mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 IZVIRNO SPOROČILO: Reby n74 - ne nas puščat takole v nevednosti in grizajoč nohte Ok, naj vam bo Tkole, včeraj naredila dvakrat mini BC in sta bili dvakrat . Danes šla v Adrialab dati kri in imam 34 dan ciklusa vrednost Bhcg 57.204. Upam, da sem prav slišala, ker mi je to noro velika cifra. Dr.D-ja pa sem mislila vprašati ali naj si vtikam prometrium, ker imam že cel teden ene izcedke, no včasih jih samo s prstom ven izbezam. Uglavnem, saj skoraj ne verjamem, da mi je kar tako uspelo. Je pa res, da sem bolj razmišljala o eskimčku kot pa o kakšnem čudežu. lp, N. no vidiš, tole je pa krasna novička, tudi če je vrednost bete 57,204, to pomeni, da je pozitivna in da si noseča . Kar se tiče pa prometriuma, si ga pa kar vstavljaj, tako kot ti je Reš naročil, itak je to podpora nosečnosti, tako da ne more škodovati. Je pa bila za tole nosečnost velika možnost, namreč rado se zgodi, da ženske zanosijo po tem, ko so bile že enkrat noseče (ne glede na abrazijo), kot kaže to pomeni, ker naj bi bilo telo že pripravljeno. No, kakorkoli že, novica je čudovita, sedaj bomo pa držale pestke, da bo vse v redu do konca