Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:51:08
|
|
|
|
dana
|
mama_milchy bili smo na Pagu v Povljani. Ful lušten apartma, skoraj nov. Do morja vsega skup 1 minuta. Borov gozdiček. Res smo bili ful zadovoljni. Bom dala kakšno slikco od obeh z noricami na FB. Nejc je imel na 3 mestih krater tko da sem bla ziher da bo ostala brazgotina, samo se je lepo zacelilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 11:56:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oila punce moje! Evo.. Leonček je zaspal, js sm pa ugotovila, da imam v sosednji sobi računalnik z internetom kaj je novega? danes so mu uzeli še polovico epruvete krvi, da pošljejo v lj na preiskave. Danes ga je vidu že peti zdravnik in tudi on pravi, da ne ve kaj naj bi to blo. Najbolj ga spominja na krvavitve (včerajšnjo zdravnico je najbolj spominjalo na alergijo )... tako da bomo še en čas tu not... dokler ne začnejo zginjat izpuščaji ali ne ugotovijo kaj je... fenistil očitno ni pomagal... hvala vsem za pikepoke in objemčke!! Ojoj, bogi Leon, še vedno držimo pestke in vama pošiljamo pikapoke ter . Drži se MaJaLe in upam, da bodo iz LJ prišli dobro rezultati kot npr. alergija. Super, da lahko dostopaš do interneta, da nam med drugiml lahko poročaš kako je z Leonom. Mislim nate!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 31.7.2009 11:58:31 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:01:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes pa boste pekle, ne? Super..Jaz danes ne bom nič pekla..ker danes zvečer začnem laufati...Moram trebušne airbage dol spraviti...že enkrat...končno...Sva se z mojim zmenila, da torki in četrtki so moji, on pa tak že dolgo laufa ob ponedeljih, sredah in petkih. Pa bo on Valentina okopal, nahranil in spat spravil, ker tega sicer on ne dela...Bomo videli, če bo delovalo. Sem se malo poslužile MaJeLe-ne ideje o delitvi dela in je bil kar takoj ZA. dober je tale recept od Majale, a ne? JA! Danes je bilo vse okej..mami je šla laufat..ati pa je za Valentina posrkrbel..in mami je pritekla domov, ko je pikec že sladko spančkal... uhhh... vsaj za nekaj sem koristna Vsaj za nekaj? Veš, koliko to meni pomeni??? HVALA TI!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:05:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oila punce moje! Evo.. Leonček je zaspal, js sm pa ugotovila, da imam v sosednji sobi računalnik z internetom kaj je novega? danes so mu uzeli še polovico epruvete krvi, da pošljejo v lj na preiskave. Danes ga je vidu že peti zdravnik in tudi on pravi, da ne ve kaj naj bi to blo. Najbolj ga spominja na krvavitve (včerajšnjo zdravnico je najbolj spominjalo na alergijo )... tako da bomo še en čas tu not... dokler ne začnejo zginjat izpuščaji ali ne ugotovijo kaj je... fenistil očitno ni pomagal... hvala vsem za pikepoke in objemčke!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:05:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps Marcelovo grlo že kaj boljše?? Marcel je že od včeraj brez vročine,edin dela mi probleme flaška z mlekom,sploh noče pit, pa sem mislila,da zarad tega vnetega grla, pa ni,ker kašice bi pa jedel :S,tk,da nimam pojma kaj ga prijemlje GH se mu bolj dopade. sej ni panike,ampak ob dvveh zjutraj mu pa glih ne misslim z žlico hranit aja, to pa verjamem ja. kaj pa narediš pol ponoči... zato pa jaz še vzdržujem dojenje, vsaj še ponoč mora bit neki časa, da ni treba preveč delat, sam joška ven in je.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:16:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ste kaj pridne punce? Jaz niti ne! Ste pekle včeraj jogurtovo pecivo? Tasa? Mama Milchy? Ostale? Kako se vam je dopadlo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:19:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste kaj pridne punce? Jaz niti ne! Ste pekle včeraj jogurtovo pecivo? Tasa? Mama Milchy? Ostale? Kako se vam je dopadlo? jaz sem pridna. pekla bom pa... enkrat drugič. ti si kaj pridna...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:23:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste kaj pridne punce? Jaz niti ne! Ste pekle včeraj jogurtovo pecivo? Tasa? Mama Milchy? Ostale? Kako se vam je dopadlo? jaz sem pridna. pekla bom pa... enkrat drugič. ti si kaj pridna... ne, jaz nisem pridna...še nisem nič naredla razen tega, da sem šla v menzo po kosilo (k mami) in peljala otroka na sprehod. Pa tudi to je nekaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:27:43
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, to je veliko. Saj to je ukvarjanje z otrokom. Jaz sem pa čisto naspidirana, ker pakiram... pa zraven perem in sušim... pa tule visim... pa lase si perem zraven... pa kuham NE! Bomo danes nekaj na hitro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:29:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, to je veliko. Saj to je ukvarjanje z otrokom. Jaz sem pa čisto naspidirana, ker pakiram... pa zraven perem in sušim... pa tule visim... pa lase si perem zraven... pa kuham NE! Bomo danes nekaj na hitro. madonca, vse neki pakiramo, pa pripravljamo in mam zmankuje časa....ma nam ne zmanka časa za RR in FB kake fajn čveke smo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:32:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady jutro, dan.. felix . tota je bla dobra ja glede termometra....samo a ne bo nič narobe ko si mu vseeno dala calpol če nima vročine? po mojem ne... glede na to, da Calpol zbija vročino, menda ne zdaj podhlajen IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Jure je zmagovalec...mislim da ga ne bo Tjaša dohitela.... sm oddala še zadnji glasek... Jureee ja, resnično upam, da je zmagovalec eni naši kolegi so enkrat sodelovali v eni nagradni igri, samo tam je bila nagrada 10.000 EUR. So vodili do zadnjega dne in se borili z eno drugo družino, potem je pa v zadnjem dnevu se našla ena tretja družina, ki je očitno imela enega norega računalničarja doma, so naredili en program, ki je skril IP od računalnikov in sam glasoval vsake 3 ure. In so jih zadnji dan prehiteli za 1000 glasov in jih NISO diskvalificirali...
< Sporočilo je popravil felix7 -- 31.7.2009 12:33:14 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:41:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem glasovala še zadnjič -ta mesec!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:42:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, to je veliko. Saj to je ukvarjanje z otrokom. Jaz sem pa čisto naspidirana, ker pakiram... pa zraven perem in sušim... pa tule visim... pa lase si perem zraven... pa kuham NE! Bomo danes nekaj na hitro. madonca, vse neki pakiramo, pa pripravljamo in mam zmankuje časa....ma nam ne zmanka časa za RR in FB kake fajn čveke smo Jaz nič! Kam greste vse?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:42:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pojma nimam, kje je seznam, se bom kasneje ukvarjala z njim... Vem samo, da danes praznuje svoj 4. MESEC BRIN OD NINE IN MOJA NIKA KORIGIRANE 4 MESECE! bravo, bravo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:44:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pojma nimam, kje je seznam, se bom kasneje ukvarjala z njim... Vem samo, da danes praznuje svoj 4. MESEC BRIN OD NINE IN MOJA NIKA KORIGIRANE 4 MESECE! bravo, bravo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:48:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Leon se tud v bolnici zabava, sm včeri slikico dobila kak se špila na pojstli...uboošček se mu sanja ne da ma kake pikice po telesu....kar bolš kokr pa da bi ga kej srbel in bi jookal... IZVIRNO SPOROČILO: dana Joj MaJaLe, ko sem šla mal nazaj brati sem videla, da je Leon v bolnici. Močno upam, da bojo ugotovili za kaj gre. Kako pa Leon vse to prenaša? na srečo Leon po moje niti ne ve, da je nekaj narobe... joka samo ko mu kri jemljejo alpa ko ga obračajo brez njegovega dovoljenja fuul je priden in ne sitnari.. igrač ima več kot doma, pa še z mamico je non stop.. se mu kar godi jaz sem tudi ok.. edina stvar ki me skrbi je ta, da noben ne ve kaj naj bi to blo... samo da mi povejo kaj je, pa bo vse takoj lažje... ta nevednost me sekira res... kako lahko noben še ni vidu kaj takega? PS: vsi dermatologi so pa na dopustu do pondeljka (midva sva tu od srede).. si mislite? VSI naenkrat na dopustu... dermatologi so na dopustu??? pa saj niso resni! Kaj pa dežurstvo? Nej se pa en dermatolog iz LJ pripelje... mislim, tole me pa razkuri.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:48:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste kaj pridne punce? Jaz niti ne! Ste pekle včeraj jogurtovo pecivo? Tasa? Mama Milchy? Ostale? Kako se vam je dopadlo? nimam jogurta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:48:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala še zadnjič -ta mesec!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:48:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, to je veliko. Saj to je ukvarjanje z otrokom. Jaz sem pa čisto naspidirana, ker pakiram... pa zraven perem in sušim... pa tule visim... pa lase si perem zraven... pa kuham NE! Bomo danes nekaj na hitro. madonca, vse neki pakiramo, pa pripravljamo in mam zmankuje časa....ma nam ne zmanka časa za RR in FB kake fajn čveke smo Jaz nič! Kam greste vse? ti bom jaz družbo delala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:48:16
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pojma nimam, kje je seznam, se bom kasneje ukvarjala z njim... Vem samo, da danes praznuje svoj 4. MESEC BRIN OD NINE IN MOJA NIKA KORIGIRANE 4 MESECE! bravo, bravo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:53:18
|
|
|
|
trezika
|
Alo! Imam eno vprašanje...Maruši bi rada naredila odtis rokice in nogice pa me zanima kje naj nabavim te barve? Je katera naredila to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:56:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala še zadnjič -ta mesec! jutri pa druga runda slik gor. felix, a jutri se na novo začne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 12:56:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Alo! Imam eno vprašanje...Maruši bi rada naredila odtis rokice in nogice pa me zanima kje naj nabavim te barve? Je katera naredila to? jaz delam to s prstnimi barvami. kupiš jih v intersparu, mercatorju, mullerju...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 13:09:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala še zadnjič -ta mesec! jutri pa druga runda slik gor. felix, a jutri se na novo začne. najboljš,da gre sam en marčevski bebi na mesec na glasovanje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 31.7.2009 13:10:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem glasovala še zadnjič -ta mesec! jaz sem to naredila najprej,ko sem se priklopla na net
< Sporočilo je popravil spps -- 31.7.2009 13:19:09 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?