Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 11:54:35
|
|
|
|
KIWI
|
Punce, BetaHcg = 0. , Nič od nič, em ....meni ni nič več jasno. Po 15.8. kličem za 3.IVF. Res mi je fuul hudo......
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 11:55:19
|
|
|
|
blanč
|
Evo, mal stimulaije. Takole pa moja dva škratka zdele spita
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 11:57:29
|
|
|
|
blanč
|
Ojoj kiwi pa tako dobro je kazalo. Ti kar pokliči in obdrži voljo in energijo in ni hudič, da nebi ratal
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:02:07
|
|
|
|
Reby
|
Bejbike hvala, lupčke vsem, RVM Joj, Blanči - sej se kr izgubita v postlci, lubčka mala. Res sta cart Kiwi - žal mi je punca, pa sem bila prepričana, da tokrat bo. Drži se aqua - ja, direndaj bo pa kmalu
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:10:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
Evo končno sem priletela do računalnika Draga Reby, vse vse vse vse vse, ma res vse naj naj, ti iz srca želim!!!!! No situacija pri meni je ista, ampak žal nisem, danes sem delala še en BC in je negativen, pol sem klicala mojega G, hvala bogu je delal zjutraj in pravi naj počakam še malo, saj bo pritekla, pravi da je še to od hormonov in od hiperce še ostalo, saj imam na levem jajčniku eno cisto, ki ni noben problem, je rekel da bo počila sama No sej sem vedela Preveč pravljično bi to bilo zame da bi bila Upam, da mi saj hitro priteče Lana70, boš morala kr brez mene čakat na porod KIWI Blanč tvoja dva sta res prava cukerčka Aquica, ja kje pa se ti skrivaš, te ni bilo že en lep cajt tu Kako situacija pri tebi? No jaz grem septembra po zamrznjenčke- oni so mi sojeni Reby...lepo praznuj
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:10:47
|
|
|
|
blanč
|
Reby, sej nista tolk mičkena. Podnevi spita v stajici, ki je malo večja od postlc in ima nastavljivo dno.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:19:19
|
|
|
|
lana70
|
uf KIWI, pa sem bila prepričana, k je bila toliko časa belina, hm, meni tut ni nič jasno ...žal Aja, BEBIII, boš pa gor hodila dežurat ....to je pa res štala, da se toliko časa vleče...in to neobičajno zate, hm ..škoda...boš pa malenkost za menoj...sej veš kako je s pingvini! Blanč, kok sta luštkana...pa eno ful scensko posteljico imaš, al je stajca???
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:22:42
|
|
|
|
blanč
|
Lana tole je stajca
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:25:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja ja itak da bom dežurala, mislim pa da bojo do takrat nafilali sendviče Zadnje dni ko sem hodila gor, niso imeli več toliko na izbiro Kako si mi ti? Pišeš še domačo nalogo?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:32:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja ja itak da bom dežurala, mislim pa da bojo do takrat nafilali sendviče Zadnje dni ko sem hodila gor, niso imeli več toliko na izbiro Kako si mi ti? Pišeš še domačo nalogo? oooooo, sm si prislužila zvezdico, ma halo ...veš da ne vem, kako je s sendviči v postojnski porodnišnici...hm hm, bom prečekirala just in case.... naloga, ma ti povem, če bi klinopis delala, bi šlo hitreje, ma nobeni stvari podobno...pa še sem se mešala za naprej, kaj si ti nora. Končana zgodba. Drugo leto bom delala doktorat iz dojenja in previjanja ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:33:46
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Lana tole je stajca uu, zgleda masiva, taka kot posteljica , dobra, res!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:35:37
|
|
|
|
Rakica_80
|
Govorim za sendviče v LJ Dokler bom jaz prišla do Postojne bojo že filali Kalamare na žaru v automat Mislim , da nebi bila to slaba ideja za Doktorat pisat o dojenju
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:36:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Lana tole je stajca uu, zgleda masiva, taka kot posteljica , dobra, res! Se strinjam res je dobra stajica
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 12:39:26
|
|
|
|
pika.po
|
Reby vse najboljše!!!! Najlepše darilo pa kmalu pride!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 13:39:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Govorim za sendviče v LJ Dokler bom jaz prišla do Postojne bojo že filali Kalamare na žaru v automat Mislim , da nebi bila to slaba ideja za Doktorat pisat o dojenju aaaaaaa, ajaaaa, ma nesi neki oblublala, d boš z mano glancala hodnike v PO, in ne v LJ...tam jih imajo, gvišno. MMM, ne bi bilo slabo, bom predlagala.....ribe na žaru, ne bi bilo slabo, ma niti najmanj ..baje, da je o tem že dosti napisano,.,,,....sam kaj ko je vsaka babnica poglavje zase
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 14:50:31
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Reby vse naj,naj ti želim
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 17:35:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 PUJSA PEPA VSE TANARTABOLJŠE TI ŽELIM MWWAAA iiiiiiii pod to pa se kr podpišem.....
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 18:14:32
|
|
|
|
gigi1
|
Blančika bi ju kar skupaj s stajco objela . Tolk sta srčkana. Pa še tebe zraven. Kako si? Kiwi še tukaj. Res mi je žal. Očitno nas bo jeseni kar nekaj v akciji. A ne Bebii? Jaz ti bom kar moj sendvič prepustila, k bom v Postojni Zarči te bomo misale danes. A si ziher, da se ne boš v avto vsedla in pripeljala? Zdej veš kje smo in ti ne bo treba obračat na mojem parkingu
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 24.7.2009 18:50:34
|
|
|
|
Pinky12
|
Drage punce! Oglašam se po dolgem cajtu, ker sem bila spet v bolnišnici. S pravo štalo, tako slabokrvna sem bila, da sem morala dat skoz še gastro pa kolonoskopijo... no comment. S hemoglobinom 91 sem šla v ponedeljek, po 11 dneh, domov, čeprav kao ne bi smela. In doma je končno padla odločitev: tako več ne gre. Moram sebe porihtat! Izstopili smo iz postopka, ker sem danes prejela prvo dozo metotreksata. Jokala sem itak ko dež . Ampak ko je enkrat odločitev padla.... sama s sabo nisem mogla, kako bom potem za dete skrbela? Revmatologi so tulili, da bom invalid, da tako slabokrvna itak ne morem zanosit, dr. Reljić pa je samo vse skup potrdil, ko je rekel, da so šanse za uspeh v takih pogojih blizu 0%, če sem ful slabokrvna pa itak še lahko umrem ob porodu. Zdaj je pač tak, da naj bi tri mesece jemala metotreksat, nato pa prešaltam na biološka zdravila. Vsaj za eno leto, tako da z počakamo kaki dve leti. Smrk. Moje telo je povedalo svoje, hb pa je domača hrana (pretežno govedina in vse z železom) naredila svoje in sem včeraj imela hemoglobin že 105. Nisem vas spremljala, tako da nisem na tekočem, vsem želim mirne mesece, vsem ostalim pa: UPANJE UMRE ZADNJE in čimprejšna ali . Držte se!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 0:23:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ooo Pinky12 Drži se Želim ti iz srca, da čim prej se pozdraviš, da se dobro poštimaš in da čim prej donosiš Poglej, imamo 1000 zgodb, tako da nikoli ne obupat, vedno razmišljaj pozitivno, to kar rečejo Dr. je vedno rezerva......upam da me rzumeš Srečno
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 0:29:27
|
|
|
|
Reby
|
Bom šla po sedežnem redu Žiži, mismis, lana, Kruce, Kajši in Pija - ful vas je bilo fajn videt, res ste super in najlepša hvala za darilce, še bolj pa za družbo. Upam, da boste varno prispeli domov. Nočko!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 0:34:01
|
|
|
|
Reby
|
Pinky - žal mi je zate punca, ampak poglej po drugi strani, otroček bo rabil zdravo mamico, zato je na prvem mestu tvoje zdravje, potem pa veselo v boje za eno lušno pikico Bebiii - nočko Ooo, Semper - a spet ne moreš spat?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 1:29:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Bom šla po sedežnem redu Žiži, mismis, lana, Kruce, Kajši in Pija - ful vas je bilo fajn videt, res ste super in najlepša hvala za darilce, še bolj pa za družbo. Upam, da boste varno prispeli domov. Nočko! Kot kaže še nisi bila dovolj pijana , ker si, si zapomnila pravi vrstni red. No jaz sem doma, plavih angelov ni bilo, povej gospodu R., da ga je bilo lepo spoznati.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 1:32:49
|
|
|
|
mismis
|
Pinky, držim pestke, da se čimprej porihtaš, da bosta lahko nadaljevala borbo za Zdaj pa, če se naša RR ne moti, imata danes naša Diana79 in n74 (mam nekje v spominu) rojstni dan. Dečve naše, uživajta in veliko sreče vama želimo...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 25.7.2009 2:22:02
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pinky - žal mi je zate punca, ampak poglej po drugi strani, otroček bo rabil zdravo mamico, zato je na prvem mestu tvoje zdravje, potem pa veselo v boje za eno lušno pikico Bebiii - nočko Ooo, Semper - a spet ne moreš spat? Ojoj, si me razkrinkala Na nosečkah je dolgčas, pa sem opazila, da se tu še dogaja in tako malo firbcam. Sem počekirala že tudi julijke in ljubljančanke, zdej pa kar tako malo forume berem Ja, mogoče bi pa bil res že čas, da grem počasi spat ... Prejle sem še posteljnino za malega likala (čez dan mi glih ni do tega), pa mi je bilo vseeno tok vroče, da sem se šele sedaj malo pohladila Se vidimo na kavici, ane Pozdravček tudi ostalim puncam, držim pesti za vse vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?