Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 19:24:53
|
|
|
|
mlinčka
|
Hojla, bejbe in bejbek po dooolgem času! Sem malo naokoli prišla, da vas na hitro mal pozdravim pa a.jrad poskušam potolažit - a si prepričana, da nisi svojega utripa poslušala? Meni se je namreč pri prvih poskusih z angelsoundom zgodilo enako. Vsa vesela med tistimi raznoraznimi šumi zaslišim neko utripanje in takoj zatem zapadem v paniko, kolk je to počasno. In sekirancija je trajala kar nekaj časa, dokler nisem čez par dni le našla oba srčka pupik (ki sta utripala čisto po predpisih ). Ugotovila sem, da sem prej poslušala utripanje svoje žile, s seveda veliko počasnejšo frekvenco. Mi je blo kar malo sami pred sabo nerodno, tolk sem se trapasto počutla . Zelo verjetno gre pri tebi za enako štorijo, zato poskusi še malo poiskat po bušiju. Vse bo ok, mora bit! Sicer sem še vedno z vami, berem, držim pesti, navijam ! Vztrajat, vztrajat, vztrajat, se splača! Nagrada je nepopisna! Še posebne objemčke in lupčke pa mojim soborkam, s katerimi smo ga ob večerih srale ob piru, dišečih palčkah in dobrih dedcih in jih že nestrpno čakam na nosečkah po IVF še rajš pa pri dvojčkih . RVM!!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 31.7.2009 21:24:05
|
|
|
|
mismis
|
Vroče je in švicam, sedim na kavču in švicam, pijem hajnija in švicam, švicam, švicam, švicam,.. najbrž tudi malo že smrdim Dober večer vsem skupaj, kako smo kaj? Mlinčka, lepo da se občasno javiš n74, kot ti je že Žižek napisala (se podpišem pod njej post), za srček je še čas. Dr. D je včasih čisto preveč pesmističen, ti si noseča in imaš plodek, kot pa Pušenjak piše mora biti srček pri velikosti ploda 22 mm, tako da še imaš čas. Bomo držale pestke, da bo vse OK Žižek, ma sem ga dregnila včeraj, ko pridem s sprehoda, je to ta prava stvar. Kaj čem, najbolj paše . Pa ti, kaj počneš, ko si slamnata? in do kdaj si slamnata? Diana, lepo da si se javila. Upam, da si lepo praznovala svoj rojstni dan, da te je pa možek lepo presenetil z lepim darilom, pa sploh ne dvomim. Priden, priden možek
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?