Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:07:50
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Draga teta! ponavadi so 70 let stare ženske doma z nataknjenimi udobnimi copati, .... ma teta ***NE ponavadi so ženkse pri 70ih zaskrbljene za svoje zdravje, ma teta***NE ponavadi imajo udobne raztegnjene nesexi šlape, ma teta*** NE ponavadi ženkse v 70 ovirajo promet in nam parajo živce, ko vozijo po polžje, ma teta*** NE hvala bogu in ostani še naoprej taka. ti si res ena frajerka. hvala!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:08:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dobro jutro mam že prav slabo vest, k se že dolg nisem javila pa sej niti ne vem kaj naj vam napišem, sej sami veste da itak povsod dogaja 100 na uro. Zoja je še vedno noro pridna, spi tako kot vedno, čveka, hodi na kahlico, je zdrava, raste... a ste vsi že imeli pregled pri letu in pol? mi sploh še vabila nismo dobili pa še glede zobarja bi vprašala. A ga mormo sami najti? naj vam delovni petek čim prej mine tud mi smo pri zadnjem cepljenju dobili listek s tel. št. od zobarja in smo že bli na pregledu. Za ponovno posvetovalnico oz. cepljenje pa mi je ravno ta teden sestra rekla, da bomo dobili šele nekje januarja, ker ne gre pri letu in pol starosti, temveč 1 leto od zadnejga cepljenja. No, vsaj taka praksa je v Kr očitno ali pa vsaj pri naši P.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:10:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža Draga teta! ponavadi so 70 let stare ženske doma z nataknjenimi udobnimi copati, .... ma teta ***NE ponavadi so ženkse pri 70ih zaskrbljene za svoje zdravje, ma teta***NE ponavadi imajo udobne raztegnjene nesexi šlape, ma teta*** NE ponavadi ženkse v 70 ovirajo promet in nam parajo živce, ko vozijo po polžje, ma teta*** NE hvala bogu in ostani še naoprej taka. ti si res ena frajerka. hvala!!!!!! Ali htela kej ko se rima? bi morala kej na njeno ime, če bi se kej spomnila, ne vem.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:10:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:11:08
|
|
|
|
blaža
|
jaz sem matijo peljala k zobarju pri 5 letih 1. ker ni imel kariesa in smo redno umivali. ne vem zakaj bi ga prej vozla in niti Blaža ne bom, mu sama pregledujem, če je vse zdravo in pol, ko bo večji, ga bom lepo peljala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:11:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... ja res je, spat gre, izdajica!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:13:42
|
|
|
|
blaža
|
ja kje ste zdej vsi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:13:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... ja res je, spat gre, izdajica!! .....pol se pa se jezi...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:16:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... saj sem še tukaj! Moj je šel na rekreacijo, zdaj pa rekreirajo pri kolegu pred tv
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:16:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... saj sem še tukaj! Moj je šel na rekreacijo, zdaj pa rekreirajo pri kolegu pred tv ja pol si pa fraj, raje kej rečmo, ne gledat košarke, to je za moške, a ne stipe??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:17:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... saj sem še tukaj! Moj je šel na rekreacijo, zdaj pa rekreirajo pri kolegu pred tv sm vedu, da si karakter...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:17:40
|
|
|
|
blaža
|
no dejmo kero rečt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:17:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... saj sem še tukaj! Moj je šel na rekreacijo, zdaj pa rekreirajo pri kolegu pred tv ja pol si pa fraj, raje kej rečmo, ne gledat košarke, to je za moške, a ne stipe??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:17:46
|
|
|
|
buči
|
Mogoče bi šla pa test pisat, v ponedeljek že otvorim novo sezono! kao sem pras.ica, a ne!?!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:18:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. ....spat gres... rajs priznaj... saj sem še tukaj! Moj je šel na rekreacijo, zdaj pa rekreirajo pri kolegu pred tv ja pol si pa fraj, raje kej rečmo, ne gledat košarke, to je za moške, a ne stipe?? , se hecavam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:18:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Mogoče bi šla pa test pisat, v ponedeljek že otvorim novo sezono! kao sem pras.ica, a ne!?! jao res, si hudičeva baba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:18:39
|
|
|
|
buči
|
S težkim srcem se bom poslovila od vas ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:19:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ma dej ne sračkaj ga no, ostani še malo, sej nimaš nič pametnega za delat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:19:24
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Mogoče bi šla pa test pisat, v ponedeljek že otvorim novo sezono! kao sem pras.ica, a ne!?! jao res, si hudičeva baba. pa še plačajo me za to
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:20:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ...sm reku da si karakter...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:20:43
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ma dej ne sračkaj ga no, ostani še malo, sej nimaš nič pametnega za delat. Danes sem šla na šiht v kikli in nosečniški tuniki, ker nimam več kaj v omari, ker je vse za likat. me je sodelavka vprašala, če sem brez modrca, ker imam tako prazen dekolte ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:20:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Mogoče bi šla pa test pisat, v ponedeljek že otvorim novo sezono! kao sem pras.ica, a ne!?! jao res, si hudičeva baba. pa še plačajo me za to Še dobro, da te moji otroci ne bojo meli, da mi ne bo treba k tebi na govorilne ure, dami uha naviješ, me zmrazi, samo, da pomislim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:21:25
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ...sm reku da si karakter... samo težek ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:21:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ma dej ne sračkaj ga no, ostani še malo, sej nimaš nič pametnega za delat. Danes sem šla na šiht v kikli in nosečniški tuniki, ker nimam več kaj v omari, ker je vse za likat. me je sodelavka vprašala, če sem brez modrca, ker imam tako prazen dekolte ... , si mogal it na vc pa vc papir not nafilat. ne sekiraj se, tudi moje niso bajne. Pa tvoje Stipe?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:22:44
|
|
|
|
jencili
|
aja, čer Nisem mela časa preveč pisat, ker bi se mi lahko pivo segrelo, če bi preveč čvekala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......