnik in malo prelufta hladilnik. S tako težavo sem šla v kuhinjo...Bljak! Ko sem prišla iz službe, mi je še vedno smrdelo v hladilniku in to potem še ene 3dni...fuuuuj!user posted image  
Tina, kdo je pa nikolina pišek? A je to kakšna znana?
Voziček-danes sva šla v BC pogledat Quinny speedya pa mi ni všeč-še men bi blo komot not pa če bi šli po makadamu bi zihr bruhala k bi me tok premetalo...ful je širok...Haucka in Bebe Conforta pa nimajo oz. ne bodo imeli...spljoh!user posted image Vse ostalo mi je pa drago...Bova šla čez kakšna 2tedna,3, v Italijo najbrž. Plačat bo treba itak s kešem... Sam to bo tud podvig s tamalim tok daleč za tok časa...user posted image
Pa hvala vsem za komentarje v albumuuser posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 9.2.2010 20:59:29 >

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 2844
9.2.2010 21:02:42   
aprilčica07
go ta: pridite, pridite, je takooo lepo tle pr nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
anžetka: sicer nevem kako je zdaj v Italiji, in kam bi vidva šla gledat.. kadar smo mi iskali voziček smo tudi prečekirali precej trgovin, pa v Italiji ni blo neke dobre ponudbe.. kar je blo dobro, je stalo lih tolko ali pa še več kot pr nas.. pol sva midva najdla to akcijo v BC in za vozek, ki je stal okrog 500 eur (leta 2007), dala okrog 230 eur, je bil mislim, da 60% znižanuser posted image pol smo pa v Italiji kupili sedežek od CAM in smo se tak zaj..... user posted image Nevem mogoče je zdaj bolše in je več ponudbe, saj pogledat ne škodi, a ne?

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
9.2.2010 21:12:06   
sams
aprilčica, lepo se imejta z dragim na zmenku user posted image

sanikaa, meni si tudi lepo napisala in kapo dol, da se tega držite s tvojim. Na splošno imaš za moje pojme ene par ful dobrih for glede vzgoje. Edino bi pripomnila, da jaz nikoli ne bi rekla, da so vzgojne po riti enako nasilju. To je zame isto kot da rečeš, da vsak, ki je v življenju okusil pikico alkohola, je pijanec (to je enkrat izjavil tisti psihiater Rugelj). npr. Martin je zadnjič dobil po riti, ko je s kemikom in s prstom ril Sofiji v oko, čeprav smo mu 100x rekli, da ne sme v učko. Po riti mislim po plenički. Jah, jaz žal boljšega ne poznam, ko res vsaki dan ponoviš ene 10x isto. Pa verjetno obstaja boljši način, ampak dejstvo je, da od takrat ni več tlačil Sofiji prsta v učko. Imamo pa mi tudi to finto, da mora iti v kot in to je zame najboljša stvar!!! Niti jeziti se ni treba, niti povzdigniti glasu, NIČ! To tako funkcionira, da ni za verjeti... Ampak vsak ima svoje prijeme in vsak otrok se odziva drugače, tako da tu res ni nobenih pravil....

punce, mene joške ubijajo!!!! user posted image  boooliiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 2846
9.2.2010 21:24:58   
tulpek
Sams meni se je to naredilo kakšnih 14 dni pred 1. zobkom, ko si je mali brusil dlesni gor in je boleelooo, en teden fejst, potem pa še en teden malo manj fejst. na začetku me ni pa nič in je bil kar šok. pomagal mi je lanolin, po vsakem podoju, in zračenje. zdaj mu ne pustim več igric.

me veseli, da še kateri krvavice smrdijo...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.2.2010 21:25:46 >

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
9.2.2010 21:38:14   
eee35
tulpek: meni ne, da smrdijo, jaz jih sploh ne voham, ker ne smem biti blizuuser posted image . Katera že prej o skledi polni želatinaste kri pisala prej? Hvaaaalaaa, hvaaala, sem glih basala 2 krof, pa se mi je skoraj vrnil na mizo po isti potiuser posted image .

Mali je bil danes totalno hiperaktiven, spančkal je ful malo, pa skoz je bil dobre volje, se smejčkal, pa pogovarjal...Sem mu kupila enega enormno velikega krokodila v Ikei, je 2x večji od otroka, ga je skoz nekaj premetavaluser posted image . Spi od 20-ih, kot ponavadi, verjetno se bo zbudil še za eno dojenje pred polnočjo.

Vzgojne itd...jaz raje nič ne rečem, bom se mogla po moje fuuuul zadrževat, ker sem hitre jeze, pa potrpljenja nimam sploh, raje ga ne bi zgubila, res, pa vse mirno in lepo reševala.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
9.2.2010 22:11:25   
Sanikaa
Ma daj Tina ne ga lomit. Res si lepa punca ..ta Pišekica je pa itak že vsa zoperirana in silikonskauser posted image user posted image Sam se nasmehni in noben nosa ne bo gledal!! Tak nasmeh naredi samo narava , noben tehnik, ali zobozdravnik!user posted image

Hvala punce za komentarje v zvezi vzgoje. Saj moj otrok ima že 4 leta. Itak se razvijamo vsi zraven otroka in skupaj rastemo. tako se bodo tudi vaše vzgojne metode razvijale in usklajevale s potrebami otroka.user posted image . Pravim ..res ne deluje vse pri vsakemu otroku. Vedno mi kakšen dan vse pade in ne vem kaj bi mu rekla ,ali se sprašujem če sem pravilno odreagirala, ampak Jull je dal en dober nasvet : povejte otroku da ste zdaj jezni in da se ne morete s njim pogovarjat. Pogovor sledi ko se pomirite in razmisliteuser posted image

Aleksander super ideja za pusta!!
Hel super za zobke..daj ga poslikaj! To res je čudn da je dobl prvo trojke zgoraj!!user posted image user posted image Ni da ne verjamem , sam bi rada vidla kak zgleda to!
Anžetka jaz imam speedija in bi res lahko neke stvari mal izboljšali ..tak da se nadam da boš najdla kakšen boljši voziček. Full hvalijo trikolesnika Jane.
želim vam mirno in lahko noč...user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
9.2.2010 22:13:50   
Sanikaa
EEE kako si me nasmejala z krofomuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?