|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
7.7.2009 12:42:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Ojla,

punce, mi lahko katera pove, kdo dela ta teden UZ?

Storžica, po seznamu naj bi delala ta teden na UZ-jih dr. Pintar, in sicer od 06.-10.07. od 11.07. pa do 17.07 pa naj bi bil dr. Drobnič, potem so pa itak že dopusti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.7.2009 12:45:32   
Storžica 81
Najlepša hvala. UZ imam v petek in sem upala, da je dr. Drobnič , ampak vseeno, Pintarjeva mi je tudi všeč user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.7.2009 12:57:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

Najlepša hvala. UZ imam v petek in sem upala, da je dr. Drobnič , ampak vseeno, Pintarjeva mi je tudi všeč user posted image

no sej boš pa na naslednjem UZ-ju imela Drobniča. To je pa tudi nekaj

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.7.2009 12:57:22   
Stella Rossa
Lep pozdrav punce.

Hvala za navijanje.user posted image

Punkcija je za mano, iz šestih foliklov smo dobili samo 1 celicouser posted image

Ma saj bo ta ta pravauser posted image

V nedeljo 12. 7. pa imam ET

Zdaj pa grem počivat, ker me kar pošteno boli tam doli levouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.7.2009 13:06:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Lep pozdrav punce.

Punkcija je za mano, iz šestih foliklov smo dobili samo 1 celicouser posted image

Stella, ma sigurno pa ta celica prava, ma da je pravi borec.
Bom držala pesti do nedelje, da se bo celica lepo oplodila in da jo v nedeljo dobiš nazaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.7.2009 13:09:26   
mismis

AKTUALNO  

Nedelja, 12.07.
Stella Rosa - ET 

OBJEMČKI 

user posted image    mića, BEBIII  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Lana70 greje user posted image user posted image   test 15.07.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (2. IVF, GK LJ, dr. Požlep)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           

• Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 04.08.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                      14                               5                            35,7 %    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE JULIJuser posted image   

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.7.2009 13:15:07   
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z user posted image .

Saj jaz ga bom tudi takrat pocukala za rokav, ampak sem si ga že sedaj zazihrala user posted image user posted image  A ti misliš iti v postopek po oktoberski user posted image , ali že po septembrski? To poemni, da se začneš špikati nekje oktobra kot 22. dan ciklusa.

Če greš takrat bova nekje skupaj, ker se jaz tudi te dneve poslavljam od moje

Ja zgleda da si bom mogla boksarske rokavice nabavt, ker se bova obe grebli za dr. D-ja. user posted image user posted image user posted image  Danes se je moja user posted image  poslovila, tako da septembra pokličem, sred oktobra, ko listje odpada zaidem spet med narkiče. user posted image

Mismis, ma da je tale jesen, ki prihaja, najina. Če že praznujeve takrat, naj bo praznovanje dvojno ali pa trojno, abstinenčno seveda user posted image  - vsega bove veseli, a ne? Samo da bo. user posted image  user posted image  Do takrat lohk pa zelenca vase zlivave.  A se bomo še kej dobile do takrat? Fajn bi bilo.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 7.7.2009 13:16:12 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.7.2009 13:17:56   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Lep pozdrav punce.

Stella, naj se začne tvoje dete lepo razvijati in da ga v nedeljo sprejmeš k sebi. Pa seveda na končni ++++++++++++++++.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.7.2009 13:25:43   
mismis

Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z user posted image .

Saj jaz ga bom tudi takrat pocukala za rokav, ampak sem si ga že sedaj zazihrala user posted image user posted image  A ti misliš iti v postopek po oktoberski user posted image , ali že po septembrski? To poemni, da se začneš špikati nekje oktobra kot 22. dan ciklusa.

Če greš takrat bova nekje skupaj, ker se jaz tudi te dneve poslavljam od moje

Ja zgleda da si bom mogla boksarske rokavice nabavt, ker se bova obe grebli za dr. D-ja. user posted image user posted image user posted image  Danes se je moja user posted image  poslovila, tako da septembra pokličem, sred oktobra, ko listje odpada zaidem spet med narkiče. user posted image

Mismis, ma da je tale jesen, ki prihaja, najina. Če že praznujeve takrat, naj bo praznovanje dvojno ali pa trojno, abstinenčno seveda user posted image  - vsega bove veseli, a ne? Samo da bo. user posted image  user posted image  Do takrat lohk pa zelenca vase zlivave.  A se bomo še kej dobile do takrat? Fajn bi bilo.

greble se ravno ne bova, ker dame se ne grebejo in ne tepejo. Bova pa obe opletali z trepalnicami in user posted image , pa bova videle katera mu je bolj pri srcu user posted image user posted image user posted image . Me pa veseli, da greš po septemberski, ker kot kaže bova dosti blizu skupaj. Zelenca pa le zlivaj vase.

Za srečanje ne vem kako bo, smo se pa menile s Hedi in Reby, da se dobimo en dan zvečer na našem koncu, ko bo Hedi dala že deco spati. A si ti tudi zainteresirana

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.7.2009 13:36:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image ...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D????

lepo spodobno oblečena, veliko bolj spodobno, kot sem bila v petek na 40+. Kar Reby praši, sva bili potem na kavi user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, če verjameš, še jaz sem buljila tja not, kako je mogu šele dr. user posted image

Reby...A RES???!! No, ti mi povej po pravici user posted image user posted image , kr povej, sej se mi zdi, kako je bila "spodobno" oblečena...a veš kaj se sprašujem: kaj za mismis pomeni "nespodobno" user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.7.2009 13:41:58   
lana70
STELLA, držim pesti, da bo ta edina taprava!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.7.2009 14:33:46   
aqua77
En pozdravček na hitro vsem skupaj...user posted image

Vidim da mismis spet z dekoltejem po svetu opleta... user posted image user posted image user posted image  Lana broji dane do dneva D....user posted image user posted image user posted image user posted image  Z BEBIII se bova zmenle za kafe, sam še ne veva kje... user posted image user posted image user posted image  Stela bo šla kmalu po deco in navijamo za pravega borca... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BarbiG bo imela najlepšo jesen v življenju letos, ker bo zagledala en velik +.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ostale ste tudi lepo čvekavo nastrojene vidim... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je še drugače kaj novega??? user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.7.2009 18:10:36   
Reby

Reby...A RES???!! No, ti mi povej po pravici user posted image user posted image , kr povej, sej se mi zdi, kako je bila "spodobno" oblečena...a veš kaj se sprašujem: kaj za mismis pomeni "nespodobno" user posted image

Po mojem nočmo vedet oz. bolš da ne vemo user posted image

Bebiii - en lep pozdravček, upam, da imate lepše vreme kot mi. Aja, iz GK so sporočil, da je pa zdej kr neki sendvičev zastaral user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 7.7.2009 18:11:55 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.7.2009 18:12:02   
cukica
Punce pozdravljene!

Zanima me ali katera kaj ve kako bodo delali septembra in kdo,včasih je bil en seznamček pa ga ne najdem več.Drgač sem dobro dobila prvo menstruacijo po operaciji,ki je zelo boleča in upamo,da bo septembra kaj bolje.Poroko sva prestavila za eno leto in upam,da bo vsaj kaj lepega v tem letu,...user posted image user posted image

Lp vsem,....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.7.2009 18:22:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce pozdravljene!

Zanima me ali katera kaj ve kako bodo delali septembra in kdo,včasih je bil en seznamček pa ga ne najdem več.Drgač sem dobro dobila prvo menstruacijo po operaciji,ki je zelo boleča in upamo,da bo septembra kaj bolje.Poroko sva prestavila za eno leto in upam,da bo vsaj kaj lepega v tem letu,...user posted image user posted image

Lp vsem,....

cukica, seznama kako delajo dr. septembra še ni, namreč sedaj konec julija in avgusta imajo na GK LJ kolektivni dopust, tako da seznama še niso dali ven. Mogoče ti pa sploh ne bo treba iti v postopek po tej operaciji.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.7.2009 18:23:37   
cukica
Mismis bom mogla jit ne morem zanositi po naravni poti sem brez jajcevodov,...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.7.2009 18:24:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Po mojem nočmo vedet oz. bolš da ne vemo user posted image

no, no saj ni tako hudo, če nič drugega vedno imam na sebi hlače in majico, seveda razen ko grem na UZ, punkcijo ali ET, drugače pa vedno. Častna pionirska user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.7.2009 18:25:31   
mismis

Mismis bom mogla jit ne morem zanositi po naravni poti sem brez jajcevodov,...

a ja, ja smola ne, bomo pa jeseni skupaj user posted image  v akciji

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.7.2009 18:29:21   
cukica
Ja jaz moram v začetku septembra dobit upam,da jo bom res pol pa veselo v akcijo.Imaš ti še kaj zamrznjenčkov?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.7.2009 18:32:19   
mismis

Ja jaz moram v začetku septembra dobit upam,da jo bom res pol pa veselo v akcijo.Imaš ti še kaj zamrznjenčkov?

ne iz tega postopka ne, bomo morali začeti kar jovo na novo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.7.2009 18:38:12   
cukica
Bom držala pesti,...user posted image  in  želim ti da bi ti ratalo,... in vsem ostalim tudi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.7.2009 19:46:14   
lana70
aaaaah, pa so začeli živčki delat.......hm, khm, kdaj bi ve punce delale testek, tak, mal za spodbudo user posted image .....danes sem sedmi dan po ETZ, samo ne morem se znebiti slabega občutka od prejšnjega postopka, ko se je kar brez opozorila ulilo 11. dan user posted image .....a ne bi nič delala, al bi????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.7.2009 20:15:48   
Reby
lana - no, no, mal discipline pa je treba met, jaz pred 12. ne bi user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.7.2009 20:27:10   
mismis

aaaaah, pa so začeli živčki delat.......hm, khm, kdaj bi ve punce delale testek, tak, mal za spodbudo user posted image .....danes sem sedmi dan po ETZ, samo ne morem se znebiti slabega občutka od prejšnjega postopka, ko se je kar brez opozorila ulilo 11. dan user posted image .....a ne bi nič delala, al bi????

takole med peglanjem, ti bom rekla NE, nikakor ne delaj še testa. Je še čisto prekmalu, jaz sem dobila pri zadnjem prenosu zamrznjenčkov user posted image  šele 12. dan. Tako da počaki še malo, vsaj tja do 12. dne po ET, ko bodo rezultati pravilni. Nič, gremo nazaj likat user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.7.2009 20:32:18   
Reby
mismisu - a ti si tut tak priden kot jaz? Je fajn vreme za likat user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?