Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 19:52:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je danes tudi dobila svojo prvo pikico. Mal je jokala, pa ne veliko. Za seznam, da bo Najaa vnesla je teža 6600g, velika pa je 68 cm. Se je kar potegnila spet. bravo Nikica a zdej spi? mislim, je kaj bolj zaspana? Spala je takoj po cepljenju 2 uri, popoldan pa 4 ure. Od tega 3 ure jaz z njo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 19:53:58
|
|
|
|
Najaa
|
MaJaLe sporoča, da je še ena zdravnica rekla, da ne ve, kaj bi to bilo in da jo še najbolj spominja na alergijo. Jutri bodo vzeli še eno dozo krvi še za ene preiskave in potem bodo vidli. Po moje je tudi alegija. Sam na kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 20:33:29
|
|
|
|
cvetka.marjetka
|
Hej punce še od mene! Majale in Leon kup pikapok še tu. Naj ga čimmanj pikajo in matrajo revčka in da se zadeva nikoli več ne ponovi. Mi smo včeri imeli 2. cepljenje. Danes je nekam tečkana... pa kdo ve zakaj - od vročine, nespanja ponoči ali pa od cepljenja, no al pa od vsega skupi. Veliki smo 66cm in težki 7100g. Kaj je naslednja povetovalnica povem nakandno, ker smo dobili datum ravno, ko gremo na morje, pa moram še poklicat, da nam dajo drugega. Pa še slikce: V bušiju... ...prve dni... ...danes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 21:13:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je danes tudi dobila svojo prvo pikico. Mal je jokala, pa ne veliko. Za seznam, da bo Najaa vnesla je teža 6600g, velika pa je 68 cm. Se je kar potegnila spet. bravo Nikica pikica se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 21:13:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa boste pekle, ne? Super..Jaz danes ne bom nič pekla..ker danes zvečer začnem laufati...Moram trebušne airbage dol spraviti...že enkrat...končno...Sva se z mojim zmenila, da torki in četrtki so moji, on pa tak že dolgo laufa ob ponedeljih, sredah in petkih. Pa bo on Valentina okopal, nahranil in spat spravil, ker tega sicer on ne dela...Bomo videli, če bo delovalo. Sem se malo poslužile MaJeLe-ne ideje o delitvi dela in je bil kar takoj ZA. dober je tale recept od Majale, a ne? JA! Danes je bilo vse okej..mami je šla laufat..ati pa je za Valentina posrkrbel..in mami je pritekla domov, ko je pikec že sladko spančkal...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.7.2009 21:14:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 21:13:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša glasovi oddani....tko da mislm da mamo zmagovalca iz tvojih ust v božja ušesa pol bom pa res mogla častit Na to računamo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 21:24:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa boste pekle, ne? Super..Jaz danes ne bom nič pekla..ker danes zvečer začnem laufati...Moram trebušne airbage dol spraviti...že enkrat...končno...Sva se z mojim zmenila, da torki in četrtki so moji, on pa tak že dolgo laufa ob ponedeljih, sredah in petkih. Pa bo on Valentina okopal, nahranil in spat spravil, ker tega sicer on ne dela...Bomo videli, če bo delovalo. Sem se malo poslužile MaJeLe-ne ideje o delitvi dela in je bil kar takoj ZA. dober je tale recept od Majale, a ne? JA! Danes je bilo vse okej..mami je šla laufat..ati pa je za Valentina posrkrbel..in mami je pritekla domov, ko je pikec že sladko spančkal... Super, da sta se zmenila. Upam, da bo funkcioniralo. Paše met malo časa samo zase, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 21:26:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa boste pekle, ne? Super..Jaz danes ne bom nič pekla..ker danes zvečer začnem laufati...Moram trebušne airbage dol spraviti...že enkrat...končno...Sva se z mojim zmenila, da torki in četrtki so moji, on pa tak že dolgo laufa ob ponedeljih, sredah in petkih. Pa bo on Valentina okopal, nahranil in spat spravil, ker tega sicer on ne dela...Bomo videli, če bo delovalo. Sem se malo poslužile MaJeLe-ne ideje o delitvi dela in je bil kar takoj ZA. dober je tale recept od Majale, a ne? JA! Danes je bilo vse okej..mami je šla laufat..ati pa je za Valentina posrkrbel..in mami je pritekla domov, ko je pikec že sladko spančkal... Super, da sta se zmenila. Upam, da bo funkcioniralo. Paše met malo časa samo zase, a ne? Joj, ja res...pa ob potoku sem tekla, da je še bolj pasalo..sem si kar malo odpočila..v duši...res...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:23:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, sva že dve packi, mene tudi čaka kuhinja za spuacat, ma kaj kuhinja, cela bajta - noro; to pa zato, ker sem snoči raje na dvorišču sedela in pivo pila zdaj pa imam; nič grem v čistilno akcijo, da ostane čistno ko gremo na dopustek.... joj, Mili, to pa ne verjamem ti si tok pridna in kar naprej nekaj glancaš in pečeš in kuhaš in... tako da mam potem jaz slabo vest Pri nas je pa res tok enih smeti po tleh , še posebno mojih las pri nas je pa dopoldan res zgledalo kot da je bomba priletela, sej v dveh urcah pa je bilo že vse zglancano; kopalnica, dneva-spalnica, kuhinja;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:44:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša glasovi oddani....tko da mislm da mamo zmagovalca iz tvojih ust v božja ušesa pol bom pa res mogla častit Na to računamo! in ti boš prva, ki boš imela to čast
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:47:41
|
|
|
|
felix7
|
da vam še eno štorijo povem: se mi je Jure danes zdel kar precej vroč (drugače pa že od nedelje kašlja) in mu grem zmerit vročino - 38.8!!! Joj, me skoraj kap rukne, laufam po calpol in mu ga dam pol žličke. Potem pa ga opazujem in se mi zdi, da je vseeno ful živahen, dobre volje kot ponavadi, je normalno... in grem zmerit vročino še sebi, da vidim, če termometer štima. In evo, jaz imam vročine 38.5 Pišuka, če bi sama imela vročino, bi pa menda vedela, a ne? Dam toplomer še možu, ki pa ima vročine 39.7 Zdej pa: ali je termometer pokvarjen, ali pa smo vsi zboleli, pa tega ne vemo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:53:22
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika je danes tudi dobila svojo prvo pikico. Mal je jokala, pa ne veliko. Za seznam, da bo Najaa vnesla je teža 6600g, velika pa je 68 cm. Se je kar potegnila spet. bravo Nikica pikica se podpišem! Bravo Nikica to pa so mere, je res zelo lepo napredovala pa še čestitke za pogum pri pikici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:56:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša glasovi oddani....tko da mislm da mamo zmagovalca iz tvojih ust v božja ušesa pol bom pa res mogla častit Na to računamo! in ti boš prva, ki boš imela to čast Komaj čakam! Ampak ne prehitevajmo. Jutri je zadnji dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:57:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še eno štorijo povem: se mi je Jure danes zdel kar precej vroč (drugače pa že od nedelje kašlja) in mu grem zmerit vročino - 38.8!!! Joj, me skoraj kap rukne, laufam po calpol in mu ga dam pol žličke. Potem pa ga opazujem in se mi zdi, da je vseeno ful živahen, dobre volje kot ponavadi, je normalno... in grem zmerit vročino še sebi, da vidim, če termometer štima. In evo, jaz imam vročine 38.5 Pišuka, če bi sama imela vročino, bi pa menda vedela, a ne? Dam toplomer še možu, ki pa ima vročine 39.7 Zdej pa: ali je termometer pokvarjen, ali pa smo vsi zboleli, pa tega ne vemo Ta je pa dobra!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:58:56
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še eno štorijo povem: se mi je Jure danes zdel kar precej vroč (drugače pa že od nedelje kašlja) in mu grem zmerit vročino - 38.8!!! Joj, me skoraj kap rukne, laufam po calpol in mu ga dam pol žličke. Potem pa ga opazujem in se mi zdi, da je vseeno ful živahen, dobre volje kot ponavadi, je normalno... in grem zmerit vročino še sebi, da vidim, če termometer štima. In evo, jaz imam vročine 38.5 Pišuka, če bi sama imela vročino, bi pa menda vedela, a ne? Dam toplomer še možu, ki pa ima vročine 39.7 Zdej pa: ali je termometer pokvarjen, ali pa smo vsi zboleli, pa tega ne vemo upam da vas je sm termometer zeznu ZA LEONA ZA NIKICO PIKICO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 22:59:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa grem spat...LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 23:01:00
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka.marjetka Hej punce še od mene! Majale in Leon kup pikapok še tu. Naj ga čimmanj pikajo in matrajo revčka in da se zadeva nikoli več ne ponovi. Mi smo včeri imeli 2. cepljenje. Danes je nekam tečkana... pa kdo ve zakaj - od vročine, nespanja ponoči ali pa od cepljenja, no al pa od vsega skupi. Veliki smo 66cm in težki 7100g. Kaj je naslednja povetovalnica povem nakandno, ker smo dobili datum ravno, ko gremo na morje, pa moram še poklicat, da nam dajo drugega.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 23:01:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa grem spat...LAHKO NOČ! Jaz tudi. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 23:04:08
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, sva že dve packi, mene tudi čaka kuhinja za spuacat, ma kaj kuhinja, cela bajta - noro; to pa zato, ker sem snoči raje na dvorišču sedela in pivo pila zdaj pa imam; nič grem v čistilno akcijo, da ostane čistno ko gremo na dopustek.... joj, Mili, to pa ne verjamem ti si tok pridna in kar naprej nekaj glancaš in pečeš in kuhaš in... tako da mam potem jaz slabo vest Pri nas je pa res tok enih smeti po tleh , še posebno mojih las pri nas je pa dopoldan res zgledalo kot da je bomba priletela, sej v dveh urcah pa je bilo že vse zglancano; kopalnica, dneva-spalnica, kuhinja; PRI NAS JE PA DANES BOMBA poceli bajt, pa grem kr spat, bom že jutri pucala, ko bo cajt NOČKO VSEM
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 30.7.2009 23:08:11
|
|
|
|
trinity22
|
Za Leona da čimprej ugotovijo kaj mu je in da se pozdravi! Pa še za Marcela da bo ziher zdrav. zdaj grem pa spat, nočka vsem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 8:37:54
|
|
|
|
helimaša
|
glasovi oddani...... Upam da je Leon v redu......še vedno držimo pestke.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 8:52:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
jutro, kaj zdaj? boste kej delale al ne? m.a.t.e.r. je že vroče; jaz pa likalnik treniram tak, ene cunje se že sušijio, druge perejo, kak je nam fajn.... zdaj pa grem s sosedo spit, pol pa stvari pripravit za dopustek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 9:15:08
|
|
|
|
_andreja_
|
23.3.2009_ANDREJA_ Janez Gal 4690g; 57cm 6.5.09 6120g; 58,5cm 12.6.09 7130g; xxcm 14.7.09 7830g; 65cm 2.9.09 se lahko tole doda na seznamček, lepo prosim... punce a veste meni tale RR tolk počas dela, da zgubim živce predn sploh kej natipkam, in zato se res zelooooo poredko oglasim, vas pa spremljam na fb drugače smo pa vredu, zdravi smo vsi, dojenje se je popravilo, zato se zaenkt še samo dojiva, upam, da se bova do 6 meseca se bomo sproti odločal, odvisn kolk bo sitn
< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 31.7.2009 9:16:52 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 9:27:34
|
|
|
|
Najaa
|
Pojma nimam, kje je seznam, se bom kasneje ukvarjala z njim... Vem samo, da danes praznuje svoj 4. MESEC BRIN OD NINE IN MOJA NIKA KORIGIRANE 4 MESECE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 9:41:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
Bravi NIKICA PIKICA in seveda čestitke BRINU pa še ostalim za mini RD
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?