Jancci
|
O, dan! Št. zob:1 Št obrokov na dan:3-4x dojenje, 2-3x gosta hrana, čez dan ji dam za pit vodo. Zelo rada je. Lepo je. Spanje podnevi: 1x za cca 2 uri, pa okrog 6ih za kšno uro Spanje ponoči: zdej hodi spat ob 9-10h in spi do 6-7h, pol se doji in spi še do 9; Gibanje: kotali se kar naprej, potuje rikverc, postavlja se na vse 4, sedi tudi že malo in se poskuša loviti na rokice, pa ji ne rata vedno Oglašanje: aaaa, eeeee, ma, ta, če jo dava v mrzlo vodo dela eeeaaaaeee, + poštevanka do 20 Zvezdica mali je pravi cuker!! Ulla in Khurde men gre množina tud na živce! Če je le možno je NE uporabim. Dopuščam pa možnost, da sem in bom kdaj zaj... Tud moj je ugotovil, da mu grejo razne pomanjševalnice na k.. in je zadnjič svoja starša skos popravljal.. RES pretiravata npr. Meta a boš otka apala? Khurde jest vodo zaenkrat še prekuhavam. Ampak mislim, da ne bom več, ker je voda tukaj dobra in jo vsi pijemo iz pipe. Pa tud vso hrano ji delam na vodi in čist vse rada je. Če želi dobi po vrhu še joško + zjutraj in zvečer obe sprazni. Črpanja pa ne maram ker mi ne gre najboljš. Vodo rada pije med obrokom, ampak mogoče v celem dnevu spije samo 1 dcl. Ulla moja ima 7kil in en zobek. Dobila ga je v bistvu 3 tedne po tem, ko sva začeli z gosto hrano. Za evidenco o tvojih teorijah. Kdaj lahko dam navadni jogurt? Barba mi2 jo kar s slingom v hribe nosiva (hribi: jakob, krems, jošt..) Farfala men se koža na podplatih lupi. Ne vem kaj naj.. Maš fletne mladičke. Ta starejši je vidt pravi šarmer!! Ploha za poroko! Včeraj sva šla s kolesom na Bled, pa plavala do otoka, pa še s kolesom nazaj in v Žeje na kalamare.(njami) Super je bilo. Moja sestra je pa gospodično prevažala za nama. Danes zabušavamo doma, mal v bazenčku, mal perem, pucam..