khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 še dobr da pr nas sam tamau je ponoči drgač bi šla v pečico kej ruknt zdejle niia, men pa ne lula tok pogost, sem zdej šele ugotovila, ko jo imam res skor cel dan brez. včas tut ne lula po tri ure, ponavad dopoldne ima en tak "odmor", pol pa npr. dvakrat v pol ure ful, ampak res ful, nalula. me je mami vprašala, če že vem, kdaj približno lula, sem rekla, da ne in da niti ne vem, kako bi vedla pa je rekla, da si je ona na začetku pisala kdaj smo lulale, ker je bilo skor zmer ob zelo podobnem času oz. v dost istih intervalih in da se je najprej po tem orientirala. tko da jutri probam pisat, pa da vidim to njeno taktiko. mah, jaz sem v bistvu to zdej, v zadnjem tednu bol začela, ker je imela par pikic in se mi zdi, da od vročine + plenice + sling, k nikjer drugje noče bit dlje časa. ok, mal sumim še nektarine, k sem jih jedla. in ima zdej ful bolš, k je brez, prej sem pa z bepanthenom "zdravila", pa nič. pol si pa še predstavljam, da mam vložek v tej vročini, pa da ga mam vsak dan, cel dan in da bi bil še ves razmočen na momente s tem, da vložek sploh cele riti ne objame aha, bom enkrat še narastek delala, hvala za namig
< Sporočilo je popravil khurde -- 1.8.2009 22:57:52 >