|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
4.9.2009 15:25:22   
go_ta
danes ima mali polurne intervale spanja, tako da jst večino časa tukj visim, nič se mi ne da - pa tudi vreme je grozno, prej je tako dež padal, da ga je nosilo postrani! Pa jst sm bila danes že parkrat mokra ...čisto vsakih, ko sem Nikota previjala, me je polulal.user posted image  Morm si omisliti nepremočljiv predpasnikuser posted image
eee35, nama se je tud že zgodilo, da je bil moker ponoči, ne vem, kako mu je to ratalouser posted image  vem samo, da smo se mi odpovedali mullerjevim pleničkam, ki se sploh niso dale zalepitiuser posted image  ja, pa če je človek neprespan in mora ponoči ene 3x vstat, zna slišat veliko stvariuser posted image
M1987, meni se zdi, da Nikota zmerj preveč oblečem, sploh nimam občutka, koliko je treba. Ampak v stanovanju je v bodiju z dolgimi rokavi in žabicah, zunaj pa še dekico pa kapo, če piha.
Ayo, vem, kako si se počutila, ko si slišala malo jokat. jst nikoli ne bom pozabila, ko so v P Nikota pripeljali z jutranje nege - bog ve, kaj tam z njimi delajo. Mali je imel tak žalosten pogled, da se je meni trgalo srce. tako da če imam kdaj vsega dovolj, se spomnim na to, pa me mine in vem, da bi zanj naredila vse.
Flora, jem ... juhice, krompir z mesom, riž, makarone z različnimi omakami, zelenjavo ... izogibam se svinjini, fižolu, stvarem, ki napenjajo. Mi pa zmanjka idej, kaj bi jedlauser posted image  no danes so na sporedu njoki s sirovo omako - to bo najhitrejeuser posted image
lep dan še naprej, gremo kuhatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.9.2009 15:45:36   
Flora2
Aprilčica super da tako dobro napredujete in da mala pridno papa, le tako naprej.

Glede kuhanja in kosil, meni že zmanjkuje idej, patako zelo mi že paše kakšna 'prepovedana' stvar, sem se včeraj kar dobro pregrešila s čokoladnimi piškoti, da me kar skrbi kako bo to vplivalo, upam da brez večjih posledic.
Go_ta dobro kosilo boš imela, jutri pade tudi pri nasuser posted image .
Še to kako pa je z jajci, jih jeste?

eee35 to da nam uspe vsak dan ob približno istih urah spraviti Dašo spat, je tudi meni super, ampak vem da se to lahko vsak trenutek spremeni, se pa trudiva, da je ritual vsak dan isti zvečer.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.9.2009 15:50:39   
eee35
Njoki!!! Čist sem pozabila nanje, pa obožujem! Kako pa narediš sirovo mako? Kakšne sirčke vzameš?
Glede čokolade in sladkarij priznam, da sem fuuuul porednauser posted image , sploh ne morem si pomagat, po moje zaradi tega, koliko energije porabim, pa me meče čist na sladko. No ampak za zdaj mali ni imel težav, upam, da bo tako naprej...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.9.2009 16:33:28   
*anč*
aprilčica  naš mali je tut full bolj naporen odkar ma sestrico. zahteva pozornost na bolj nagajiv način user posted image , je pa do male full prijazen in nežen.

dans sva bli na infekcijski, sva se šli pokazat zaradi toxe. sva naleteli na bl smotano zdravnico, najhuje je blo pa ko so mali kri jemali user posted image , se mi je revca tko smilila,ko so ji žilo iskali in vrtali z iglo. sej vem,da je takim pikcem full težko vzet kri in full spoštujem ljudi, ki to delajo, sam tvoj otrok se ti pa smili, da je kaj. zdej upam, da bojo izvidi ok, tisti iz popkovnične krvi so mislim, da ok, pokomentirala ta dohtarca itak ni nič, še nasvidenje ni znala rečt user posted image .
dans sm pa zaspana, ampak nisem mogla malega pripravit, da bi zaspal, tko da kiara spi, midva pa bediva user posted image .

lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 204
4.9.2009 17:20:01   
aprilčica07
Spet imam 5 minutk cajta, pa sem prišla sem gori:) Moj in Jakob sta šla v dolino, bosta ostala tam, da uštimajo vse za fešto. Smo se ločli po spolihuser posted image user posted image user posted image user posted image   Bova danes tle same z malo miss..

anč: ja očitno ratajo vsi bolj nagajivi in lumpi.. Jakob je na trenutke nerazpoznaven, čeprav je že malo bolše. Sem ga nesla prej spat, pa je bil spet stari Jakob.. Pa tudi ko sta z mojim šla, me je polupčkal, mi pomahal, ker prej se je obnašal ignorantsko in kot da me ni.. Meni se ja pa hotlo utrgat od hudega.. Ma bo bolše. Z vsemi, ki govorim povejo isto, da rabijo en cajt, da se skulirajo in sprejmejo   dejstvo, da niso več sami... 
ayo: glede varuške pa nevem kaj ti rečt...Naša Julija je bistveno bolj pridna od kar smo doma, v bolnici je tako tulila na jutranji negi, da jo je blo samo njo slišat.. Nevem kaj delajo tam, ampak meni se je kr trgalo, ko sem slišala kako joče.. Vem, da si se počutla včeraj grozljivo.. zatouser posted image user posted image
eee35: jst sem jedla prej čokolado... joj, nisem mogla zdržat..user posted image

Naša pupa trenutno neki njuri tam v košku, mogoče je še kaj lačna, pa bo treba it spet jest... Sva jedli ob 15 30 ampak se mi zdi, da ni blo zadosti, ker kr naprej si rokice v usta tlači in jih sesa. Tako, da gremo provat jest.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 205
4.9.2009 19:28:47   
Alisa
Čer,
zdaj mam pa še jaz malo časa, moj hrani Klaro, naš miš pa tuki skače okrog mene in poje Ni copatka ni copatka, zgleda da to zdaj pojejo v vrtcu. Vrtec je kar lepo sprejel malo zoprno je zjutraj ko bi on še spal pa ga morava budit, ker mora bit do 7,45 v vrtcu.
Moj dragec je pa zaključil danes dopust, tako da smo nek ritual zgruntal za jutranje vstajanje in zvečer za spat. Upam da nam bo zneslo in da ne bo v noči na ponedeljek cela štala.
Je bil na dopustu od 15.8 in se je kar razvadil, pravi da nebi bilo težko takole bit doma. Res se je veliko ukvarjal z Anžetom, da nebi bil tak šok s prihodom user posted image in zdaj še vrtec. Veliko sta bila zunaj, se igrala pela, skupaj skuhala kosilo in potem smo popoldan skupaj vsi 4 spančkali 3h. Res bi se lahko privadili na ta ritemuser posted image .

Dojiva se še kar na 3-4 h čez dan, zvečer pa res je tam med 10-10,30h potem pa zjutraj ob 5h-6h. Res je pridna, tudi v vozičku zdaj lepo spi ko sva na sprehodu in mi je prav fajn da se malo razgibam in da sem na zraku.
Kopamo se vsak drug dan, 1x z milom , ostale dni pa samo voda in malo oljčka. Pri kopanju ni problema, jaz jo zavijem v pleničko, potem počasi spustim noter samo ritko in nato počasi celo telo, ker je tud bolj boječa. In če se ustraši jo samo z pleničko nazaj pokrijem v vodi in je uredu. Tako sva tudi Anžeta kopala in je prav užival. Jo pa imava v vodi največ 5-7h minut, vsaj zdaj na začetku, da se navadi.

Za kosilo smo pa danes jedli cmoke in sadno kupo s sadjem ki sem ga že jedla pa ni bilo nobenih problemov. no upam da tud danes ne bo. Se pa pri hrani tud jaz včasih pregrešim s kako čokolado al pa piškotkom.
Jajca sem tud že ejdla pa ni nič bilo narobe, res pa da sem jih jedla trdo pečene, ker v mehko se jih pa ne upam.
Grem gledat kaj delata moja škratka in dragi, da je taka tišina.
Fajn spite danes,

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 206
4.9.2009 21:21:43   
Flora2
Dober večer,
evo naša punca je zaspala, sem jo danes samo umila pa je vseeno jokala kot dež, me prav skrbi da je nisem s čim prestrašila da se zdaj tako boji vode oz. umivanja.
user posted image nama pripravlja večerjo, jaz pa komaj čakam da grem spat, jaz sem proti večeru čisto sesuta ne zdržim dalj kot do 22h, sploh če mala tako joka sem še bolj utrujena.

Alisa vaša Klara je pa ful pridna ponoči da ti zdrži tako dolgo, res super, Daša se zbuja okrog 1h-1.30 in naslednjič ob 5.30. Super da vam kopanje laufa. Takole ko so user posted image doma na dopustu je res prav super, bi pasalo če bi to trajalo celo porodniško neuser posted image .

Lahko noč pa miren spanecuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
4.9.2009 21:35:24   
go_ta
evo, najin miško je tud zaspal, angelcare je vklopljen, zdaj pa malo možgane na offuser posted image  sicer ne vem, kakšna bo noč, ker pri nas dež pada ko zmešan, mi mamo pa bajto zraven reke in je nenormalno narasla, tako da vse bobni, prov čuti seuser posted image
alisa, pa kako vam rata, da mala spi tako dolgo??user posted image  to bi bil zame pravi balzamuser posted image  pri nas je nekako kot pri vas Flora, ampak kaj češ, vse za naše pikice. aja, daj poskusi pred kopanjem ji še obraz najprej zmočit s krpico, da se pripravi na to, da bo šla v vodo? vsaj jaz tako delam. bog ve, kaj se v dojenčkovi glavi dogaja ... saj čez kak mesec jo pa mogoče ne boš mogla spraviti iz vodeuser posted image  aja, jajca... jst sm jih ravno danes spekla in ni blo hudega. kuhana mu pa niso odgovarjalauser posted image
aprilčica, supet za fešto, morajo Julijo dobro zapiti, da bo velika in zdrava!user posted image  aja, glede sladkarij ... jst bi sam čokolado jedla, še dobro da je nimamo doma. vrjetno zato, ker sem včer celo milko pojedlauser posted image  ampak zdj bom pridna, obljubim. čeprav bi tako rada eno saharco zmazalauser posted image
eee35, glede sirove omake ...jst mam milijon načinov, odvisno kaj je v hladilnikuuser posted image  lahko na malo mleka (res malo, ker če ne, je preveč vodeno) stopiš par zdenka sirov - odvisno, koliko omake bi rada in to preliješ čez skuhane njoke. isto na mleku lahko stopiš nariban sir in to preliješ čez. lahko pa njoke skuhaš v sirovi omaki: več mleka (da se njoki lahko skuhajo) in stopiš nariban sir, nato pa dodaš njoke in to je to. ma ful je načinovuser posted image
joj, dobre ste tiste, ki imate dva otročka, še posebej, če je drugi tud majhen. veliko energije gre že za enega, še dobro, da očkoti pomagajo aneuser posted image
lepo ajajte vsi - mamice, očki, dojenčkiuser posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 208
4.9.2009 21:53:00   
simonalokar
jaz nič več ne vem kaj naj naredim naša noče spat - mi že živci popuščajo in ful sem žalostna ger mi ne gre. user posted image user posted image user posted image tako rada bi jo uspavala pa ne gre

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 209
4.9.2009 22:20:27   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

jaz nič več ne vem kaj naj naredim naša noče spat - mi že živci popuščajo in ful sem žalostna ger mi ne gre. user posted image user posted image user posted image tako rada bi jo uspavala pa ne gre

mi mamo iste probleme.. joka in joka spat pa ne... tud ponoč se mi skos zbuja ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 210
4.9.2009 22:37:50   
simonalokar
in kaj delaš mateja jaz ne morem več

zdajle mi joka v pojsteljici

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 211
4.9.2009 22:38:30   
simonalokar
a je tako zaspana pa noče spat
men se pa že meša

Neposredna povezava do sporočila: 212
5.9.2009 8:02:59   
go_ta
simonalokar, najprej ti svetujem, da ne daješ tamale sama spat, s tvojim se izmenjujta, če ne se ti bo zmešal!pa če razumeš kj hrvaško, sem dobila nekaj o uspavanju. ne vem, kako pa pri vas to poteka?
aja, še nekaj naj bi pomagalo: prižgan fen alpa prižgeš radio brez postaje - to jih kao spomne na maternico. alpa na dudo kapneš par kapljic kapljic proti krčem, baje jih pomirijo. punce mate še ve kak nasvet?
mi smo imel tud burno nočuser posted image , ampak sem sama kriva. ob 3 se je zbudil, jst sm pa v polsnu mislila, da samo tečnari, da še ni lačen in sem mu dajala dudo in sem ga itak čist zbudila. pol je bil pa do 5 pokonciuser posted image  zdaj se pa tle smejčka, vražiček mali. on očitno ne potrebuje veliko spanca, jst pa!user posted image  pa dons je nenormalno mraz, brrr!!
no, zdj grem pa za lazanjo pripravit, super ker je danes moj doma, to obožujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
5.9.2009 8:16:49   
Anonimen
jitro punce!!!
joj, prav smilite se mi ve, ki vam otrocki ne spanckajo.hvala bogu, jaz nisem imela teh problemov pri nobenem.
simona,kaj pa ce jo das v svojo posteljici in ti zaspi na joski? pa se pol samo izmuzni....

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
5.9.2009 8:17:55   
simonalokar
gota zaspala je ob polnoči in ob 3 zbudila in čul do polpetih. groza smo kot zumbijiuser posted image user posted image user posted image . naša pa lepo spi ampak je tavelk ustal tko da smo morali tudi mi. hvala tudi to bom probala. šli smo spat skupaj pa čebela maja ni hotla spat. hudo. ko pa ji dam dudo se še bolje razjeziuser posted image user posted image . nevem kako bo če se bo to nadaljevalo al me bodo v lj polje peljaluser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 215
5.9.2009 8:18:49   
simonalokar
miška tudi to sm že probala pa mi ni spasa

Neposredna povezava do sporočila: 216
5.9.2009 8:20:04   
Anonimen
kaj pa ce cez dan prevec spi?

Neposredna povezava do sporočila: 217
5.9.2009 8:22:43   
simonalokar
saj v tem je problem da mi noče spat tudi podneviuser posted image user posted image user posted image . spi mi če sem v vozičku mi dremlje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.9.2009 9:23:13   
Alisa
Jutro,
joj bogice ko vam tročki ne spijo. Naša je drugač tud čez dan kar dosti budna, po dojenju ponavadi 1h še bedi pol pa omaga.
Simonalokar ali ti ko jo dojiš ima zraven pleničko, jaz jo imam že zaradi tega ker včasih vn plune mleko, da nisva potem obe mokre. In ko jo dam spat ji dam pleničko zraven obraza in potem spančka, če jo ni pa tečka in godrnja. Probaj še to.

Jaz sem pa včeraj imela zvečer tako grozen glavobol, da sem ob 21h padla v postlo vzela Daleron in zaspala, Miška bi mogla jest ob 23h, pa sva prespali in se je zbudla ob 1h, malo pojedla in zaspala do 6h, od 6h pa je spala in skoz do 8h godrnjala in spala user posted image , tako da je zbudla še Anžeta. Mene pa še kar grozno boli glava, ne vem kaj je zdaj touser posted image

Klara Zdaj spet spi, Anžetko pa gleda živ žav in zajtrkuje, jaz pa sem dala že pečt kruh in prat perilo, zdaj pa moram začet likat, ker imam 3 stroje suhega perila in moram izkoristit dokler sta mala miškota pridna.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 219
5.9.2009 9:42:02   
go_ta
a veste, kaj bi najbolj pomagalo za to, da zaspijo: naprava, ki bi jo dal na posteljico in bi jo treslauser posted image
simonalokar, poskusi tresti posteljico - to je moj 1x počel, pa je tamau zaspaluser posted image aja, naš tud noče dude, pa mu jo vsilimuser posted image  očitno ti otroci nič nočejo zamudituser posted image
kopalnica pospravljena, lazanja narejena, user posted image  je šel v trgovino, potem bo on ostalo pospravil, sirena pa že kliče, da je lačnauser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.9.2009 10:38:00   
aprilčica07
Jutro punce,

pr nas piha taka burja, kot, da bo konec sveta, sem mislila ponoči, da bo bajto uneslo.... Noč je bla ok, zaspala okoli 23, se zbudila ob 3, do 4 sva neki čmurili, se futrali pa spet ne, in pol je tam okoli4 zaspala, in spala do 8.. Trenutno spi, ampak ne trdno, se bojim, da ni dobila dosti mleka pr meni in je še malo lačna... Povejte mi, kako naj vem, da ji je zadosti to kar poje pr meni? Ker je moram za en obrok dat obvezno na obe strani... pa z dojenjem sem kr bosa in nevem kako in kaj... Si mislil, da kadar spi je blo dovolj, ampak je dostikrat tako, da se dojimo po celo uro in ko končamo in podremo kupček, mala še kr išče...... Nasvete prosim:)user posted image

Saj drgači je pridna in zaenkrat kr spančka in ne dela problemov. Ker sem brez Jakoba danes je tak mir, da ne morem verjet. Trenutno nimam kaj delat. Bo treba kaj skuhat, ampak ni neke panike, še..user posted image Pa narezke za zvečer bi zdaj lahko naštimala, ko imam mir, ma raje tle gori visim.. Pa spečt tudi moram kaj malega, saj bo tudi moja mama pomagala, ampak glede na to, da se ok, se lahko psravim za šparget:):)

mateja, simonalokar: nimam nasveta kaj pomaga... mogoče, da daste kašno vašo majico k otročkovi glavi? baje, da jih vonj pomirja....
go ta: pridna si, da si že kopalnico popucala, pa kosilo nardila..user posted image
alisa: kako je Anže sprejel sestrico?
flora: res je pridna vaša Dašauser posted image
miska: tudi Nina ni zahteven otroček, kajne?

Nič, grem v akcijouser posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.9.2009 11:08:55   
Alisa
Anže - glede na to da je pravi crkljivček in mamin scrkljanček me je kar malo presenetil glede sprejema sestrice. Prvi dan je samo pogledal in se naprej igral. Naslednje dni je pa že hodil gledat in če je kaj godrnjala upil, mami mami kala neki dela, pejt gledat kaj delauser posted image , in zdaj jo že prav lepo boža, da dudo če joka, lubčka. Tudi zjutraj pride do mene da ljubčka vsem in tud Klari, zvečer pa tud pred spanjem obvezno ljubčka Klari. In tudi zunaj ko smo, če gre kak mimo vpije;, Pridi gledat kaj mam jaz tuki not! Kalo mam not! Tako da zaenkrat se lepo razumeta, kaj bo pa ko se bosta za lase vlekla pa ne vemuser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 222
5.9.2009 11:13:15   
Anonimen
jooooj, punce ste pridne!
meni se pa danes takoooo noc ne da!!!!ze cel dan se prestavljam po bajti. ne vem, po mojem bom tamalo pohopsala v vozicek pa udarive 1 daljsi sprehod. mala2 sta pri babi in dediju in je tudi pri nas tak blazeeeen mir.
aprilcica:jap, ninika je zlata. nobenih problemov. ok, kadar je vse postimano. da je sita, previta. zna pa ze zelo zahtevat. prav vem, kdaj je huda.kdaj se hoce cartat, kdaj jest, kdaj spat.
u glavnem, ce bo tako ostalo bo super!user posted image user posted image user posted image tudi spimo ponoci. in danes se sploh ne spomnim kdaj sem jo futrala. ali da bi sploh jo. sem ocitno kar v spanju popedenala. vem, pa da sem jo ker sem jo dala zvecer spat v posteljico, zjutraj pa je bila pri meni!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 223
5.9.2009 14:58:30   
eee35
Hmm...najin malček ne spi tako slabo, pa vseeno imam vrečke pod očmi, pa sem malo zmatrana. Čez dan mi gre, pa sploh nočem it spat dodatno, ampak ponoči včasih sem tako zmatrana, pa bi rada, da hudiček zaspi, pa noče. Boga simonalokar, upam, da našemu se ne bo obrnilo, ker doslej nekako še gre. Če seštejem, spiva z user posted image 7-8 ur, samo ne neprekinjeno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.9.2009 15:10:44   
simonalokar
hoj mamice

hvala za nasvete. vse bom sprobala. ob 9 je vstala in nato šele zdajle zaspala v vozičku oblekla sem jo in jo samo dala v lupinico in v voziček in že spi. mal heca jo bom kar v lupinici spat dala tam misica pa spiuser posted image user posted image user posted image .  ko se dojiva na vsako uro in mal zaspi in ko jo dam dol že gleda.

aprilčica naša tudi poje iz obeh tko da nimam kj, v sredo imava sistem. pregled in jo bom vprašala kaj naj kj dodajamuser posted image user posted image user posted image .  pa tudi ker se na 1 uro doji. al ji kar melk vn teče a mala hoče kar še jestuser posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?