helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 malo heca: Se vozi Vili s kabrioletom okrog in išče štoparke. Ob cesti zagleda dekle in ji ustavi. Štoparka: "Dober dan, a greste do Kranja?" > Vili: "Seveda grem, vendar vam moram nekaj povedati. Jaz sem Vili, ki vse > posili!" > Dekle jezno zaloputne vrata in kriči nekaj o perverznežih in > pokvarjencih. > Vili se vozi dalje in ustavlja ob osamljenih štoparkah, vendar se mu > vsakič, ko pove svoj "nick name" zgodi isto. Skoraj je že obupal, ko > zagleda ob cesti nuno. > Nuna: "Dober dan, a greste mogoče proti Domžalam?" > "Seveda grem, samo kličejo me pa Vili, ki vse posili!" > "Nič hudega," pravi nuna, "zgodila se bo božja volja!" > Vili čez nekaj kilometrov zapelje v gozd in reče: > "Kličejo me Vili, ki vse posili. Sleci se, nuna!" > "Joj, Vili, prosim te, če opraviš od zadaj!" reče nuna. > Vili jo naskoči, opravi in, ko sedita po sexu ob cigareti, se pobaha: > "No, si videla, nuna, A sem Vili, ki vse posili?" > "Seveda si, moj Vili! Naj se ti še jaz predstavim! > Jaz sem pa Bruno, ki je oblečen v nuno!!!!" ta je pa hud......sm ga že slišala ampak sm že pozabla.....dobr, dobr.....
|