pocka
|
Meni je pa žal,ker včeraj spet nisem prišla na srečanje..saj vem,da me verjetno sploh ne jemljete več resno, ampak sem bila sigurna,da bo šlo,pol se je pa sestra od mojega najavila,pa nisem mogla reči ne,ker se vidimo glih 4x na leto. Vidim,da se je Mili potrudila,pa nekaj sladkega prinesla ...škoda no...saj enkrat mi bo pa le ratalo priti, upam,da mi ne zamerite,ker vedno zahinavim. Sem pa včeraj dobila eno čudovito torto, mi jo je prinesla ena punca,ki nam bo poročno pekla. Ni treba poudarjeti,da jo že cel dan jem oz. se bašem. Smo se zvečer dobili,da si izberemo poročno torto. Punca dela res odlične torte, mi jih vedno pri njej naročamo za rojstne dneve...ker so take,kot bi jih doma pekel, nič umetne,odlične res! Pri nas pa počasi stanovanje dobiva podobo ,danes je še malo umazanih del po dnevni, ker montirajo okenske police, jutri pride klima,pol pa akcija....ko bo dnevna končana in preseljena začnemo otroško sobo delat...no,to bo v par dneh končano in potem,kooončnooo,po enem letu, dobiva spet svojo spalnico (zdaj namerč spiva na kavču).