|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
1.8.2009 22:01:25   
khurde
http://www.balancenature.eu/index.php?productID=1200

to sem pa najdla plenice, ki so prek 80% razgradljive - na enem forumu je debata o tem.. na temle

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
1.8.2009 22:06:29   
Anonimen
no fajn...sam jst kr pri racmankah ostajamuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
1.8.2009 22:13:35   
khurde
mah, jaz pa moram še nočno plenico (k je za 1xno uporabo) skenslat. sam moram prej eno podlogo za pod rjuho kupit. so mel v hoferju akcijo, pa so vse šle user posted image

zdej k je vroče, jo mam pa itak večinoma brez plenic. sem včer še clo pozabla, da je brez (je mela kratke hlače gor) user posted image pa jo dala v sling in sva šle mal okol, pa še v trgovino user posted image sem mela več sreče k pamet, ker se ti dve uri ni polulala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
1.8.2009 22:15:02   
sonček33
Khurde... kaj imaš v mislih glede nočne pkenicel

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 22:25:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
1.8.2009 22:26:31   
khurde
zaenkrat ji sam bombažno gor dat, pol pa sčasoma probat brez. stara mama mi je ta teden rekla, da smo vsi otroc bili brez plenic (čez dan in ponoči) okrog enega leta in pol, pa sem pol mal mami spraševala, kako jim je ratal, pa je rekla, da so nas od šestega meseca naprej nehal previjat čez dan, samo še ponoči, pol počas pa še ponoč ne več. čez dan pa pač hlače gor, pa je blo. edin ena sestra, mlajša od mene 2 leti, je bila prej suha, ker si je takrat, k je skapirala, da ona zvečer ima plenice, jaz pa ne, plenice dol dajala že, ko je bila stara 8 mescev in zato mat ni ostalo drugega, kot da jo je tut ponoči, ko se je zbudila za hranjenje, na wc dajala.

mal eksperimentiram user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
1.8.2009 22:26:36   
Ploha
spanje ponoči: 8-10 ur, po 8 urah se zbudi, jo preselim v najino postlo in spimo dalje.
spanje podnevi: ma jest ne vem skor skos,  v povprečju bi rekla smo š zmer 16 ur dnevno (in nočno),...
hranjenje: 4 obroki, vmes ji dajem GH, ki jo ni za obrok, zdej se še mal igrava, probavava okusem, kaj ji je kul, sicer mam pa še čas,..
premikanje: sm pa ke se iz hrbta na trebuh obrne, ampak še to redko, je pa res da večino časa prespi in nima časa za vadbo, sej bo,..najbolj so ji zanimive igračke, k itak vse v usta da,...
zobki: 2
oglašanje: zdej v tem tednu, je postala tako glasna in zgovorna, da nas preglasi,...govori še ne, stavkov tud še ne tvor, je pa bliz user posted image user posted image user posted image

ja oranžna barva je pa moja najlubša,...sicer ne vem zakaj se gre, sam to sm mim grede zasledila,...

tisim ki ste že pihal pou svečke user posted image user posted image user posted image

ulla: zobki user posted image user posted image ,  teorija mi je všečna,...

niia: o poroki pa več na ZS ( sam ko bom mela čas) ni glih za v javnost, ker še skor noben ne ve (tazn midva in moja mami) bova pa v kratkem tudi doma povedala, pa bom potlej več povedala,....

sonček: kua je zdej, kje se potepaš?

kje je pa zvezdica??

ronja je na morju ane??

barba: a je kej novga?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
1.8.2009 22:28:31   
khurde
ajdovo kašo s slivami pa še nisem probala, sam se že sliš dobro... prosena mi je pa super, jaz jo dam še v eno lončeno posodo, pa v pečico "kuhat" in je res fajn user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
1.8.2009 22:31:46   
sonček33
khurde ma bi blo fajn bit čimprej brez plenic

plohca povsod me je dostuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 22:35:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
1.8.2009 22:37:52   
Anonimen
mmmm ste mi lušte nardile s to proseno kašouser posted image
še dobr da pr nas sam tamau je ponočiuser posted image drgač bi šla v pečico kej ruknt zdejleuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
1.8.2009 22:51:54   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
še dobr da pr nas sam tamau je ponočiuser posted image drgač bi šla v pečico kej ruknt zdejleuser posted image

user posted image user posted image user posted image

niia, men pa ne lula tok pogost, sem zdej šele ugotovila, ko jo imam res skor cel dan brez. včas tut ne lula po tri ure, ponavad dopoldne ima en tak "odmor", pol pa npr. dvakrat v pol ure ful, ampak res ful, nalula.

me je mami vprašala, če že vem, kdaj približno lula, sem rekla, da ne in da niti ne vem, kako bi vedla user posted image pa je rekla, da si je ona na začetku pisala kdaj smo lulale, ker je bilo skor zmer ob zelo podobnem času oz. v dost istih intervalih in da se je najprej po tem orientirala. tko da jutri probam pisat, pa da vidim to njeno taktiko. user posted image

mah, jaz sem v bistvu to zdej, v zadnjem tednu bol začela, ker je imela par pikic in se mi zdi, da od vročine + plenice + sling, k nikjer drugje noče bit dlje časa. ok, mal sumim še nektarine, k sem jih jedla. in ima zdej ful bolš, k je brez, prej sem pa z bepanthenom "zdravila", pa nič. pol si pa še predstavljam, da mam vložek v tej vročini, pa da ga mam vsak dan, cel dan in da bi bil še ves razmočen na momente user posted image s tem, da vložek sploh cele riti ne objame

aha, bom enkrat še narastek delala, hvala za namig user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 1.8.2009 22:57:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
1.8.2009 22:53:22   
khurde
snikolina, rezka, crtka, *x*y*z*, oglaste se no kej user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 23:11:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3264
2.8.2009 0:07:36   
Zvezdica
čer :)

pa sem nazaj, blo je super, sam je vroče k hudič in zato smo se vrnili prej.
V glavnem, bosna je luštna, čevapi so zakon, pa vse je pocen.. Ker sva šla tja bl službeno sva mela mal premal časa za druge stvari, je pa res da sva bila tam v času razprodaj, tko da sva prišla na svoj račun. user posted image
pa tržnca je zakonuser posted image user posted image user posted image

Liam in patrik sta bila full zadovoljna, tamalček je bil full priden, spal kot doma, brez problema.

Ker vidim da se pogogovarjate o hrani, mi še vedno bojujemo bite za flaško, tamal noče, sem pa tja nama rata, da vsaj ene 100 ml popije, drugač pa je takole, mlečna kašica za zajtrk , malica - vmes sadje, zdaj že sveže dajem (tretjič) pa mal flaške za počez, potem kosilo, ZELENJAVA mešana, spet mlečna kašica oz flaška in večerja po možnosti alnaturina kaša 4 žita in vmes mu v,ešam mal sadja, da poje in potem do jutta nič. Nazadnje je ob pol osmih, ob osmih spi, čez noč se 1x zbdui za vodo. Spi načeloma do petih, šestih, potem pa spet žur pa spet spi eno uro...tko nekak je tri krat na dan.

Zdaj pa kveščn; - Kdaj lahko dodam meso? (piščančka)
- Kdaj lahko vmešam ovsene kosmiče? Npr naturine?
- kdaj žemljico?
- Špinača, da ali ne?
- Ali lahko v zelenjav doadam mal olivca?

Tko, grem, k sem koma. Jutri več.

Lupčke in nočka.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
2.8.2009 8:21:34   
Anonimen
Zdaj pa kveščn; - Kdaj lahko dodam meso? (piščančka)
- Kdaj lahko vmešam ovsene kosmiče? Npr naturine?
- kdaj žemljico?
- Špinača, da ali ne?
- Ali lahko v zelenjav doadam mal olivca?

piščanca kar dej, skuhej z zelenjavo, kot juhco, pol počas tud že govedino in ostalomeso, razn svinjine in modre ribe, to po enem letu, belo ribo okol 9. meseca.
žemmljo, ovsene in podobne kosmičo ko boš pač uvajala gluten, naj bi po 8. mesecu, takrat lohk tud testenine brez jajc.
špinačo, blivo komot, če maš možnost dobit koprive, so tiste še boljšeuser posted image
tud mal olivca lohk daš, ubistvu pol k ma otrok že cele obroke, se komot da mal olja, pa kakšna zčimba, sol, pač po prepričanjuuser posted image samo pri uvajanju ne, če ima otrok težave, da veš od česa jih ma.

dobro jutrouser posted image

grem peglatuser posted image na balkonuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
2.8.2009 8:36:18   
Zvezdica
piščanca kar dej, skuhej z zelenjavo, kot juhco, pol počas tud že govedino in ostalomeso, razn svinjine in modre ribe, to po enem letu, belo ribo okol 9. meseca.
žemmljo, ovsene in podobne kosmičo ko boš pač uvajala gluten, naj bi po 8. mesecu, takrat lohk tud testenine brez jajc.
špinačo, blivo komot, če maš možnost dobit koprive, so tiste še boljše
tud mal olivca lohk daš, ubistvu pol k ma otrok že cele obroke, se komot da mal olja, pa kakšna zčimba, sol, pač po prepričanju samo pri uvajanju ne, če ima otrok težave, da veš od česa jih ma.

o hvala user posted image
Spet sem razsvetljenauser posted image danes mu bom nardila piščančka z zelenjavco. ker zelenjavo ima zelo rad. Tudi krompir kar gre. Najbolj se pa navdušuje nad sadjem, ker liam se pa ni in je bla stalna borba.

Grem ker cvili, je že čisti grogiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
2.8.2009 8:55:23   
Zvezdica
ekola, sam odložila sem ga pa je zaspal.
Naš je pa včeraj jedel ponoč flaško, ker je zaspal brez večerje. In je bil očitno še vedno lačen, ker sem mu šla ob šestih še enkrat delat. Jap, pojedel dve falški mlekauser posted image
Hočem povedat da odkar je 5x na dan na žlico (no 1x če se le da ga pretentam in poje flaško) je čist zadovoljen, nč ne cvili in ugotavljam, da je bil mlek zanj očitno premal.
Upam, da se mu ne bo utrgalo zdaj ko meso dobiuser posted image
Aja, včer sem hotla napisat da gruli skoz, pa ko je lačen se sliši MAM; MAM; MAM., ko pa atija zagleda se pa kar topi. Smeji se v spanju skoraj vsak večer, pa to kar orenk na glas, da včasih letim gledat v sobo kaj se dogaja, no po smehu pa še ene pol urce noge v zrak moliuser posted image . PLAZENJE - Do zdaj se je drajsal na trebuhu napej nazaj, zdaj pa je pogruntal da če se da na kolena in se odrine gre bolje, tko da zgleda prav čuden. Liamček je bil eleganten, ta je pa tak hrust včasihuser posted image . Se postavlja v sedeči položaj, pa tud takoj zvrne. A mislite da čem ga kaj podložit al ni še čas. Ker men tole s sedenjem je cela ZF. Liam se je vsedel in sedel kot da to počne že od ne vem kdaj, tale pa je tolk neučakan, bi kar vse dleal zraven, in sedel in poletel naenkrat.

Aja, pa tamalček je danes star 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image . bemti no gre hitr.

Vsem, ki ste pihali pol svečke lupčka, za zobke user posted image user posted image user posted image , za obrate s trebuha na hrbet (lovro) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še mal ga pokažem....

tukaj je v "naskoku"

user posted image

in tukaj po hranjenju

user posted image

Moram v štacunouser posted image , ker ej vse prazno, pol gremo pa plavat.

mejte se!

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 2.8.2009 8:58:02 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
2.8.2009 8:58:48   
Anonimen
pa ko je lačen se sliši MAM; MAM; MAM.

ja, to neo tud delauser posted image pa še tako bogo faco nardi, kt un fehterski kužek jeuser posted image
nč ga ne podlagaj za sedenje, ko bojo mišice ob hrtenici zadost močne, pa k bo ravnotežje naštudiral, se bo vsedu. če ga založiš, sicer sedi, ker nima kam past, sam mišice še pa zmeri niso zadost močne, da bi držale telo pokonci in hrbtenica se zvija in poseda.

je pa res taprav frajeruser posted image cukr mejhnuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
2.8.2009 10:10:57   
farfala
Sestra je za 1 uro odpeljala Sama, Asej je na morju z babico in v hiši je taaaaak mir.Prav čudnouser posted image

Spali bolj slabo, ne vem zakaj se mora ponoči dret, če ne dobi flaše, ga sploh ne moreš umirit, potem pa spije ful malo.

A ma še ktera suho kožo na nogah in podplatih? Je kak dober recept proti temu? Kreme, ki sem jih do sedaj sprobala ne pomagajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
2.8.2009 10:49:52   
Zvezdica
a, to neo tud dela pa še tako bogo faco nardi, kt un fehterski kužek je
nč ga ne podlagaj za sedenje, ko bojo mišice ob hrtenici zadost močne, pa k bo ravnotežje naštudiral, se bo vsedu. če ga založiš, sicer sedi, ker nima kam past, sam mišice še pa zmeri niso zadost močne, da bi držale telo pokonci in hrbtenica se zvija in poseda.

tole s kužkom pa čist drži user posted image

potrdila si tole moje razmišljanje glede sedenja :). Sej ga dajem sedet ko je, pa takrat ko je v naročju v položaju lupinice, več pa ko bo sam.

cukaerček je res, hvalauser posted image

farfala ne vem kaj naj rečem, enkrat sem pri dohtorčkih (so bli na popu) slišala za nekaj pa mi je čist iz glave ušlo. jast si noge mažem z ognjičevo iz mullerja, pa redna pedikuta. pa vse te maže za suho kožo. Sicer mam jast tako kožo samo polet. to pa na žalost nardijo japanke in sandalčki. pa glih takrat bi mogle met najlepše nogice.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
2.8.2009 11:32:48   
farfala

nekaj dopustniških:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
2.8.2009 11:38:42   
farfala
zvezdica moji podplati so tud najhujši poletiuser posted image

pa Samo isto naskukuje kot Patrik, ta dva bi morala enkrat skupaj prit, bi si imela dost za povedatuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
2.8.2009 11:40:20   
farfala
vedno, ko imam jaz čas ni nobeneuser posted image user posted image , pač skrbim, da ne bomo na 2. straniuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
2.8.2009 11:48:11   
sonček33
Ojla!

Noč je bil bolj komsi komsa...ob pol treh se je zbudil in on ne bi več spaluser posted image ...smo se pogovarjali, smejali, jedli in končno zaspali okol 4h.

Zjutraj smo šli peš na Šobec, eno krožno turco..luštno a na koncu že vroče.

Mi bomo zdej kar doma do večera. Berem, da vi jo pa kar kam mahnete, jaz ne upam v tej vročini z Lovrom nikamor, sploh pa ne v avto. Mi gremo z avtom res morda 1x na teden kam, pa še to ne več kt za pol urce vožnje.

Zdejle je pojedel korenje+cvetača+bučke. Zdej pa nag leži tamle na tleh in nekaj jamra.

Z naju kuham musako z bučkami+paradižnikom, pa grška solata.

Farfala in zvezdica cukrčka sta oba.

Glede kože na stopalih, še ena taka je tukaj...si zvečer nardiš kopel, pa s kamnom dol spraviš, pa namažeš...zjutraj pa po prvem sprehodu spet ista pesemuser posted image

Zvezdica kam se greste kopat?

Mi smo mislili it danes na Pokljuko do Uskovnice peš, sam smo mal bl pozno vsatli, pol se pa nam ni dal v vročini v avto basat. Men je res najboljše da jo mahnemo od doma že z vozom, da ni treba se vozt.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.