go_ta
|
Hej, čvekice. Sine spi, jst sm si en orenk sendvič nardila, zdj študiram, kaj sladkega naj pojem. Danes je bla cel dan akcija itak, nič časa za pisanje, sem vas pa preletela Aja, sem pozabla povedat, da zadnje dni, ko kopam malega, mu moram dat račko v vodo in se igra. Če ne, hoče na vsak način prijeti čep od banjice, zadnjič ga je ven potegnil, smo imel mini poplavo aprilčica, dans je bla pa ponovitev NLP-ja, sem vidla vašo vasico pomoje. Saj to je blo v rubriki Nedeljsko oko? Vmes sem kuhala, tako da sem ujela, da se gre zaradi zemlje? eee35, aprilčica, jst obožujem krofe in ob pustu si res dam duška, mjamsi. ayo, sanikaa, ženske smo res preveč navezane na take stvari ... Mene bi pobralo, če bi izgubila poročni prstan, lubija pa verjetno ne bi kaj več prizadelo Mi je pa ful všeč, da moški nosi svoj poročni prstan ... Ne vem, zakaj, to mi je tako seksi hel, za zobka! A zdj je mali vampirček? Pri nas se pomoje tudi zgoraj nekaj dogaja, bomo videli, kaj bo ven pokukalo miška, za akcijo! Kar tako naprej sanikaa, tvoje vzgojne metode so meni ful ful všeč! Upam, da se bom jst enakih smernic držala. Sem videla par teh for v tisti oddaji, so mi ble kr všeč. Bomo videli, kako bo funkcioniralo, ko Niko zraste šivilja, ti si čisto preveč pridna Imam kar slabo vest. Meni se še trgovine ne da, da bi šla kupit kostum, ti jih šivaš, bravo tulpek, aleksandr, aprilčica, tud jst ne maram krvavic, pečenice pa še nekako dol spravim. Ampak sem jih v teh 2 letih, odkar sva na svojem, enkrat delala, smrdelo je pa ko sto hruškolinka, poznam to, da se ti ful fajn zdi, ko otrok hoče samo k tebi AMpak pri nas žal ni tako. Če je Niko v družbi (babic in dedijev), pa jst zginem in pridem nazaj, me komaj registrira Saj se mi posmeje, ampak on uživa v pozornosti Ko pa pride lubi, je druga zgodba, znori od veselja drnula, pri nas je isto: Niko bi se kar postavljal na noge Pa ko leži, se hoče dvignit, pa itak še ne gre in potem tečnari, da ga dvigneš Aja, malega bomo verjetno našemili, ampak moramo prej kaj kupit tulpek, da je Tjaš bolje! Pa za tvoje kilograme Vašemu pa res zobki rastejo kot po tekočem traku. Bo pa vsaj hitro mimo, pa boš potem uživala, me pa jamrale zarad zobkov aleksandr, vaša ideja za pusta mi je pa fuuul všeč Pomoje boste zažigal modrasmotka, tud jst obožujem vse sladko in tud jst bi lahko kakšno kilo dol spravila, če se ne bi zvečer basala. S samo zdravo hrano itak Gremo tipkat, potem pa gledat Housea.