|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
3.8.2009 12:38:01   
mimi30
danuser posted image

midve sva s sprehoda....zdaj se pa kuha bučka in cvetača....smrdi to ko user posted image user posted image ....sam, da je mali dobrouser posted image

Špela spi eno izmed svojih kratkih rud....ravno, ko sem jo uspavala na zizi in me je spet začela prijemat vsepovsod sem se spomnila, da ni nikol nobena napisala, da bi kateri to delal....špela vedno, ko je priklopljena z eno roko grabi oz. ščipa mojo brado, roko, joško, ustnice, tišči prste v nos, ustauser posted image .....je pa tolk lepo to, ko odloži rokico na prsi in tak drži ko nek zakladuser posted image

Nejc je šel danes po enem mesecu v vrtec.....je baje samo en iz njihove skupine še tamuser posted image ....bomo videli kako bo, če bo prehudo bo pač še malo doma

snikolina, kaj je zdej, sam še midve nisva kafetkaleuser posted image user posted image
Glih kar sem vidla, da je en 5 mesečnik veselo kolbico glodal

kaj pa je touser posted image user posted image

Vse naj, naj vsem 6 mesečnikomuser posted image user posted image user posted image seveda tudi moji pikici, ki je danes dopolnila pol leta

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.8.2009 12:44:30   
snikolina
MIMI:
Kolbica je bedrouser posted image

Zvečer ti javim al mam cajt jutri al v sredo al v četrtek. Velja??

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.8.2009 12:59:35   
Zvezdica
Zvezdica- kako je mali prenašal tako dolgo vožnjo

ojla na hitro odgovorim.

Vožnja je trajala 3,5 ure, kar ni dolg, ker je to pol ure od hrvaške meje. mene bolj skrbi potovanje na korčulo. Sicer bomo štartali ponoči, ker imamo trajekt 10.15 ma vseeno.
Sicer je pa bilo tkole, da smo štartali okoli 8.30, ko je bil patrik spraznjen, previt, sit in pripravljen na pot. Vmes smo se ustavili, da je pojedel en kašico na hitro in potem naprej. Pot je načeloma prespal, ene dobre pol ure je bil buden in mal siten, ampak je od vsega "hudga" zaspal.
nazaj grede je spal vso pot, ker smo štartali ob 19ih in je lepo spal do doma. Tko da ni blo panike.
Mislim si pa tkole, da na pot odideš pripravljen na vse najslabše, tudi na to, da boš morda kje čakal. Pa postanki so pomembni.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.8.2009 13:01:48 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 13:09:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.8.2009 14:00:53   
mimi30
evo, da vam povem kak se midve prehranjujevauser posted image ....posadila sem jo v stolček za hranjenje in v akcijo....približam žlico ona jo lovi, potem odpre usta, pridno poje, umaknem žlico, da malo nogo v ustauser posted image , potem ponovima postopek....potem začne pritiskat, greva v kopalnico na kahlico, se pokakauser posted image , greva nazaj v stolček in nadaljujeva s hranjenjem....samo odpira pa ful dolgo usta, ji kar leži tale bučka s cvetačouser posted image

niia, no dobr pol ni sam moja takauser posted image ....ni variante, da ji držim roko, ker postane čist nervozna in se kr vstran odmika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.8.2009 14:24:28   
krtekxx
Evo, takole pa pri nas poteka hranjenje:

http://www.mojvideo.com/video-hranjenje-dojencka/5248981b49642d7d882d

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.8.2009 14:27:52   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
niia, no dobr pol ni sam moja takauser posted image ....ni variante, da ji držim roko, ker postane čist nervozna in se kr vstran odmika

heh, nič bat, je tut moja taka user posted image sem bila zanč prav popraskana po eni joški, da jo za rokico primem, pa ni šans, lih znori user posted image prej je pa kdaj kr tolkla po men, od ene 4. mesca pa boža in praska in grabi naokoli user posted image kaj čem, bo še prekmal mimo... najbol smešen je pa, ko hoče še roko al pa nogo uturit v usta (med dojenjem, seveda), pol pa sama sebe odcepi in tuli, k da se ji je ne vem kakšna krivica zgodila user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.8.2009 14:30:16   
khurde
krtekxx, luštna je!

vrtnica, čestitke za pol leta!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.8.2009 14:32:09   
snikolina
Uaaaauuuu Krtekxx kako lepo sedi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anže je še daleč do tja user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.8.2009 14:33:42   
mimi30

krtekxx, kaj je dobrauser posted image ....se smeji k počen grošuser posted image

pr nas še ne sedimo tolk korajžno, smo bol pr ta majhnih in tamlajšihuser posted image ....ma stolček čist nazaj nagnjen in komot lahk še nogice vmes v usta vtakneuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.8.2009 14:35:16   
mimi30
pol pa sama sebe odcepi in tuli, k da se ji je ne vem kakšna krivica zgodila user posted image

user posted image poznam ja, imamo podobne situacije....kot, da bi ji jaz kaj vzelauser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.8.2009 14:39:56   
Zvezdica

pol pa sama sebe odcepi in tuli, k da se ji je ne vem kakšna krivica zgodila user posted image

user posted image poznam ja, imamo podobne situacije....kot, da bi ji jaz kaj vzelauser posted image user posted image

očitno so te januatčki glih. našmu moram tako vse hitro v usta nosit in če seveda ni dovolj hitro on popi...zdi k ne vem kaj. In pol tiste črne učke mene gledajo kot da mu nisem dala jest ene dva dni skupaj.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.8.2009 14:41:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.8.2009 14:42:10   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

http://www.mojvideo.com/video-hranjenje-dojencka/5248981b49642d7d882d

iiiiiiiiiiiiiii. men so punčke tok kjut.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.8.2009 14:42:58   
snikolina

Špela spi eno izmed svojih kratkih rud....ravno, ko sem jo uspavala na zizi in me je spet začela prijemat vsepovsod sem se spomnila, da ni nikol nobena napisala, da bi kateri to delal....špela vedno, ko je priklopljena z eno roko grabi oz. ščipa mojo brado, roko, joško, ustnice, tišči prste v nos, ustauser posted image .....je pa tolk lepo to, ko odloži rokico na prsi in tak drži ko nek zakladuser posted image

Anže tudi maha, praska, tepe, ščipa še pa šeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.8.2009 14:47:28   
Jancci
Krtexx fletna tamala! Smejka. user posted image

Kiara ti me naslednjič kar pocukaj. Itak nas je povsod dost! user posted image

Meta tudi maha z rokami med dojenjem in se zvira ko ena mala opica. Roke mi pa vtika povsod kjer doseže. Najboljš mi je ko mi po nosu vrta! user posted image

Odkar spi v "taveliki" postelji, malo stran od mene , vendar še vedno v isti sobi spi celo noč. Se pravi od ene 9-10 pa do 7ih zjutraj. Zvečer pa tud poje eno mlečno kašico na žlico tako, da ponoči ni lačna. Kar fajn.

Danes je bila tooook lačna, da je neke živalske glasove spušala in ko je končno prišla do bučke in kolerabe je kar momljala zraven. Pol je še mal popila čez, se ulegla v moje naročje in predla ko en mucek. Zdej pa spi.

A jih imate že vse v stolčkih med hranjenjem? Jest jo še vedno držim v naročju, ker še ne sedi sama. Imam pa un lesen stolček al pa unega, k ise na mizo prišraufa. Sam ose mi zdi, da še ni za notri?!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 3.8.2009 14:51:40 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.8.2009 15:18:17   
spetko
heelloo

zvezdica..ja včeraj je bilo super..pojedli večerjo,šli na en dolg sprehod..pa domov in še en sladoled pojedli in sem bila tolko sita da še spat nisem mogla..user posted image

mimi30 kr pridi v ankaran..pa če prideš in če želiš kr povej da gremo na en kafe..živim par metrov od morja..user posted image
edino kar ti lahko povem..ni tolko gužva pa vse to ..ampak morje je pa ful umazano tukaj v ankaranu..edina dobra stvar plaže je da je ful sence za naše tamale..

ok..eno verjetno za nekatere glupo vprašanje ampak zame so te mlečne in žitne kašice ZFuser posted image
recimo če bi želela mu naredit preden gre spat riž na mleku...a naredim pač normalno kot nam..da svoje mleko kuham z rižem al...?..vem da mogoče izpadem glupa..ampak mi je ful čudno zaradi mojega mleka pa itd.

krtexxx mala je pravi cukrček..pa kako lepo sedi...in zelo lepi črni laski..

aja..pa vsem 6m čestitke..user posted image user posted image ,,,mi bomo konec tedna 7m...
kako čas leti...spomnem se še ko sem govorila joj..kdaj bojo tri mesci da minejo krči..evo ga..pa je že skor 7mesec..HB..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.8.2009 15:28:25   
Jancci
Spetko men tud tele kašice niso čist jasne.. user posted image pol pa kupujem te drage v dm-mu, milerju... dej nej mi ena po domače razloži, kako delat razne kašice?? Plosim. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.8.2009 15:29:59   
spetko
kar se tiče sadnih in zelenjavnih kašic ni problem..vse možno naredim in vedno sveže in skoraj vse domače..

ampak te mlečne in riževe pa...no go...user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.8.2009 15:34:08   
Anonimen
spat riž na mleku...a naredim pač normalno kot nam..da svoje mleko kuham z rižem al...?..vem da mogoče izpadem glupa..ampak mi je ful čudno zaradi mojega mleka pa itd.

skuhaš na vodi, pol pa dodaš svoje oz. adaptirano mleko, ker se nobeno ne sme prevrevatuser posted image

pa sej ni nobena znanost babeuser posted image skuhate riž/proso/ajdo/polento na vodi, tko na gosto, pol pa za mlečno zraven mleko pa kako sadje tud lohk, lohk pa kobinirate z zelenjavo, za kosilo recimo. čist simpluser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.8.2009 15:37:06   
kiara24
Zvezdica- hvala naš hoče it v BG. Pa ne vem ali bomo šli ali ne. ker to je 7 do 8 ur vožnje.

krtexx
- joj kolk je dober posnetek. Pa ful dobr sedi notri res, jaz moram tudi v nabavo za tale sedež, ker trenutnojo v gugalniku hranim k je lahko mlao bolj pokonci.

Jancci- bom. Nisem bila sigurna asi ti ali ne? Zato pa raje nisem ker bi čudno izpadlo, da bi jaz kar nekja začela tam govort.

Mi smo pa danes jedli malo mangota in  ji je bil ful všeč pol pa še eno banano in pa naktarin s skuto in 2 piškotoma in je vse zmazalauser posted image apetit po atiju.

grem kosilo kuhat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.8.2009 15:38:20   
spetko
hehehehe...
sej ..veš kako je ..zakaj razmišljat enostvano če lahko zakomplicirano..user posted image

no hvala ulla...bomo danes poskusili...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.8.2009 15:42:19   
Anonimen
jst sem recimo uli delala mlečne kaše za zvečer, sam nisem ji dajala sadja, ker jo je pognalo, pa je blo ponoč sranjeuser posted image tko da pač sam ala mlečn riž, polento, ajdovo,proseno kašo z mlekom, po uvedbi glutena pa še gres, pa raznorazne kosmiče(ovsene, polnozrnate, koruzne itd.) namočene v mleko. še don obožuje te mlečne večerje in mamo skoz to na sporedo. za kosilo ji je blo zakon kot juhca, z zelenjavo, piščancem pa mal ajdove kaše notri, pol sm pa sam parkrat s paličnik nardila znkkkznkkkk da je mal zmiksalo in voila!user posted image
s sadjem sem ji pa občasno nardila dopoldan, al riž, ajdovo pa pol sadje not

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.8.2009 15:47:20   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst sem recimo uli delala mlečne kaše za zvečer, sam nisem ji dajala sadja, ker jo je pognalo, pa je blo ponoč sranjeuser posted image tko da pač sam ala mlečn riž, polento, ajdovo,proseno kašo z mlekom, po uvedbi glutena pa še gres, pa raznorazne kosmiče(ovsene, polnozrnate, koruzne itd.) namočene v mleko. še don obožuje te mlečne večerje in mamo skoz to na sporedo. za kosilo ji je blo zakon kot juhca, z zelenjavo, piščancem pa mal ajdove kaše notri, pol sm pa sam parkrat s paličnik nardila znkkkznkkkk da je mal zmiksalo in voila!user posted image
s sadjem sem ji pa občasno nardila dopoldan, al riž, ajdovo pa pol sadje not

aha super....hvala za nasvete..
no zdej se mi že nekako bolj sanja kaj in kako...user posted image

kar se tiče mesa pa ni pomembno katero prvo uvedeš..al puranje al piščančje..?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.8.2009 15:52:52   
Anonimen

ma u bistvu je vseen, ja, sam da je eno od teh lahkih...pol kakšnga zajca lohk, teletino, jagnetino ( če jeste kaj odtega, mi obožujemouser posted image ), pa govedino.

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.8.2009 16:10:28   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ma u bistvu je vseen, ja, sam da je eno od teh lahkih...pol kakšnga zajca lohk, teletino, jagnetino ( če jeste kaj odtega, mi obožujemouser posted image ), pa govedino.

aha ja ja...
ma teletina,jagnjetina še še...zajca pa niti ne...
pa govedino seveda..

tukaj je začelo taakooo deževat...a sopara...ni hujšega no...
a moj dragi pa cel dan dela in še to po terenu..jaoooo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.