|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
10.2.2010 17:54:03   
tulpek
Sanika, pa kak si ti pametna user posted image sploh nisem pomislila. Bom pazila in raje kak teden več počakala. Hvala. Bilo bi točno 28 dni, 4 tedni... in točno na toliko naj bi se obnavljala sluznica... 

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
10.2.2010 17:55:20   
Anonimen
nasa sanikaa bi kamot organizirala kak tecaj.....
od sole zivljenja do vzgojimo nebeske otroke....

res! svaka ti cast!user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
10.2.2010 20:03:48   
eee35
Mi smo imeli danes pregled, vse je v redu, smo kar dolgo čakali, ampak je bil mali kot angelček, smejčkal se je vsem, pa čebljal, na cepljenju nič ni jokal, šele ko so mu vzeli kri iz prstka jokcal, ampak ni dolgo, sva se stiskala, pa je hitro nehal, samo se je še pritoževal...Pa ta laboratorijuser posted image  Greva midva z mojim, pa vrata zaprta, moj potrka, ampak tako ˝po moško˝, po moje se je slišalo po celem ZD. Nekaj časa tišina, pol pa vrata se odprejo, pa stopi ven ena mama, 5 x večja od mojega, močna, visoka, namrščena, pa pravi, kao Aleksandru: tebi pa se kar MUDI a ne?user posted image  Kakooooo sem se pol režala, pa moj tudi, svinjsko zabavno, sem mislila, da nas bo vse zbila tam na licu mestauser posted image
Je bil fuuul zmatran, tako, da smo se šli kopat pol ure prej, pojedel joško, pa takoj je zaspal, verjetno bo se še zbudil pred polnočjo, lačen.

Glede hrane: bogi moj mali...sem jima pustila brokoli z rižom, v kozarčku, če sem kupila, pol pa ok, sem rekla, da naj proba. Pa moj mu je skoraj cel kozarček dal, baje sta pol ure jedla...Jaooo ti moški, pa sem mislila žličko - dve, evo Miška, mogoče moram ti poslat user posted image , pa bo Nina jedla vseuser posted image .

Sneženje. A res moram komentirat? Beli dr.ek mi gre pošteno na živce, pa saj to neka naravna katastrofa bo, ko se začne topiti enkrat itak bo vse povsod zalilo...

Od pusta tudi najraje imam krofe, v vseh oblikah, danes spet je eden padel, uničujem jih v sekundi.

Danes smrtonosno orožje 4user posted image  Še katera gleda????

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
10.2.2010 20:05:23   
Anonimen
nina pazi na linijo!
nema nista!user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
10.2.2010 20:19:59   
Anonimen
˝po moško˝, po moje se je slišalo po celem ZD

5 x večja od mojega, močna, visoka, namrščena, pa pravi, kao Aleksandru: tebi pa se kar MUDI a ne?

svinjsko zabavno

pojedel joško

baje sta pol ure jedla

Beli dr.ek

Od pusta tudi najraje imam krofe, v vseh oblikah, danes spet je eden padel, uničujem jih v sekundi.

pa ti si usekana....

majkemi!!!
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 10.2.2010 20:20:33 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
10.2.2010 20:35:24   
eee35
Mogoče malouser posted image  Ampak res takooo malo, da je komaj opaznouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
10.2.2010 21:07:50   
Ayo
Ja, wc user posted image user posted image user posted image user posted image Enkrat sva se celo pozabila zaklenit, se je mudilo user posted image user posted image user posted image In se vcasih se danes smejeva kaj bi bilo, ce bi kaksen od sodelavcev prisel takrat slucajno na wc...
Meni je bil zacetek veze tudi ful hud, sem bla cist utrgana in slepa za vse ostalo, samo njega sem imela noc in dan pred ocmi user posted image Ok, sej men je tud zdej ful dobr, sam je drugac, evolucija odnosa pac user posted image

Evo, Gabriel mi je prejle zakuhal, 38,5°, bogec moj je ob 7h samo padel v postlo. user posted image user posted image user posted image Sem mu dala svecko, ga pa slism vsake toliko casa kako kaslja, revcek moj!! user posted image Pa ravno zdaj, ko imajo jutri v vrtcu maskare in sem celo vceraj kupila barve, da ga namazen po obrazu v leva, kostum ima pa itak ful luskan user posted image
In zdej spet me skrbi, da bo naslednja Ilaria user posted image user posted image user posted image

Drugace se je pa danes kar veliko obracala na igralnem tepihu user posted image

Muca, jaz bi rekla, da se smatra da sedi, ko se ne prekucne vec, pac sedi stabilno tako kot mi.

Moj je sel pa k enmu bivsemu sodelavcu, tako da imam zdaj mir, na TV je sicer en dober film, pa ne vem ali naj gledam, ali naj grem likat, ali urejat fotke, kar sem ze popoldne zacela delat...

< Sporočilo je popravil Ayo -- 10.2.2010 21:08:46 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
10.2.2010 21:33:32   
aprilčica07
Ojla

končno spita, oba. Ampak je trajalo danes, da je Jakob zaspal. Ufa, nevem ali ga moti ta burja ki piha okoli vogalov.. je bil prav revež, no zdaj upam, da bo spal in bo mir do jutra. user posted image Tako nam buta veter ob škure, da ropota, ko bi se premikalo nevem kaj. Ma sita sem zime. Pika.

23tina: sem šla firbcat kdo je ta nikolina pišek.. madona, stokrat lepša si kot ona..user posted image user posted image
eee35: bi lahko komedijo napisala.. user posted image jst se vedno nasmejem ko berem tvoje poste, si vse živo predstavljam in krohotam zraven..user posted image sem navdušena nad izjavo, da imaš od pusta najraje krofe.. sama ne bi znala bolše povedat..user posted image user posted image user posted image
ayo: božec Gabriel.. naj hitro mine in naj se Ilaria ne naleze..user posted image user posted image user posted image a celo pozabla sta se zaklenit? je moglo bit pa hudouser posted image user posted image user posted image
sanikaa: res si dobra, jst te občudujem, kako v vsaki stvari najdeš tisto pravo, pridna!user posted image

Prejle sem Jakoba oblekla v eno mašakro, v račko, pa je paradiral tle okoli, ponosen ko kašen pav. Bomo šli v nedeljo malo naokoli. Je navada v vasi, da grejo taki mali kot je naš, skupaj z enim od staršev malo pohajkovat naokrog. In bova midva šla lepo v nedeljo. Lubi naj pa Julijo pedena.

Nič, grem slike dokončat spravljat v albume, pa komentarje moram zraven dat. Da bomo čez 20 let vedli kaj se je dogajalo.

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
10.2.2010 22:19:54   
Ayo
Evo nasa maskarca

user posted image

...in prvi korencek user posted image

user posted image

Zdaj pa spat!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
10.2.2010 22:20:59   
eee35
Ne vem, katera je vprašala za gluten, če ga lahko že uvaja...Mali v nedeljo bo star 6 mesecev, pa sem mislila počasi začet dodavat, kao med 6 in 7 mesecem...Kaj pa naj dajem????? Piškote? Katere? (sem iskala Plasmon, pa jih ni, pa sem jih v roki držala v Merkatorju, pa ni vzela, pol pa so jih babe pokupile...) Gries...kosmiče???? Nasvet prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 2910
10.2.2010 22:22:59   
eee35
Ayo: že ko smo se na morju srečali, je bila Ilaria fajn bejba, ampak zdaj je vsakič lepša, ko jo vidim!!! Pa vse bolj Gabrielu podobna! user posted image  je superca!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
10.2.2010 22:51:30   
zima07
Punce moje, res ste nore-pa kako naj sploh vse preberem, pa še napišem kaj-moj mi bo enkrat RR "zaklenu"-pravi, da bi zvečer morala druge stvari počet user posted image

Sabikaa, se popolnoma strinjam z vsem napisanim okoli vzgoje...prebrala sem skoraj enake knjige, full mi je fajn pristop..ampak pri moji Brini ne vžge...Ker ni čans, da se pogovarjava takrat, ko je jezna-takoj, ko rečem nekaj, kar ji ne odgovarja, npr. "Ne" za nekaj, kar je hotela (splezat na omaro, skakat po postelji, skakat z mizice, mešat vročo omako, nosit Varjo,...)-in če si jo to res zaželela, potem sledi vreščanje, metanje ob tla, kričanje, udarjanje okoli sebe (mene, Varjo, sebe..), vrže iz rok tisto kar ime (igračo, žlico, skledo,..)-ne vse naenkrat, pač nekaj od tega...in takrat se ne moreva pogovarjat-zato sledi "hlajenje"-ampak ni šans, da zdrži tam, kamor jo postaviš-takoj hoče k meni-se me drži za noge...jo lahko nesem stokrat tja, isto sekundo je na meni-z veliko vreščanja, seveda...Če zaprem vrata, se ji "utrga"-čeprav "super varuške" pravijo točno to-amapk buta po vratih, kriči, da jo je strah, da se je že umirila...in če jo še naprej pustim ta (3 minute bi morala)-spet vrešči, se buta,.. Torej jo vzamem, ko je mirna in se pogovoriva-takrat vse ve, kaj je bilo narobe, zakaj je bila kaznovana, se opraviči poboža, obljubi, da ne bo več... In zadeva se ponovi, včasih že zelo kmalu-in to lahko počnem 20krat na dan (sedaj smo pač cele dneve skupaj, ni v vrtcu)...In si predstavljaš, kao je, ko je 5ič v eni uri vso kričečo "hladim"-valda, nisem več skulirana in nežna in mirna.. Moram pa reči, da imamo v bližini kar nekaj otrok (nečaki, sosedi,..) in Brini v trmi, živahnosti in nasploh nihče ne seže niti do kolen, tako da upam, da bo šlo z Varjo bolj gladko...No, računam tudi, da bomo z Brino hitro ven iz tega obdobja-tja do 4.leta bi se že morala umiriti... user posted image

Alergije in dojenje-čim dlje časa, alergeni so skozi dojenje za otroka milejši in bolj prijazni...Sicer pa so meni za Brino takrat rekli, začeti z belo zelenjavo (bučke, kropmir, cvetača, koleraba), kuhano sadje (jabolko, banana-ki je jaz kljub vsemu nisem kuhala), kašice brez AM, pira (namesto pšenice), riž (skorajk nealergen)... Je pa smotano ja, ker ne veš, ali je alergeno tisto, kar je pojedel otrok ali ti...Tudi Varja ima občasno izpuščaj in ne morem ugotovit od česa-je preveč vsega (ampak zaenkrat ni panike, je očitni ne srbi-bomo videli, kaj bo)..

Začetki zveze: mene velikokrat nostalgija daje, res je bilo lušno, ampak tegale časa zdaj, z otročki, ne zamenjam user posted image

"Stanje" naših pikcev (mislim, da sta Drnula in Sanikaa pisali o tem)-otroci se sedaj refleksno potegnejo na noge, ko začutijo podlago-ampak ne naredijo nič pozitivnega-nepnejo se, povečajo tonus v telesu, pravzarav pride do pretiranega iztega (so čisto trdi)-sploh ga ne moreš "prelomit"...Ampak to z lahkoto preprečiš tako, da mu pri držanju v naročju, fino pokrčiš eno nogico v kolku in kolenu (zmanjšaš tonus v telesu)-potem tega ne more in sploh ne poizkuša naredit...In zaenkrat je prav, da ne stojijo na nogicah...Praviloma naj se na noge postavijo takrat, ko bodo iz ležečega položaja sami sposobni v sedeči, plazeći in potem preko kolen v stojo...Še je čas...

Zdaj pa grem-je user posted image prišel domov user posted image

Pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 2912
10.2.2010 22:54:06   
zima07
Gluten-priporočilo-po 8.mesecu..zaradi zmanjšanja možnosti razvoja celiakije-no, vsaj meni je bilo tako rečeno... Pa tudi sicer zagovorniki zdrave prehrane pšenice ne marajo preveč (prej ostala žita, ki so manj gensko spremenjena)...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
10.2.2010 23:46:25   
Sanikaa
user posted image user posted image ddddddd ja ja kar tečajuser posted image user posted image Ok saj se bom držala nazaj...not

eee jaz se tuuudi tok nasmejem, ko tebe beremuser posted image user posted image Mi smo tudi danes krofe papcali. Svinjsko zabavno in beli d.ekuser posted image user posted image user posted image

Sem vlekla danes Vida na sankah in sem bila utrujena in rečem mu : Sine, ova kobila ti je mal utrujena. A mož ..ja ima mal preveč dodatnih kg user posted image user posted image Prasec!!

Ayo otroka sta ti tok lepa za pojest!!! Upam da bo vročina hitro izginila in ne bo šla naprejuser posted image user posted image user posted image
Laaahko nočkoooo

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
10.2.2010 23:57:48   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Sem vlekla danes Vida na sankah in sem bila utrujena in rečem mu : Sine, ova kobila ti je mal utrujena. A mož ..ja ima mal preveč dodatnih kg user posted image user posted image Prasec!!

user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
10.2.2010 23:58:45   
zima07

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

˝po moško˝, po moje se je slišalo po celem ZD

5 x večja od mojega, močna, visoka, namrščena, pa pravi, kao Aleksandru: tebi pa se kar MUDI a ne?

svinjsko zabavno

pojedel joško

baje sta pol ure jedla

Beli dr.ek

pa ti si usekana....

majkemi!!!
user posted image user posted image user posted image

Se podpišem, res nas nasmeješ! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
11.2.2010 7:43:23   
simonalokar
sanikea so že naredili teste krvne in kožne vse negativno ko pa začnem jesti kar koli od KM ali jajc so pike po celem telesu. alergija je prisotna sam kakšna še nevedo zdaj čakam na gastroentrologa da gremo še tja. ker je mož bil celikaš - alregija na gluten. bomo vidl kako bo me je kar mal strah teste bodo ponovili.

naša imela fešto ponoči od pol dveh do štirih , mami ma pa fešsto zdle sem zmatrana

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
11.2.2010 7:43:52   
Drnula
Hana melje svoj jutranji spanec, Neca se še malo carta  na kvaču jaz pa s kavo tu na rr. Zadnje čase bolj slabo obiskujem ampak vas sem in tja le prebiram.

Kostum za Neco je skoraj sešit, manjka še eno uho in rep - tigrčku. user posted image včeraj je bila popoldan skozi v svoji tigr kiklci in z enim ušesomuser posted image Mogoče, če se mi bo dalo, naredim ušesa še zame in za Hano.

Jaz pust obožujem. Sem s takega konca doma.... Najpomembnejši praznik v letu, ki na srečo traja več dni. Zdaj pusta ne izživim niti 2% tistega kar sem preduser posted image ampak vseeno.

eee - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
S seksom je pri nas se vedno bolj zalostno user posted image ne vem no kdaj se mi bo povrnila zelja in strast user posted image user posted image user posted image
Drugace pa sva na zacetku zveze tudi midva vsak dan, tudi do 2-3x na dan 

Ayo, pri nama zelo podobno, 13letuser posted image zdaj se je pa precej umirilouser posted image Predvsem sem kriva jaz, ki mi je tudi nekam zmanjkalo energijeuser posted image , in pa ta ritem z otroki. Zjutraj me butne ven ena že na vse zgodaj in skoraj vedno odpade, zvečer pa kakor je, čez dan pa zdaj pravzaprav čist skenslano. Tako, da smo tudi mi zreducirali samo na parkrat na teden.
Na wc user posted image ...tega nisva počela nikoli. So se našle kake eksotične lokacije... npr. nekje v masajski stepi pod akacijo, nakar je prišel masajski pastirček s palico v rokah in s svojo čredico. Še ga imam na sliki v dnevniuser posted image in me spominja na to

zima - hmmm .... veš, lahko bi se večkrat javila in malo opozorila  user posted image
Jaz sem veliko brala in ..... še pri Neci in se veliko tudi držala. Ampak sem kljub temu nagnjena k temu, da kakšno stvar otroku pustim ... ker si mislim, da če otrok to dela sam in hoče pa naj, saj si pri tem mislim, da ga ne silim. Jo je pa skrajno težko rokovat, ker je skozi stegnjena kot ploh, kakorkoli jo daš, primeš ... se vedno opira na noge,  v rokah se motivili na vse strani in pritožuje, dokler ne pristane pokončno.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
11.2.2010 7:57:18   
anžetka
Punce, men se bo dons zmešal...user posted image user posted image user posted image Tamal se mi je od 23ih zbujal vsako uro, trikrat se je zbudil na pol ure...user posted image Mal čez 5 se je zbudil, ga je moj prevzel, ker je videl, da sm ko cunja...jst ne vem kaj mu je, sm pa že čist uničena, ker je že dobr teden tko. Glava me pomojem sam zarad tega boli, ker sem čist neprespana in utrujena pa živčna sm že k pes. Zdej mi je več kot eno uro tulil kot zverina-ponavad zaspi po eni uri, uri in pol, zdej pa še kr nčuser posted image Sm ga dala kr v stolček in me zdej čist žalostno gleda iz njega, učke ma čist rdeče...user posted image Sm mu naredila flaško, ker sm mislna, da je lačen, da od mene ne dobi dost pa zgleda ni blo to...Prov na jok mi gre...ker mam pol občutek, da sm slaba mami...user posted image
Vas še pol kej pokomentiram, zdej grem tamalga naprej pedenat...

Sasa84

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
11.2.2010 8:26:32   
hruškolinka
eee, gluten vsebujejo vse žive stvari, svašta lahko najdeš. Otroški piškoti, kruh, otroške kašice... Sam mal na sestavine pogledaš, pa vidiš, da skor vse vsebuje gluten (razen tam, kjer izrecno piše, da ga ni). Jst mu dajem ene piškote od milupe, ki so od 6.meseca naprej.

Anžetka, sploh nisi slaba mami, ti si najboljša mami za tvojega otročka. Sam tud otroci kdaj slabo spijo in so potem ves dan tečni. Jst sm dans ponoč tud vstala najmanj 30 x in se počutim, kot da me smrt lovi. Naš mali pa včeraj popoldne ni šel spat in se je poznalo še celo noč, se ni mogel umirit in je slabo spal. Prejle je pa komi vstal je je tečen 100 na uro. Nič, kar cartat pa po rokah nosit, dokler ne bo zaspal nazaj, zraven bom pa še jst se vdela v posteljo.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
11.2.2010 8:33:39   
aprilčica07
Jutro,

spali smo kr ok, so ble vmes motnje, se je zbudila okoli 4 in začela čvekat in čvekat in nikakor zaspat, no po eni urci sem popustila in jo dala k nam v posteljo in smo zaspali do 7 30.user posted image Trenutno sta obla tle okoli in čvekata vsak po svoje. Nevem če bom šla v laboratorij danes, ker je sneg. Prekleti be.li dre, bi napisala eee35:user posted image user posted image Julija včeraj ni imela reakcije na cepljenje, upam, da je minilo in da danes ni več nevarno..

zima: a ti si to našega Jakoba opisovala? isto isto isto, popolnoma identično obnašanje je pri nas, kadar ima mali svoje žute minute. Takrat ne pomaga ama ništa.. res ne. Niti hlajenje, ko je skuliran pa spet vse ve, kaj je naredil narobe, zakaj se tega ne sme.. je en cajt mir, čez cajt se pa vse ponovi.user posted image
ayo: kako sta lušna! meni se zdita podobna...user posted image user posted image user posted image
drnula: kdaj pa vstane Hana, da ob taki urci že spi? Julija zaspi okoli 10 ponavadi, ker vstane okoli 7 včasih malo prej, ampak zdaj je kr že en cajt 7 zjutraj aktualna... trkam trenutno imata približno oba isti urnik in je lažje..
anžetka: user posted image user posted image user posted image user posted image ma saj bo... so zobki? ga kaj matra miškota? bogec mali... in bogica ti user posted image user posted image
sanikaa: a si ga poslala nekam??user posted image user posted image
eee35: jst sem Jakobu dajala Plasmon piškote do 1 leta starosti (še zdaj jih ima rad), izdelke z glutenom pa smo začeli dajat nekje po 8 mesecu.. mislim, da bom zdaj tudi tako začela... sem kupla paštico brez glutena in vsega tistega in bom to Juliji zakuhala v taki mini mineštrici, bomo danes provale, če ji bo šlo...

Grem se naštimat, pa poštudirat ali naj grem v avtu ali pač ne. In počakam na lepše vreme:)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
11.2.2010 8:34:57   
aprilčica07
anžetka: niti pod točko razno nisi slaba mama, proč z tako idejo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
11.2.2010 9:01:15   
hel32
Jutro

Mali spal dobro, mami in ati sta pa od 3:30 sneg kidalauser posted image , ker če še misli mali snežit, ga bomo imeli celi meteruser posted image user posted image ,
sem Lukasu nardila včeraj polento z bebo in je mali pojedel vse!! požerušček, so ga zobki orng zmatrali, še kakal je zdaj 2 dni ful veliko, zgleda, da sta oba čisto zuni in se je malo umirilo, sam 2ke so že tik pred tem da izrastejo.
Mi imamo tolk snega, da bi ga lahk prodajaliuser posted image , smo mislni danc it v trgovino, pa ni šans, ker potem do bajte ne pridemo več, bomo mogli počakat da se sneženje ponehauser posted image user posted image , poln kufer imam zime!

Simonalokar, jaz hrane ne solim, za lukasa, no edino če iz kurje juhe vzamem korenček, in pastinak, ki ga mali obožuje, pa še to je čist mal soleno, ker tudi za nas ne dosti solim, sladkam načeloma nič, pa še to samo s trsnim ali fruktozo.

Tulpek, ja ful se malo vidijo zobki, jaz čutim jih ko ga podrgnem po dlesni, vidi se pa bolj malo, slikat jih je pa druga zgodba, sem ga popolnoma raz**dila, sem mogla končat!

Ayo user posted image user posted image user posted image za Gabriela, pa tvoja dva otročka sta res boga, ko sta kr naprej neki bolana. A tako, kr na wc-ju stauser posted image user posted image user posted image , še dobro, da vaju ni gdo dobil.
No midva sva bila že mal starejša, ko sva se spoznala (29) in nisva glih tako noro zaljubljena do ušes bila in se kr naprej klicala, pač sva že oba dala eno ali več neuspešnih zvez skozi in posledično si malo bolj trd v tem, meni je zdaj kr lepo, ko se že bolj poznama, in vem, ko me začne tako gledat, da je to znak, če drugače ne gre midva kr proti jutru ruknema enegauser posted image user posted image

Aprilčica,
da vas ne bo odneslo!!

Muca user posted image user posted image user posted image za lano, no vidiš, pa je šlo, malo časa rabi vsak, da sprejme nov način prehranjevanja, Lukas je šele zdaj začel dobro jest GH.

Drnula, dobra si, v Masajski stepi pod akacijouser posted image , jao.

Eee, ma ti bi mogla kak komediant bit, si malo komična, ja, vsakemu postu se ful nasmejim, ti kr nadaljuj, ker vem, da jaz kaj takega ne bi skup spravila, sem premalo intelegentnauser posted image

Tina23 vedno pozabim napisat, ti pa res ne rabiš kakega popravka, si lepotica naravno, pa saj, jaz tudi ne bi kaj dala si popravit, sam špeh bi si spumpala pa mogoče joške malo dvignila, pa itak mi ne bi na um padlo, če nebi bil Siniša moj svak!

Zima, ja stvarno, malo več se poskusi javit, kak strokovni nasvet nam vedno prav pride, glede glutena sem tudi jaz bolj pazljiva, nisem pa vedela, da je priporočljivo po 8 mesecu, kaj pa ko ene mame dajajo svojim 5 mesečnikom belo žemljo za grickat??????user posted image Meni je to čist noro, ker je beli kruh itak škodljiv, pa še gluten vsebuje, jaz tega ne delam, raje mu kako grizalo dam, za dlesni,je bolj zdravo.
Kaj pa postavljanje v sedeči položaj, naš bi kr bil pokonci, ampak, ga kr več ali majn ne pustimo.

Anžetka user posted image user posted image user posted image , kot je že hruškolinka napisala, najboljša mama za svojga otročka si, ima pač slab dan, Lukasa sem tudi jaz včeri cel dan nosila, ker ga zobki matrajo, saj bo, boljši, ko se umiri, ti ga kr k sebi stisni naš takoj očke zapre, ko ga pocartam to jim je najboljša tolažba, da slišijo utrip maminega srca, še iz meternice. Ti kr jamraj, saj vse vemo, kako je.

Spet perem coteuser posted image user posted image nič, se še javim.

Pa kje je Anč, pa Arwen pa Kerala pa še katera bi se našla.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
11.2.2010 9:12:48   
ALEKSANDR
Dobro jutro...

Za nami je tudi kr naporna noč... Včeraj je zaspal ob pol 9, se zbudil ob 9 in vriskal in se igral skoraj do polnoči... potem pa se je okrog 5 zbudil v joku in nekaj jokcal...pojma nimam kaj mu je...mogoče zobki...user posted image al pa prebava...ni kakal včeraj...user posted image No, zdaj spi...pa upam, da bo boljše volje ko se zbudi...

Muca83- jaz tudi nisem nikoli kupila cvetače..je videt ne morem... Po moje jo skuhaš, da se zmehča pa je to to...user posted image Pa jaz mu jo bom dala v kombinaciji s krompirjem verjetno... Pa mislim, da otrok sedi takrat..ko sedi z zravnano hrbtenico nekaj časa..ne spomnim se točno, kaj mi je takrat rekla fizioterapevtka...vem samo, da mora biti zravnan...user posted image Sem postala že čist sklerozna...spomin kot zlata ribica...user posted image

Ayo- user posted image user posted image za Gabriela... Pa luštne fotke...user posted image

Anžetka- user posted image user posted image user posted image ... Verjetno ima tamali slab dan...ga bo že minilo...samo cartat ga čimveč... Pa nisi slaba mama...

Nič, grem malce še jaz poležat, če Luka že spi... Se javim še kasneje...user posted image

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
11.2.2010 9:52:59   
Ayo
Jutro,

jaz sem spala danes ene 3 urce, pa se to ne v enem kosu user posted image .
Sicer sem si malo sama kriva, ker sem sla vceraj skoraj ob polnoci spat; potem moj je prisel domov sele ob 1.30 in me je zbudil, ob 2h se je zbudil Gabriel in sem bla z njim do 3.30, potem sem nekje ob 4h zaspala ampak samo do 5h, ker je bil Gabriel ze pokonci user posted image
Je pa Ilaria bila zato ful pridna in se kar spancka (ob 6h sva se podojili). Tako da bi lahko spala tudi jaz, ce ne bi bil Gabriel bubika in bi sel v vrtec, ga imam pa zdaj doma, ima se vrocino user posted image Pa se moj je sel na sluzbeno pot in se vrne pozno zvecer, upam da bom prezivela dan, HB pride popoldne varuska.

Tako da anzetka, nisi ne prva ne zadnja in vsekakor ne slaba mama! user posted image Najprej mora mamica poskrbeti, da se bo dobro pocutila, potem se bo tudi user posted image avtomaticno, ker mamica slabo voljo in zivcnost prenasa na otrocka. Tako da v naslabsem primeru, ga pustis malo jokat, da se ti skuliras, bo potem takoj bolje za oba user posted image
Sem se pa ravno spomnila, da sem slisala, da baje otroci rojeni s CR slabse spijo, ce so dojeni pa sploh. No to s CR zdaj ne znam najbolje razlozit, vem pa da ima nekaj veze trebusna prepona, ki jim ponoci nagaja in se zato zbujajo. To ni nic nevarnega in baje izgine najkasneje do 3. leta. Recimo pri nas bi to lahko veljalo, oba rojena s CR in oba v vecini noci ne spita (ok Gabriel se zdaj izboljsuje).

Glede vzgoje, jaz Gabrielu tudi kar precej pustim, pa tudi moz. Je pa tako, da ce mu prvic odobris, mu drugic ne mores vec odreci, ker se otroci zmedejo, enkrat jim dovolis drugic ne. No, midva se tega nekako drziva. Ali je strogo in zmeraj "ne", drugace mu pa kar veliko dovoliva, Ko so razjeziva, malo povzdigneva glas, ce kaj uspici mora potem to popravit, ga toliko casa prgovarjava, da to potem tudi naredi. Ce udari Ilario oz. koga drugega, ga posnemava in udariva njega na ta nacin, da vidi kako to izgleda.
Moje mnenje - vzgajava tako kot misliva midva in ne po kjigah. Vsekakor so zanimive za brat, v praksi pa ravnava po najinih nacelih. user posted image

Hel, saj midva sva se tudi spoznala, ko sem imela jaz 28, on pa 32, pa so letele iskrice da se je bliskalo do Amerike in nazaj user posted image

Evo, sem se spomnila da smo enkrat ze debatirale o pecicah, midva jo zdaj zbirava in imava moznost poleg navadne vgraditi se uno na paro, nama jo vsi priporocajo, pa me zanima ce katera kaj pozna in ima izkusnje?

Grem, Gabriel me rabi, pa se Ilaria mi je sumljiva da tako dolgo spancka user posted image

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?