Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 16:49:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 PUNCE ENO VPRAŠANJE: naj bi zaradi prekrvavitve jemala baby apsirin.....in glej hudiča, mi ga ne dajo v lekarni, razen na recept...zdej bi mi ga pa poslal naš krucek, pa ne vem, če je še kakšen smisel, namreč, sem že 6. dan po ETZ....kaj menite? Saj je aspirin zaradi lažje vgnezditve, al ne? Prosim, za hiter odgovor, da mi pošlje že danes. lp lana Lana, aspirin 100 je za prekrvavitev maternice, kar naj bi omogočilo lažjo vgnezditev. Vendar pa to ni dokazano, jaz sem ga jemala v obeh postopkih z zamrznjenčki, pa tudi ko sem bila v postopku s svežimi zarodki. Uspelo je šele v tretjem poskusu z svežimi zarodki, tako da zelo težko rečem, če res pomaga. Glede na to, da si danes že 6. dan po ET, mislim da je brezveze da ga jemlješ, ker Reš priporoča, da ga jemlješ od punkcije dalje pa do testa, običajno pa naj bi se zarodek vgnezdil tam nekje 1 ali 2 dan po ET (sicer so možne tudi izjeme), zato predvidevam, da se je pri tebi že vgnezdil. Poleg tega moraš pri apirinu vedno računati na močnejše krvavitve (seveda če postopek ne uspe). Upam, da ti je moj odgovor vsaj malo pomagal mišumiš, čist si me zadovoljila s svojim odgovorom...sem pa nekako sumila, da sem "malu ksna"...alora, kruceku hvala in tebi tudi za ekspresen odgovor!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 16:51:27
|
|
|
|
mismis
|
Ohhhh, Zarja je nazaj, kako lepo, si bila pogrešana. Praviš, da si se imela fino, upam da si pustila kakšnega fletnega dol tudi za našo Žižet, glede na to, da se danes ravno zamenjata Aqui, seveda kužon uboga, saj si v petek videla, kako strogo gazdarico ima . Kako ste vi 3 prišli do doma, vas je čakalo ob cesti kakšno neprijetno presenečenje, ali se je izšlo vse po sreči?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 16:52:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 mišumiš, čist si me zadovoljila s svojim odgovorom...sem pa nekako sumila, da sem "malu ksna"...alora, kruceku hvala in tebi tudi za ekspresen odgovor! ja sej zato sem tukaj, da vas zadovoljujem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 16:55:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 mišumiš, čist si me zadovoljila s svojim odgovorom...sem pa nekako sumila, da sem "malu ksna"...alora, kruceku hvala in tebi tudi za ekspresen odgovor! ja sej zato sem tukaj, da vas zadovoljujem ...no, v petek sva z aquico na enga bambija naleteli, drugače pa je šlo kot po maslu...in kot kaže, tudi naprej proti obali
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 17:10:49
|
|
|
|
Reby
|
Lana - kr navaden aspirin od ET-ja do testa mismis - kako si kaj ti moj kuhan rakec? Kužon te je pričakal noter? Kdaj bo piknik? mlinčkov atek - vse najboljše zarja - a že nazaj? Super, da sta se imela fajn in uživala. Drug mesec je pa že avgust
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 17:15:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby mismis - kako si kaj ti moj kuhan rakec? Kužon te je pričakal noter? Kdaj bo piknik? saj sploh ni tako hudo, kot ja brati. Nikakor pa ne toliko, da sem si zaslužila danes pridige dotičnega doktorja, bemti človek pride na posvet, ne pa na pridigo sta se na koleščkali?
< Sporočilo je popravil mismis -- 6.7.2009 17:16:20 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 17:31:39
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby mismis - kako si kaj ti moj kuhan rakec? Kužon te je pričakal noter? Kdaj bo piknik? saj sploh ni tako hudo, kot ja brati. Nikakor pa ne toliko, da sem si zaslužila danes pridige dotičnega doktorja, bemti človek pride na posvet, ne pa na pridigo sta se na koleščkali? Ja, ja, vsak zgovor je vredu, le da se usmeri pogled dotičnega doktorja v prsni koš Nakoleščkala se je tak, da že celo popoldne leži, jaz imam pa mir
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 17:42:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby mismis - kako si kaj ti moj kuhan rakec? Kužon te je pričakal noter? Kdaj bo piknik? saj sploh ni tako hudo, kot ja brati. Nikakor pa ne toliko, da sem si zaslužila danes pridige dotičnega doktorja, bemti človek pride na posvet, ne pa na pridigo sta se na koleščkali? Ja, ja, vsak zgovor je vredu, le da se usmeri pogled dotičnega doktorja v prsni koš Nakoleščkala se je tak, da že celo popoldne leži, jaz imam pa mir saj jaz bi mu usmerila pogled kam drugam, malo nižje pa na drugo stran, ampak to bi pomenilo, da bi morala priti na pregled brez hlač. To bi bilo šele čudno potem sta dosegli željeni cilj s koleščkanjem
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 18:01:07
|
|
|
|
gloria
|
...živjoooooooooooooooooooooooooooooo....evo me ....kak ste mi ...mi smo bolj zasedeni te dneve in je mal časa za rr...Nik je priden,lepo napreduje ...en velik poljubček vama pošilja ...
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 18:17:29
|
|
|
|
anci banci
|
punce hvala dihanje... mi smo včeraj prišli domov in samo spimo in jemo in se cartamo slikice si pa lahko ogledate v albumu SVIT seveda pa navijam za vas da vsem uspe
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 18:45:51
|
|
|
|
Pinky12
|
Ne bodite presenečeni, če sem danes še posebej filozofsko opremljena, to pa verjetno zato, ker sem končno dočakala , tako da sem že začela s femodenom. Ker pa pri meni redko kaj gre brez problemov, mi že nekaj dni zateka leva noga, in sem danes pristala na interni urgenci (kjer so me hoteli obdržat na opazovanju).Jutri grem na dopplerja, ali imam globokovensko trombozo ali ne. Res, še tega mi manjka. Ne vem če se naj jočem ali smejim Grrrrrrrrrrrr! Sicer pa: Anči banči - uživajte, sem gledala slikce, Svit je pravi lepotec! Mlinček - tudi vam želim enako, če sem prav razumela si ti domov dobil kar 3 punce! Uuuuuuuuuuu, bogi Pa vse najboljše za RD! Vsi ostali, ostanite močni in v cvetju (čeprav v dežju)! Preko ovir do končne zmage!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:15:04
|
|
|
|
Pija76
|
Vas vse pozdravljam!!! Navijam za trepetalke! BebiIII žal mi je! Drži se!!! Mismis zeleno, zeleno, ki te ljubim zeleno . Pa ja, se bo treba kaj dobit! Kdaj greš na dopust?
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:15:09
|
|
|
|
mismis
|
Gloria, tebe pa tudi že nekaj časa ni bilo tukaj. Vidim, da ste dobro. Pinky, upam da se ne bodo pojavile še večje težave v tem postopku. Držim pestke, da se vse dobro izteče. Stella, dobro opravi jutri na punkciji . Držim pestke, da bo jutri veliko celic.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:16:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mismis zeleno, zeleno, ki te ljubim zeleno . Pa ja, se bo treba kaj dobit! Kdaj greš na dopust? ravnokar uživam v zelenem . Na dopust grem konec avgusta, kdaj greš pa ti?
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:19:15
|
|
|
|
sonček85
|
mlinček:vse naj naj za RD in za dve novi priceski poleg tvoje mlinčke
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:23:40
|
|
|
|
sonček85
|
Torek, 07.07. Stella Rosa - punkcija
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:23:54
|
|
|
|
lana70
|
stella, jutri pa čim več polnih foliklov - brez švercerjev!!! in nebolečo punkcijo..pa javi kako je šlo
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 21:26:31
|
|
|
|
lana70
|
...mismis...ja kaaakšnaa pa si šla k dr. D????
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 6.7.2009 22:54:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla me dolg ni bilo ane? Taal patrik je neki fasal in smo cel teden skoz sam nosek pucal. zdaj je bolje. ANCIBANCI...kak cortek je svit...iiiii . me takoj prime da bi šla še enkrat. Mismis...kako si ti meni? Vidim, da je naša žižetka šla na dopustka. Lepo. pismu kje je september...uh. da tud jast mal zaplavam. Ti pa konc avgusta šibaš a ne? Kako ste kaj drugače? Bi vas tko rada vidla, sam mi mamo skoz tok enga dela... Imaš ZS Rebi...še malo a ne? Imaš ZS. Spet nekaj jamra...se m nosek tolk zamaši pol pa ne more dihat normalno in takoj popi.zdi. Grem. Pozdravček vsem skupaj.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 6:29:00
|
|
|
|
Reby
|
Pa še kavica Zvezdi in mismis - imata ZS
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:27:11
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, Stella Rosa, dobro opravi danes !! Pinky, res vama iz srca privoščim, da bi vama uspelo v tem postopku, da lahko potem preideš na močnejša zdravila, pa upam, da renutne težave čimprej minejo! Anci banci, kako lušen je sinko! Reby, spet rana ura, kaj. Joooj jst sem pa zdej 2 noči tko slabo spala in imela tako bedaste sanje, boh pomagi no, kako se lahko glava kaj takega spomni sredi noči, mi pa ni jasno (scer pogosto sanjam in velikokrat same bedastoče, ki se sicer v življenju ne morejo zgodit, mislim halooo). Pa upam, da čez dan mal nadoknadim igubljen spanec, ali pa spet to noč. Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:33:03
|
|
|
|
Reby
|
loremi - saj bo.... jaz sem tud na začetku slabo spala, potem pa super, no zadnje čase pa spet slabše Kdaj pa imaš naslednji pregled, se moraš malo pofočkati pri nosečkah, da bomo vedle in navijale.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:36:10
|
|
|
|
loremi
|
Reby, čez dva dni imam prvi UZ v Lj., sploh ne vem, kaj naj pričakujem, kaj mi bodo povedali in kaj se po enem mesecu od tranferja že vidi. Se pa pred tem pregledom še kar ne upam preselit v temo IVF nosečk. Sem pokukala, videla, da sem že vpisana (hvala pridnim puncam, ki redno obnavljate sezname), ampak po tem prvem UZ-ju se pa tudi tam pofočkam. Hvala, Reby.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 7.7.2009 7:40:20
|
|
|
|
Reby
|
loremi - vse bo ok in super, boš vidla. No, čez 2 dni te pričakujemo na novi temi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?