Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:24:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:25:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Glasovala sem...ups na nekoga pa sem pozabila...na našo že skoraj pozabljeno drevesce! kak lahko to pozabiš.. hehe. Poglej pod komentarje pri Juretu,kdo sploh je tist Mundarl al kaj že je.. teta od Leo in Tie
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:26:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! eto nas iz posvetovalnice in drugega cepljenja ;D Mere: 8670g 71 cm naslednja posvetovalnica 17.9. in kako ste kaj v tem prijetnem dnevu vidim, da šopate za Leonardom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:26:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa verjetno zato ker dojiš. meni tud pri Tiji niso ble všeč te kašice. zdaj pa ko je Nika na AM, mi je pa všeč. aja, pa saj ti ni treba AM dat - daš svoje mleko. zarad tega ja. Najaa, jaz si ne izčrpam več ven kot pa kakšnih 30ml, tak da.. tud ta možnost odpade. Jaz vzamem riževe kosmiče z vodo. tudi jaz sem te kupila. ampak sem jih vseeno kar s svojim mlekom zmešala čisto majčkeno, za probo, pa je bil kar zadovoljen. zdaj bova pa še malo počakala, preden začneva z redno uporabo teh kosmičev.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:27:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he - dober vic jaz sem si spet uspešno prigrebla računalnik. ati pa hodi okoli mene ko maček okoli vrele kaše - al kak se že reče... tu tudi dežuje. čakam da se mala zbudi in jo dam v kengurujčka. še dobro da sem vse to privlekla zraven ko najprej nisem mislila. kak zdaj kaže z datumi glede piknika? kam se nagibamo? kaj pa lahko jaz prinesem? mislim, da bomo kar ostali pri 23.8. Super bo, če vam rata pridt, če pa ne, pa organiziramo skupno silvestrovanje Prinesete pa lahko karkoli. Ti ne bi nič določala, ker ne vemo, če boste prišli.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:27:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je.. bomo še kateri pivo dali, brez skrbi :))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:30:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:37:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem. jaz tudi ne, se stalno vstavim ko vozim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:39:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je.. glej jo zdaj pa se buni... saj se pa te ne bo tolko spilo, če bo nedelja..pa vozili bomo...Samo na Najoo računaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:40:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, sam mormo se zment, da vsak nekaj prinese. Ok, kaj bi npr. ti prinesla? Kar se tiče športa pa - jaz če imam Tijo s sabo, NISEM minute pri miru. Bom jaz npr. nektarine. A prav? Ker za peko tudi jaz nisem preveč pridna Sej Tija bo pa imela kar nekaj družbe, kot kaže, drugače jo bomo pa mojemu možu podturili Ok, ti nektarine. Lahko jaz npr. sok in plastične kozarce? (daj pri seznamu napiši še to zraven) Tija bo imela družbo, ja. Je kar nekaj starejših otrok isto starih kot ona in tudi isto živahnih. Si mislila nažga Mihca , tako kot je že cvetka.marjetka nek napisala da sabo nesejo polno rekvizitov, delamo tud mi, promblem pa je ko so potem druge igrače vse njegove(to je moje pravi ) bomo primerjale kater je večji ček . Jaz se javim da prinesem PARADAJZ IN ČEBULO PA MOGOČE PAPRIKO, BOM KR DOMA NAREZALA (brez soli)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:40:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz ga niti pijem nena!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:44:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz ga niti pijem nena! ja,ja zdj pa se ven vleči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:45:10
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je.. bomo še kateri pivo dali, brez skrbi :)) lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:46:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je.. bomo še kateri pivo dali, brez skrbi :)) lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne aha, še ena, ki ga rada cukne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:47:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz ga niti pijem nena! ja,ja zdj pa se ven vleči te pa bom enega spila, samo za tebe!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:11:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne točno. Najbolj epa bo da kar vsaka en plato piva, nekdo pa naj še vino pa je to to. JAz bom tak na vodi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:11:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz ga niti pijem nena! ja,ja zdj pa se ven vleči te pa bom enega spila, samo za tebe! to mi dejlaj (to sem ti zdaj po naše rekla)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:14:34
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je.. bomo še kateri pivo dali, brez skrbi :)) lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne aha, še ena, ki ga rada cukne... ja itaq jaz bom pomagala tasi poskrbet, da ne bodo ljudje žejni pa pri pivu ne moreš zluftat ... pivo je pivo in ne moreš kaj dost sfalit, da bi narobe prinesel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:15:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! saj sem rekla, da bom mogla Pivovarno Laško dol kupit Ma za vse že piva nebom sama kupovala, bo se še mogo en kandidat najt Ma poglej kolk nas je.. vsak naj prinese en 6 pack s sabo, pa bo v redu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:20:02
|
|
|
|
pocka
|
evo mene,se vam javljam z novega kavča, mater je fajn bit komot po dolgem času ....zdaj bom pa morala iti likat, ker imam ne kup,ampak goro perila,ki me čaka...pa moj jamra,da nima nobene srajce za v nočno, tako,da ni druge,kot,da se spravim za likalno mizo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:27:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka evo mene,se vam javljam z novega kavča, mater je fajn bit komot po dolgem času ....zdaj bom pa morala iti likat, ker imam ne kup,ampak goro perila,ki me čaka...pa moj jamra,da nima nobene srajce za v nočno, tako,da ni druge,kot,da se spravim za likalno mizo Testing?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:28:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne! halo, take stvari se na fb pišejo, ne tuki. ne, jaz če vozim ne pijem. jaz tudi ne, se stalno vstavim ko vozim.. ne ne, jaz se tud vstavim ne. Pijem sam brezalko, če je volan v igri. Resno, tega se pa držim ko pijanec plota!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:37:46
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida 1+2 Kokica32 (čips, slani prigrizki) 2+1 Pupa7 2+1 trinity22 (lubenica + nož + pivo) 2+1+ MamaM 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 Kdo še? Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. 14.8. bolj ustreza: MaJaLe MalaČebelica (pa še to ni zagotovo)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:37:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Jaz se javim da prinesem PARADAJZ IN ČEBULO PA MOGOČE PAPRIKO, BOM KR DOMA NAREZALA (brez soli) Maja, a misliš, da bo to šlo v promet, glede na to, da bomo ostale prinesle večinoma sladko in sadje? Paradižnik in čebula gresta bolj z mesom, mi smo pa rekli, da ne bi žarili. Kaj misliš? Kaj pa če pripeljete vodo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 14:37:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 lahko še mene štejete zraven za pivo ( a en plato), pa koliko lubenic ( eno, dve, tri ... ) pa sej to bomo pol vidli, ko bomo prešteli koliko je povablenih in kaj vse kdo prinese a ne ja, količinsko se bomo lažje pogovarjali, ko bo končno število udeležencev znano. A mislite, da je ok, če računamo 2 piva za vsakega moškega?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
bolezenriba5pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen
npr1 m (
15%)
2m (
5%)
3m (
10%)
4m (
8%)
5m (
6%)
kasneje (
55%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!