|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
2.8.2009 14:14:37   
farfala
Je sedaj pojedel za kosilo špinačo, krompir, korenček, malo peteršilja in malo oljčnega olja in sem izmerila kolk je te kašice . 120 ml in je vse zmazal. Zdaj gre spat, potem bi pa rada šla na Pohorje, da se malo ohladimo, čeprav Samo se je že v bazenu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
2.8.2009 14:14:43   
Nea
Št obrokov na dan: ne vem, ker se na 2h doji, Do včeraj je imel en obrok GH, včeraj in danes dva: sadnega in zelenjavnega. Pred tem smo nekaj dni imeli pauzo, ker se je vedno drl ko je žličko zagledal.
Spanje podnevi: 2x po 1-2h
Spanje ponoči: ob 9ih gre spat, nešteto ustajanje in dojenje ponoči. Zbudi se okoli pol 7. Danes izjemoma ob pol 8ih.
Gibanje: sedi še ne, razen v mojem naročju. Kotali se in rotira.
Oglašanje: ham pri ranjenju in aaaaa G
Št zob: dva

Ostalo dopišem enkrat zvečer. Vsako minuto se sliši mama, mama...

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
2.8.2009 16:01:50   
Jancci
O, dan!

Št. zob:1
Št obrokov na dan:3-4x dojenje, 2-3x gosta hrana, čez dan ji dam za pit vodo. Zelo rada je. Lepo je.
Spanje podnevi: 1x za cca 2 uri, pa okrog 6ih za kšno uro
Spanje ponoči: zdej hodi spat ob 9-10h in spi do 6-7h, pol se doji in spi še do 9;
Gibanje: kotali se kar naprej, potuje rikverc, postavlja se na vse 4, sedi tudi že malo in se poskuša loviti na rokice, pa ji ne rata vedno
Oglašanje: aaaa, eeeee, ma, ta, če jo dava v mrzlo vodo dela eeeaaaaeee, + poštevanka do 20

Zvezdica mali je pravi cuker!! user posted image

Ulla in Khurde men gre množina tud na živce! Če je le možno je NE uporabim. Dopuščam pa možnost, da sem in bom kdaj zaj... user posted image Tud moj je ugotovil, da mu grejo razne pomanjševalnice na k.. in je zadnjič svoja starša skos popravljal.. RES pretiravata npr. Meta a boš otka apala? user posted image

Khurde jest vodo zaenkrat še prekuhavam. Ampak mislim, da ne bom več, ker je voda tukaj dobra in jo vsi pijemo iz pipe. Pa tud vso hrano ji delam na vodi in čist vse rada je. Če želi dobi po vrhu še joško + zjutraj in zvečer obe sprazni. Črpanja pa ne maram ker mi ne gre najboljš. Vodo rada pije med obrokom, ampak mogoče v celem dnevu spije samo 1 dcl.

Ulla moja ima 7kil in en zobek. Dobila ga je v bistvu 3 tedne po tem, ko sva začeli z gosto hrano. Za evidenco o tvojih teorijah.
Kdaj lahko dam navadni jogurt?

Barba mi2 jo kar s slingom v hribe nosiva (hribi: jakob, krems, jošt..)

Farfala men se koža na podplatih lupi. Ne vem kaj naj.. user posted image Maš fletne mladičke. Ta starejši je vidt pravi šarmer!!

Ploha user posted image za poroko!

Včeraj sva šla s kolesom na Bled, pa plavala do otoka, pa še s kolesom nazaj in v Žeje na kalamare.(njami) Super je bilo. Moja sestra je pa gospodično prevažala za nama. user posted image Danes zabušavamo doma, mal v bazenčku, mal perem, pucam..

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
2.8.2009 16:13:01   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Oglašanje: aaaa, eeeee, ma, ta, če jo dava v mrzlo vodo dela eeeaaaaeee, + poštevanka do 20

user posted image user posted image user posted image pravi genij

Khurde jest vodo zaenkrat še prekuhavam. Ampak mislim, da ne bom več, ker je voda tukaj dobra in jo vsi pijemo iz pipe.

jaz tud isto razmišljam

Farfala men se koža na podplatih lupi. Ne vem kaj naj.. user posted image Maš fletne mladičke. Ta starejši je vidt pravi šarmer!!

hvala, ta veliki ma res zapeljiv pogleduser posted image

Men se tud lupi, prav navzgravžno zgleda

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
2.8.2009 16:15:38   
spetko
dober dan..

danes je pa res zeloo vroče...smo želeli it na plažo ki je moj končno fraj.pa je prevroče..smo raje ostali doma in lenarimo..tko da gremo proti večeru na en sprehod in večerjo..

št.obrokov na dan: 2x GH,3-4x dojenje odvisno
spanje podnevi: 1x za pol ure,1x za dve uri
spanje ponoči: spat gre okoli 20h pa spi do 1h,pol dojenje pa spet okoli 4h in pol do 7.30
gibanje: sedi še ne,edino ko je in ko se sam dvigne v jajčku al vozičku, obrača se iz hrbta na trebuh in obratno,danes se je začel plazit...bil je po celi dnevni sobi:),pa malo na kolena se daje...
oglašanje: med hrano tudi mam mam mam,pa smeje se naglas,cvili,gruuu,aggg,pa neki novega ima zdej ko vleče iz grla zrak..če ga ne gledaš bi mislu človek da se duši...:)
št.zob: 0

ulla hvala glede mlečnih kašic in idej,da mu naredim kašo..
torej on lahko sedaj je ajdovo kašo,pa prosenovo itd?...

no lepo se imejte..pa lep dan želim...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
2.8.2009 16:23:36   
Ploha
janciiiiiiiiiiiiii: pa kje si ti?? aja sej mene ni blo user posted image user posted image user posted image kako si? al kako ste? no vidm da meta raztura vse, še mal pa bo hodila, pa že poštevanko zna, a pa to zahteva precej truda, da se tolk mali nauči, ker bi jst tud probala, glih nek športnik ni sm ugotovila user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa je mimi???

zvezdica: a da naš tamuad je pa tolk fejst, matr se mi zdi user posted image user posted image

farfala: lepe otroke imata!

pa vaši so že na vseh 4-ih, ma to so pa res super no, ker meta noče zdej niti kravc več past, ona ma svoje igrače in to lah gleda več ur skupej?user posted image

mi mamo pa dons tretjo košno,...jutri se začnem učit, ker mam septembra spet izpite,...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
2.8.2009 16:36:39   
sonček33
Plohca oj, naj jutrimalo manj pripeka, če boste na soncu.
Meta je pridna...pri nas ni primiru 5 minut skupaj. Spanja je pa tudi čedalje manj čez dan.

Pa uspešen začetek učenja.

Kdaj kava na Šobcu? Povej ti, k imaš bolj zaseden urnik.

Jancci a si kej tavelkega soma srečala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
2.8.2009 16:49:16   
Jancci
Ma Ploha jest sem še zmeri tuki, samo se mal odvajam (KAO). Poštevanko se je pa kar sama naučila.. kdor zna, zna! user posted image

Sonček nič soma srečala, sem celo pot mižala ali pa hrbtno plavala. user posted image Je pa neka smaragdna barva tegale blejskega jezera ratala. Sm danes v nedelu brala, da so ene alge "krive". user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
2.8.2009 17:07:41   
Ploha
jancci: ja sj sm tud jest rekla, da se odvajam, na pa mi je še isti tedn rač. crknu, sam sm po 3 tednih odvajanja ugotovila, da mi ni pomoči user posted image user posted image

sonček: ta tedn še ne, bi pa šlo poj nasledn tedn, ker tole je pa norišnica, skos je neki, pa tja pa sm, pa una rodila pa ta roj. dan, pa sm it pa noro no,...mrva bo pa že dons pospravlena sam se je neki pokvrl in je treba na roke razmetvat, še meto zrihtam pol bom pa mogla it na rekreacijo user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
2.8.2009 17:13:42   
Jancci
Danes sem urejala Metin kot.. in ko sem vse puzle očistila in po tleh pomila sem jih čist naključno zložila nazaj (ne več v vrstnem redu) in se ful dobro počutim. Fajn zgleda!!Samo to sem hotela povedat!

Aja pa še to.. keri se da napisat kako lahko dodajamo različna živila po mesecih, če npr. začneš uvajat GH pri 6 mesecih!

6m: sadje, zelenjava
7m:
8m:
9m:
10m:
...
Kdaj meso, mlečne izdelke, jajca, gluten.. tako malo na hitro da si napopam tam v kuhinjo. Pliiiiiiiiiis!! (ulla?)

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
2.8.2009 18:29:36   
krtekxx
Pa jest ne morem vsega tega prebrat! Zato oprostite, ker nič ne komentiram.
Mi smo danes bili na Češki koči. Smo naredili en krog. Prou fajn je blo. Punca ej več ali manj, ko je bila v traku, spala.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
2.8.2009 20:29:39   
Anonimen
fajn fotke farfalauser posted image za suho kožo je pa  TOLE res mega, v dm-u majo, pa kje drugje tud verjetn.čeprov mensezdi da piše anti-schrunden nevemkvauser posted image

torej on lahko sedaj je ajdovo kašo,pa prosenovo itd?...

jp, vse kar je brez glutena.

6m sadje, zelenjava, brezglutenska žita
7m:meso, mlečni izdelki-jogurt, skuta
8m:gluten -kruh, testenine brez jajc itd.
9m:rumenjak
10m:u bistvu vse razn svinjskega mesa, citrusov, jagod, oreščkov, modre ribe, paradajza....user posted image a še kej...

evo jancci, okvirnouser posted image drgač je pa težko tko po mescih, kaj pa vemuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
2.8.2009 20:55:38   
Ploha
jst sm čist drgač navodila dobila glede GH,...

midve sva glih not pršle, mrva pospravlena, zdej pa skopat meto in sebe napapat in ajat - upam, ker učer je še ob 11 zvečer take v postlc delala, da sva se z "možam "sam gledala,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
2.8.2009 21:12:39   
Nea
Večer!

Vsi trije so že v posteljah in upam, da mi bo tokrat uspelo napisat post do konca.

Ploha - user posted image bravo za spanje! Če bi pri meni vsaj ponoči malo boljše spal bi bila carica.

Zvezdica - ta mali je pravi cuker user posted image user posted image user posted image
Kje v Bosni ste bili?

6m sadje, zelenjava, brezglutenska žita
7m:meso, mlečni izdelki-jogurt, skuta
8m:gluten -kruh, testenine brez jajc itd.
9m:rumenjak
10m:u bistvu vse razn svinjskega mesa, citrusov, jagod, oreščkov, modre ribe, paradajza.... a še kej...

Med tudi ne!

khurde - podlage za pod rjuho imajo v Ikei. Ful so dobre

Danes smo kljub slabemu vremenu grilali in se fajn nabasali. Dedi je potem pelal punčki na igrišče, jaz pa sem naredila TOLE in spekla lepinje.
Ja, dokler se v v Sloveniji kuhate na soncu, mi smo tukaj danes bili v dolgih rokavih. Včeraj smo imeli 33, danes pa komaj da 20.

Fajn bodite!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
2.8.2009 21:15:54   
Anonimen
jst sm čist drgač navodila dobila glede GH,...

napiš.....

nea med, ja....pa kravje mleko, paradajz, pač te stvari...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.8.2009 21:30:01   
Jancci
paradajz

A res? Paradajz ne? Jest sem ji ga pa že ene 2x dala skupaj s krompirjem. Z domačega vrta oboje! Pa ji je bilo fuuul dobro. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.8.2009 21:31:49   
Anonimen

paradajz

A res? Paradajz ne? Jest sem ji ga pa že ene 2x dala skupaj s krompirjem. Z domačega vrta oboje! Pa ji je bilo fuuul dobro. user posted image

paradajz je kr alergen, zato naj nebi pred prvim letom, sploh ne srovga. pa že zarad une kisline, lohk ma drisko in takšno.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.8.2009 21:35:30   
Jancci

paradajz

A res? Paradajz ne? Jest sem ji ga pa že ene 2x dala skupaj s krompirjem. Z domačega vrta oboje! Pa ji je bilo fuuul dobro.

paradajz je kr alergen, zato naj nebi pred prvim letom, sploh ne srovga. pa že zarad une kisline, lohk ma drisko in takšno.

Sem ga olupila in do mehkega popražila na micenem koščku masla. Zaenkrat ni bilo videt kakšnih težav. Ji ga pa ne bom več dajala, če je tok alergen. A sem zdej že zaj., pa ga lahko kar dajem? Sej ne vem? user posted image

Drugače pa hvala za dopolnitev. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.8.2009 21:37:03   
snikolina
Čer, kaku je?
Dejte mi povedat, a ve mate vse te puzle po tleh?? K jst bom verjetno uno podlago kupila... na primer neki podobnega:  http://www.vitacenter.si/sl/Airex_blazina_za_vadbo_terapijo_rehabilitacijo_prosti_cas/Blazina_Airex_Fitline180/

K jst ga še nimam na tleh, ker on samo butne z glavo dol in se lahko oreng poškoduje. Pa iščem te podlage že drugi teden, moram čimprej neki kupit in ga postavit na tla, ker počasi se že plazi-sicer je še malo neroden ampak mu kar gre. Pa ob opori se že na noge postavlja in je prav lepo ga gledat kako se trudi in zvija.

Pri nas so glasovi: gege, ejejej, atatatata, momo, papa, euuu, nenene, kričanje in cviljenje na ves glas in nerazločno momljanje in čebljanje.
Ko je lačen pa začne cicat in cmokat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.8.2009 21:42:13   
Jancci
Snikolina ta podlaga je drugače zelo fajn, je pa dost draga (130E je primerna velikost). Sem bila ene 14 dni nazaj tam, pa so imeli ravno akcijo oz. razprodajo zelo podobnih blazin (mogoče malenkost bolj trde) pa so bile "samo" 30 evrov. Vprašaj, če jih imajo še. Je bolj mehka kot puzle.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.8.2009 21:47:35   
Anonimen
A sem zdej že zaj., pa ga lahko kar dajem? Sej ne vem?

am ne vem, jst raj nebi...že če čist tko pogledaš, je paradajz res ena taka egresivn zadevauser posted image pa tak mali organizem, skoz na mleku, še nenavajen ubistvu na kaj drugega...men je prehudouser posted image

snikolina jst mam puzle, pa sm zadovoljna....to podlogo ma moja kolegica, pa ni kul, k je bolj mehka, pa zvija se na robovihuser posted image tko, a veš, k je bla v rolo zbita, pa je vseen na ktero stran jo obrne, k se robovi vihajo....puzli pa lepo stojijo, dokler jih mali ne raztura sevedauser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.8.2009 21:51:48   
snikolina
dokler jih mali ne raztura seveda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Jancci, bom jih kontaktirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.8.2009 22:01:09   
khurde
čer,

Danes sem urejala Metin kot.. in ko sem vse puzle očistila in po tleh pomila sem jih čist naključno zložila nazaj (ne več v vrstnem redu) in se ful dobro počutim. Fajn zgleda!!Samo to sem hotela povedat!

bravo, jancci! user posted image

snikolina, jaz mam puzle v njeni sobi, prej so bli v dnevni, pa ni blo tok ok, ker se skos mimo hodi in iz balkonov vlači vse živo in sva jih skos sestavljala in razstavljala, tko da zdej gledam za tatami blazine, to so tiste, k so v telovadnicah, za borilne veščine ipd., pa so cenejši. k tale blazina pa kr stane.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.8.2009 22:04:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

bravo, jancci! user posted image

o madona, pa kak sem pa jst tole spregledalauser posted image user posted image tole je pa res bravouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.8.2009 22:13:07   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

bravo, jancci!

o madona, pa kak sem pa jst tole spregledala tole je pa res bravo

user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.