buči
|
Čer! samo da je vikend! Mene sicer čaka goora cunj, najprej malo z vami poklepetam, potem dam 2 oglasa na bolho, potem grem na enega, potem pa likat. Februarka, tako zelo lep bušek imaš, ampak ti nisem fouš, ker moj itak nikoli ni bil in ne bi bil kaj podobnega tvojemu, tako da ... uživaj, dokler še je tako! itata, naš Tilen je v vrtcu tudi že zarulal situacijo. Ga pa vozita naša 2, okrog 8ih, ker greva midva pač prej na šiht, 1x na teden moj, 1x na teden jaz, ko imam kasneje, da imam vsaj malo zadevo pod kontrolo. Ja, je fajn, da so na začetku samo v svoji skupini, predvsem, da ne menjajo vzgojiteljev, ker z otroci se itak razmejo. pina, ukrepaj! ne bit tiho, ker mi smo bili pri vzgojiteljici od Aljaža predolgo tolerantni. Letos, ko je ni (so jo premestili celo v drug vrtec), je Aljažu in ostalim tako noro dobro v vrtcu, da se mi joka, ko ga pridem iskat ob 15.30, da ne gre domov. Še celo ena vzgojiteljica je rekla, da so se tudi one oddahnile, ko je tuista šla stran. stipe, čer. Daj slikaj tvojo šeflo, no vsaj bušija, da vidimo še njo. PLIZZZZZZZZZZZZZZZ! Ima pa Tilen v skupini Maksa ... Pa ena je Roza. A ni fletno ime ...