|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
24.7.2009 11:54:35   
KIWI
Punce, BetaHcg = 0. user posted image user posted image user posted image , Nič od nič, em ....meni ni nič več jasno. Po 15.8. kličem za 3.IVF. Res mi je fuul hudo......

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.7.2009 11:55:19   
blanč
Evo, mal stimulaije. Takole pa moja dva škratka zdele spitauser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.7.2009 11:57:29   
blanč
Ojoj kiwi pa tako dobro je kazalo. Ti kar pokliči in obdrži voljo in energijo in ni hudič, da nebi rataluser posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.7.2009 12:02:07   
Reby
Bejbike hvala, lupčke vsem, RVM user posted image  user posted image  user posted image

Joj, Blanči - sej se kr izgubita v postlci, lubčka mala. Res sta cart user posted image
Kiwi - žal mi je punca, pa sem bila prepričana, da tokrat bo. Drži se user posted image
aqua - ja, direndaj bo pa kmalu user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.7.2009 12:10:36   
Rakica_80
Evo končno sem priletela do računalnikauser posted image
Draga Reby, vse vse vse vse vse, ma res vse naj naj, ti iz srca želim!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No situacija pri meni je ista, ampak žal user posted image nisem, danes sem delala še en BC in je negativen, pol sem klicala mojega G, hvala bogu je delal zjutraj in pravi naj počakam še malo, saj bo pritekla, pravi da je še to od hormonov in od hiperce še ostalo, saj imam na levem jajčniku eno cisto, ki ni noben problem, je rekel da bo počila samauser posted image No sej sem vedelauser posted image Preveč pravljično bi to bilo zame da bi bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da mi saj hitro pritečeuser posted image
Lana70, boš morala kr brez mene čakat na poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KIWIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Blanč tvoja dva sta res prava cukerčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aquica, ja kje pa se ti skrivaš, te ni bilo že en lep cajt tuuser posted image Kako situacija pri tebi?
No jaz grem septembra po zamrznjenčke- oni so mi sojeniuser posted image
Reby...lepo praznujuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.7.2009 12:10:47   
blanč
Reby, sej nista tolk mičkena. Podnevi spita v stajici, ki je malo večja od postlc in ima nastavljivo dno.

(Mark Twain)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.7.2009 12:19:19   
lana70
uf KIWI, pa sem bila prepričana, k je bila toliko časa belina, hm, meni tut ni nič jasnouser posted image  ...žal user posted image

Aja, BEBIII, boš pa gor hodila dežuratuser posted image ....to je pa res štala, da se toliko časa vleče...in to neobičajno zate, hmuser posted image ..škoda...boš pa malenkost za menoj...sej veš kako je s pingvini!

Blanč, kok sta luštkana...pa eno ful scensko posteljico imaš, al je stajca???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.7.2009 12:22:42   
blanč
Lana tole je stajcauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.7.2009 12:25:37   
Rakica_80
Ja ja itak da bom dežurala, mislim pa da bojo do takrat nafilali sendvičeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zadnje dni ko sem hodila gor, niso imeli več toliko na izbirouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si mi ti? Pišeš še domačo nalogo?user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.7.2009 12:32:44   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja ja itak da bom dežurala, mislim pa da bojo do takrat nafilali sendvičeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zadnje dni ko sem hodila gor, niso imeli več toliko na izbirouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si mi ti? Pišeš še domačo nalogo?user posted image

oooooo, sm si prislužila zvezdico, ma halo user posted image ...veš da ne vem, kako je s sendviči v postojnski porodnišnici...hm hm, bom prečekirala just in case....user posted image user posted image  naloga, ma ti povem, če bi klinopis delala, bi šlo hitreje, ma nobeni stvari podobno...pa še sem se mešala za naprej, kaj si ti nora. Končana zgodba. Drugo leto bom delala doktorat iz dojenja in previjanjauser posted image user posted image ...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.7.2009 12:33:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

uu, zgleda masiva, taka kot posteljica user posted image , dobra, res!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.7.2009 12:35:37   
Rakica_80
Govorim za sendviče v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dokler bom jaz prišla do Postojne bojo že filali Kalamare na žaru v automatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim , da nebi bila to slaba ideja za Doktorat pisat o dojenjuuser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.7.2009 12:36:31   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

uu, zgleda masiva, taka kot posteljica user posted image , dobra, res!

Se strinjamuser posted image res je dobra stajicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.7.2009 12:39:26   
pika.po
Reby vse najboljše!!!!

Najlepše darilo pa kmalu pride
! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.7.2009 13:39:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Govorim za sendviče v LJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dokler bom jaz prišla do Postojne bojo že filali Kalamare na žaru v automatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim , da nebi bila to slaba ideja za Doktorat pisat o dojenjuuser posted image user posted image

aaaaaaa, ajaaaa, ma nesi neki oblublala, d boš z mano glancala hodnike v PO, in ne v LJ...tam jih imajo, gvišno. MMM, ne bi bilo slabo, bom predlagala.....ribe na žaru, ne bi bilo slabo, ma niti najmanj user posted image user posted image

..baje, da je o tem že dosti napisano,.,,,....sam kaj ko je vsaka babnica poglavje zase

Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.7.2009 14:50:31   
Stella Rossa
 Reby vse naj,naj ti želimuser posted image

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.7.2009 17:35:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

PUJSA PEPA VSE TANARTABOLJŠE TI ŽELIM

MWWAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
iiiiiiii pod to pa se kr podpišem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.7.2009 18:14:32   
gigi1
Blančika bi ju kar skupaj s stajco objela user posted image user posted image . Tolk sta srčkana. Pa še tebe zraven. Kako si?

Kiwi user posted image  še tukaj. Res mi je žal. Očitno nas bo jeseni kar nekaj v akciji.

A ne Bebii? Jaz ti bom kar moj sendvič prepustila, k bom v Postojni user posted image

Zarči te bomo misale danes. A si ziher, da se ne boš v avto vsedla in pripeljala? Zdej veš kje smo in ti ne bo treba obračat na mojem parkingu user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.7.2009 18:50:34   
Pinky12
Drage punce!

Oglašam se po dolgem cajtu, ker sem bila spet v bolnišnici. S pravo štalo, tako slabokrvna sem bila, da sem morala dat skoz še gastro pa kolonoskopijo... no comment. S hemoglobinom 91 sem šla v ponedeljek, po 11 dneh, domov, čeprav kao ne bi smela.

In doma je končno padla odločitev: tako več ne gre. Moram sebe porihtat! Izstopili smo iz postopka, ker sem danes prejela prvo dozo metotreksata. Jokala sem itak ko dež user posted image .

Ampak ko je enkrat odločitev padla.... sama s sabo nisem mogla, kako bom potem za dete skrbela? Revmatologi so tulili, da bom invalid, da tako slabokrvna itak ne morem zanosit, dr. Reljić pa je samo vse skup potrdil, ko je rekel, da so šanse za uspeh v takih pogojih blizu 0%, če sem ful slabokrvna pa itak še lahko umrem ob porodu. user posted image

Zdaj je pač tak, da naj bi tri mesece jemala metotreksat, nato pa prešaltam na biološka zdravila. Vsaj za eno leto, tako da z user posted image počakamo kaki dve leti. Smrk.

Moje telo je povedalo svoje, hb pa je domača hrana (pretežno govedina in vse z železom) naredila svoje in sem včeraj imela hemoglobin že 105.user posted image

Nisem vas spremljala, tako da nisem na tekočem, vsem user posted image želim mirne mesece, vsem ostalim pa: UPANJE UMRE ZADNJE in čimprejšna user posted image ali user posted image .

Držte se!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.7.2009 0:23:57   
Rakica_80
Ooo Pinky12user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži seuser posted image
Želim ti iz srca, da čim prej se pozdraviš, da se dobro poštimaš in da čim prej donosiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poglej, imamo 1000 zgodb, tako da nikoli ne obupat, vedno razmišljaj pozitivno, to kar rečejo Dr. je vedno rezerva......upam da me rzumešuser posted image
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinky12)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.7.2009 0:29:27   
Reby
Bom šla po sedežnem redu user posted image
Žiži, mismis, lana, Kruce, Kajši in Pija - ful vas je bilo fajn videt, res ste super in najlepša hvala za darilce, še bolj pa za družbo. Upam, da boste varno prispeli domov. Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.7.2009 0:34:01   
Reby
Pinky - žal mi je zate punca, ampak poglej po drugi strani, otroček bo rabil zdravo mamico, zato je na prvem mestu tvoje zdravje, potem pa veselo v boje za eno lušno pikico user posted image
Bebiii - nočko user posted image
Ooo, Semper - a spet ne moreš spat? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.7.2009 1:29:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Bom šla po sedežnem redu user posted image
Žiži, mismis, lana, Kruce, Kajši in Pija - ful vas je bilo fajn videt, res ste super in najlepša hvala za darilce, še bolj pa za družbo. Upam, da boste varno prispeli domov. Nočko!

Kot kaže še nisi bila dovolj pijana user posted image user posted image , ker si, si zapomnila pravi vrstni red.
No jaz sem doma, plavih angelov ni bilo, povej gospodu R., da ga je bilo lepo spoznati. user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.7.2009 1:32:49   
mismis
Pinky, držim pestke, da se čimprej porihtaš, da bosta lahko nadaljevala borbo za user posted image

Zdaj pa, če se naša RR ne moti, imata danes naša Diana79 in n74 (mam nekje v spominu) rojstni dan.
Dečve naše, uživajta in veliko sreče vama želimo...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.7.2009 2:22:02   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pinky - žal mi je zate punca, ampak poglej po drugi strani, otroček bo rabil zdravo mamico, zato je na prvem mestu tvoje zdravje, potem pa veselo v boje za eno lušno pikico user posted image
Bebiii - nočko user posted image
Ooo, Semper - a spet ne moreš spat? user posted image

Ojoj, si me razkrinkala user posted image
Na nosečkah je dolgčas, pa sem opazila, da se tu še dogaja user posted image in tako malo firbcam. Sem počekirala že tudi julijke in ljubljančanke, zdej pa kar tako malo forume berem user posted image Ja, mogoče bi pa bil res že čas, da grem počasi spat ... Prejle sem še posteljnino za malega likala (čez dan mi glih ni do tega), pa mi je bilo vseeno tok vroče, da sem se šele sedaj malo pohladila user posted image

Se vidimo na kavici, ane user posted image

Pozdravček tudi ostalim puncam, držim pesti za vse vas user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?