Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:03:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:03:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride. no, hvala, Tasa!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:05:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 pitje- Jaz mu dajem za piti Nestle-jev jabolčni sok, ki ga redčim v razmerju 1:3, torej eno enoto soka in 3 enote vode (kar iz pipe). Korenčkovega nimajo, imajo še multivitaminskega. Kdaj se lahko začnejo agrumi dajati? Na soku sicer piše, da je od 4. meseca dalje.. zakaj rečiš sok ... je gost al sladkan, al kaj? Pa to mu dajše po flaški za odžejat? Jaz sem ji dala z žličko .. do zdaj ni pila s flaške pa je tudi sedaj ne bi rada navajala na to, al je to neizbežno? Sprašujem, ker ne vem, ne ker bi hotla nagajat Jaz ga redčim zato, ker sem tako prebrala v "Paparici". Pa se mi tudi zdi bolje, da spije več vode kot soka. Pač moje mnenje. Pije pa zelo rad tako razredčenega, ga spije cca 150ml na dan. Pije pa po flaški, ja. aha ti mu ga torej daješ za žejo ... no pol je to smiselno, da ga rečiš ... hvala za odgovor ja, za žejo ja...kaj pa ti? zakaj pa mu ti daješ? se opravičujem,ker ne uporabljam velikih začetnic, saj pišem z eno roko, v drugi pa valentina držim...bo menda zaspal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:06:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? a jo malo za*ebavaš ?? Saj veš, da ona NE pride. nikoli ne reci nikoli to, pa prekleto drži..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:10:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila? dej nooooooooooooooooooo, pridi na FB zato ker so tam ful bolj poglobljene debate, ko ni nobenih odvečnih firbcev sej ne rabiš nobenih drugih met za prjatle, samo marčevke poklikaj pa Nina, ti tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:11:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila? ti povem na Facebooku
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:17:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila? ti povem na Facebooku boš lahk kmetico špilala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:17:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila? ti povem na Facebooku boš lahk kmetico špilala pa lepe slikce mamo gor....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:18:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Kokica a prideš danes na Facebook? kaj pa bo tam takega, da bi si premislila? ti povem na Facebooku boš lahk kmetico špilala jaaaa. kokica, jaz ti podarim eno kravo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:19:38
|
|
|
|
spps
|
mal podkupnine
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:20:11
|
|
|
|
spps
|
... šeeeeeeeee????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:21:10
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:21:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaaaa šeeeeee
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:22:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaa šeeeeee ma to sem mislila za tiste, ki še niso na FB,haha. No pa naj ti bo :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:23:33
|
|
|
|
spps
|
......
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:25:02
|
|
|
|
spps
|
dosti bo za danes,da pri tej vročini še katere za srce ne zagrabi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:25:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
hahaahaha, punce, ste me nasmejale..samo ne štekam..kako kmetico bom lahko špilala? Pa kako kravo dobim od MaleČebelice???? Nič mi ni jasno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:26:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
spps- podkupnina pa je prava..šeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:27:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahaahaha, punce, ste me nasmejale..samo ne štekam..kako kmetico bom lahko špilala? Pa kako kravo dobim od MaleČebelice???? Nič mi ni jasno... od mene pa pujska pridi pa poglej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:29:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaaaa šeeeeee ma to sem mislila za tiste, ki še niso na FB,haha. No pa naj ti bo :D ja jaz tudi rada pogledam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:30:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 hahaahaha, punce, ste me nasmejale..samo ne štekam..kako kmetico bom lahko špilala? Pa kako kravo dobim od MaleČebelice???? Nič mi ni jasno... no pa saj pravim - pridi in poglej
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:33:51
|
|
|
|
helimaša
|
spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledat ........ drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:38:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
nehajte zdaj, da me res kje ne boste prepričale... Pa ste vse s pravimi imeni prijavljene?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:38:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša spps pa od kje jih ti jemlješ......prov fajn tole mal za pogledat ........ drgač pa se na FB-ju ful dogaja......marčevke razturamo na googlu se vse najde
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 22.7.2009 13:39:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 nehajte zdaj, da me res kje ne boste prepričale... Pa ste vse s pravimi imeni prijavljene? mislim da ampak lahk si tud tam kokica če želiš,oz. pač neki si zmisliš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!