Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:55:53
|
|
|
|
trezika
|
Aha, vidim, da že nabavljate za piknik...kul...kaj mi prinesemo kakšno pijačo ali pa kakšno sadje ali pa kakšno pecivo.... šefica povej....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:57:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne ja, količinsko se bomo lažje pogovarjali, ko bo končno število udeležencev znano. A mislite, da je ok, če računamo 2 piva za vsakega moškega? za mojga piva ne štet. Ga ne pije, ker ga raje meni prepusti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:16:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz ga niti pijem nena! ja,ja zdj pa se ven vleči te pa bom enega spila, samo za tebe! to mi dejlaj (to sem ti zdaj po naše rekla) zastopim, zastopim...sem eno leto bla v MS v službi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:16:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem. jaz tudi ne, se stalno vstavim ko vozim.. ne ne, jaz se tud vstavim ne. Pijem sam brezalko, če je volan v igri. Resno, tega se pa držim ko pijanec plota! Me to, me je že predrago stalo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:18:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj pa kraj, mesto, kjer se bo odvijal dogodek M? Je že kaj predlogov? Glede na to, da bo osrednja SLO, jaz ne morem nič predlagat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:33:15
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem. jaz tudi ne, se stalno vstavim ko vozim.. ne ne, jaz se tud vstavim ne. Pijem sam brezalko, če je volan v igri. Resno, tega se pa držim ko pijanec plota! Me to, me je že predrago stalo... ahaaa, pa te
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:37:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa kraj, mesto, kjer se bo odvijal dogodek M? Je že kaj predlogov? Glede na to, da bo osrednja SLO, jaz ne morem nič predlagat. Naj bi bilo na enem piknik placu v Lj... Točno še ve vemo, ker čakamo na odgovor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:37:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem. jaz tudi ne, se stalno vstavim ko vozim.. ne ne, jaz se tud vstavim ne. Pijem sam brezalko, če je volan v igri. Resno, tega se pa držim ko pijanec plota! Me to, me je že predrago stalo... In pol ti mene zafrkavaš tule??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:51:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 zastopim, zastopim...sem eno leto bla v MS v službi... Pa daj Kokica jaz nisem iz MS
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 15:53:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem. jaz tudi ne, se stalno vstavim ko vozim.. ne ne, jaz se tud vstavim ne. Pijem sam brezalko, če je volan v igri. Resno, tega se pa držim ko pijanec plota! Me to, me je že predrago stalo... saj jaz tud ne pijem, če vem da bom morala vozit. Sploh pa ne ko vem da imam Lijo zraven, no saj tudi drugače ne. ko pa sem doma, pa si kakšno pivce že privoščim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 16:26:32
|
|
|
|
spps
|
Halo babnice,se menite,kot,da ste sami kroniki na kupu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 16:45:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida 1+2 Kokica32 (čips, slani prigrizki) 2+1 Pupa7 2+1 trinity22 (lubenica + nož ) 2+1+ MamaM 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 Kdo še? Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. 14.8. bolj ustreza: MaJaLe MalaČebelica (pa še to ni zagotovo) kaj pa še en vikend pozneje? 30.8.???? pol bi mi že bli nazaj z morja... sicer vem, da bi se vse dobile, itak nikoli ne bi blo možno. ampak samo vprašam.. če bi se lahko opredelile še za ta datum....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 16:47:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Halo babnice,se menite,kot,da ste sami kroniki na kupu taprava se je zdaj oglasla..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 16:48:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he - dober vic jaz sem si spet uspešno prigrebla računalnik. ati pa hodi okoli mene ko maček okoli vrele kaše - al kak se že reče... tu tudi dežuje. čakam da se mala zbudi in jo dam v kengurujčka. še dobro da sem vse to privlekla zraven ko najprej nisem mislila. kak zdaj kaže z datumi glede piknika? kam se nagibamo? kaj pa lahko jaz prinesem? mislim, da bomo kar ostali pri 23.8. Super bo, če vam rata pridt, če pa ne, pa organiziramo skupno silvestrovanje Prinesete pa lahko karkoli. Ti ne bi nič določala, ker ne vemo, če boste prišli. ja to maš prav. če ne pridemo, da ne boste brez česa ostali... zdaj bi najraje prestavila morje, samo da bi lahko prišli pče bomo uspeli prit pa prinesemo pivo, ker vidim da je veliko povpraševanje se pa že javim za silvestrovanje - če me daš na seznam prosim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 16:49:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa še en vikend pozneje? 30.8.???? pol bi mi že bli nazaj z morja... sicer vem, da bi se vse dobile, itak nikoli ne bi blo možno. ampak samo vprašam.. če bi se lahko opredelile še za ta datum.... men je v bistvu vseeno ali je 23. ali pa 30. Mogoče bi 30. tud spps lahko prišla?? ne vem sprašujem, da me neboš zdj nahrulila. (vseh datumov si nisem zapomnila ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 16:49:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica se pa že javim za silvestrovanje - če me daš na seznam prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:14:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Halo babnice,se menite,kot,da ste sami kroniki na kupu taprava se je zdaj oglasla..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:32:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aha, vidim, da že nabavljate za piknik...kul...kaj mi prinesemo kakšno pijačo ali pa kakšno sadje ali pa kakšno pecivo.... šefica povej.... trezika, te lahko za pivo napišem?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:32:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne ja, količinsko se bomo lažje pogovarjali, ko bo končno število udeležencev znano. A mislite, da je ok, če računamo 2 piva za vsakega moškega? za mojga piva ne štet. Ga ne pije, ker ga raje meni prepusti ok, 2 piva po moškem in 2 za Taši
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:32:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica se pa že javim za silvestrovanje - če me daš na seznam prosim ok, a nardim seznam? samo lokacijo predlagaj, ker pri datumu se pa ne moreš zmišljevat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:33:40
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika (pivo) 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida 1+2 Kokica32 (čips, slani prigrizki) 2+1 Pupa7 (voda) 2+1 trinity22 (lubenica + nož + pivo) 2+1+ MamaM 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 Kdo še? Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. 14.8. bolj ustreza: MaJaLe MalaČebelica (pa še to ni zagotovo)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:36:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa še en vikend pozneje? 30.8.???? pol bi mi že bli nazaj z morja... sicer vem, da bi se vse dobile, itak nikoli ne bi blo možno. ampak samo vprašam.. če bi se lahko opredelile še za ta datum.... men je v bistvu vseeno ali je 23. ali pa 30. Mogoče bi 30. tud spps lahko prišla?? ne vem sprašujem, da me neboš zdj nahrulila. (vseh datumov si nisem zapomnila ). a Saša 23. ne more? 30. pa mi ne moremo, mož ta vikend praznuje 30 let pa ta vikend se MaJaLe poroči in Pupin mož se takrat že vrne v CH
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:37:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aha, vidim, da že nabavljate za piknik...kul...kaj mi prinesemo kakšno pijačo ali pa kakšno sadje ali pa kakšno pecivo.... šefica povej.... trezika, te lahko za pivo napišem? seveda.... kakšne posebne želje glede piva?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 17:47:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aha, vidim, da že nabavljate za piknik...kul...kaj mi prinesemo kakšno pijačo ali pa kakšno sadje ali pa kakšno pecivo.... šefica povej.... trezika, te lahko za pivo napišem? seveda.... kakšne posebne želje glede piva? količinsko se bomo zmenili, ko bomo imeli končno število oseb. Rada bi, da stroškovno vsi približno enako skozi pridemo, čeprav bo to težko izvedljivo, ampak meni je na koncu najpomembnejše, da se srečamo in poklepetamo, pa tudi če ves čas samo eno liziko ližem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 18:03:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj pa še en vikend pozneje? 30.8.???? pol bi mi že bli nazaj z morja... sicer vem, da bi se vse dobile, itak nikoli ne bi blo možno. ampak samo vprašam.. če bi se lahko opredelile še za ta datum.... men je v bistvu vseeno ali je 23. ali pa 30. Mogoče bi 30. tud spps lahko prišla?? ne vem sprašujem, da me neboš zdj nahrulila. (vseh datumov si nisem zapomnila ). a Saša 23. ne more? 30. pa mi ne moremo, mož ta vikend praznuje 30 let pa ta vikend se MaJaLe poroči in Pupin mož se takrat že vrne v CH Saša ima 24.maturo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
54%)
Sem zadovoljna. (
24%)
Je kar v redu, vend (
22%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!