|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
4.8.2009 21:51:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Z Niko sva se pravkar vrnili z večernega sprehoda. Fuuul je bilo lepo! Sonce zahajajoče, veter pihljal, indijanci so igrali... uh, prava romantika! user posted image Malo sva se usedli na klopco in uživali v tem lepem večeru. Lakota pa naju je prignala domov. Pa ura tudi...
Tiji sem kupila brisačo Hello Kitty. To bo veselje! user posted image

romantika, pa sama z otrokom... user posted image no, jaz sem tudi danes samohranilka, moj še kar v službi visi. Imajo jutri prvič ISO presojo, pa bodo najbrž kar do polnoči delali user posted image

ja, te presoje, tudi pri mojem je tako a sedaj je tudi on presojevalec pa on njih j.e.be nazaj! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.8.2009 21:51:33   
Najaa

sem si premislila user posted image sem te napisala za sok, ker za pivo je že nekaj zadolženih, za sok pa samo Najaa

yania, midve torej sok nabavljava. user posted image A veš, da se že dva dni spravljam te poklicat? Pa ko si rečem evo zdaj pa bom, mi pol neki vmes skoči.... Sem te pa hotla vprašat, če še daješ Timonu železo? Nam ni treba več...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.8.2009 21:53:25   
felix7

Z Niko sva se pravkar vrnili z večernega sprehoda. Fuuul je bilo lepo! Sonce zahajajoče, veter pihljal, indijanci so igrali... uh, prava romantika! user posted image Malo sva se usedli na klopco in uživali v tem lepem večeru. Lakota pa naju je prignala domov. Pa ura tudi...

romantika, pa sama z otrokom... user posted image no, jaz sem tudi danes samohranilka, moj še kar v službi visi. Imajo jutri prvič ISO presojo, pa bodo najbrž kar do polnoči delali user posted image

Kaj je to? Kakovost al kaj?

ja, za pridobitev certifikatov ISO 9001 in ISO14000. Evo, avto slišim, je prišel zgodaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.8.2009 21:55:07   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Bom TOKRAT jaz napisala:

Trezika:
brisalo se je vse tiste, ki se nekaj časa niso javljale ali pa so javile le podatke za seznam. Pač čistka, če razumeš. user posted image Sklenili smo, da ni dovolj, da samo podatke javiš, da se je treba tudi v debate vključevati. Sicer pa, če želiš dati Marušo nazaj na seznam, si seveda spet dobrodošla, v tem primeru, pač napiši vse podatke, ki jih imaš od prejšnjih posvetovalnic in njeno slikico. Lahko pa dodaš tudi svojo zadnjo nosečniško in Marušino kakšno "prvo" slikico, npr. še iz P. Pa, če ima mogoče že zobek, tudi to napiši. Malo preglej zadnji seznam, da boš vedela kaj javiti.

Torej piši več na našem forumu, pa bo vse okej. user posted image

zdaj sem pa bla okregana user posted image

ja priznam da sem se malo polenila zadnji čas user posted image bo v prihodnje bolje... nove podatke in slikice pa javim jutri kr me zdaj dragi že s filmom čaka user posted image nočko

Prav nasprotno, Trezika, najprej sem ti pojasnila zadevo, potem pa ti zaželala dobrodošlico na novo. user posted image

NAj te malo počaka tvoj dragi, ne ga razvajati in takoj skočiti, ostaniiiii! user posted image

eh saj sn se hecala.... saj v bistvu maš čist prav...bom se pa v prihodnje res bolj potrudla... dragi je pa tk že obupal nad mano in je sam začel gledat film user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.8.2009 21:55:24   
KOKICA32

ja, za pridobitev certifikatov ISO 9001 in ISO14000. Evo, avto slišim, je prišel zgodaj user posted image

aja, komaj na začetku so...pri pridobivanju...potem pa sledijo redni pregledi, če še vse štima...to je bolj pestro...ko pinkije talajo...user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.8.2009 21:56:32   
KOKICA32

Bom TOKRAT jaz napisala:

Trezika:
brisalo se je vse tiste, ki se nekaj časa niso javljale ali pa so javile le podatke za seznam. Pač čistka, če razumeš. user posted image Sklenili smo, da ni dovolj, da samo podatke javiš, da se je treba tudi v debate vključevati. Sicer pa, če želiš dati Marušo nazaj na seznam, si seveda spet dobrodošla, v tem primeru, pač napiši vse podatke, ki jih imaš od prejšnjih posvetovalnic in njeno slikico. Lahko pa dodaš tudi svojo zadnjo nosečniško in Marušino kakšno "prvo" slikico, npr. še iz P. Pa, če ima mogoče že zobek, tudi to napiši. Malo preglej zadnji seznam, da boš vedela kaj javiti.

Torej piši več na našem forumu, pa bo vse okej. user posted image

zdaj sem pa bla okregana user posted image

ja priznam da sem se malo polenila zadnji čas user posted image bo v prihodnje bolje... nove podatke in slikice pa javim jutri kr me zdaj dragi že s filmom čaka user posted image nočko

Prav nasprotno, Trezika, najprej sem ti pojasnila zadevo, potem pa ti zaželala dobrodošlico na novo. user posted image

NAj te malo počaka tvoj dragi, ne ga razvajati in takoj skočiti, ostaniiiii! user posted image

eh saj sn se hecala.... saj v bistvu maš čist prav...bom se pa v prihodnje res bolj potrudla... dragi je pa tk že obupal nad mano in je sam začel gledat film user posted image user posted image

PRIDNA..se hitro učiš, kot bi rekla Najaa..user posted image Zdaj pa hitro slikice in podatke gor, ker seznam bo sedaj le na vsaki 5. strani! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.8.2009 21:57:25   
yania
Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev.....
Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli....
Tudi jaz ne morem 100% rečt, da pridem, lahko mi kdo zboli....a veš...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.8.2009 21:58:04   
KOKICA32
Najaa- super za romanitiko z Nikico! user posted image user posted image user posted image

Meni bo pa mogoče ratalo morje rezervirat...bom jutri poročala, če bo kaj novega...user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.8.2009 21:58:07   
felix7

aja, komaj na začetku so...pri pridobivanju...potem pa sledijo redni pregledi, če še vse štima...to je bolj pestro...ko pinkije talajo...user posted image

joj, kako sem jaz pri nas v firmi sovražila te ISO presoje, ker tok podkupljivih ljudi pa še nisem srečala user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.8.2009 21:59:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev.....
Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli....

sej zato pa imamo več oseb zadolženih za isto stvar. In kot že rečeno - ni bistvo v hrani, ampak v druženju. Tako da če bo kakšen sok al pa kakšno pecivo manj od planiranega, nič narobe user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.8.2009 21:59:42   
KOKICA32

veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.8.2009 22:00:29   
Najaa

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.8.2009 22:00:41   
Najaa

Zato se pa zdaj pogovarjamo, za 100% se bomo pa zadnji dan zmenle.user posted image Ne skrbi.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.8.2009 22:01:45   
KOKICA32

Zato se pa zdaj pogovarjamo, za 100% se bomo pa zadnji dan zmenle.user posted image Ne skrbi.

tudi prav...kaj pa one, ki bodo pekle peciva, bodo tudi čisto na koncu zvedele?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.8.2009 22:01:55   
Najaa

veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! user posted image

S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.8.2009 22:02:12   
yania
Najaa ne dajem mu nič železa...je takrat v juniju rekla, naj jo na pregledu spomnim, da mi napiše recept, pa sem pozabila, evo in nimamo nič....imamo pa šele 27 avg.kontrolo...tako da bom takrat vprašala, kako je s tem, je pa takrat itak rekla, naj ne dajem, ker je itak preventiva...
A veš kaj sem opazila, da mi ful ven meče mleko, tudi še uro po obroku, ko sem mu na krku začela spet dajat Idroplurivit....po 5 kapljic sem dajala 3 dni, in ful je bil siten, potem pa smo prekinili in spet je bil tu stari Timon...ma kr nekaj,,,a ti to pše daješ?....sej D vitaminčka on dovolj dobi, samo A me skrbi...
kolk kaj tvoja popije čez dan?....Timon pije kompotke, ko mu jih skuham....nesladkane....tm ene 200 ali manj na dan....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.8.2009 22:02:25   
KOKICA32

Lahko noč. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.8.2009 22:02:45   
Najaa

tudi prav...kaj pa one, ki bodo pekle peciva, bodo tudi čisto na koncu zvedele?

haha, če bo katera prej spekla, bo pač v skrinjo vrgla. Drugače s epa itak na koncu peče.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.8.2009 22:04:06   
yania
pridem nazaj, samo nekaj se mam za zmenit z mojim...ko ne uspeva čez dan komunicirati user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.8.2009 22:04:28   
Najaa

Najaa ne dajem mu nič železa...je takrat v juniju rekla, naj jo na pregledu spomnim, da mi napiše recept, pa sem pozabila, evo in nimamo nič....imamo pa šele 27 avg.kontrolo...tako da bom takrat vprašala, kako je s tem, je pa takrat itak rekla, naj ne dajem, ker je itak preventiva...
A veš kaj sem opazila, da mi ful ven meče mleko, tudi še uro po obroku, ko sem mu na krku začela spet dajat Idroplurivit....po 5 kapljic sem dajala 3 dni, in ful je bil siten, potem pa smo prekinili in spet je bil tu stari Timon...ma kr nekaj,,,a ti to pše daješ?....sej D vitaminčka on dovolj dobi, samo A me skrbi...
kolk kaj tvoja popije čez dan?....Timon pije kompotke, ko mu jih skuham....nesladkane....tm ene 200 ali manj na dan....

Niki je pa zadnjič kri pogledala in ima super tak da ne rabi železa. AD3 ji pa dajem, kadar ne pozabim. user posted image
Popije... bolj malo. Danes je npr. 100ml, ampak na enkrat. Priznam, da ji akr pozabim dat tekočino... oz. jo še malo dojim zraven in se od tega odžeja.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.8.2009 22:04:59   
KOKICA32

S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. user posted image

Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne  more, ki je že plačal, je pač plačal...user posted image No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.8.2009 22:12:08   
Najaa

Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne  more, ki je že plačal, je pač plačal...user posted image No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos..

Aja, več ljudi... ja, to je pa drugo. Ne vem, naj še druge povejo, če se strinjajo.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.8.2009 22:19:21   
yania
Najaa, kaj so ji kri vzeli Nikici?

kaj pa lokacija za piknik...a ste kaj razmišljale?
Drugače jaz sploh ne kompliciram....meni je vseeno, komot me zadožite za sok...
No, pa saj  tu ne gre za komplikacijo, ampak za pač čimenostavnejše in učinkovito zadolžitev....hm, kaj pa če se zmenimo, da vsak npr.prinese nekaj piva, nekaj soka, nekaj vode, nekaj sadja, in,,,čakaj, kaj se bo peklo, verjetno, a ne?...no nekaj za žar...če se bo.....pa kako pecivo, al pa kaj slanega.....

< Sporočilo je popravil yania -- 4.8.2009 22:23:43 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.8.2009 22:22:49   
Najaa

Najaa, kaj so ji kri vzeli Nikici?

Ja, seveda.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.8.2009 22:25:13   
yania
Zadnjič sem zasledila, da je komaj dobila 1.pikico, zakaj pa šele 1-?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?