|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
5.8.2009 7:46:27   
KOKICA32
Dobro jutro! user posted image

Mi smo spali super! user posted image user posted image user posted image Ti deževni dnevi in noči, mojemu pikecu pomagajo, da več spi. Pa je potem skoz dobre volje. Nič je joka.

Sedaj pa šibava na FT. Potem pa sprehod v oblačnem vremenu. To mi delaj! user posted image
Se potem kaj slišimo...

p.s. Trezika ti pa hitro slike gor, da boš spet na seznamu. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.8.2009 7:49:54   
trezika
Noseča mamica

user posted image

Slike iz bolnice zaenkrat nimam...nama je rač. crknil in so slike tam ostale user posted image no, saj razvitih imam cel kup user posted image

user posted image

Pa še en izmed novejših slik

user posted image

Pa še podatki z zadnjega pregleda in cepljenja (24.6.2009):  5090 g in 62 cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.8.2009 7:51:29   
trezika
Nov pregled in 2. cepljenje pa imava 19.8., takrat pa bodo tu novi podatki....user posted image

Mimogrede, pikica mi spi od sinoči od 20. ure user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
5.8.2009 7:54:02   
tasa_m
jeeeeeiiii Trezika, super zate spet boš na seznamu user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

sem prebrala vse za nazaj, čveke čvekaste. Mi že zjutraj date tolk dela. user posted image Komentirala nebom nič, ker  mi ni user posted image .

Jaz sem glih pri user posted image in kruhu s pašteto. Greva počasi ven, smo kaj jo je mrzlo kot user posted image . Sploh ne vem kako naj Lijo oblečem? user posted image
Moram it po šunko pa kvas, ker bom danes kr pico nardila za kosilo, ni se mi nekaj za kuhat pa je to najbolj na easy.

Nič lepo bodite, grem na farmo še pridelke dol pobrat, kolk mi jih niste pokradle.user posted image

Kokica..lepo porihtajta na FT user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
5.8.2009 7:54:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Nov pregled in 2. cepljenje pa imava 19.8., takrat pa bodo tu novi podatki....user posted image

Mimogrede, pikica mi spi od sinoči od 20. ure user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, to pa so ure!!! Bravo Maruša! user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
5.8.2009 9:04:10   
Najaa
Dobro jutro.

Mi smo tudi dobro spali. Celo noč, če sem natančna. user posted image Ob 5h me je tak sekalo po zizah, da sem si mogla it spumpat. user posted image A ni hecno? Čez dan imam komaj kaj mleka, ponoči jih pa če razturit. Noč ima svojo moč... user posted image
Zdaj pa jem, Nika pa šuška v igralnem centru in se premika okoli svoje osi. Včeraj je čisto malo manjkalo, pa bi se obrnila na trbušček.

trezika, te bom dala na seznam malo kasneje. user posted image

tasa, sej ti ni blo treba nič komentirat za nazaj, ti sam reč da se z vsem strinjaš. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
5.8.2009 9:57:56   
lejca
Dan...

Da se se jaz malo javim...danes imamo samo 26 stopinj in se da dihat...vsj to...

Matteo je priden ,sedaj mi spi redno od 21.ure do 7.ali 8 . zjutraj ..pa se potem ko se naje do 10....Ob poldnevu mu dam juhico z rizekom in je ves zadovoljen,pa potem se kaksno hrusko ali slivo pa je veselje se vecje ko se popacamo..ehehehehehuser posted image user posted image user posted image

Uradno ..nimam vec mleka ...user posted image user posted image user posted image ....

Moj moz je zbolu,ma ze 3 dni vrocino,pa ne vemo zakaj...najprej smo pomislili na prasicjo gripo,pa simptomi niso taki..na sreco!!!!...ampak vseeno ni fajn ,da je bolan...se ven ne mormo...upam,da bo kaj boljse v nedeljo ,saj imam rojstni dan!!!!

Kaj se drugega..aha...ful,ma res fullllllllllllllllllllllllllll mi je zal,ker ne morem priti v slovenijo na vas piknikuser posted image user posted image user posted image ...cakav namrec ,da bo Matteo star najmanj 6 mescev ,da gre lahko na letalo...neki sva razmisljala,da bom prisla sama z malim po 25.septembru za kaksen mesec..pa bi blo fajn,ce bi se lahk sd katero kje dobila...pa sicer je do takrat cas in se lahko se veliko vmes spremeni...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
5.8.2009 12:03:37   
trezika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridem nazaj, ko se malo pomirim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
5.8.2009 12:13:29   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridem nazaj, ko se malo pomirim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je narobe, Trezika? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
5.8.2009 12:18:48   
mediuhec
kokica: super za spanje!

rekord: ja, v naši bajti se je danes zgodil rekord! naš bauc je celo noč zdržal brez hrane in bujenja!!!! naj to postane rutina, he he. mama pa je seveda na vsak stok skočila iz postelje in študirala ali bo zajokal in mu bo treba mlekca naštimat..

trezika: karkoli že je: user posted image

tasa: ja, mrzlo že zgleda danes, ni pa pravega mraza. čeprav mene razne mamce po parku vedno opozarjajo (!! joj ti mama!!) da malega zebe, kakšne druge pa bi mi ga kar slekle...

pa pa, letim delat cvetačo in krompir, ker ko se mali zbudi bodo lačna usta zahtevala svoje, he he

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
5.8.2009 12:29:38   
felix7

te je pa nekaj res hudo razjezilo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
5.8.2009 12:29:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Kaj se drugega..aha...ful,ma res fullllllllllllllllllllllllllll mi je zal,ker ne morem priti v slovenijo na vas piknikuser posted image user posted image user posted image ...cakav namrec ,da bo Matteo star najmanj 6 mescev ,da gre lahko na letalo...neki sva razmisljala,da bom prisla sama z malim po 25.septembru za kaksen mesec..pa bi blo fajn,ce bi se lahk sd katero kje dobila...pa sicer je do takrat cas in se lahko se veliko vmes spremeni...

o, super user posted image user posted image user posted image  ti kar pridi. Pa Pupa bo tudi takrat še tu, pa se lahko zmenimo user posted image  Bomo pa spet kakšno srečanje organizirali, baje tokrat na Štajerskem, a ne MalaČebelica? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
5.8.2009 12:40:28   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

da se malo javim čestitkeuser posted image za obmesečnice...malo se kopamo,malo sprehajamo pa dosti cartamo...ko preberem za nazaj je že čas za spanjeuser posted image user posted image user posted image .10.mamo drugo pikico,drugače pa malo prakticiramo okuce...je pa veeeelik jedec...in nima občutka da je to tud hrana...mleko je zakonuser posted image user posted image uživajte še naprejjj

ema tiara, si ti mogoče zainteresirana za marčevski piknik?

glede piknika...vam javim...verjetno ne...bomo videli...se nekaj za krst dogovarjamo,pa moj ma tako službo brez urnika,meni pa ni ravno sama za vozit...je mali triletnik pravi vragecuser posted image user posted image ...sporočim

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
5.8.2009 13:06:35   
trezika
evo me nazaj...sn že pomirjena in boljše volje.... ena me je razp...... samo ne bi zdaj o tem tu gor.... me pa zanima kako to da nekateri ne morejo biti zadovoljni sami s seboj in s tem kar imajo ne pa  da druge posnemajo....

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
5.8.2009 13:35:27   
trinity22
eh ja, sem prebrala za nazaj, pa ne vem kaj naj rečemuser posted image

vsem mamicam ( KOKICA, Najaa, trezika, mediuhec, pa še katera, če je nisem omenla ne mi zamerit) in zvončkom in trobenticam čestitke za prespno nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bo tako čim bolj pogostouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa ravno danes nismo najboljše spali, neki jo je zvijalo in črvičlo, pa je kar neki jokcala in stokala, tak da sem jo kar naprej ven iz njene posteljice v najino devala, pa pol spet v njeno, ker če ne jaz nič ne spim, pa pol spet k nama, joj ... nisem tega navajena, ker drugače že skoz ( beri od rojstava) full lepo spi, ma ja sem razvajena sej vem ... pa če je to samo ena faza in nekaj noči bom z veseljem pretrpelauser posted image

a sem hotla še kaj napisat ........ ma ne vem
aja trezika ne bit tak huda no ... škodi lepotiuser posted image
pa še to glasovala sem za vse naše ... tudi za Marušo je tak parvi cukerček user posted image  ma pa sej so vsi taki cukriuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
5.8.2009 13:47:04   
KOKICA32
Nujno obvestilo:

Jaz ne morem na piknik, ker gremoooooo na morjeeeeee!!!!
  user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vesela, ker mi je ratalo morje najdit, pa žalostna, ker se ne bom mogla udeležiti piknika pa vas spoznati. Žal. user posted image user posted image user posted image Pa drugič, na Štajerskem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
5.8.2009 14:33:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nujno obvestilo:

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vesela, ker mi je ratalo morje najdit, pa žalostna, ker se ne bom mogla udeležiti piknika pa vas spoznati. Žal. user posted image user posted image user posted image Pa drugič, na Štajerskem. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za morje!
Kdaj potujete??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
5.8.2009 14:42:52   
KOKICA32
23.-tega...ponoči...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
5.8.2009 14:48:32   
trinity22

KOKICA super za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  škoda za piknik pa drugičuser posted image  

Kam pa greste če ni skrivnost? Ker mi še tud kr določamo destinacijo.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
5.8.2009 14:53:34   
tasa_m

aha,aha.

Tak, Lija še kr spi, jaz sem se najedla, zdaj pa si skuham kavico in grem pred omaro, cote pospravljat user posted image (ne, nič nebomo danes počivali). Počivali bomo zvečer, ko bomo nogomet gledali! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
5.8.2009 14:53:35   
Najaa

Nujno obvestilo:

Fajn user posted image in škoda. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
5.8.2009 14:54:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

KOKICA super za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  škoda za piknik pa drugičuser posted image  

Kam pa greste če ni skrivnost? Ker mi še tud kr določamo destinacijo.user posted image

ni, skrivnost ne...sem že tak včeraj tu gor spraševala, kak je ta kamp..gremo v mobilno hišico v kamp Kozarice pri Pakoštanih (Biograd na moru)...sem se odločila v zadnjem trenutku....je vse polno ob koncu avgusta...sem bla ziher, da bomo šli nekam v Istro min evo, glej sedaj smo pristali v S Dalmaciji..bomo videli kak bo..kamp je bolj  družinski baje...to pa nam tak paše...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
5.8.2009 14:55:12   
Najaa
Jaz sem pa ravno nazaj s srečanja... Lepo je bilo. Lolita je taka fajn čveka, da smo se načvekale ko prave babe žabe! user posted image Smo bli poparčkani danes. user posted image Slikce pa na fb, verjetno zvečer. user posted image

Sem malo slabe volje drugače... Še dobro, da nisem bila v avtu, ko sem zvedla slabo novico...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
5.8.2009 14:55:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

ni, skrivnost ne...sem že tak včeraj tu gor spraševala, kak je ta kamp..gremo v mobilno hišico v kamp Kozarice pri Pakoštanih (Biograd na moru)...sem se odločila v zadnjem trenutku....je vse polno ob koncu avgusta...sem bla ziher, da bomo šli nekam v Istro min evo, glej sedaj smo pristali v S Dalmaciji..bomo videli kak bo..kamp je bolj  družinski baje...to pa nam tak paše...

Kjerkoli boste, lepo se mejte. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
5.8.2009 14:56:09   
tasa_m
mi smo bili "blizu" biograda user posted image user posted image Sem ga videla iz naše plaže, tam nekje daleč,daleč vstran user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?