Zvezdica
|
Zvezdica kam se greste kopat? k tašči, k masta tavelik bazen (7,8 m dol, šir 4) ZAKON. pa tam je veliko naravne sence, pa mi2 mava flet tam pri nju zgoraj, kjer smo prej živeli. Tko luštn je. + poštevanka do 20 Khurde jest vodo zaenkrat še prekuhavam. Ampak mislim, da ne bom več, ker je voda tukaj dobra in jo vsi pijemo iz pipe. Pa tud vso hrano ji delam na vodi in čist vse rada je. Če želi dobi po vrhu še joško + zjutraj in zvečer obe sprazni. Črpanja pa ne maram ker mi ne gre najboljš. Vodo rada pije med obrokom, ampak mogoče v celem dnevu spije samo 1 dcl jancci, jast jo pa bom tam do 1. leta. Se mi zdi, da je vsebnost kovin in ostalega prevelika, ne glede na katerem koncu si doma. Na primorske pa itak je prekuhavanje nujno... danes je pa res zeloo vroče...smo želeli it na plažo ki je moj končno fraj.pa je prevroče..smo raje ostali doma in lenarimo..tko da gremo proti večeru na en sprehod in večerjo. verjetno najbolj pmetno, ampak jast se vodi težko uprem. Ste se imeli lepo? glede kašic jast uporabljam kr hipovo riževo, pa alnaturino s 4 žiti, pa sem pa tja kako za na hitr. Nčeloma jih pa nardim tko da vmešam kak pokuhan sadje notri, slive, jablka, hruške. Zdaj že enakj dni uvajamo sveže sadje. a pa to zahteva precej truda, da se tolk mali nauči, ker bi jst tud probala, glih nek športnik ni sm ugotovila kje pa je mimi??? zvezdica: a da naš tamuad je pa tolk fejst, matr se mi zdi meta bo pridna punčka, glih za našga hudička mimi je na morčku če se ne motim. Zvezdica - ta mali je pravi cuker Kje v Bosni ste bili? nea, upam, da bo tamalček kmal začel sat tko k se šika. Jast patriku dajem kašico od alnature (4 žita), tamal spi k top. Je pa res da je drugačen kot je bil liam. Bili v Prijedoru, super je. Se pa vidi, da je tam divjala vojna 15 let nazaj. Sicer delajo že veliko, ampak kaj pa vem. mam občutek da ni vse tko kot je videt. paradajz je kr alergen, zato naj nebi pred prvim letom, sploh ne srovga. pa že zarad une kisline, lohk ma drisko in takšno. mene zanima zakaj to velja samo v slo? spet sem čist koma , komaj pišem. bom jutri nadaljevala. nočka.