yania
|
Sem prečekirala samo zadnjo stran,,,,prejšnjo...joooj, sej ne vem, kje naj začnem brati, sploh se ne najdem, kje sem nazadnje gledala, ko kar nekaj strani od takrat napišete... Se bojim , da bom tudi jaz izbrisana ...ampak, res se teko ob dveh prikopljem do računalnika.... Je pa tako da se Timon ves čas vrti, obrača, tako da če je buden, ma ni variante, da si vzamem jaz frej, kaj šele iti na net, ko pa spi, pa kuhamo in pospravljamo....ja tako je, otročki rastejo, in čedalje manj časa je za druge stvari.....sem ravno razmišljala, kako je bilo fino, ko je bila samo steklenička, zdej ko se zbudi je treba itak vstati, da mu dam kuhat kompot, ki ga potem čez dan pije, pa da premislim kaj bo jedel in dam kuhati,,,, Pa še nekaj je crknilo glede povezave do neta...imamo 3 nadstropja internet, spodaj, v sredini in mi....delata pa le 2....torej je zdele moja sestrca brez neta....upam da ne p++++ ker ji ne dela...