|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
7.7.2009 20:37:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismisu - a ti si tut tak priden kot jaz? Je fajn vreme za likat user posted image

jap, takle mamo, ni kaj včasih je pa treba tudi kaj speglat user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
7.7.2009 21:07:50   
lana70
dobeeeer, ste me prepričali......pa da vidimo....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
7.7.2009 22:54:21   
Rakica_80
Jaz bi delala vsak dan in jih obešala na zid, da bi videla če je kakšna razlikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Počakaj še kakšen dan, pa če te že firbec matra, ga vsaj naredi kakšen 10 dan, takrat bi se že mogoče kaj videlouser posted image
Ma bo +user posted image boš videla, da ti je tokrat uspelo, samo počivaj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko noč pupike moje zlateuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.7.2009 6:31:36   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz bi delala vsak dan in jih obešala na zid, da bi videla če je kakšna razlikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za crknt... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.7.2009 7:36:05   
loremi
Dobro jutro,

wwaaa kolk je fajn zalilo zunaj, kaj.

Testke obešate na steno? Če se moja pikica obrži in bo rasla, bo tud moj testek našel častno mesto al v kaki knjigici al pa tud naliman kje user posted image .

Lana, malo še počakaj, vem pa, da je to lahko rečt ja, ampak sej vemo, kako to je, držimo pesti!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.7.2009 7:48:40   
Anonimen
Jutro. user posted image

stella, držim pesti, da bo tale ena pikica dovolj močna in da te počaka do nedelje. user posted image   user posted image   user posted image

lana, kako si? Vidim, da te že malo živčki dajejo..user posted image  Saj je itak normalno.

barbi, tebi pa pritisk nagaja? Men se tudi včasih tole dogaja - npr. ravno danes. user posted image

mismis, kako si ti? Kako kosmatinec? Mi še vedno pridno rastemo.user posted image

loremi, kdaj imaš prvi pregled?

Vsem želim en lep dan!!user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.7.2009 7:55:39   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z user posted image .

Saj jaz ga bom tudi takrat pocukala za rokav, ampak sem si ga že sedaj zazihrala user posted image user posted image  A ti misliš iti v postopek po oktoberski user posted image , ali že po septembrski? To poemni, da se začneš špikati nekje oktobra kot 22. dan ciklusa.

Če greš takrat bova nekje skupaj, ker se jaz tudi te dneve poslavljam od moje

Ja zgleda da si bom mogla boksarske rokavice nabavt, ker se bova obe grebli za dr. D-ja. user posted image user posted image user posted image  Danes se je moja user posted image  poslovila, tako da septembra pokličem, sred oktobra, ko listje odpada zaidem spet med narkiče. user posted image

Mismis, ma da je tale jesen, ki prihaja, najina. Če že praznujeve takrat, naj bo praznovanje dvojno ali pa trojno, abstinenčno seveda user posted image  - vsega bove veseli, a ne? Samo da bo. user posted image  user posted image  Do takrat lohk pa zelenca vase zlivave.  A se bomo še kej dobile do takrat? Fajn bi bilo.

greble se ravno ne bova, ker dame se ne grebejo in ne tepejo. Bova pa obe opletali z trepalnicami in user posted image , pa bova videle katera mu je bolj pri srcu user posted image user posted image user posted image . Me pa veseli, da greš po septemberski, ker kot kaže bova dosti blizu skupaj. Zelenca pa le zlivaj vase.

Za srečanje ne vem kako bo, smo se pa menile s Hedi in Reby, da se dobimo en dan zvečer na našem koncu, ko bo Hedi dala že deco spati. A si ti tudi zainteresirana

Ja, zgleda da bove res skupaj grele stolčke tam na kliniki. Za srečanje sem pa zmeraj za, če si le lahko utrgam čas.  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
8.7.2009 7:55:40   
loremi
skuštrana suzi, jutri imam prvi pregled, me kr mal živčki dajejo, ko ne vem, kaj lahko pričakujem, kaj se bo vidlo, ampak se pa tko veselim, da bom kr šibala na ono mizo tam.

stella rosa, držimo pesti, da se tista tvoja celica lepo počasi razvija in te v nedeljo pričaka lepa blastocista user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
8.7.2009 7:57:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

En pozdravček na hitro vsem skupaj...user posted image

Vidim da mismis spet z dekoltejem po svetu opleta... user posted image user posted image user posted image  Lana broji dane do dneva D....user posted image user posted image user posted image user posted image  Z BEBIII se bova zmenle za kafe, sam še ne veva kje... user posted image user posted image user posted image  Stela bo šla kmalu po deco in navijamo za pravega borca... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BarbiG bo imela najlepšo jesen v življenju letos, ker bo zagledala en velik +.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ostale ste tudi lepo čvekavo nastrojene vidim... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je še drugače kaj novega??? user posted image

Aqua, hvala, mislim da bo tudi zate letošnja jesen najlepša. To bo polno poletnih user posted image  naslednje leto. Kdaj pa štartaš s postopkom?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
8.7.2009 8:36:08   
mismis
Dobro deževno jutro vsem skupaj user posted image

BarbiG, ok ti sporočim kdaj se bomo zmenile user posted image  za tistega zelenca ali dva user posted image

S.Suzi, seveda da rastete, saj ste še mladi, Pri nas smo z rastjo zaključili, sedaj samo postajamo bolj decu podobni user posted image  Drugače je pa kužon v redu, uživa ker se je malo shladilo, pa še zimsko dlako je zgubil, tako da lažje preživlja dneve.

Loremi, ma da je jutri vse v redu na prvem pregledu, bomo držale pestke

Reby, kako si mi danes kaj, upam da je bolje kot včeraj oz. da nisi pretiravala.

BEBIII, ma glih ne vem, če bi imela teste na steni, nekako bi ta vzorec tapet čudno izpadel user posted image . Imamo pa shranjen naš plusek v predalu v spalnici, nekako kot opomnik, da nam lahko uspe in da sploh vemo, kako zgleda + na CB-ju.

Aqua, saj ti pa itak že čez dober mesec štartaš s postopkom. o bo še veselje

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
8.7.2009 9:20:01   
loremi
mismis hvala user posted image

Punce, eno mogoče otročje vprašanje, ampak vseen ... a se lahko kavbojke nosi? al bi to lahko preveč tiščal trebuh?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
8.7.2009 9:22:28   
lana70
morgeen!! A ti bi jih delala vsak dan...pa še to parkrat na dan, a?!user posted image user posted image ...sicer vlih niso poceni CB-ji, tako da bi bile drage te tapeteuser posted image ...mah...mislim, da bo zame dan D 11. dan, ko se je zadnjič vlilo...če se sedaj ne bo, delam test..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
8.7.2009 9:27:01   
loremi
Lana, jst sem najprej kupla kar First sign, po tistem pa še CB, sem rekla, če bo minus, me bo mejn pršlo, mal pa tud iz firbca, če tud drugi testi pokažejo pravi rezultat user posted image .
Drži se in navijamo!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
8.7.2009 9:47:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

morgeen!! A ti bi jih delala vsak dan...pa še to parkrat na dan, a?!user posted image user posted image ...sicer vlih niso poceni CB-ji, tako da bi bile drage te tapeteuser posted image ...mah...mislim, da bo zame dan D 11. dan, ko se je zadnjič vlilo...če se sedaj ne bo, delam test..

tako se govori, sobota bo kar pravi dan za delati test user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.7.2009 9:56:48   
Rakica_80
Jutroooooouser posted image
jaz bom pa kr morala test delat v laboratoriju, saj sem si mehur prehladila in bom morala antibiotike jematuser posted image
Pa sej nemoreš verjet, sredi poletja se jaz prehladimuser posted image
No, to pa je tudi krivo, za moje zapacane jajcevode...pa še kakšna vnetja ki sem jih staknila....user posted image
To tako hudičevo peče, pa še čakat moram do 13.30, ker dela zdravnica popoldanuser posted image
Imejte se danes lepo še zameuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.7.2009 12:35:18   
lana70

a sobota je...no, glede na to, da pri nas delajo lekarne...ne bom nekulturna,.....kako tako...bom nabavila zadevščne že v petek....ja BEBIII, štumfe, štumfe je treba obut....jaz sem v termo danes...me zebe za pop......sem kar talno vžgala, me je moj samo debelo gledal user posted image ...kaj čem..če me pa zebe!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.7.2009 13:10:37   
mismis

a sobota je...no, glede na to, da pri nas delajo lekarne...ne bom nekulturna,.....kako tako...bom nabavila zadevščne že v petek....ja BEBIII, štumfe, štumfe je treba obut....jaz sem v termo danes...me zebe za pop......sem kar talno vžgala, me je moj samo debelo gledal user posted image ...kaj čem..če me pa zebe!

ja, ali ni sobota 11. dan, a nisi danes 8. dan, seveda si, bemti saj znam računati user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.7.2009 13:16:24   
Reby
O, Bebiii - bošček, upam, da te kmalu pozdravijo user posted image
lana - kar pridno do nedelje na plusek počakat
mismisu - danes je bolje, sam od dveh zjutri sem pokonc user posted image  
Dobr, da si bla pr D-ju, ko je blo še vroče, zdej bi težk tak slečena tam okrog skakala user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
8.7.2009 13:17:37   
Reby

jaz sem v termo danes...me zebe za pop......sem kar talno vžgala, me je moj samo debelo gledal user posted image ...kaj čem..če me pa zebe!

Ja, kaj si pa mislila, če pa greješ zamrznjenčka user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.7.2009 13:20:46   
mismis
Dobr, da si bla pr D-ju, ko je blo še vroče, zdej bi težk tak slečena tam okrog skakala user posted image

kjer je volja, je moč user posted image user posted image user posted image

daj, daj jaz sem bolj med vročekrvnimi, sem mu že spomladi razkazovala moj lepi dekolte user posted image user posted image user posted image
zakaj misliš, da bi me tole vreme ustavilo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.7.2009 13:22:44   
gasilka

Pozdravljene!

Stella Rossa
  držim pesti da se bo tista ena celica oplodila in da jo boš obdržala za 9 mesecev!!! Veliko sreče 12.7.

Lana70 kako si pa kaj ti? Se kaj drugače počutiš?
Jaz bi z testom polčakala do 12 dne!
Jaz sem čakala do 14 dne ker si ga  prej nisem upala delat user posted image
Držim pesti da bo tvoj testek pozitiven!!!!!!!!!!!!!

Pozdravčke vsem zdej bo pa treba v službouser posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.7.2009 13:51:56   
Stella Rossa
Lep pozdrav babikeuser posted image

Tole vreme je pa za popiz..t.
Hvala vsem za lepe želje in upam, da bo tale eden pikec res borec in bo ratala štručka iz njegauser posted image .

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.7.2009 14:11:38   
lana70

ja, ali ni sobota 11. dan, a nisi danes 8. dan, seveda si, bemti saj znam računati user posted image user posted image user posted image

aja user posted image ...ja ja, ja pol pa v soboto ne user posted image ........hm, ja tako bo mismis, kut si rekla user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.7.2009 14:14:20   
lana70
aaaaaaa, kaj je reku moj vlih kar , ma halo: boš pa v pondelk delala!!!! HALOOOOOOuser posted image ...se je na hitro premislu........kakšnega kupim draga...mljask mljask, cmok cmok

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.7.2009 14:15:22   
lana70

O, Bebiii - bošček, upam, da te kmalu pozdravijo user posted image
lana - kar pridno do nedelje na plusek počakat

user posted image  reby-give me 5!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?