hel32
|
Dobro jutro Madonca ste napisale, nisem uspela vsega prebrat, je res preveč, mal sem sam preletela. Skratka imeli smo super podaljšan vikend, očetova 60tka je uspela, nas je bilo veliko, in mali se je cel dan nosu iz rok na roke, in ni nič jokal, se ni bal nobenega , je pa potem včeri božček od utrujenosti včeri spal do 7mih, se najedu, in potem do 12tih, smo včeri prišli domov, in celi nažrti od vsega dobrega . Pa še neki novega se je zgodilo, IMAMO 2 NOVA ZOBKA IN TO OBE ZGORNJI 3KICI in začuda nič ni bil jokast in tečen, je pa res, da sem ga s calgelom mazala, ga dobim iz Avstrije, ga imajo, kolk hočeš . P v soboto smo dopolnili 5 mesecev Aprilčica, lušni ste frizura je pa huda , a ti imaš konfekcijo 34-36 , jaz vedno kupujem tam ko je za močnejše od 42 dalje, zdaj mi je prav št.44 , ma, saj bo bolše, enkrat, čez 5 let, ko dokončno shujšam, če pa ne pa grem malo k Siniši, da me zrihta, pa resno sem se odločila. Muca, ne sanjam o kaki zvezdniški dieti, to ni zame, ma glavno, da grejo kg dol, počasi, ampak gre, sem že na -4 , da se malo spomnem srednje šole, hmmmmmmmmmm, 100 let je še, no tolk glih ne, je pa 15let!!!!!!! In takrat sem imela, 59-62 kg, to so bili časi . Meni pa je noga nekako šla nazaj, in lahko nosim vse stare čevlje, 39 št., ma kaj pomaga, ko pa je rit prevelika Šivilja, ti si pa itak preveč pridna Eee sem zasledila, da si neko novo temo načela, tako bom rekla, vem, da niso vse tašče enake, in da vse niso slabonamerne, pač jaz nisem imela sreče, in mislim, da včasih ni prav da delim "pametne" nasvete, bom se raje zadržala komentarjev! Meni je pač moja bivša naredila veliko gorja, verjamem pa da so ene tašče čist fajn "punce"!In lahk veliko pomagajo, no zdaj, ko je nimam sem najbolj srečna Grem še malo za nazaj brat!