Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:46:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Mi smo spali super! Ti deževni dnevi in noči, mojemu pikecu pomagajo, da več spi. Pa je potem skoz dobre volje. Nič je joka. Sedaj pa šibava na FT. Potem pa sprehod v oblačnem vremenu. To mi delaj! Se potem kaj slišimo... p.s. Trezika ti pa hitro slike gor, da boš spet na seznamu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:49:54
|
|
|
|
trezika
|
Noseča mamica Slike iz bolnice zaenkrat nimam...nama je rač. crknil in so slike tam ostale no, saj razvitih imam cel kup Pa še en izmed novejših slik Pa še podatki z zadnjega pregleda in cepljenja (24.6.2009): 5090 g in 62 cm
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:51:29
|
|
|
|
trezika
|
Nov pregled in 2. cepljenje pa imava 19.8., takrat pa bodo tu novi podatki.... Mimogrede, pikica mi spi od sinoči od 20. ure
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:54:02
|
|
|
|
tasa_m
|
jeeeeeiiii Trezika, super zate spet boš na seznamu sem prebrala vse za nazaj, čveke čvekaste. Mi že zjutraj date tolk dela. Komentirala nebom nič, ker mi ni . Jaz sem glih pri in kruhu s pašteto. Greva počasi ven, smo kaj jo je mrzlo kot . Sploh ne vem kako naj Lijo oblečem? Moram it po šunko pa kvas, ker bom danes kr pico nardila za kosilo, ni se mi nekaj za kuhat pa je to najbolj na easy. Nič lepo bodite, grem na farmo še pridelke dol pobrat, kolk mi jih niste pokradle. Kokica..lepo porihtajta na FT
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:54:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Nov pregled in 2. cepljenje pa imava 19.8., takrat pa bodo tu novi podatki.... Mimogrede, pikica mi spi od sinoči od 20. ure uh, to pa so ure!!! Bravo Maruša!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 9:04:10
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Mi smo tudi dobro spali. Celo noč, če sem natančna. Ob 5h me je tak sekalo po zizah, da sem si mogla it spumpat. A ni hecno? Čez dan imam komaj kaj mleka, ponoči jih pa če razturit. Noč ima svojo moč... Zdaj pa jem, Nika pa šuška v igralnem centru in se premika okoli svoje osi. Včeraj je čisto malo manjkalo, pa bi se obrnila na trbušček. trezika, te bom dala na seznam malo kasneje. tasa, sej ti ni blo treba nič komentirat za nazaj, ti sam reč da se z vsem strinjaš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 9:57:56
|
|
|
|
lejca
|
Dan... Da se se jaz malo javim...danes imamo samo 26 stopinj in se da dihat...vsj to... Matteo je priden ,sedaj mi spi redno od 21.ure do 7.ali 8 . zjutraj ..pa se potem ko se naje do 10....Ob poldnevu mu dam juhico z rizekom in je ves zadovoljen,pa potem se kaksno hrusko ali slivo pa je veselje se vecje ko se popacamo..eheheheheh Uradno ..nimam vec mleka ... .... Moj moz je zbolu,ma ze 3 dni vrocino,pa ne vemo zakaj...najprej smo pomislili na prasicjo gripo,pa simptomi niso taki..na sreco!!!!...ampak vseeno ni fajn ,da je bolan...se ven ne mormo...upam,da bo kaj boljse v nedeljo ,saj imam rojstni dan!!!! Kaj se drugega..aha...ful,ma res fullllllllllllllllllllllllllll mi je zal,ker ne morem priti v slovenijo na vas piknik ...cakav namrec ,da bo Matteo star najmanj 6 mescev ,da gre lahko na letalo...neki sva razmisljala,da bom prisla sama z malim po 25.septembru za kaksen mesec..pa bi blo fajn,ce bi se lahk sd katero kje dobila...pa sicer je do takrat cas in se lahko se veliko vmes spremeni...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 12:03:37
|
|
|
|
trezika
|
pridem nazaj, ko se malo pomirim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 12:13:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika pridem nazaj, ko se malo pomirim Kaj pa je narobe, Trezika?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 12:18:48
|
|
|
|
mediuhec
|
kokica: super za spanje! rekord: ja, v naši bajti se je danes zgodil rekord! naš bauc je celo noč zdržal brez hrane in bujenja!!!! naj to postane rutina, he he. mama pa je seveda na vsak stok skočila iz postelje in študirala ali bo zajokal in mu bo treba mlekca naštimat.. trezika: karkoli že je: tasa: ja, mrzlo že zgleda danes, ni pa pravega mraza. čeprav mene razne mamce po parku vedno opozarjajo (!! joj ti mama!!) da malega zebe, kakšne druge pa bi mi ga kar slekle... pa pa, letim delat cvetačo in krompir, ker ko se mali zbudi bodo lačna usta zahtevala svoje, he he
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 12:29:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika pridem nazaj, ko se malo pomirim te je pa nekaj res hudo razjezilo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 12:29:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Kaj se drugega..aha...ful,ma res fullllllllllllllllllllllllllll mi je zal,ker ne morem priti v slovenijo na vas piknik ...cakav namrec ,da bo Matteo star najmanj 6 mescev ,da gre lahko na letalo...neki sva razmisljala,da bom prisla sama z malim po 25.septembru za kaksen mesec..pa bi blo fajn,ce bi se lahk sd katero kje dobila...pa sicer je do takrat cas in se lahko se veliko vmes spremeni... o, super ti kar pridi. Pa Pupa bo tudi takrat še tu, pa se lahko zmenimo Bomo pa spet kakšno srečanje organizirali, baje tokrat na Štajerskem, a ne MalaČebelica?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 12:40:28
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara da se malo javim čestitke za obmesečnice...malo se kopamo,malo sprehajamo pa dosti cartamo...ko preberem za nazaj je že čas za spanje .10.mamo drugo pikico,drugače pa malo prakticiramo okuce...je pa veeeelik jedec...in nima občutka da je to tud hrana...mleko je zakon uživajte še naprejjj ema tiara, si ti mogoče zainteresirana za marčevski piknik? glede piknika...vam javim...verjetno ne...bomo videli...se nekaj za krst dogovarjamo,pa moj ma tako službo brez urnika,meni pa ni ravno sama za vozit...je mali triletnik pravi vragec ...sporočim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 13:06:35
|
|
|
|
trezika
|
evo me nazaj...sn že pomirjena in boljše volje.... ena me je razp...... samo ne bi zdaj o tem tu gor.... me pa zanima kako to da nekateri ne morejo biti zadovoljni sami s seboj in s tem kar imajo ne pa da druge posnemajo....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 13:35:27
|
|
|
|
trinity22
|
eh ja, sem prebrala za nazaj, pa ne vem kaj naj rečem vsem mamicam ( KOKICA, Najaa, trezika, mediuhec, pa še katera, če je nisem omenla ne mi zamerit) in zvončkom in trobenticam čestitke za prespno noč naj bo tako čim bolj pogosto Mi pa ravno danes nismo najboljše spali, neki jo je zvijalo in črvičlo, pa je kar neki jokcala in stokala, tak da sem jo kar naprej ven iz njene posteljice v najino devala, pa pol spet v njeno, ker če ne jaz nič ne spim, pa pol spet k nama, joj ... nisem tega navajena, ker drugače že skoz ( beri od rojstava) full lepo spi, ma ja sem razvajena sej vem ... pa če je to samo ena faza in nekaj noči bom z veseljem pretrpela a sem hotla še kaj napisat ........ ma ne vem aja trezika ne bit tak huda no ... škodi lepoti pa še to glasovala sem za vse naše ... tudi za Marušo je tak parvi cukerček ma pa sej so vsi taki cukri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 13:47:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nujno obvestilo: Jaz ne morem na piknik, ker gremoooooo na morjeeeeee!!!! Sem vesela, ker mi je ratalo morje najdit, pa žalostna, ker se ne bom mogla udeležiti piknika pa vas spoznati. Žal. Pa drugič, na Štajerskem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:33:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nujno obvestilo: Jaz ne morem na piknik, ker gremoooooo na morjeeeeee!!!! Sem vesela, ker mi je ratalo morje najdit, pa žalostna, ker se ne bom mogla udeležiti piknika pa vas spoznati. Žal. Pa drugič, na Štajerskem. za morje! Kdaj potujete??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:42:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
23.-tega...ponoči...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:48:32
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 23.-tega...ponoči... KOKICA super za morje škoda za piknik pa drugič Kam pa greste če ni skrivnost? Ker mi še tud kr določamo destinacijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:53:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 23.-tega...ponoči... aha,aha. Tak, Lija še kr spi, jaz sem se najedla, zdaj pa si skuham kavico in grem pred omaro, cote pospravljat (ne, nič nebomo danes počivali). Počivali bomo zvečer, ko bomo nogomet gledali!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:53:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nujno obvestilo: Jaz ne morem na piknik, ker gremoooooo na morjeeeeee!!!! Sem vesela, ker mi je ratalo morje najdit, pa žalostna, ker se ne bom mogla udeležiti piknika pa vas spoznati. Žal. Pa drugič, na Štajerskem. Fajn in škoda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:54:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 23.-tega...ponoči... KOKICA super za morje škoda za piknik pa drugič Kam pa greste če ni skrivnost? Ker mi še tud kr določamo destinacijo. ni, skrivnost ne...sem že tak včeraj tu gor spraševala, kak je ta kamp..gremo v mobilno hišico v kamp Kozarice pri Pakoštanih (Biograd na moru)...sem se odločila v zadnjem trenutku....je vse polno ob koncu avgusta...sem bla ziher, da bomo šli nekam v Istro min evo, glej sedaj smo pristali v S Dalmaciji..bomo videli kak bo..kamp je bolj družinski baje...to pa nam tak paše...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:55:12
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem pa ravno nazaj s srečanja... Lepo je bilo. Lolita je taka fajn čveka, da smo se načvekale ko prave babe žabe! Smo bli poparčkani danes. Slikce pa na fb, verjetno zvečer. Sem malo slabe volje drugače... Še dobro, da nisem bila v avtu, ko sem zvedla slabo novico...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:55:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 23.-tega...ponoči... KOKICA super za morje škoda za piknik pa drugič Kam pa greste če ni skrivnost? Ker mi še tud kr določamo destinacijo. ni, skrivnost ne...sem že tak včeraj tu gor spraševala, kak je ta kamp..gremo v mobilno hišico v kamp Kozarice pri Pakoštanih (Biograd na moru)...sem se odločila v zadnjem trenutku....je vse polno ob koncu avgusta...sem bla ziher, da bomo šli nekam v Istro min evo, glej sedaj smo pristali v S Dalmaciji..bomo videli kak bo..kamp je bolj družinski baje...to pa nam tak paše... Kjerkoli boste, lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 14:56:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ni, skrivnost ne...sem že tak včeraj tu gor spraševala, kak je ta kamp..gremo v mobilno hišico v kamp Kozarice pri Pakoštanih (Biograd na moru)...sem se odločila v zadnjem trenutku....je vse polno ob koncu avgusta...sem bla ziher, da bomo šli nekam v Istro min evo, glej sedaj smo pristali v S Dalmaciji..bomo videli kak bo..kamp je bolj družinski baje...to pa nam tak paše... mi smo bili "blizu" biograda Sem ga videla iz naše plaže, tam nekje daleč,daleč vstran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?