Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:05:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zobke bomo tudi imele v seznamu, ne? MaJaLeeeeeeeeeee, kje siiiiiiiii??? a te je strah,da bo tebe seznam počakal? :DDDD Ne ne, ni me strah. Jaz ga ne morem rihtat. Vsaj doma ne. Vse, ki berete knjigo Znanost o vzgoji - se jo dobi v knjižnici? ja, jaz jo imam iz knjižnice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:10:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, jaz jo imam iz knjižnice. ja, tudi jaz
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:13:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zobke bomo tudi imele v seznamu, ne? MaJaLeeeeeeeeeee, kje siiiiiiiii??? a te je strah,da bo tebe seznam počakal? :DDDD Ne ne, ni me strah. Jaz ga ne morem rihtat. Vsaj doma ne. Vse, ki berete knjigo Znanost o vzgoji - se jo dobi v knjižnici? če sem jo jaz v naši knjižnici dobila, pol jo ma najbrž vsaka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:13:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! tko.....me sva prišle iz pregleda......uspešno drugo cepljenje........podatki...... 62,5cm, 6300g.......prvi zobek 20.7....... naslednje cepljenje......25.9 pr nas je edino kar je novega da imamo zobek.....drugače pa vse po starem......mal je čez dan bol tečka.....ponoči pa še vedno uspešno spimo celo noč......včer je celo spala od 22.00 do 8.30......brez hranjenja vmes......ponavadi najkasnej ob šestih jemo in potem spimo do devetih, desetih.......drgač se pa kr not držimo ker je itak ful vroče....al pa smo na terasi...... se še kej tipkamo..... papa Vauuuuu! To pa je menda prvi zobek med marčevskimi otroci, ne? Čestitam!!!!! v ponedeljek je tudi Leonard dobil zobek, tako da ne vem, kdo je bil prej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:13:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ena moja kolegica je svojo punco dojila - izključno dojila - do enega leta, brez dodajanja pa je pupca napredovala boljše kot kakšen njen vrstnik...tako, da nebi vedela ... uau, dobra je... jaz pa komaj čakam, da prešaltamo na GH... tole črpanje me izčrpava, pa še nič prijetno ni. Seveda bom poizkusila vztrajati do 6. meseca, potem pa z veseljem začnem ribat korenček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:16:19
|
|
|
|
Najaa
|
felix, jaz tudi komaj čakam. Bom pa šla jutri v knjižnico pogledat. Aja, hvala za odgovore, punce.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:19:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! tko.....me sva prišle iz pregleda......uspešno drugo cepljenje........podatki...... 62,5cm, 6300g.......prvi zobek 20.7....... naslednje cepljenje......25.9 pr nas je edino kar je novega da imamo zobek.....drugače pa vse po starem......mal je čez dan bol tečka.....ponoči pa še vedno uspešno spimo celo noč......včer je celo spala od 22.00 do 8.30......brez hranjenja vmes......ponavadi najkasnej ob šestih jemo in potem spimo do devetih, desetih.......drgač se pa kr not držimo ker je itak ful vroče....al pa smo na terasi...... se še kej tipkamo..... papa Vauuuuu! To pa je menda prvi zobek med marčevskimi otroci, ne? Čestitam!!!!! v ponedeljek je tudi Leonard dobil zobek, tako da ne vem, kdo je bil prej a ni dobil 2 zobka?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:21:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zobke bomo tudi imele v seznamu, ne? MaJaLeeeeeeeeeee, kje siiiiiiiii??? a te je strah,da bo tebe seznam počakal? :DDDD Ne ne, ni me strah. Jaz ga ne morem rihtat. Vsaj doma ne. Vse, ki berete knjigo Znanost o vzgoji - se jo dobi v knjižnici? ja, jaz jo imam iz knjižnice. jaz tudi. samo imajo zelo malo izvodov po sloveniji pa zelo dosti je sposojena. sem preverila na cobisu...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:23:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! tko.....me sva prišle iz pregleda......uspešno drugo cepljenje........podatki...... 62,5cm, 6300g.......prvi zobek 20.7....... naslednje cepljenje......25.9 pr nas je edino kar je novega da imamo zobek.....drugače pa vse po starem......mal je čez dan bol tečka.....ponoči pa še vedno uspešno spimo celo noč......včer je celo spala od 22.00 do 8.30......brez hranjenja vmes......ponavadi najkasnej ob šestih jemo in potem spimo do devetih, desetih.......drgač se pa kr not držimo ker je itak ful vroče....al pa smo na terasi...... se še kej tipkamo..... papa Vauuuuu! To pa je menda prvi zobek med marčevskimi otroci, ne? Čestitam!!!!! v ponedeljek je tudi Leonard dobil zobek, tako da ne vem, kdo je bil prej a ni dobil 2 zobka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:24:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zobke bomo tudi imele v seznamu, ne? MaJaLeeeeeeeeeee, kje siiiiiiiii??? a te je strah,da bo tebe seznam počakal? :DDDD Ne ne, ni me strah. Jaz ga ne morem rihtat. Vsaj doma ne. Vse, ki berete knjigo Znanost o vzgoji - se jo dobi v knjižnici? ja, jaz jo imam iz knjižnice. jaz tudi. samo imajo zelo malo izvodov po sloveniji pa zelo dosti je sposojena. sem preverila na cobisu... ja, v bistrici imajo dve, ena je že bila izposojena, ta druga pa je pri meni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:25:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz tudi. samo imajo zelo malo izvodov po sloveniji pa zelo dosti je sposojena. sem preverila na cobisu... Ah, če ste jo vse dobile, pa ni da je ne bi še jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:28:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz tudi. samo imajo zelo malo izvodov po sloveniji pa zelo dosti je sposojena. sem preverila na cobisu... Ah, če ste jo vse dobile, pa ni da je ne bi še jaz! Tak se govori! GO, GO, GO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:41:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz tudi. samo imajo zelo malo izvodov po sloveniji pa zelo dosti je sposojena. sem preverila na cobisu... Ah, če ste jo vse dobile, pa ni da je ne bi še jaz! Tak se govori! GO, GO, GO!!! Bom jutri poročala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 22:52:52
|
|
|
|
Najaa
|
Eh... tak veliko vas bere, pa nč ne napišete... Jaz bi tud kaj brala, ne sam pisala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 21.7.2009 23:34:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer lepo vas pozdravljam.Nam je doma povezava štekala in so jo končmo poštimali.Mi še živimo ,mamo se fajn mi 3je atija ,pa itak nikoli ni.Sem vas brala za nazaj ,pa mi je zmanjkalo energije ,da kaj več napišem.Če jutri nebo spet štekalo vam napišem kaj mi vse počnemo........Nočko Edino nekaj moram povedat ,ker drugače nebom mogla spat .Se spomnite ko ste razlagale ,kako boste do 6 meseca dojile šele pol gh .Ej vedno se smejim ko vas berem ko ,pa že večina mešate kašice ko norci .Pri nas ,pa gre gh nekam rodo - mamine želje pač niso bile uslišane tako kot ne za spanje .Če me slučajno kdaj kap zadene te veste ,da sta otroka prespala noč ,tak ,da prosim poskrbite za njiju .Nič jutri pišem več........nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 7:47:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lepo jutro in dan s sončkom obsijan, vam želimo trije kralji .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 11:03:04
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pitje- Jaz mu dajem za piti Nestle-jev jabolčni sok, ki ga redčim v razmerju 1:3, torej eno enoto soka in 3 enote vode (kar iz pipe). Korenčkovega nimajo, imajo še multivitaminskega. Kdaj se lahko začnejo agrumi dajati? Na soku sicer piše, da je od 4. meseca dalje.. zakaj rečiš sok ... je gost al sladkan, al kaj? Pa to mu dajše po flaški za odžejat? Jaz sem ji dala z žličko .. do zdaj ni pila s flaške pa je tudi sedaj ne bi rada navajala na to, al je to neizbežno? Sprašujem, ker ne vem, ne ker bi hotla nagajat Jaz ga redčim zato, ker sem tako prebrala v "Paparici". Pa se mi tudi zdi bolje, da spije več vode kot soka. Pač moje mnenje. Pije pa zelo rad tako razredčenega, ga spije cca 150ml na dan. Pije pa po flaški, ja. aha ti mu ga torej daješ za žejo ... no pol je to smiselno, da ga rečiš ... hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 11:17:47
|
|
|
|
trinity22
|
grem zdaj na kobis knjige podaljšat, pa da vidim če imajo to knjigo katero vse berete, da bom še jaz brala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 12:40:45
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! tko.....me sva prišle iz pregleda......uspešno drugo cepljenje........podatki...... 62,5cm, 6300g.......prvi zobek 20.7....... naslednje cepljenje......25.9 pr nas je edino kar je novega da imamo zobek.....drugače pa vse po starem......mal je čez dan bol tečka.....ponoči pa še vedno uspešno spimo celo noč......včer je celo spala od 22.00 do 8.30......brez hranjenja vmes......ponavadi najkasnej ob šestih jemo in potem spimo do devetih, desetih.......drgač se pa kr not držimo ker je itak ful vroče....al pa smo na terasi...... se še kej tipkamo..... papa Vauuuuu! To pa je menda prvi zobek med marčevskimi otroci, ne? Čestitam!!!!! v ponedeljek je tudi Leonard dobil zobek, tako da ne vem, kdo je bil prej a ni dobil 2 zobka? [ ja hvalabogu da je dobil dva zobeka .....men je čist vseen kdo ga je prej.....tud če bi ga vsi drugi prej....to sm samo povedala.....če se bo kej pisal.....drugač pa to ni hvaljenje.....če slučajn kera misl......men je itak vseen
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 12:44:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Kokica a prideš danes na Facebook?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 12:53:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 12:55:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride. eh malo pa morem. mogoče si pa premisli, če ji bom dovolj gnjavila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:00:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride. nikoli ne reci nikoli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!