Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 6:49:36
|
|
|
|
Reby
|
Jutro! Evo kavice O, spet fešte Diana in n74 - vse najboljše in naj se vama izpolni dolgo pričakovana želja
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 7:10:07
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Diana in n74, vse najboljše! IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pinky - žal mi je zate punca, ampak poglej po drugi strani, otroček bo rabil zdravo mamico, zato je na prvem mestu tvoje zdravje, potem pa veselo v boje za eno lušno pikico Ooo pod tole se pa kar podpišem. Pinky, želim ti, da bi ti to zdravljenje zdej maksimalno pomagalo in da se čez kako leto ali dve pokaže možnost s precej višjimi procenti za uspeh pri načrtovanju bebice! Drži se in navijamo za tvoje zdravje! Lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 7:26:14
|
|
|
|
Reby
|
Babike, zdele sem postavila včerajšnje darilo na častno mesto. Res res najlepša hvala še enkrat, obema z možem je ful všeč in ne bi mogla dobiti lepšega darila. Ful lepo ste se to spomnile (Gigi lupčka ).
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 7:33:03
|
|
|
|
a.jrad1
|
Dobro jutro! Reby z malo zamude a vseeno od srca; VSE NAJBOLJŠE! lp
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 9:13:30
|
|
|
|
Pinky12
|
Dobro jutro! Hvala za podporo! Res je, da se moram najprej sama poštimat. Saj ko enkrat sprejmeš to odločitev, je nekako lažje. Vse še bo, tako kot mora biti. Uživajte v ohladitvi ozračja!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 9:56:43
|
|
|
|
gigi1
|
Helou babike in Kruce Vse vas je bilo lepo videt Reby ideja je bila Mišmiškina, le izbor je bil moj . Me veseli, da vama je všeč . Pozdravček tudi mr. R. Lepo ga je bilo spoznati. Mišmišu HB, da ni bilo barikad na poti do doma. Pa ostali? Vse OK? Mene pa noga prav pošteno boli. Sem se konkretno butnila Pinky . Res je. Najprej moraš zase poskrbeti. Držimo pestke, da se ti zdravje kmalu popravi in da čez kakšne 2 leti poviješ zdravega in zadovoljnega Diana in N74 vse najboljše !!!!!! Pogrešamo vaju
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 10:12:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pinky, držim pestke, da se čimprej porihtaš, da bosta lahko nadaljevala borbo za Zdaj pa, če se naša RR ne moti, imata danes naša Diana79 in n74 (mam nekje v spominu) rojstni dan. Dečve naše, uživajta in veliko sreče vama želimo... se kar podpišem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 10:15:43
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Babike, zdele sem postavila včerajšnje darilo na častno mesto. Res res najlepša hvala še enkrat, obema z možem je ful všeč in ne bi mogla dobiti lepšega darila. Ful lepo ste se to spomnile (Gigi lupčka ). a tja kjer je blo rečeno ? Ja, res vas je blo lepoooo lepooo vse skupaj videt.....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 10:17:40
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu HB, da ni bilo barikad na poti do doma. Pa ostali? Vse OK? Mene pa noga prav pošteno boli. Sem se konkretno butnila Pinky . Res je. Najprej moraš zase poskrbeti. Držimo pestke, da se ti zdravje kmalu popravi in da čez kakšne 2 leti poviješ zdravega in zadovoljnega draga moja...je blo slišat...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 10:18:48
|
|
|
|
mojca976
|
Diana in N74 vse najboljše Zdaj me pa nekaj zanima,če sem imela 24.7. ET, ali moram v negotovosti res čakati do 10.8. (kri),ali mislite da bi lahko že prej pokazal test. Hvala in lepo soboto vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 10:49:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'dan! Gigi a ni ati doma neč popihal stopala?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 11:51:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Diana in N74 vse najboljše !!!!!! Pogrešamo vaju Se podpišem, vse naj naj.:::::))))
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 11:54:21
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Diana in N74 vse najboljše Zdaj me pa nekaj zanima,če sem imela 24.7. ET, ali moram v negotovosti res čakati do 10.8. (kri),ali mislite da bi lahko že prej pokazal test. Hvala in lepo soboto vsem skupaj Naša Lana70, je delala 8 dan in je bil že močan plusek, sedaj pa ni rečeno da tudi drugim tako, vse odvisno koliko hormona imaš Vem kako je čakati,....sej bo, zamoti se s čim Želim ti da zagledaš močan +
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 12:06:45
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Diana in N74 vse najboljše !!!!!! Pogrešamo vaju Se podpišem, vse naj naj.:::::))))
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 14:30:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kako ste se kej imele včeraj?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 14:42:21
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Diana in N74 vse najboljše Zdaj me pa nekaj zanima,če sem imela 24.7. ET, ali moram v negotovosti res čakati do 10.8. (kri),ali mislite da bi lahko že prej pokazal test. Hvala in lepo soboto vsem skupaj Naša Lana70, je delala 8 dan in je bil že močan plusek, sedaj pa ni rečeno da tudi drugim tako, vse odvisno koliko hormona imaš Vem kako je čakati,....sej bo, zamoti se s čim Želim ti da zagledaš močan + jaaaa, sam moraš vedet, da nisem imela nobene stimulacije, pa še ETZ je bil, nobenega utropizderaja , ne nič....ker prejšnjič, se je ulilo 11. dan....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 14:43:20
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kako ste se kej imele včeraj? ooooo, carsko...škoda res, ker nisi prigurala do mene...aja naslednjič bo pri meni.....treba te punce pelat mal v naše konce, aa ne......pa še na obalo....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 14:44:42
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kako ste se kej imele včeraj? sm prišla ob 1.30....pri nas pa žurka...so špilali do zjutraj...mater...d bi vedla, bi še kam odvila
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 15:43:53
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kako ste se kej imele včeraj? sm prišla ob 1.30....pri nas pa žurka...so špilali do zjutraj...mater...d bi vedla, bi še kam odvila Si se čist zablojena zbudila a??
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 15:46:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Diana in N74 vse najboljše Zdaj me pa nekaj zanima,če sem imela 24.7. ET, ali moram v negotovosti res čakati do 10.8. (kri),ali mislite da bi lahko že prej pokazal test. Hvala in lepo soboto vsem skupaj Naša Lana70, je delala 8 dan in je bil že močan plusek, sedaj pa ni rečeno da tudi drugim tako, vse odvisno koliko hormona imaš Vem kako je čakati,....sej bo, zamoti se s čim Želim ti da zagledaš močan + jaaaa, sam moraš vedet, da nisem imela nobene stimulacije, pa še ETZ je bil, nobenega utropizderaja , ne nič....ker prejšnjič, se je ulilo 11. dan.... Ajaaa točno,.....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 15:50:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kako ste se kej imele včeraj? ooooo, carsko...škoda res, ker nisi prigurala do mene...aja naslednjič bo pri meni.....treba te punce pelat mal v naše konce, aa ne......pa še na obalo.... Kako do tebe, kaj niste bili v Kongotu Ti si res danes zblojena Kdaj pa je naslednjič pri tebi? Ja seveda jih treba peljat da se malo slanega zraka nadihajo
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 15:53:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kako ste se kej imele včeraj? sm prišla ob 1.30....pri nas pa žurka...so špilali do zjutraj...mater...d bi vedla, bi še kam odvila Si se čist zablojena zbudila a?? Hehee, Lana, ti si postala neresna
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 17:40:35
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Kako ste se kej imele včeraj? sm prišla ob 1.30....pri nas pa žurka...so špilali do zjutraj...mater...d bi vedla, bi še kam odvila Si se čist zablojena zbudila a?? Hehee, Lana, ti si postala neresna ma res zablojeno...cela vas se je zbudila zablojeno ....BEBIII, kako to bereš, po diagonali a, kje si bandala včeri!!! Včeri smo bli v Kongotu, naslednjič pa BOMO pri meni, alora...so clear so far? Neki punce pravijo, da konec avgusta...ko je skoraj konec dopustov, oz. jih je večina že zaključila s prijetnim dopustovanjem... ...pa zadeta od Za harmony...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 18:50:58
|
|
|
|
n74
|
Ojla! Joj, a tole se pa pri vsaki vidi, kdaj ima rd? Moram počasi letnico zbrisati mi je že malo nerodno :)) No, dosti heca, res lepa hvala za čestitke in želje. Pa seveda tudi Diani in Reby vse najnaj, tko je zanimivo, ko vidiš, da imaš skupaj rd. Mogoče celo isto letnico 74? Nič več ne pišem, občasno malo pogledam kaj se dogaja. Sem skoraj izpregla pri delanju otročkov, no pazim že da ne zamudim tiste dneve, če mi le uspe dedca v posteljo spravit, malo sem sprobala kombinacijo mace in krvomočnice, pri zdravi prehrani pa čisto pogorela. Zdaj me pa M malo heca, na počitnicah ni hotela na plano, na rd tud noče, ampak itak vem, da se malo heca iz mene in bo vsak čas priteklo. Mogoče sem z maco malo hormone zmešala, ker imam že cel teden po malem izcedke, pa nič velikega. Občutek pa tak, da me bo ravnokar razneslo. No, bo že, saj je avgust pred vrati, potem pa po pingota. Lepo se imejte, pa uživajte v poletju, mogoče se kateri naredi čudež.... Lp, N.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 6:08:57
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?