lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE ENO VPRAŠANJE: naj bi zaradi prekrvavitve jemala baby apsirin.....in glej hudiča, mi ga ne dajo v lekarni, razen na recept...zdej bi mi ga pa poslal naš krucek, pa ne vem, če je še kakšen smisel, namreč, sem že 6. dan po ETZ....kaj menite? Saj je aspirin zaradi lažje vgnezditve, al ne? Prosim, za hiter odgovor, da mi pošlje že danes. lp lana Lana, aspirin 100 je za prekrvavitev maternice, kar naj bi omogočilo lažjo vgnezditev. Vendar pa to ni dokazano, jaz sem ga jemala v obeh postopkih z zamrznjenčki, pa tudi ko sem bila v postopku s svežimi zarodki. Uspelo je šele v tretjem poskusu z svežimi zarodki, tako da zelo težko rečem, če res pomaga. Glede na to, da si danes že 6. dan po ET, mislim da je brezveze da ga jemlješ, ker Reš priporoča, da ga jemlješ od punkcije dalje pa do testa, običajno pa naj bi se zarodek vgnezdil tam nekje 1 ali 2 dan po ET (sicer so možne tudi izjeme), zato predvidevam, da se je pri tebi že vgnezdil. Poleg tega moraš pri apirinu vedno računati na močnejše krvavitve (seveda če postopek ne uspe). Upam, da ti je moj odgovor vsaj malo pomagal mišumiš, čist si me zadovoljila s svojim odgovorom...sem pa nekako sumila, da sem "malu ksna"...alora, kruceku hvala in tebi tudi za ekspresen odgovor!
|