hel32
|
Jutro Mali spal dobro, mami in ati sta pa od 3:30 sneg kidala , ker če še misli mali snežit, ga bomo imeli celi meter , sem Lukasu nardila včeraj polento z bebo in je mali pojedel vse!! požerušček, so ga zobki orng zmatrali, še kakal je zdaj 2 dni ful veliko, zgleda, da sta oba čisto zuni in se je malo umirilo, sam 2ke so že tik pred tem da izrastejo. Mi imamo tolk snega, da bi ga lahk prodajali , smo mislni danc it v trgovino, pa ni šans, ker potem do bajte ne pridemo več, bomo mogli počakat da se sneženje poneha , poln kufer imam zime! Simonalokar, jaz hrane ne solim, za lukasa, no edino če iz kurje juhe vzamem korenček, in pastinak, ki ga mali obožuje, pa še to je čist mal soleno, ker tudi za nas ne dosti solim, sladkam načeloma nič, pa še to samo s trsnim ali fruktozo. Tulpek, ja ful se malo vidijo zobki, jaz čutim jih ko ga podrgnem po dlesni, vidi se pa bolj malo, slikat jih je pa druga zgodba, sem ga popolnoma raz**dila, sem mogla končat! Ayo za Gabriela, pa tvoja dva otročka sta res boga, ko sta kr naprej neki bolana. A tako, kr na wc-ju sta , še dobro, da vaju ni gdo dobil. No midva sva bila že mal starejša, ko sva se spoznala (29) in nisva glih tako noro zaljubljena do ušes bila in se kr naprej klicala, pač sva že oba dala eno ali več neuspešnih zvez skozi in posledično si malo bolj trd v tem, meni je zdaj kr lepo, ko se že bolj poznama, in vem, ko me začne tako gledat, da je to znak, če drugače ne gre midva kr proti jutru ruknema enega Aprilčica, da vas ne bo odneslo!! Muca za lano, no vidiš, pa je šlo, malo časa rabi vsak, da sprejme nov način prehranjevanja, Lukas je šele zdaj začel dobro jest GH. Drnula, dobra si, v Masajski stepi pod akacijo , jao. Eee, ma ti bi mogla kak komediant bit, si malo komična, ja, vsakemu postu se ful nasmejim, ti kr nadaljuj, ker vem, da jaz kaj takega ne bi skup spravila, sem premalo intelegentna Tina23 vedno pozabim napisat, ti pa res ne rabiš kakega popravka, si lepotica naravno, pa saj, jaz tudi ne bi kaj dala si popravit, sam špeh bi si spumpala pa mogoče joške malo dvignila, pa itak mi ne bi na um padlo, če nebi bil Siniša moj svak! Zima, ja stvarno, malo več se poskusi javit, kak strokovni nasvet nam vedno prav pride, glede glutena sem tudi jaz bolj pazljiva, nisem pa vedela, da je priporočljivo po 8 mesecu, kaj pa ko ene mame dajajo svojim 5 mesečnikom belo žemljo za grickat?????? Meni je to čist noro, ker je beli kruh itak škodljiv, pa še gluten vsebuje, jaz tega ne delam, raje mu kako grizalo dam, za dlesni,je bolj zdravo. Kaj pa postavljanje v sedeči položaj, naš bi kr bil pokonci, ampak, ga kr več ali majn ne pustimo. Anžetka , kot je že hruškolinka napisala, najboljša mama za svojga otročka si, ima pač slab dan, Lukasa sem tudi jaz včeri cel dan nosila, ker ga zobki matrajo, saj bo, boljši, ko se umiri, ti ga kr k sebi stisni naš takoj očke zapre, ko ga pocartam to jim je najboljša tolažba, da slišijo utrip maminega srca, še iz meternice. Ti kr jamraj, saj vse vemo, kako je. Spet perem cote nič, se še javim. Pa kje je Anč, pa Arwen pa Kerala pa še katera bi se našla.