|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
3.8.2009 16:13:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kar se tiče mesa pa ni pomembno katero prvo uvedeš..al puranje al piščančje..?

ma u bistvu je vseen, ja, sam da je eno od teh lahkih...pol kakšnga zajca lohk, teletino, jagnetino ( če jeste kaj odtega, mi obožujemouser posted image ), pa govedino.

jap mi tud, piščanec, teletina ali govedina. Ostalega ne jem, moj pa.
Sem pa danes skuhala mlado govedino, pa sem mu dala še zraven brokoli cvetačko in korenje. je full jedu. Pičančka sva probala včeraj pa ni bil navdušen... bom čez nekaj časa spet probala. Jast pa komaj čakam, da ribe začne jest, ker mi mamo pa radi ribiceuser posted image . Tako, grem za svojga moža skuhat do koncauser posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.8.2009 16:14:02 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.8.2009 16:18:07   
Jancci
Ulla kdaj si začela Uli dajat kravje mleko in kero?

Zvezdica a ti to pol vse skupaj zmiksaš a kako?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 3.8.2009 16:19:58 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.8.2009 16:34:13   
Zvezdica
Zvezdica a ti to pol vse skupaj zmiksaš a kako?

ja zdaj dokler se navadi s paličnim pritisnem meso, ker če ne pljuva. Zelenjavo pa samo pretlačim, danes sem vse skup zmiksala.

In je dobro. sem dodala eno pikco soli in je kar jedel. Sicer ne tko k mlečno kašo ampak se bo navadil.

.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.8.2009 17:10:51   
VRTNICA84

Hvala za česttitke!!!!user posted image user posted image user posted image

In iskrene čestitke v mojeem imenu!!!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.8.2009 17:58:38   
farfala
Moj mali bavček je pa slabokrvenuser posted image , jutri grem po recept, pa še enkrat bo dobil pikeca.Danes, ko so mu jemali kri seveda nič ni pričakoval, vse mu je bilo zanimivo, potem pa v takšen jooook.

mimi, moj mali tud praska, stiska vleče vse kar mu pride pod roko, najraje pa moje lase, ko jih nimam spete.Čudno, da nisem že plešasta.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.8.2009 17:59:08   
krtekxx
Oj punce. Hvala za tako lepe komentarje k filmčku naše punce, ki bi ji moralo biti ime Živa, se mi zdi. Jaz še vedno večino slikic, ki jih pripopate, ne vidim in res ne vem, kaj ga s***a moj račko oz. kaj sem sama naredila, da je tako.
GH: jaz ji mlečnih kašic ne dajem...ne vem zakaj spet ne probam, ampak na začetku, ko sem probala, je usta kar skupaj tiščala. Sedaj se mi pa ne da mleka črpat...no, saj bi lahko Aptamil kupla, ali pa kar kako kašico, ki ima že mleko noter. Ne vem zakaj mislim, da če meni ne pašejo mlečne jedi, potem pa tudi drugim ne pašejo. Isto je z mesom.
Barba: a ti bi pa kar v KR na kofe prišla? No, glej, na kofe prideš lahko tudi kar k meni. Mam uno ekspresso mašino. Pa še katera druga, seveda.
Kolesarjenje: mi kupujemo prikolico za kolo (ne samo za pupo), pa je moj danes šel gledat Schwinnovo in jo čist skritiziral. Sedaj pa tuhtava al bi dala tisti ornk dnar za Croozerjevo. Ma saj po moje jo lahko potem, ko jo odrabimo, prodamo.
Obmesečnice: čestitam vsem za dopolnjenih 6 mesecev. Naša punca bo jutri 7 mesecev. Eno leto nazaj nisem verjela, da bom na današnji dan mamica. Zares.
Jaz pijem ta tretje user posted image danes. Tak dan.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 3.8.2009 18:00:35 >

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.8.2009 18:08:06   
sonček33
Krtekxx Brita je lepotička in res že ful lepo sedi.user posted image user posted image
VEm, da je Ronja razmišljala o nakupu prikolice za kolo, ampak ne vem, če je potem opravila nakup. Ona ponavadi tudi vse preveri ...a se vrne iz morja šele proti koncu avgusta, vi pa boste najbrž do takrat naredili že kakšnih par turc.
Itak, da jo boste zagotovo lahko prodali.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.8.2009 18:08:19   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Kolesarjenje: mi kupujemo prikolico za kolo (ne samo za pupo), pa je moj danes šel gledat Schwinnovo in jo čist skritiziral. Sedaj pa tuhtava al bi dala tisti ornk dnar za Croozerjevo. Ma saj po moje jo lahko potem, ko jo odrabimo, prodamo.

midva tudi, pa nikjer nisem zasledila, kolko morajo biti otroci stari al težki, da lahko sedi v prikolici.A ti veš?Gledava pa na ebayu.

krtekxx - prava faca malauser posted image - kako ji je pa res ime ?. Naš se pa tako smeji, ko se zagleda v ogledaluuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.8.2009 18:09:58   
farfala
aha Brita jeuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 18:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.8.2009 19:07:59   
sonček33
Niia o super ideja za rozine. Ej, a ti mu daš dopoldansko malico sadje? Kdaj pa potem kosilo?

To, da opletajo s svojimi rokicami ravno, ko greš z žlico proti njim..je pa zgleda kar povsod. Tudi Lovro to počne. Kar časa leti gosta kaša je ok, kaj bo, ko bo frčala juha 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.8.2009 19:33:27   
Ploha
ooooo lej jo Brito, kera  damica je že user posted image user posted image user posted image

mene je pa v hrbtu neki ušipnl, pa ne vem kako to odpravt boli k svina user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.8.2009 20:06:51   
snikolina
MIMI jutri ne morem, v sredo pa lahko!!! Ti sam povej kje se dobimo pa kdaj!

Aja, a piščanca mu lahko že zdej dam (skuhanga) in zmešanga s čim? Mogoče bo pa to hotel jestiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.8.2009 20:18:26   
Anonimen
Ulla kdaj si začela Uli dajat kravje mleko in kero?

mislim da po enem 15. mesecu, ko je izzvenela alergija, prej je pila sam mojga in vse z mojim narjeno, v vrtcu pa riževga, pol pa navadno alpsko( jst nimam kakih predsodkov okol alpskega in ne verjamem v teorije o strupenosti oz. škodljivosti homogeniziranga mleka), neotu bom okol 1. leta, oz. pač pred vstopom v vrtecuser posted image čeprov ga nameravam dojit, dokler pač bouser posted image ampak tolk da vidim če bo kul, ker v vrtcu bo pač to mleko dobil.

Moj mali bavček je pa slabokrvenuser posted image , jutri grem po recept, pa še enkrat bo dobil pikeca.

božček...ma to je ful problem res pr teh tamalih...rdeče meso, vsaj dvakrat tedensko, pa če lohk kako rdečo peso natur dobiš, oz. sok, če bo pač hotu jest, ula ni hotla nikakoruser posted image

snikolina župo mu naredi s piščancem, pa z ajdovo kašo, uspeh garantiranuser posted image

jst pa otroke zažiram - riževe vaflje sem pojedlauser posted image itak so bli s soljo, tko da za neota niso, pol pa vseen, če jih še ula neuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.8.2009 20:48:26   
kiara24
čer,

mi imamo tudi odpoldansko tam med 12 do 13to uro sadje pol pa med 16 do 17 uro pa zelenjavo zvečer pa mlao rižka  pa mleko.

a že kar govedino? a že lahkouser posted image a ni to mlao kasneje, ko je star otrok 8 mesecev?

Grem bejbe sem si nekaj ramo spahnila al kaj nimampojam samo to vem da me boli k user posted image in da se mi kosti od ključnice sploh ne vidi. Upam, da bo jutri bolje.

Klara mi pa na srečo že spi, upam, da do jutra ker jo zobki malo matrajo al kaj ne vem ker se drgne spredaj ko ji pa hočem pogledat mi pa ne pusti samo joče ko ne vem kaj.

Grem ležat pa ne vem če ne bom vzela tablete.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.8.2009 5:09:31   
Zvezdica
Jutro

ta moj otrok se je odločil da od štirih dalje ne bo spal. Sem ga probala uspavat nazaj pa nekako ni šlo, zdaj se pa igra sam, jast pa mulo kuham in bentim sama na balkonuuser posted image
Pa še tko sem šla pozno spat in ekola, zdaj pa mam.

No to sem sam hotla povedat.

Pa še ena user posted image za vse.Ko se zbudite seveda.

l

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.8.2009 7:50:54   
Anonimen
o boga revauser posted image jst sm od dveh do pol štirih zravn ule pr postli sedelauser posted image k je mela spet kaj vem kaj...takoj k sm sam pomislila, da bi šla stran, se je začela dret, sm mogla tam sedet pa jo božat...no, pol je pa le zaspala, no, sej drgač bi jo pa k seb vzela, k dlje pa res ne vem če bi moglauser posted image

dobro jutro.

midva mava posvetovalnco donsuser posted image poročam pol kako in kaj.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.8.2009 8:03:05   
Zvezdica
takoj k sm sam pomislila, da bi šla stran, se je začela dret, sm mogla tam sedet pa jo božat...no, pol je pa le zaspala, no, sej drgač bi jo pa k seb vzela, k dlje pa res ne vem če bi mogla

ja to je pr nas liam prakticiral. No, mi2 sva šla pol ob šestih nazaj spat do zdaj, pa sva se vsaj mal naspala.

no, dobr opravita na posvetovalnici, mi2 jo imava pa jutri.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.8.2009 8:08:25   
symona
Dobro jutro!

Ekola, tudi mi smo se vrnili z dopusta.
Za nazaj vas ne bom brala, ker se je preveč nabralo. Mi smo tudi začeli z uvajanjem GH, do sedaj je jedla korenček, bučko, cvetačo, brokoli in krompir, vse pa je jedla po 3 dni, danes pa gremo na špinačo, bomo vidli kako bo. Do zdaj ni blo nobenih problemov, je vse vzela, razen pri cvetači je malo vun metala.
Drugače pa mavi jutri sistematskega. Naslednji teden pa spet fizioterapijo in razvojno.
Ste meli burno noč? Pri nas je celo noč treskalo in bliskalo, da je groza.
Tak zdaj pa grem v H&M, grem nekaj stvari menjat, k sem premale kupla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.8.2009 8:09:27   
Zvezdica
A ma še ktera suho kožo na nogah in podplatih? Je kak dober recept proti temu? Kreme, ki sem jih do sedaj sprobala ne pomagajo

farfala, sicer je to že skor ven iz teme ampak tole sem našla na tej eni od popovih strani. CITIRAM

Pete in komolci spadajo med bolj občutljive dele telesa in če niso pravilno negovani nas njihov videz lahko spravi v slabo voljo. Rešitev je preprosta, le malo vztrajnosti in spretnosti zahteva. Polovice limon stisnite v majhne posodice in jih postavite v hladilnik. Ko se ohladijo, dodajte majhno žličko sladkorja. Najmanj enkrat na teden si zmes vtrite na pete in komolce in že po nekaj tednih boste presenečene nad rezultatom. Koža bo nežna in gladka in ko si boste občutljive predele namazale s kremo, bo vaš trud poplačan.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.8.2009 8:14:30   
krtekxx
Ulla, naš fant je tudi nekaj časa imel nočne more. Sam je kako leto starejši. Je pomagalo, ko smo se tudi čez dan pogovarjali o njegovih nočnih sanjah. Menda se skoraj vsakemu otroku kdaj taki nočni strahovi pojavijo.
Naša punca pa res že čisto sama sedi. Jo pustim za pol ure pred kako igračo, pa se ne zvrne več. Sam se bojim, da se sploh ne bo začela plazit, ker rajši sedi kot pa je na trebuhu.
Trenutno ji je najljubša tale igrača:
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80014041
Ure lahko sedi za njo in te kuglice preklada sem in tja.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.8.2009 8:23:17   
Anonimen
Ulla, naš fant je tudi nekaj časa imel nočne more. Sam je kako leto starejši. Je pomagalo, ko smo se tudi čez dan pogovarjali o njegovih nočnih sanjah. Menda se skoraj vsakemu otroku kdaj taki nočni strahovi pojavijo.

sej ne vem, a so nočne more al kva, tud ne vem kaj tako travmatičnega se ji dogaja, revci bogi, da bi jih lohk melauser posted image user posted image sam pomoje se ji res neki sanja, k včas še kr miži, pa tuli, pa jo morm iz postle vzet, pa zbrihtat, k seb spravt, pol pa zaspi nazaj. pogovor o tem pa zgleda tko - a te je ponoči kej bolelo? ja. a se ti je sanjalo kaj? ja.....user posted image u glavnem kr neki.....bomo vidla kaj bo, ko bo večja....

babe eno dilemo mam...kaj bi ve nardileuser posted image razmišljam namreč, da bi koncu porodniške šla delat na 4 ure in to samo ponoči - od 10ih do 2h. zdej plačo prikazano mam tko bolj kot ne minimalno, pol dodatki nanesejo svoje, ti bi ostali nespremenjeni, plača bi pač šla na pol, pa ker bi blo nočno delo, je še mal boljš plačano, u bistvu bi mi za 4 ure naneslo približno kot če bi jih delala 6......men se zdi zlo mikavno, zarad otrok predvsem, ker bi bla praktično skoz doma, cel dan, če pridem mal čez dve domov, se do 7ih lohk kr naspim, pol otroke v vrtec ob 8ih, pa lohk grem še kako kitico oddremat, pa če bi bla bolana al bilokej, mi neb blo treba bit na bolniški, nobenga mi neb blo treba za varstvo gnajvit itd....je pa res da delo neb blo bohvekaj, proizvodnja, ampak mi dol visi, une 4 ure bi že kej prčkala tamuser posted image sam da sm jst doma.....

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.8.2009 8:25:02   
Zvezdica
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80014041
Ure lahko sedi za njo in te kuglice preklada sem in tja.

jast sem imela nekaj podobnega za liamauser posted image in je res užival v njej. Plazit se bo začela k bo pripravljena. Naš tamičken pa sploh nima miru, povsod ga je dost. Popolnoma brez opstanka, tko da sta si z liamom različna k dan in noč.

grem, je spet pod mizouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.8.2009 8:36:32   
Zvezdica
babe eno dilemo mam...kaj bi ve nardile razmišljam namreč, da bi koncu porodniške šla delat na 4 ure in to samo ponoči - od 10ih do 2h.

ulla bemti to zna bit naporen. Pomoje bo najbolj da probaš in če ti ne bo zneslo pa spremeniš. Sej to ni fiksno pol al kako?

Ja jast ne bom šla v službo, bom doma kaj delala, npr računovodstvo. Ker če grem v to kar sem prej delala je odgovorno in zahtevno, jast pa nočem priti domov in bit popolnoma izmučena. In že tko pridem pozn dam, pa nočem da imajo moji otročki mamico sam za lahko noč.

a katera ve kok časa da ti iz pikapolonce pripejejo stvari? Sem naročila fredov obroč in glasbeni vrtiljak. Zdaj pa čakam ta vrtiljak, ker bi rada malega čimprej navadla na njegovo sobo.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.8.2009 8:38:55   
Anonimen
ulla bemti to zna bit naporen.

ma ja, sj vem....sam so sam 4 urceuser posted image se mi zdi da nau tolk, no....plus da tko zakonsko menda ne smeš ponoč delat več kot en mesec skup, tko da ubistvu vsake 4 tedene bi oddelala eno rundo zjutri, pa eno popoldan, pol pa spet 4 tedne ponočuser posted image

lohk bi tud 14 dni ponoč, pa en tedn zjutri, pa 14 dni ponoč, pa en teden popoldan itd....

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.8.2009 8:41:12 >

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.