Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 6:22:47
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Reby, hvala za kofi. Oooooo kako sem zaspanaaa. Jutri pa v službo, ob taki uri, po enem mescu, a jej. včeri sem bila še na urgenci (deveti dan po abraziji začela fuul krvavet, že šesti dan imam svežo kri, kar ni ok ), dr. pa ni vedela, ali je to posledica posega ali že moja M (sluznico imam menda čist stanjšano, ji tud ni blo jasno, od kje zdej olk sveže krvi), ampak nekak je večjo verjetnost dajala posledici posega, čeprav pa to ni ok. Odvzem krvi je pokazal negativno beto, ampak je pa vnetje, ki bi lahko za kasnej pustilo posledice. Tko da sem dobila antibiotike, če po 10. dneh ne neham krvavet, moram pa nazaj . Dans pa upam še na zadnji dan mal bolj ležernega, poleg ostalih stvari sevede, jutr pa v službo, novim bojem naproti. Lep dan želim vsem! Mi smo še čist zaviti v meglo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 8:30:43
|
|
|
|
lana70
|
jutroooooo....no, pa je končno prišla vrsta tudi na mene, da grem malce v južne kraje........imejte se maksimalno, predvsem pa mi ostanite še naprej tako pozitivne, kot doslej.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 9:25:57
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro drage moje Kruce ni stopalo, piščal je . Itak, da je moj že spal, ko sem prišla domov Mojca toplo priporočam, da počakaš s testom vsaj do 12 dni po ET. Še bolje pa 14. Srečno Loremi kaj pa če bi ti podaljšali bolniško glede na situacijo? Pojdi do osebnega dr. in povej, da si bila na urgenci. Se mi zdi bolje, da počivaš. Upam, da se krvavitve kmalu nehajo. Lana uživaj N74 Lep dan vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 10:27:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči te bomo misale danes. A si ziher, da se ne boš v avto vsedla in pripeljala? Zdej veš kje smo in ti ne bo treba obračat na mojem parkingu joj samo to več neeeeeeeeeeeeeeee Gigi ne ni mi ratalo. Preveč zmatrana. Sem pa mislila na vas. N74 in Diana vse najlepše!!!!!!
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.7.2009 10:28:46 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 14:45:17
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobeer daaan Prišla s plaže in je pritekel KONČNO Lana70, uživaj pa lepo grej na sončku Reby, vadiš že dihanje počasi Še malček, še malček.... Loremi, o bošca ti poštimaj se hitro!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 14:46:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
......pa lepo nedeljo želim vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 14:53:52
|
|
|
|
aqua77
|
Lepo nedeljo tudi tebi BEBIII!! Lana ti pa mozak na pašo in guštiraj!!!
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 26.7.2009 14:54:12 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 20:08:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kiwi, dokler je ni, je še vedno upanje. Sicer pa malo računaj, dan IUI-ja je v bistvu datum punkcije, potem imaš 5 dni do ET-ja (ki naj bi bil po tvoje 13.7.), torej si danes 10. dan po ET-ju. Mi pa delamo teste tam nekje 12. dan po ET-ju, ok razen raznih nestrpnic kot sta miška73 in Lana70. Hočem povedati, da je še upanje. na, pa smo dobile črno piko miska73, a si vidla.... ...še dobeeeer, da nimam Adrialaba pred vrati nč ne vem... Ti Lana, berem malo orng po diagonali tale RR... poskušam pa odkrit, ali si ti že imela prvi UZ oziroma kdaj ga imaš.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 20:08:32
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PUJSA PEPA VSE TANARTABOLJŠE TI ŽELIM MWWAAA Se moram z zamudo podpisat pod tole lepo voščilo. Pa ti pošiljam še en ogromen cmok.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 20:08:43
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Evo, mal stimulaije. Takole pa moja dva škratka zdele spita Oooooooo... kolk bomo mi imeli lepo stajico Sam še takale dva štrunfka mormo zrihtat. Blanči, so se na IVF nosečkah pritožle, da bi imele tudi stimulacijo.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 26.7.2009 21:48:19
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce ni stopalo, piščal je . Itak, da je moj že spal, ko sem prišla domov Gigika moja božca! Dejva se zment! Zapri oči pa se sprosti.... Pol si pa zamisl kak jest piham v tisto piščal pa jo hladim Bo minil boš vidla!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 6:16:48
|
|
|
|
Reby
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 7:59:36
|
|
|
|
blanč
|
Miška moja a siže z morja??? Bom tja tud stimulacijo prpopala. Sploh ne folgam več pa kaj ti govorim, ko boš kmalu vidla kako je Stajce sma pa super zrihtale. Ker jaz si ne morem predstavljat, kje bi pamžeke imela,če je nebi imela
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 8:29:46
|
|
|
|
pikovit
|
Pupe evome spet doma,pa ne za dolgo Morje je čisto in toplo.Samo burja nas je mal napihala ta vikend.Grrr nas je zeblo.Smo bili kar v dolgih rokavih. Blanči joj kolk sta luštkana,za znort Reby happy birthday,malce z zamudo,pa vseeno Miška si že doma,konec dopusta za nekaj časa :P Aqua wiiiiiiiii živjo bejba,kako si kaj?Love you,love you Loremi,drži se punca.Super si. No mejte se punce in enga lupčka vsaki
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 8:43:27
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, hvala punce. Ma sem klicala k zdravnici, pravi, da nej probam delat, če ne bo šlo, mi bojo pa že nekak poskušal bolniško podaljšat (menda je treba pol že na komisijo, oni pa komplicirajo). Ma me zebe v noge dans pa zaspana sem na fertik, oooooooooo pogrešam kauuuuuuuč. Včer sem pojedla neki prot bolečinam, pa še boscopan, ma neki bo že menda prjel al nč al kako. Zdej si grem pa en kafe nardit, tisti od Reby tko dobr zgleda. Pa lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 8:52:36
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Miška dobrodošla nazaj Kruce hvala je takoj boljš Pikovitka dobrodošla nazaj. A zdej boš pa cel poletje malu tu malo tam? Loremi pa kaj te briga za komisijo? Saj imaš dokumentirano, da si bila na urgenci. To morajo upoštevati. Misli nase in počivaj. Sploh, če te še vedno boli Zarči naslednjič gremo pa k Lani ali k Bebiii. Na Primorsko . Tam bo dost prostora za obračat Blanči res je carska tale vaša stajca Mišmišu kje si? Lupčke vsem in lep dan
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 9:11:45
|
|
|
|
blanč
|
Gigi, ko boš rabla ti povem kje jo dobit Kako si, kakšni so načrti???
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 9:12:53
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, kako smo kaj??? Žižek, saj sem tukaj, včeraj je šel naš na dirko, jaz pa sem izkoristila frej dan zase in balkončkanje. KO pa je gospod prišel domov, se je pa bilo treba malo z njim ukvarjati. Kako si ti in tvoja noga, a še buba???
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 11:39:43
|
|
|
|
gigi1
|
Blanči se toplo priporočam . Upam, da bom kmalu rabila informacijo Mišmišu a si hvatala braon boju? Še dobro, da nimaš dr.Dja na programu . Noga pa bolje, k je Kruce popihal Aaaaaa kje ste vse?? Tale tema je čist v podnu
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 11:41:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pupe evome spet doma,pa ne za dolgo Morje je čisto in toplo.Samo burja nas je mal napihala ta vikend.Grrr nas je zeblo.Smo bili kar v dolgih rokavih. Blanči joj kolk sta luštkana,za znort Reby happy birthday,malce z zamudo,pa vseeno Miška si že doma,konec dopusta za nekaj časa :P Aqua wiiiiiiiii živjo bejba,kako si kaj?Love you,love you Loremi,drži se punca.Super si. No mejte se punce in enga lupčka vsaki Love you back, srce moje!!!! VIDIM DA UŽIVAŠ!! Prav je tako! Edino burja jo zna zagosti na morju, maš prav, sam to tud zraven paše, nimaš kej!!! Kako si mi kaj drugače! Te misam, veš! Če prišibaš kaj v moje kraje se javi, da te pelem na en kafe!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 11:41:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Blanči se toplo priporočam . Upam, da bom kmalu rabila informacijo Mišmišu a si hvatala braon boju? Še dobro, da nimaš dr.Dja na programu . Noga pa bolje, k je Kruce popihal Aaaaaa kje ste vse?? Tale tema je čist v podnu Evo mene!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 11:57:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a si hvatala braon boju? Še dobro, da nimaš dr.Dja na programu . Noga pa bolje, k je Kruce popihal Braon boja pa mora biti, na ta način bolj pridejo do izraza moje bleščice Me veseli, da je noga bolje, še dobro da mamo Kruceta, da nas popiha
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 11:59:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a si hvatala braon boju? Še dobro, da nimaš dr.Dja na programu . Noga pa bolje, k je Kruce popihal Braon boja pa mora biti, na ta način bolj pridejo do izraza moje bleščice Me veseli, da je noga bolje, še dobro da mamo Kruceta, da nas popiha Bleščice sem pa tudi jaz od blizu vilda!!!! Pa kaj drugega tudi....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 12:25:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a si hvatala braon boju? Še dobro, da nimaš dr.Dja na programu . Noga pa bolje, k je Kruce popihal Braon boja pa mora biti, na ta način bolj pridejo do izraza moje bleščice Me veseli, da je noga bolje, še dobro da mamo Kruceta, da nas popiha Bleščice sem pa tudi jaz od blizu vilda!!!! Pa kaj drugega tudi.... Ja, sam zadnjič je pa mela Gigi zmagovalnega - dekolte mislim
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 27.7.2009 12:26:54
|
|
|
|
Reby
|
Jaz sem danes bla v P v LJ, da bi se naročila za CTG in so me poslali v sprejemno ambulanto, tam pa 30 grdo gledajočih visoko nosečih ženkic, ki so se vsepovprek kregale, katera je na vrsti. Sem se samo obrnila in zdej počakam, da pride moja veza 1.8. z dopusta.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?