Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:14:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, a imate ful svetlo v spalnici Eni otročki ne morejo spat, ko se začne dan delat. Mogoče je to to. Mi imamo kar temno. No, pa naši so tud zaspanci (beri moj in Nika še posebej )... Ti pa verjamem, da je težka takole zgodnje vstajanje. Pa pol še kaj spiš čez dan? ne, imamo rolete čist dol, tak da je full tema. Ampak nje je vse smešno. Danes npr. sva se dojili ob 5h pa je zaspala za eno uro nazaj, ob 6h pa začela cvilit, se smejat ipd. tak da ..adijo spanec spps Marcelovo grlo že kaj boljše?? IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je danes tudi dobila svojo prvo pikico. Mal je jokala, pa ne veliko. Za seznam, da bo Najaa vnesla je teža 6600g, velika pa je 68 cm. Se je kar potegnila spet. bravo Nikica za prvo pikico.. FELIX.. sem se nasmejala vaši štoriji s termometrom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:14:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pojma nimam, kje je seznam, se bom kasneje ukvarjala z njim... Vem samo, da danes praznuje svoj 4. MESEC BRIN OD NINE IN MOJA NIKA KORIGIRANE 4 MESECE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:15:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Za Leona pa na milijone in da čimprej zvejo kaj je narobe!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:15:51
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pojma nimam, kje je seznam, se bom kasneje ukvarjala z njim... Vem samo, da danes praznuje svoj 4. MESEC BRIN OD NINE IN MOJA NIKA KORIGIRANE 4 MESECE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:25:59
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjjo!!! Evo jaz sem spakirala, zdej pa veselo danes še uživam jutri pa na pot, pa da vidimo, kaj ponuja slovensko morje Za vse bolane
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:30:30
|
|
|
|
NoBady
|
jutro, dan.. Niki in Brinu... felix . tota je bla dobra ja glede termometra....samo a ne bo nič narobe ko si mu vseeno dala calpol če nima vročine? Leon se tud v bolnici zabava, sm včeri slikico dobila kak se špila na pojstli...uboošček se mu sanja ne da ma kake pikice po telesu....kar bolš kokr pa da bi ga kej srbel in bi jookal... Jure je zmagovalec...mislim da ga ne bo Tjaša dohitela.... sm oddala še zadnji glasek... Jureee
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:33:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjjo!!! Evo jaz sem spakirala, zdej pa veselo danes še uživam jutri pa na pot, pa da vidimo, kaj ponuja slovensko morje Za vse bolane Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:34:44
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjjo!!! Evo jaz sem spakirala, zdej pa veselo danes še uživam jutri pa na pot, pa da vidimo, kaj ponuja slovensko morje o kak fino... lepo se imejte...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:45:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps Marcelovo grlo že kaj boljše?? Marcel je že od včeraj brez vročine,edin dela mi probleme flaška z mlekom,sploh noče pit, pa sem mislila,da zarad tega vnetega grla, pa ni,ker kašice bi pa jedel :S,tk,da nimam pojma kaj ga prijemlje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:46:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjjo!!! Evo jaz sem spakirala, zdej pa veselo danes še uživam jutri pa na pot, pa da vidimo, kaj ponuja slovensko morje o kak fino... lepo se imejte... uživajte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 10:54:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps Marcelovo grlo že kaj boljše?? Marcel je že od včeraj brez vročine,edin dela mi probleme flaška z mlekom,sploh noče pit, pa sem mislila,da zarad tega vnetega grla, pa ni,ker kašice bi pa jedel :S,tk,da nimam pojma kaj ga prijemlje GH se mu bolj dopade.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:06:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjjo!!! Evo jaz sem spakirala, zdej pa veselo danes še uživam jutri pa na pot, pa da vidimo, kaj ponuja slovensko morje Za vse bolane uživajteee !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:06:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps Marcelovo grlo že kaj boljše?? Marcel je že od včeraj brez vročine,edin dela mi probleme flaška z mlekom,sploh noče pit, pa sem mislila,da zarad tega vnetega grla, pa ni,ker kašice bi pa jedel :S,tk,da nimam pojma kaj ga prijemlje GH se mu bolj dopade. očitno res ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:07:09
|
|
|
|
dana
|
Ko sem nazadnje tle pisala, sem bila na 44. strani, zdaj jih je pa že 157. In to me ni blo gor 14 dni. Za nazaj ne bom šla prebirat, ker bo šlo preveč časa . Mi smo bli na morju, kjer je Nejc prebolel norice, tako da sta zdaj oba rešena te nadloge. Jih je pa Nejc dosti bolje prenašal kot Tilen. Zdaj pa spet vse po starem. Nejcu sem že mal začela dodajat kašico v mleko in nič ne protestira. Bova pa še probala z bolj gosto na žličko Dala sem mu tudi že za pit hruškov frutek, ampak res fajn razredčen z vodo, tako da skor ni blo čutiti sokca. Zdaj ko je taka vročina, mu paše veliko piti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:11:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps Marcelovo grlo že kaj boljše?? Marcel je že od včeraj brez vročine,edin dela mi probleme flaška z mlekom,sploh noče pit, pa sem mislila,da zarad tega vnetega grla, pa ni,ker kašice bi pa jedel :S,tk,da nimam pojma kaj ga prijemlje GH se mu bolj dopade. sej ni panike,ampak ob dvveh zjutraj mu pa glih ne misslim z žlico hranit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:12:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Oila punce moje! Evo.. Leonček je zaspal, js sm pa ugotovila, da imam v sosednji sobi računalnik z internetom kaj je novega? danes so mu uzeli še polovico epruvete krvi, da pošljejo v lj na preiskave. Danes ga je vidu že peti zdravnik in tudi on pravi, da ne ve kaj naj bi to blo. Najbolj ga spominja na krvavitve (včerajšnjo zdravnico je najbolj spominjalo na alergijo )... tako da bomo še en čas tu not... dokler ne začnejo zginjat izpuščaji ali ne ugotovijo kaj je... fenistil očitno ni pomagal... hvala vsem za pikepoke in objemčke!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:13:20
|
|
|
|
dana
|
A ste se ljubljančanke kaj menile za dejt v tem času, ko me ni blo ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:15:07
|
|
|
|
dana
|
Joj MaJaLe, ko sem šla mal nazaj brati sem videla, da je Leon v bolnici. Močno upam, da bojo ugotovili za kaj gre. Kako pa Leon vse to prenaša?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:25:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oila punce moje! Evo.. Leonček je zaspal, js sm pa ugotovila, da imam v sosednji sobi računalnik z internetom kaj je novega? danes so mu uzeli še polovico epruvete krvi, da pošljejo v lj na preiskave. Danes ga je vidu že peti zdravnik in tudi on pravi, da ne ve kaj naj bi to blo. Najbolj ga spominja na krvavitve (včerajšnjo zdravnico je najbolj spominjalo na alergijo )... tako da bomo še en čas tu not... dokler ne začnejo zginjat izpuščaji ali ne ugotovijo kaj je... fenistil očitno ni pomagal... hvala vsem za pikepoke in objemčke!! dok ne ugotovijo kaj je narobe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:35:54
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa boste pekle, ne? Super..Jaz danes ne bom nič pekla..ker danes zvečer začnem laufati...Moram trebušne airbage dol spraviti...že enkrat...končno...Sva se z mojim zmenila, da torki in četrtki so moji, on pa tak že dolgo laufa ob ponedeljih, sredah in petkih. Pa bo on Valentina okopal, nahranil in spat spravil, ker tega sicer on ne dela...Bomo videli, če bo delovalo. Sem se malo poslužile MaJeLe-ne ideje o delitvi dela in je bil kar takoj ZA. dober je tale recept od Majale, a ne? JA! Danes je bilo vse okej..mami je šla laufat..ati pa je za Valentina posrkrbel..in mami je pritekla domov, ko je pikec že sladko spančkal... uhhh... vsaj za nekaj sem koristna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:37:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oila punce moje! Evo.. Leonček je zaspal, js sm pa ugotovila, da imam v sosednji sobi računalnik z internetom kaj je novega? danes so mu uzeli še polovico epruvete krvi, da pošljejo v lj na preiskave. Danes ga je vidu že peti zdravnik in tudi on pravi, da ne ve kaj naj bi to blo. Najbolj ga spominja na krvavitve (včerajšnjo zdravnico je najbolj spominjalo na alergijo )... tako da bomo še en čas tu not... dokler ne začnejo zginjat izpuščaji ali ne ugotovijo kaj je... fenistil očitno ni pomagal... hvala vsem za pikepoke in objemčke!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:38:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
MaJaLe, tista igralnica je res fajn, primerna za otročke in mamice seveda ; Za Leona pa Dana, kje ste pa bli na morju? Norice? joooj, ko se spomnem kakšen je bil Žiga mi je kr slabo, upam, da bo Lea imela čimmanj in da bo šla hitreje skozi kot Žiga spps, kako je Marcel? GH, no naša gospodična pa ni navdušena nad korenčkom, niti nad jabolko, nič GH, včeraj niti hippovega gresa ni hotla; tako da midve kr nadaljujeva z dojenjem..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:38:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Leon se tud v bolnici zabava, sm včeri slikico dobila kak se špila na pojstli...uboošček se mu sanja ne da ma kake pikice po telesu....kar bolš kokr pa da bi ga kej srbel in bi jookal... IZVIRNO SPOROČILO: dana Joj MaJaLe, ko sem šla mal nazaj brati sem videla, da je Leon v bolnici. Močno upam, da bojo ugotovili za kaj gre. Kako pa Leon vse to prenaša? na srečo Leon po moje niti ne ve, da je nekaj narobe... joka samo ko mu kri jemljejo alpa ko ga obračajo brez njegovega dovoljenja fuul je priden in ne sitnari.. igrač ima več kot doma, pa še z mamico je non stop.. se mu kar godi jaz sem tudi ok.. edina stvar ki me skrbi je ta, da noben ne ve kaj naj bi to blo... samo da mi povejo kaj je, pa bo vse takoj lažje... ta nevednost me sekira res... kako lahko noben še ni vidu kaj takega? PS: vsi dermatologi so pa na dopustu do pondeljka (midva sva tu od srede).. si mislite? VSI naenkrat na dopustu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:41:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
MaJaLe, škoda ko ti ni dala P napotnico za k dermatologu takoj zjutraj ko si bla in bi lahko šla tam v ZD pri policiji, je ena dermatologinja full fajn
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:41:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Dete se je zbudilo pridem še kaj pozdravit. Hvala vsem****
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?