Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:23:18
|
|
|
|
blaža
|
jencili rukni to pivo, pa kej natipkaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:23:23
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Mogoče bi šla pa test pisat, v ponedeljek že otvorim novo sezono! kao sem pras.ica, a ne!?! jao res, si hudičeva baba. pa še plačajo me za to Še dobro, da te moji otroci ne bojo meli, da mi ne bo treba k tebi na govorilne ure, dami uha naviješ, me zmrazi, samo, da pomislim. Saj sem sicer čisto prebavljiva, rada se pohecam, pa kako rečem (mi ni treba 2x rečt, da se začnemo kaj pogovarjat, sploh v zadnjem letniku na koncu ... ) Sicer pa glede na to, kako sta tvoja fantina že sedaj pridna, me ne bi prav pogosto videla, ker najbrž ne bi hodila po govorilnih.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:24:30
|
|
|
|
buči
|
joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:24:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ma dej ne sračkaj ga no, ostani še malo, sej nimaš nič pametnega za delat. Danes sem šla na šiht v kikli in nosečniški tuniki, ker nimam več kaj v omari, ker je vse za likat. me je sodelavka vprašala, če sem brez modrca, ker imam tako prazen dekolte ... , si mogal it na vc pa vc papir not nafilat. ne sekiraj se, tudi moje niso bajne. Pa tvoje Stipe? 75A
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:25:05
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! O to bi pa tudi jaz, ma ga nimam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:25:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! ....ma ne da gres
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:25:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči S težkim srcem se bom poslovila od vas ... ma dej ne sračkaj ga no, ostani še malo, sej nimaš nič pametnega za delat. Danes sem šla na šiht v kikli in nosečniški tuniki, ker nimam več kaj v omari, ker je vse za likat. me je sodelavka vprašala, če sem brez modrca, ker imam tako prazen dekolte ... , si mogal it na vc pa vc papir not nafilat. ne sekiraj se, tudi moje niso bajne. Pa tvoje Stipe? 75A uuu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:25:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža jencili rukni to pivo, pa kej natipkaj. sm čist multipraktik...rukam, tipkam,pa še navijam hkrati
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:26:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! ....ma ne da gres Sej lahko piješ pivo in kej napišeš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:26:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža jencili rukni to pivo, pa kej natipkaj. sm čist multipraktik...rukam, tipkam,pa še navijam hkrati Bravo, Bući si vidla kako se to dela????!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:26:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
A niste omenjale pivo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:26:54
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! O to bi pa tudi jaz, ma ga nimam. bo kozliček uredu? Mam mrzuga, kr napoki se in pridi k meni, sem sama
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:27:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! O to bi pa tudi jaz, ma ga nimam. bo kozliček uredu? Mam mrzuga, kr napoki se in pridi k meni, sem sama ja evo takoj pokličem kdaj gre vlak iz Divače.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:28:10
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A niste omenjale pivo? smo, smo Prideš ti tudi na enega?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:28:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! O to bi pa tudi jaz, ma ga nimam. bo kozliček uredu? Mam mrzuga, kr napoki se in pridi k meni, sem sama ja evo takoj pokličem kdaj gre vlak iz Divače. no super, pa povprašaj tudi kdaj bo v Kr, da te pridem iskat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:29:16
|
|
|
|
blaža
|
stipe, pol te pa počakam kar v Divači na letališču, samo ti ne boš pil, ker boš vozu!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:29:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A niste omenjale pivo? smo, smo Prideš ti tudi na enega? ...vahtam Seflo... da ne bi... zamudu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:29:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči joj, pivo, imam še enga ica, zdaj pa res grem! O to bi pa tudi jaz, ma ga nimam. bo kozliček uredu? Mam mrzuga, kr napoki se in pridi k meni, sem sama ja evo takoj pokličem kdaj gre vlak iz Divače. no super, pa povprašaj tudi kdaj bo v Kr, da te pridem iskat ja ma na letališče, ki bo Stipe vozu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:30:20
|
|
|
|
jencili
|
če koga zanima...trenutni rezultat je 25:28 za sosede
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:30:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A niste omenjale pivo? smo, smo Prideš ti tudi na enega? ...vahtam Seflo... da ne bi... zamudu ja pol grem pa raj z vlakom.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:30:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili če koga zanima...trenutni rezultat je 25:28 za sosede Mi tudi gledamo, no moj, jaz ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:31:24
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A niste omenjale pivo? smo, smo Prideš ti tudi na enega? ...vahtam Seflo... da ne bi... zamudu a je že kej akcije????????????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:31:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe, pol te pa počakam kar v Divači na letališču, samo ti ne boš pil, ker boš vozu!!! ...sofiru... shit...potem bom pil samo sok od jagode
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:32:30
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A niste omenjale pivo? smo, smo Prideš ti tudi na enega? ...vahtam Seflo... da ne bi... zamudu ja pol grem pa raj z vlakom. no sej glih do jutri boš tle ...pol pa lepo kr naprej na dekliščino
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 18.9.2009 21:32:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sefla je ciz ok... Maks brca... verjetn poslusa tekmo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......