Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:26:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Zadnjič sem zasledila, da je komaj dobila 1.pikico, zakaj pa šele 1-? Ker je P rekla, da bomo počakali na korigirane 3m, potem so imeli pa še dopuste. Tako da je bila prvič cepljena pri kor. 4m.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:28:18
|
|
|
|
pocka
|
piknik - meni je vseeno kdo kaj prinese, kar boste rekle, tako bo......mogoče bi pa bilo vseeno preveč, če vsaka prinese malo vsega, pol bo tega na tone, finančno gledano,pa je res,da se ne bo dalo enakomerno razdelit stroškov, ampak to ni take panike, ker se gre tu za par E gor ali dol primorke - kaj je pol zmenjeno za jutri? Nam se je sicer pleskar najavil jutri med 10 in 12 uro, tako,da bom morala biti doma,da mu odklenem. Upam,da pride že ob 10, pol pridemo dol. Samo povejte kje ste zmenjene, da ne iščem za nazaj.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:32:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka primorke - kaj je pol zmenjeno za jutri? Nam se je sicer pleskar najavil jutri med 10 in 12 uro, tako,da bom morala biti doma,da mu odklenem. Upam,da pride že ob 10, pol pridemo dol. Samo povejte kje ste zmenjene, da ne iščem za nazaj. V Kroštoli ob 11.30h. Dej potrudi se, da prideš. Zdej se pa že dolgo nismo vidli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:37:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev..... Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli.... Tudi jaz ne morem 100% rečt, da pridem, lahko mi kdo zboli....a veš... veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. se podpišem, kdo pa je pravzaprav gostitelj? Se mi bolj dopade, da vsak nekaj prispeva, pa da ne obešamo vse na eno ali dve osebi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:37:52
|
|
|
|
yania
|
punce, dejte mi povedat, kje najdem, horoskop na dan Timonovega rojstva...a to bi moglo kje na netu biti, a ?...ma v knjigo moram malo dopisati....pa se mi je nabralo enih stvari...pa kaj pomeni timon..pa njegov kamen...hm?....kje to izvem?...pa kitajski horoskop....12.2., pa srečna številka...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:38:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne more, ki je že plačal, je pač plačal... No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos.. Aja, več ljudi... ja, to je pa drugo. Ne vem, naj še druge povejo, če se strinjajo. pol je treba tudi večim ljudem denar nakazat... ma se mi zdi prvoten plan kar ok . naj se vsak malo potrudi, pa je
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:38:56
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka primorke - kaj je pol zmenjeno za jutri? Nam se je sicer pleskar najavil jutri med 10 in 12 uro, tako,da bom morala biti doma,da mu odklenem. Upam,da pride že ob 10, pol pridemo dol. Samo povejte kje ste zmenjene, da ne iščem za nazaj. V Kroštoli ob 11.30h. Dej potrudi se, da prideš. Zdej se pa že dolgo nismo vidli. Ok, upam,da nam uspe, sicer bomo bolj na hitro, ker nam je že malo pozna ura...kosilo sem pa že danes skuhala,da ne bom imela jutri še s tem dela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:39:19
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev..... Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli.... Tudi jaz ne morem 100% rečt, da pridem, lahko mi kdo zboli....a veš... veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. se podpišem, kdo pa je pravzaprav gostitelj? Se mi bolj dopade, da vsak nekaj prispeva, pa da ne obešamo vse na eno ali dve osebi ma ja, no sej, mate prav..ok, itak je pa glavno da se vidimo...a ne.....in spoznamo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:41:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne more, ki je že plačal, je pač plačal... No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos.. Aja, več ljudi... ja, to je pa drugo. Ne vem, naj še druge povejo, če se strinjajo. pol je treba tudi večim ljudem denar nakazat... ma se mi zdi prvoten plan kar ok . naj se vsak malo potrudi, pa je Ja sej, to je še večje kompliciranje... Sej zadnja dva dneva se bo bolj za ziher vedlo, kdo bo in koga ne bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:42:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: yania Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev..... Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli.... Tudi jaz ne morem 100% rečt, da pridem, lahko mi kdo zboli....a veš... veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. se podpišem, kdo pa je pravzaprav gostitelj? Se mi bolj dopade, da vsak nekaj prispeva, pa da ne obešamo vse na eno ali dve osebi ma ja, no sej, mate prav..ok, itak je pa glavno da se vidimo...a ne.....in spoznamo... zdaj pa nehajte tisto je bil le predlog...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:42:18
|
|
|
|
pocka
|
kje ste vse? Ste na FB, a? Meni se pa ne da na dveh koncih pisat ...grem spat. nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:47:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka kje ste vse? Ste na FB, a? Meni se pa ne da na dveh koncih pisat ...grem spat. nočko Povsod malo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:50:56
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne more, ki je že plačal, je pač plačal... No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos.. Aja, več ljudi... ja, to je pa drugo. Ne vem, naj še druge povejo, če se strinjajo. pol je treba tudi večim ljudem denar nakazat... ma se mi zdi prvoten plan kar ok . naj se vsak malo potrudi, pa je Ja sej, to je še večje kompliciranje... Sej zadnja dva dneva se bo bolj za ziher vedlo, kdo bo in koga ne bo. jaz mislim, da je prvotni plan kr OK in da bo tako še najboljše lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:52:25
|
|
|
|
yania
|
Najaa, a ni bilo rečeno, da je treba otročka cepiti ne pri koregiranih, ampak dejanskih 3 mesecih, zardi imunosti, dovzetnosti za bolezni po 3 mesecih?...zakaj pa so se tako odločili?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:58:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!¨
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:59:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, a ni bilo rečeno, da je treba otročka cepiti ne pri koregiranih, ampak dejanskih 3 mesecih, zardi imunosti, dovzetnosti za bolezni po 3 mesecih?...zakaj pa so se tako odločili? Ne vem. Tako je rekla P in tako smo naredili. Važno je, da je otrok cepljen v prvem letu življenja. Da opravi 3 cepljenja, nima pa veze kdaj je to. Lahko bi bla prvič šele pri 8 npr.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 22:59:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ!¨ Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 23:03:28
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, a ni bilo rečeno, da je treba otročka cepiti ne pri koregiranih, ampak dejanskih 3 mesecih, zardi imunosti, dovzetnosti za bolezni po 3 mesecih?...zakaj pa so se tako odločili? Ne vem. Tako je rekla P in tako smo naredili. Važno je, da je otrok cepljen v prvem letu življenja. Da opravi 3 cepljenja, nima pa veze kdaj je to. Lahko bi bla prvič šele pri 8 npr. A tako je s tem, no se mi zdi, da je bilo 1x o tem nekaj govora.....ok, samo da je uredu....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 23:05:10
|
|
|
|
yania
|
Punce moje, kako čas beži, gledam album Timona kolk je bil majčken...jooj, ...če pomislim, kje je pa čas, ko je bila Naja tako mala.....ma ne morš verjet....a ne kako gre hitro...? Se spomnim, ko je svakinja spekla tortico za Najinih 6 mesecev....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 23:13:59
|
|
|
|
yania
|
Nič, bom zaključila za danes, ste bolj gostobesedne ...imam še pestro ta teden,,,pa oči me bolijo....ne morem več gledati v ta ekran... lepe sanje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:05:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Prebrala nisem vsega za nazaj, ker imam eno cvilečo punco v spalnici, katera tak cvili, da bo verjetno zbudila še sosede v prvem nadstropju, ne samo pr nam v 12-tem. Bom pol ko bo zaspala, vse prebrala in pokomentirala, če bo kaj za pokomentirat. Zdaj pa grem še glasovat in je to to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 7:38:31
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Evo, kako sem se prestrašila, da naju boste izbrisale... Grem slikice iskat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?