|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
4.8.2009 22:26:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Zadnjič sem zasledila, da je komaj dobila 1.pikico, zakaj pa šele 1-?

Ker je P rekla, da bomo počakali na korigirane 3m, potem so imeli pa še dopuste. Tako da je bila prvič cepljena pri kor. 4m. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
4.8.2009 22:28:18   
pocka
piknik - meni je vseeno kdo kaj prinese, kar boste rekle, tako bo......mogoče bi pa bilo vseeno preveč, če vsaka prinese malo vsega, pol bo tega na tone, finančno gledano,pa je res,da se ne bo dalo enakomerno razdelit stroškov, ampak to ni take panike, ker se gre tu za par E gor ali doluser posted image

primorke -  kaj je pol zmenjeno za jutri? Nam se je sicer pleskar najavil jutri med 10 in 12 uro, tako,da bom morala biti doma,da mu odklenem. Upam,da pride že ob 10, pol pridemo dol. Samo povejte kje ste zmenjene, da ne iščem za nazaj.user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
4.8.2009 22:31:01   
pocka
naš drevešček ima pa nov nickuser posted image   http://www.ringaraja.net/forum/bakterija/m_4391682/mpage_1/tm.htm#4391682

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.8.2009 22:32:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

primorke -  kaj je pol zmenjeno za jutri? Nam se je sicer pleskar najavil jutri med 10 in 12 uro, tako,da bom morala biti doma,da mu odklenem. Upam,da pride že ob 10, pol pridemo dol. Samo povejte kje ste zmenjene, da ne iščem za nazaj.user posted image user posted image

V Kroštoli ob 11.30h. Dej potrudi se, da prideš. Zdej se pa že dolgo nismo vidli. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
4.8.2009 22:34:39   
KOKICA32

naš drevešček ima pa nov nickuser posted image   http://www.ringaraja.net/forum/bakterija/m_4391682/mpage_1/tm.htm#4391682

user posted image user posted image user posted image Kaka je pa sedaj razlika v nicku od tazadnjega..je ena zvezdica več na sredini...user posted image sem že pozabla..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
4.8.2009 22:37:16   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Kaka je pa sedaj razlika v nicku od tazadnjega..je ena zvezdica več na sredini...user posted image sem že pozabla..

se mi zdi,da ja, ker ima samo en post oddan s tem nickom user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
4.8.2009 22:37:32   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev.....
Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli....
Tudi jaz ne morem 100% rečt, da pridem, lahko mi kdo zboli....a veš...

veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! user posted image

S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. user posted image

se podpišem, kdo pa je pravzaprav gostitelj? Se mi bolj dopade, da vsak nekaj prispeva, pa da ne obešamo vse na eno ali dve osebi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
4.8.2009 22:37:52   
yania
punce, dejte mi povedat, kje najdem, horoskop na dan Timonovega rojstva...a to bi moglo kje na netu biti, a ?...ma v knjigo moram malo dopisati....pa se mi je nabralo enih stvari...pa kaj pomeni timon..pa njegov kamen...hm?....kje to izvem?...pa kitajski horoskop....12.2., pa srečna številka...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
4.8.2009 22:38:06   
felix7

Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne  more, ki je že plačal, je pač plačal...user posted image No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos..

Aja, več ljudi... ja, to je pa drugo. Ne vem, naj še druge povejo, če se strinjajo.

pol je treba tudi večim ljudem denar nakazat... ma se mi zdi prvoten plan kar ok user posted image . naj se vsak malo potrudi, pa je user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
4.8.2009 22:38:56   
pocka

V Kroštoli ob 11.30h. Dej potrudi se, da prideš. Zdej se pa že dolgo nismo vidli. user posted image

Ok, upam,da nam uspe, sicer bomo bolj na hitro, ker nam je že malo pozna ura...kosilo sem pa že danes skuhala,da ne bom imela jutri še s tem delauser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
4.8.2009 22:39:19   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Pivo? Sok?---hm, glej, kaj če bi se drugače zmenile,,,,ne vem, malo gruntam, kak bi se drugače dalo tole rešiti, glede zadolžitev.....
Glej, kaj če katere ne bo...npr. nimamo potem vode, al pa piva, al pa karkoli....

veš, da sem že jaz to tudi razmišljala....kaj če bi se določilo eno ljubljančanko, kateri bi na njen TRR nakazale denar, pa bi potem VE gostiteljice robo nabavile...Samo predlog! user posted image

S tem se pa jaz sploh ne strinjam. Kaj pa če bol vpr. ravno te osebe ne bi bilo? Kako bi se pa pol izpeljalo? Pa vse na ena ramena dat je tud zoprno. Ne vem no... sicer pa, jaz nisem ljubljančanka. user posted image

se podpišem, kdo pa je pravzaprav gostitelj? Se mi bolj dopade, da vsak nekaj prispeva, pa da ne obešamo vse na eno ali dve osebi user posted image

ma ja, no sej, mate prav..ok, itak je pa glavno da se vidimo...a ne.....in spoznamo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
4.8.2009 22:41:14   
Najaa

Najaa, saj sem napisala, da bi več ljudi robo kupovalo...denar pa bi se pobiral npr. do 19.08., potem pa so 4 dnevi do piknika...in če potem kdo ne  more, ki je že plačal, je pač plačal...user posted image No, saj sem napisala, da je to le moj predlog...tak smo imeli mi, ko smo imeli obletnico mature letos..

Aja, več ljudi... ja, to je pa drugo. Ne vem, naj še druge povejo, če se strinjajo.

pol je treba tudi večim ljudem denar nakazat... ma se mi zdi prvoten plan kar ok user posted image . naj se vsak malo potrudi, pa je user posted image

Ja sej, to je še večje kompliciranje... Sej zadnja dva dneva se bo bolj za ziher vedlo, kdo bo in koga ne bo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
4.8.2009 22:42:11   
KOKICA32

ma ja, no sej, mate prav..ok, itak je pa glavno da se vidimo...a ne.....in spoznamo...

zdaj pa nehajte user posted image user posted image user posted image tisto je bil le predlog...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
4.8.2009 22:42:18   
pocka
kje ste vse? Ste na FB, a? Meni se pa ne da na dveh koncih pisatuser posted image ...grem spat. nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
4.8.2009 22:47:33   
Najaa

kje ste vse? Ste na FB, a? Meni se pa ne da na dveh koncih pisatuser posted image ...grem spat. nočko

Povsod malo. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
4.8.2009 22:50:56   
trinity22

Ja sej, to je še večje kompliciranje... Sej zadnja dva dneva se bo bolj za ziher vedlo, kdo bo in koga ne bo.

jaz mislim, da je prvotni plan kr OK in da bo tako še najboljše user posted image

lahko noč

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
4.8.2009 22:52:25   
yania
Najaa, a ni bilo rečeno, da je treba otročka cepiti ne pri koregiranih, ampak dejanskih 3 mesecih, zardi imunosti, dovzetnosti za bolezni po 3 mesecih?...zakaj pa so se tako odločili?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
4.8.2009 22:58:31   
KOKICA32
LAHKO NOČ!¨user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
4.8.2009 22:59:09   
Najaa

Najaa, a ni bilo rečeno, da je treba otročka cepiti ne pri koregiranih, ampak dejanskih 3 mesecih, zardi imunosti, dovzetnosti za bolezni po 3 mesecih?...zakaj pa so se tako odločili?

Ne vem. Tako je rekla P in tako smo naredili. Važno je, da je otrok cepljen v prvem letu življenja. Da opravi 3 cepljenja, nima pa veze kdaj je to. Lahko bi bla prvič šele pri 8 npr.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
4.8.2009 22:59:22   
Najaa

LAHKO NOČ!¨user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
4.8.2009 23:03:28   
yania

Ne vem. Tako je rekla P in tako smo naredili. Važno je, da je otrok cepljen v prvem letu življenja. Da opravi 3 cepljenja, nima pa veze kdaj je to. Lahko bi bla prvič šele pri 8 npr.

A tako je s tem, no se mi zdi, da je bilo 1x o tem nekaj govora.....ok, samo da je uredu....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
4.8.2009 23:05:10   
yania
Punce moje, kako čas beži, gledam album Timona kolk je bil majčken...jooj, ...če pomislim, kje je pa čas, ko je bila Naja tako mala.....ma ne morš verjet....a ne kako gre hitro...?
Se spomnim, ko je svakinja spekla tortico za Najinih 6 mesecev....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
4.8.2009 23:13:59   
yania
Nič, bom zaključila za danes, ste bolj gostobesedneuser posted image ...imam še pestro ta teden,,,pa oči me bolijo....ne morem več gledati v ta ekran...

lepe sanje...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
5.8.2009 7:05:36   
tasa_m
Dobro jutro.

Prebrala nisem vsega za nazaj, ker imam eno cvilečo punco v spalnici, katera tak cvili, da bo verjetno zbudila še sosede v prvem nadstropju, ne samo pr nam v 12-tem. user posted image user posted image
Bom pol ko bo zaspala, vse prebrala in pokomentirala, če bo kaj za pokomentirat.

Zdaj pa grem še glasovat in je to to user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
5.8.2009 7:38:31   
trezika
Dobro jutro!
Evo, kako sem se prestrašila, da naju boste izbrisale... user posted image Grem slikice iskat...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?