dolenjka
|
Čer Pri nas je bila gužva na PCju, se ve zakaj Mi smo imeli danes posvetovalnico pri 18m. Tehtamo 9780 g in moram priznat, da me je zelo presenetilo, ker več kot 9400 nisem pričakovala , zrastli smo za 6 cm v slabih 4 mesecih in imamo 82 cm Ja, kar lepo se je potegnila, sej to tudi po cunjicah vidimo in tako sva šla danes potem s Stipetom v šoping in ji kupila v Premaman 1 majčko, pa v HM 3 sp dele trenirk in 1 majčko, ker drugje se nič ne dobi. V Zari nobene pametne trenirkice, Premaman nič ali pa 15 EUR (samo sp del), CA prazen V HM pa srednja žalost, samo sem se vdala, ker res rabi, drugače v HM sploh nič več ne kupim, ker mi gre na jetra da so vsi isto oblečeni Prej ji je bilo tam vse nekaj veliko, zdaj sem pa 86 vzela in je ok Aja, pa pikico je dobila (rdečke), zadnji odmerek DI TE PER dobi pa konec novembra, ker naj bi ga baje dobili 1 leto po zadnjem odmerku in ne nujno pri 18m - očitno je odvisno kdaj so dobili tisti odmerek Za zobarja tudi pri nas nič ne rečejo, ampak mi imamo sosedo zobarco, tko da bom kar njej rekla ob priliki da naj malo uč vrže Februarka, počivat, pa te ne bo nič špikal, pa v vrsto se postavi, ker tebi bom jaz odpustnico dala, ko pridem iz porodnišnice Zdej pa lahko noč Aja mama Jencili, tebi pa želim eno lepo, ne preveč divjo, predvsem pa nepozabno dekliščino