Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:45:12
|
|
|
|
loremi
|
Hvala, Reby . Joj ma sem najprej na krvni test komaj čakala, zdej bom pa na vsak pregled. Mislim, res je lepo to. Ekola, dans nisem v službi, sem doma, joj nekaj me še uho boli (lani decembra sem imela vnetje ušes in me je zdej vsakič strah, ker zdele pa res nebi blo primerno kakršnekoli antibiotike jemat, no upam, da je tole sam kratkočasno. Drugač mam bolniško, ampak tavečje stvari bom šla sicer nardit v službo, kej bom pa tud od doma naredila. Oh kr nakladam, mal so živčki tud to, ko se nekaj dogaja, kar sem si do zdej samo želela . Ampak jaaaa se mi zdi da bom v četrtek kr letela na tisto mizo tam za pregled samo da čimprej zvem, kako in kaj je .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:57:53
|
|
|
|
BarbiG
|
Mlinček malo pozno, pa vseeno iz srca. VSE NAJBOLJŠE. Pinky, upam, da to res ne pomeni nič slabega. Stella dobro opravi na punkciji danes. Reby ampak tvoj Rim se pa bliža z bliskovito naglico.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:58:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Loremi držim pesti, da bo na UZ-ju vse OK. Sicer se pa danes komaj vlečem. Tole deževno vreme ni zame. Mater, danes bodo lahk vsi po men hodil, k imam pritisk čist u podnu.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 7.7.2009 7:59:41 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 8:37:19
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj. Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 8:37:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D???? lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 8:57:21
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj. Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš? Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 9:00:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj. Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš? Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila. saj se ni bilo dosti za meniti, dal mi je napotnico za nov postopek (dolgi), zmenila sva se, da mi bo on delal punkcijo, če le ne bo spet padla na vikend. Pa še čudo enih gluposti, kako imajo ženske 13. ovulacij, ker ljudje se sploh ne znamo razmnoževati, mačke se pa znajo in imajo zato le dva plodna ciklusa, pa te izkoristijo Ne prašaj, zakaj vedno to poslušam
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 9:00:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj. Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš? Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila. kaj te je pa spravilo v poden?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 9:32:29
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D???? lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 9:35:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D???? lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr. ah to še nič ni, v petek je tja not buljilo pol lokala. Dr. si pa itak ne more pomagati, da ne bi...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 9:37:30
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D???? lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr. ah to še nič ni, v petek je tja not buljilo pol lokala. Dr. si pa itak ne more pomagati, da ne bi... Sej zato sta pa spet v dolgem postopku ....
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 9:44:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D???? lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr. ah to še nič ni, v petek je tja not buljilo pol lokala. Dr. si pa itak ne more pomagati, da ne bi... Sej zato sta pa spet v dolgem postopku .... a zato, jaz pa sem mislila, da me je dal v ta dolcga zato, ker je bil prvi dolgi uspešen. Joj, kakšna naivčina sem jaz
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:07:46
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj. Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš? Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila. kaj te je pa spravilo v poden? Vreme. Imam nizek pritisk in danes res vsi po men hodijo. Zjutraj zgledam kot bi bila zadeta kot mamba. Na tak dan bi samo spala, spala, spala. Moram nehat o tem razmišljat, ker bom še sede v službi zaspala.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:09:52
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj. Ja Barbi, kje se pa ti skrivaš? Tam nekje med zeleno travco se skrivam, sem čist v podnu. Povej ti meni, kaj sta se z dr. D. včeraj zmenila. saj se ni bilo dosti za meniti, dal mi je napotnico za nov postopek (dolgi), zmenila sva se, da mi bo on delal punkcijo, če le ne bo spet padla na vikend. Pa še čudo enih gluposti, kako imajo ženske 13. ovulacij, ker ljudje se sploh ne znamo razmnoževati, mačke se pa znajo in imajo zato le dva plodna ciklusa, pa te izkoristijo Ne prašaj, zakaj vedno to poslušam Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z .
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:18:10
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis ah to še nič ni, v petek je tja not buljilo pol lokala. Dr. si pa itak ne more pomagati, da ne bi... Sej zato sta pa spet v dolgem postopku .... a zato, jaz pa sem mislila, da me je dal v ta dolcga zato, ker je bil prvi dolgi uspešen. Joj, kakšna naivčina sem jaz o ja dobr ste razpoložene kljub aprilskemu vremenu, bravo
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:19:32
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jutrooooo Stella, želim ti hitro in nebolečo punkcijo, pa še da se ti lepo oplodijo v prelepe blastocide Mismis,ja kaj se to greste, hočete da se D-jem zmeša tam že tako so malo švrc švrc od naših nog... BarbiG, ti kr zaspi, mogoče ne bojo niti opazili Reby, en lep pozdrav zate Lana70, kako si kej, nič se mi več ne javiš situacija pri tebi Leeep dan vsem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:20:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z . Saj jaz ga bom tudi takrat pocukala za rokav, ampak sem si ga že sedaj zazihrala A ti misliš iti v postopek po oktoberski , ali že po septembrski? To poemni, da se začneš špikati nekje oktobra kot 22. dan ciklusa. Če greš takrat bova nekje skupaj, ker se jaz tudi te dneve poslavljam od moje
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:23:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis,ja kaj se to greste, hočete da se D-jem zmeša tam že tako so malo švrc švrc od naših nog... kakšnigh nog neki, saj meni ne smrdijo , pa tudi nobene kratke kiklice nimam, tako da se morajo zadovoljiti samo z mojim dekoltejem. Če pa hočem, da se jim zmeša, pa seveda...saj se jim mora malo zmešati, sicer pa so itak že ve videli na nas
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 10:24:50
|
|
|
|
loremi
|
O Bebi, kako kaj? Mislim, da ti še nisem poslala objemčka zaradi tvojega postopka, sem pa tud nevestna no, oprosti . IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis,ja kaj se to greste, hočete da se D-jem zmeša tam že tako so malo švrc švrc od naših nog... Ma ja, ma zdej bojo D.-ji tko imel dopuste, je treba potem takoj poskrbet, da pridejo hitro nazaj v formo . Barbi, ti kar zaspi, bomo me čuvale, da kdo nepride na vrata. Sej ja, vreme je pa nikakvo, itak, eehhh a niso neki oblubljal vroče poletje, ja, sej vedno kiksnejo, ni več tko, kot je blo včas, ko je je dal kej napovedat za tolk naprej.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 11:31:32
|
|
|
|
Rakica_80
|
Loremi, sej v bistvu nisem nič zgubila, bom vsaj čez poletje malo žurala potem se bom itak morala zresnit ko bom šla po otročka -ZRESNIT Hvala za objemček Mismis, da mi je znat, kako se je D. Zorn mogel šokirat, saj zadnje dneve mojih UZ, nisem več niti brila nog,auuuu pikalo pikalo...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 11:44:19
|
|
|
|
gasilka
|
Ja pozdravljene pupe! Kako ste? Dopusti so se že začeli komaj čakam da grem na morje!! In kakšno je kaj vreme na hrvaškem rab-pag? skuštrana suzi sem dobila zs Mismis in BarbiG tudi jaz bom začela z drugim postopkom tja enkrat v sredini oktobra :) Se vidimo! BebiIII drži se!!! Stella vse dobro danes na punkciji!!!! mlinček vse najboljše !! loremi vse dobro vama želim v četrtek na prvem uz A potem pomaga aspirin če ga ješ po punkciji pa vsaj do 3- dneva po et? Pozdrvčke vsem!!!
< Sporočilo je popravil gasilka -- 7.7.2009 11:52:48 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 11:46:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis, da mi je znat, kako se je D. Zorn mogel šokirat, saj zadnje dneve mojih UZ, nisem več niti brila nog,auuuu pikalo pikalo... mogoče mu je pa bilo všeč, ker je bilo bolj naravno , mogoče se jenaših obritih nog in da ne rečem česa vse, že naveličal, ti pa si bila malo bolj "back to nature"
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 11:47:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Ja pozdravljene pupe! Kako ste? Dopusti so se že začeli komaj čakam da grem na morje!! In kakšno je kaj vreme na hrvaškem rab-pag? Kaj pomeni če imam ZS? Mismis in BarbiG tudi jaz bom začela z drugim postopkom tja enkrat v sredini oktobra :) Se vidimo! z.s. pomeni, da ti je nekdo poslal zasebno sporočilo, ki ga vidiš tako, da klikenš moja ringaraja in greš na prejeta zasebna sporočila. Za oktober pa super, več nas bo, bolj bo veselo
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 11:54:09
|
|
|
|
gasilka
|
Hvala mismis sem ravno ugotovila, sej veš nekaterim poznej pride
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 12:29:59
|
|
|
|
Storžica 81
|
Ojla, punce, mi lahko katera pove, kdo dela ta teden UZ?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?