Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 18:03:42
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
količinsko se bomo zmenili, ko bomo imeli končno število oseb. Rada bi, da stroškovno vsi približno enako skozi pridemo, čeprav bo to težko izvedljivo, ampak meni je na koncu najpomembnejše, da se srečamo in poklepetamo, pa tudi če ves čas samo eno liziko ližem
Sem misla nekaj v tem smislu napisat. Važno, da nam rata tole izpeljat in se končno dobit (skoraj) vsi na broju!
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 18:12:49
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
količinsko se bomo zmenili, ko bomo imeli končno število oseb. Rada bi, da stroškovno vsi približno enako skozi pridemo, čeprav bo to težko izvedljivo, ampak meni je na koncu najpomembnejše, da se srečamo in poklepetamo, pa tudi če ves čas samo eno liziko ližem
Sem misla nekaj v tem smislu napisat. Važno, da nam rata tole izpeljat in se končno dobit (skoraj) vsi na broju!
ja jaz mislim, da je tu bolj povdarek na tem, da se spoznamo in družimo, kot pa da jemo in pijemo Neki bo že zaprigriznit in za popit, drugače pa bomo itaq čvekale in nam bo hrana v ustih samo v napoto
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 18:14:19
Najaa
Takole. Namestila sem si mozzilo in zdaj seznam spet dela! Sam je čudno tole... se moram navadit. Čist drugačne črke in vse drugače... super, čaj je že bil za spremembe! (se vid koliko časa imam danes, ne? )
< Sporočilo je popravil Najaa -- 4.8.2009 18:15:34 >
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 18:15:21
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
ja jaz mislim, da je tu bolj povdarek na tem, da se spoznamo in družimo, kot pa da jemo in pijemo Neki bo že zaprigriznit in za popit, drugače pa bomo itaq čvekale in nam bo hrana v ustih samo v napoto
Ponavad je na takih zadevah tako, da vsega pol preveč ostane. Ko se bo vedelo število, bomo tud realno nabavle. Sej če zmanjka (piva recimo) se lahko še vedno nekdo do pumpe odpelje, ni tako?
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:07:30
KOKICA32
Takole. Namestila sem si mozzilo in zdaj seznam spet dela! Sam je čudno tole... se moram navadit. Čist drugačne črke in vse drugače... super, čaj je že bil za spremembe! (se vid koliko časa imam danes, ne? )
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:08:54
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:09:18
KOKICA32
Sem hotla še nekaj SPPS vprašat, pa sem potem prebrala do konca, pa sem brisala, da me nebi Najaa spet kregala, da moram najprej do konca prebrati pa potem pisati.
Zakaj pa se MaJaLe nič ne oglasi, kot je obljubila? Me zanima o teh njihovi muhici.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:10:41
Najaa
Sem hotla še nekaj SPPS vprašat, pa sem potem prebrala do konca, pa sem brisala, da me nebi Najaa spet kregala, da moram najprej do konca prebrati pa potem pisati.
Zakaj pa se MaJaLe nič ne oglasi, kot je obljubila? Me zanima o teh njihovi muhici.
Pridna. Vidiš, tud ti se učiš.
MaJaLe ima polno dela doma. Sej veš, mačke ni bilo doma in so miši plesale.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:29:07
KOKICA32
Pridna. Vidiš, tud ti se učiš.
MaJaLe ima polno dela doma. Sej veš, mačke ni bilo doma in so miši plesale.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:38:13
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
se pa že javim za silvestrovanje - če me daš na seznam prosim
ok, a nardim seznam? samo lokacijo predlagaj, ker pri datumu se pa ne moreš zmišljevat
he he he. ti kar zafrkavaj lahko narediš seznam ja. silvestorvanje pa bo na štajerskem koncu, da ne bomo vedno v sredini. pa mamo lahko spomladi en žur na primorskem, da proslavimo konec porodniške
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:39:43
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
kaj pa še en vikend pozneje? 30.8.???? pol bi mi že bli nazaj z morja... sicer vem, da bi se vse dobile, itak nikoli ne bi blo možno. ampak samo vprašam.. če bi se lahko opredelile še za ta datum....
men je v bistvu vseeno ali je 23. ali pa 30. Mogoče bi 30. tud spps lahko prišla?? ne vem sprašujem, da me neboš zdj nahrulila. (vseh datumov si nisem zapomnila ).
a Saša 23. ne more? 30. pa mi ne moremo, mož ta vikend praznuje 30 let pa ta vikend se MaJaLe poroči in Pupin mož se takrat že vrne v CH
eh tepa nič... te se bom pa pač z vsako posebej dobla ob različnih priložnostih
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 19:46:38
KOKICA32
ok, a nardim seznam? samo lokacijo predlagaj, ker pri datumu se pa ne moreš zmišljevat
he he he. ti kar zafrkavaj lahko narediš seznam ja. silvestorvanje pa bo na štajerskem koncu, da ne bomo vedno v sredini. pa mamo lahko spomladi en žur na primorskem, da proslavimo konec porodniške
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 20:11:35
tasa_m
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 20:52:14
KOKICA32
Bom TOKRAT jaz napisala:
Trezika: brisalo se je vse tiste, ki se nekaj časa niso javljale ali pa so javile le podatke za seznam. Pač čistka, če razumeš. Sklenili smo, da ni dovolj, da samo podatke javiš, da se je treba tudi v debate vključevati. Sicer pa, če želiš dati Marušo nazaj na seznam, si seveda spet dobrodošla, v tem primeru, pač napiši vse podatke, ki jih imaš od prejšnjih posvetovalnic in njeno slikico. Lahko pa dodaš tudi svojo zadnjo nosečniško in Marušino kakšno "prvo" slikico, npr. še iz P. Pa, če ima mogoče že zobek, tudi to napiši. Malo preglej zadnji seznam, da boš vedela kaj javiti.
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 21:03:58
MalaČebelica
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 21:04:18
trezika
Bom TOKRAT jaz napisala:
Trezika: brisalo se je vse tiste, ki se nekaj časa niso javljale ali pa so javile le podatke za seznam. Pač čistka, če razumeš. Sklenili smo, da ni dovolj, da samo podatke javiš, da se je treba tudi v debate vključevati. Sicer pa, če želiš dati Marušo nazaj na seznam, si seveda spet dobrodošla, v tem primeru, pač napiši vse podatke, ki jih imaš od prejšnjih posvetovalnic in njeno slikico. Lahko pa dodaš tudi svojo zadnjo nosečniško in Marušino kakšno "prvo" slikico, npr. še iz P. Pa, če ima mogoče že zobek, tudi to napiši. Malo preglej zadnji seznam, da boš vedela kaj javiti.
Torej piši več na našem forumu, pa bo vse okej.
zdaj sem pa bla okregana
ja priznam da sem se malo polenila zadnji čas bo v prihodnje bolje... nove podatke in slikice pa javim jutri kr me zdaj dragi že s filmom čaka nočko
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 21:09:16
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
Bom TOKRAT jaz napisala:
Torej piši več na našem forumu, pa bo vse okej.
zdaj sem pa bla okregana
ja priznam da sem se malo polenila zadnji čas bo v prihodnje bolje... nove podatke in slikice pa javim jutri kr me zdaj dragi že s filmom čaka nočko