Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:26:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čebela oglasi se kaj pri Mb. tud joj ne sfolgam no grem zdaj pozdravit pa tim jaz dala čebelo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:28:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:29:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
aja Marcel je pa res velikan bravo mami! črpanje mleka - jaz si ga tudi ne morem več kaj dosti načrpat. ne vem zakaj do tega pride. ampak se mi ne zdi da bi ga imela premalo za malo....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:31:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čebela oglasi se kaj pri Mb. tud joj ne sfolgam no grem zdaj pozdravit pa tim jaz dala čebelo jaz te imam tud rada ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:31:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja pol bi jaz bila med prvimi verjetno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:41:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čebela oglasi se kaj pri Mb. tud joj ne sfolgam no grem zdaj pozdravit pa tim jaz dala čebelo jaz te imam tud rada ja.. sam da te dobim v roke. zaj si lahko glasna ko me ni v mb
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 11:43:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja pol bi jaz bila med prvimi verjetno če se jaz prijavim nimaš šans
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:01:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja pol bi jaz bila med prvimi verjetno če se jaz prijavim nimaš šans no,no ne bit tak samozavestna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:02:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica sam da te dobim v roke. zaj si lahko glasna ko me ni v mb ja, saj pa me poznaš. Drugače pa tiho kot miška
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:28:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Evo mi kljub slabemuj vremenu uživamo, moram priznat, da sem poz. presenečena nad čistostjo slov. morja, ker lani sem v Luciji umikala kepe trave preden sem zaplavala kam, letos pa ni panike Vprašanje Vem, da morda mal neumno sam , kako čistite vozičke, moj je čist svinjski, to mislim športni del pri nogah, se prav pozna od kremic za sončenje umazanija???Zdej eni pucajo z vapom, men je sicer prodajalec rekel z viledo, sam ne vem če bo sam s tem šla ta mastna umazanija dol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:30:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Evo mi kljub slabemuj vremenu uživamo, moram priznat, da sem poz. presenečena nad čistostjo slov. morja, ker lani sem v Luciji umikala kepe trave preden sem zaplavala kam, letos pa ni panike Vprašanje Vem, da morda mal neumno sam , kako čistite vozičke, moj je čist svinjski, to mislim športni del pri nogah, se prav pozna od kremic za sončenje umazanija???Zdej eni pucajo z vapom, men je sicer prodajalec rekel z viledo, sam ne vem če bo sam s tem šla ta mastna umazanija dol super da se imate fajn. Jaz bom mojega razstavla pa ga v stroju oprala. Je že tak zamazan da joj, je pa še vedno v prtljažniku avtomobila ker sem prelena da bi ga gor prnesla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:44:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica spet majo natečaj za izbor miss buši. ma piše, da je edini pogoj, da ima ženska buši. hmmmm... kaj poporodni tudi velja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:45:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Evo mi kljub slabemuj vremenu uživamo, moram priznat, da sem poz. presenečena nad čistostjo slov. morja, ker lani sem v Luciji umikala kepe trave preden sem zaplavala kam, letos pa ni panike Vprašanje Vem, da morda mal neumno sam , kako čistite vozičke, moj je čist svinjski, to mislim športni del pri nogah, se prav pozna od kremic za sončenje umazanija???Zdej eni pucajo z vapom, men je sicer prodajalec rekel z viledo, sam ne vem če bo sam s tem šla ta mastna umazanija dol super da se imate fajn. Jaz bom mojega razstavla pa ga v stroju oprala. Je že tak zamazan da joj, je pa še vedno v prtljažniku avtomobila ker sem prelena da bi ga gor prnesla. Jaz tudi..samo še ni treba, ker je še čist! Pač bolj pazimo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:46:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Evo mi kljub slabemuj vremenu uživamo, moram priznat, da sem poz. presenečena nad čistostjo slov. morja, ker lani sem v Luciji umikala kepe trave preden sem zaplavala kam, letos pa ni panike Vprašanje Vem, da morda mal neumno sam , kako čistite vozičke, moj je čist svinjski, to mislim športni del pri nogah, se prav pozna od kremic za sončenje umazanija???Zdej eni pucajo z vapom, men je sicer prodajalec rekel z viledo, sam ne vem če bo sam s tem šla ta mastna umazanija dol Samo, da si zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:50:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Babe žabe: Pozna katera kamp Kozarica pri Pakoštanih?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:55:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi..samo še ni treba, ker je še čist! Pač bolj pazimo! ja pa kaj.. mi pa smo pač spravli sladoled na morju gor pa ko sem pobrisala se vidi zdaj velik flek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:55:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Babe žabe: Pozna katera kamp Kozarica pri Pakoštanih? ne morem ti pomagat..žal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:55:51
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica.. jaz nisem žaba!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 12:59:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz tudi..samo še ni treba, ker je še čist! Pač bolj pazimo! ja pa kaj.. mi pa smo pač spravli sladoled na morju gor pa ko sem pobrisala se vidi zdaj velik flek ker ne pazite.... p.s. pa kaj si ga z jezikom brisala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:00:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica.. jaz nisem žaba!!!! Si, si, ker delaš rega rega kvak tu gor po RR, kaj pa delaš še na FB pa boljše, da niti ne vem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:11:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tu še kar lije, sva bila malo "zunaj" na pokriti spodnji terasi, pa je minilo...sedaj pa spančka 2. rundo...še kakih 10 minutk...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:15:49
|
|
|
|
felix7
|
No, nekaj interesentov torej imamo za piknik 23.8. Zaenkrat potrjeni: trezika 2+1 Najaa (sok in plastični kozarci) 2+2 cvetka.marjetka (mufini) 2+2 felix7 (nektarine) 2+1 Cebeica Maja 2+2 Piruri (čokoladna potica) 2+2 Persida 1+2 Kokica32 (čips, slani prigrizki) 2+1 Pupa7 2+1 trinity22 (lubenica + nož ) 2+1+ MamaM 2+2 helimaša (munchmellow) 2+2 pocka (pecivo) 2+2 tasa_m (pivo) 2+1 Kdo še? Datum zaenkrat puščamo 23.8., ker je bilo več interesa za ta datum, kot pa za 14.8. Če bo pa sledil kak večji upor, se pa lahko pogajamo še za 14. 14.8. bolj ustreza: MaJaLe MalaČebelica (pa še to ni zagotovo)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:17:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa prinese pivo!!! Pa daj za Najoo nekaj več vzami, saj veš, da ga rada cukne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 4.8.2009 13:20:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Glasovala sem...ups na nekoga pa sem pozabila...na našo že skoraj pozabljeno drevesce!
|
|
|
Imedaisy87Katero ime za deklico bi vi izbrali?Mia (
25%)
Ema (
42%)
Tereza (
6%)
Kaja (
27%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!