|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
18.9.2009 20:25:31   
buči
user posted image

Tole sta pa moja ostriženca. Ker naš frizer prenavlja salon, sem jih kar jaz včeraj v garaži ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.9.2009 20:25:34   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer! samo da je vikend! Mene sicer čaka goora cunj, najprej malo z vami poklepetam, potem dam 2 oglasa na bolho, potem grem na enega, potem pa likat.

Februarka, tako zelo lep bušek imaš, ampak ti nisem fouš, ker moj itak nikoli ni bil in ne bi bil kaj podobnega tvojemu, tako da ... uživaj, dokler še je tako!

itata, naš Tilen je v vrtcu tudi že zarulal situacijo. Ga pa vozita naša 2, okrog 8ih, ker greva midva pač prej na šiht, 1x na teden moj, 1x na teden jaz, ko imam kasneje, da imam vsaj malo zadevo pod kontrolo. Ja, je fajn, da so na začetku samo v svoji skupini, predvsem, da ne menjajo vzgojiteljev, ker z otroci se itak razmejo.

pina, ukrepaj! ne bit tiho, ker mi smo bili pri vzgojiteljici od Aljaža predolgo tolerantni. Letos, ko je ni (so jo premestili celo v drug vrtec), je Aljažu in ostalim tako noro dobro v vrtcu, da se mi joka, ko ga pridem iskat ob 15.30, da ne gre domov. Še celo ena vzgojiteljica je rekla, da so se tudi one oddahnile, ko je tuista šla stran.

stipe, čer. Daj slikaj tvojo šeflo, no vsaj bušija, da vidimo še njo. PLIZZZZZZZZZZZZZZZ! Ima pa Tilen v skupini Maksa ... Pa ena je Roza. A ni fletno ime ... user posted image

Ej, glede slikc busija mislim, da mors ustvart pritisk direkt na Seflo.... user posted image , imava dvojne kriterije glede busija... men je najlepsi v Carantaniji.... njej pa nallepsi v Sloveniji.... tko da sem nemocen.... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.9.2009 20:26:49   
bamby
Stipe, ti si nam pa še nekaj dolžen!!!!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.9.2009 20:28:12   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

...nic vec... sem vam Injo prpelu, da se je javla.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.9.2009 20:29:32   
blaža
Ma ne najdem, da se ubijem, bom pol spet probala posikat, ki sem obljubla matiji pravljico. Sory.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.9.2009 20:29:51   
buči
bamby, vzemi claritin ali flonidan ali zirteks, kar 2 tableti, pa jutri ponovi dozo. Alternativa v teh časih, ko so ose in čebele celo strupene (no, ne vse) odpade.

blaža, te bom počakala, da ti preveriš recept, ker ko sva z Aljažem na zadnje delala piškote, so namesto pladnja piškotov nastali trije ogromni piškoti, ker se nama je vse razlezlo ...

stipe, pol pa slikaj svojega ... bušija mislim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.9.2009 20:30:54   
buči
zakaj me zasvajte, zakaj me odvračate od likanja?!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.9.2009 20:31:53   
Stipe air force
stipe, pol pa slikaj svojega ...

Buci... go on....

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 18.9.2009 20:33:01 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.9.2009 20:33:37   
buči
PROSIM!!!!!!

Jutri gremo k teti na žurko, ima 70 let. Sem njena edina nečakinja in bi ji skoraj morala oddržati kak govor. Pa nisem razpoložena za samospenjevanje. Na nate so same žalostinke ... Moja teta je namreč super vitalna, mladostna frikica, ki se oblači v H&M-ju, ima fetiš na štikle in torbice, pušačica, dirkalna šoferka, skratka super bejba! A ima kdo kaj primernega kje napisanega, je lahko le par stavkov ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.9.2009 20:33:57   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

...nic vec... sem vam Injo prpelu, da se je javla.... user posted image  user posted image  user posted image

Pri tem ne velja, da se je inja oglasila user posted image . Že veš kaj nam dolguješ!!!!

buči, vse kar si naštela nimam user posted image user posted image . Kis pa vseeno še kar pomaga....Bo treba kmalu pod tuš....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.9.2009 20:34:37   
buči

stipe, pol pa slikaj svojega ...

Buci... go on....

a si kaj spustil vmes? Saj sem mislila trebuh - buši.

Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.9.2009 20:35:09   
bamby

PROSIM!!!!!!

Jutri gremo k teti na žurko, ima 70 let. Sem njena edina nečakinja in bi ji skoraj morala oddržati kak govor. Pa nisem razpoložena za samospenjevanje. Na nate so same žalostinke ... Moja teta je namreč super vitalna, mladostna frikica, ki se oblači v H&M-ju, ima fetiš na štikle in torbice, pušačica, dirkalna šoferka, skratka super bejba! A ima kdo kaj primernega kje napisanega, je lahko le par stavkov ...

Ali opisuješ sebe user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.9.2009 20:37:44   
bamby

user posted image

Tole sta pa moja ostriženca. Ker naš frizer prenavlja salon, sem jih kar jaz včeraj v garaži ...

Sta dobra frajerčka tvoja dva bubca. Pa tudi luštne frizurce imata...nič slabše kot od izkušenega frizerja user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.9.2009 20:43:02   
Stipe air force

PROSIM!!!!!!

....po tvojmu uvodu povej....:

TETI, FUL DOBR ZGLEDAS
NIHCE TI NE BI DAL 80....

user posted image  user posted image  user posted image

(potem pa bejz....)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.9.2009 20:44:35   
Stipe air force
Blaza, pusti famtoma dolge laske.... spomni se hard rock cajtov... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.9.2009 20:46:20   
Februarka08
Čer.

Buči, hvalauser posted image jaz začnem v user posted image uživat šele zadnja 2 tedna ko je konec skrbi. Tako je blo v 1., tako je tudi zdaj. Na žalost. Tako da upam, da me uživancija še čakauser posted image pa saj ni važno, važno da so otroci zdraviuser posted image Sta si pa tako podobna tvoja dva fanta, da ne moreš falit da sta brata in da sta tvojauser posted image user posted image

Uf, samo da je tale dan mimo in da pupa spi. Je zoprno bit notri cel dan, saj vemuser posted image sva popoldan igrače prestavljali, sem ji zdaj nekaj drugače naredila in nekaj pospravila, bomo vidli zdaj kaj bouser posted image

Z mojim sva napadla pistacijo... mmm... zdaj čaka na začetek košarke, ne vem kaj bom jaz počelauser posted image pomoje bom šla kmal spat, je baje luna, pa da me kam ne zapeljeuser posted image user posted image

Uživajte!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 18.9.2009 20:47:08 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.9.2009 20:46:25   
bamby

Blaza, pusti famtoma dolge laske.... spomni se hard rock cajtov... user posted image

Če misliš na fanta, ki sem ju citirala, sta to od buči fantina  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.9.2009 20:49:29   
Stipe air force
Ups... se oproscam... sem hitr ocala gor dal.... ampak vseen mam rajs dals lase... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.9.2009 20:51:33   
buči

Če misliš na fanta, ki sem ju citirala, sta to od buči fantina  user posted image user posted image

stipe, ti o moji teti, da jih ima 80, daj raje sebi oči umij, si tako površem kot moji pubertetniki v šoli ... user posted image  Sicer pa jaz nikoli nisem bila za dolgo čupo in jaz sem bolj balkan ... ne ravno turbo folk (user posted image ), ampak ostali rock balkanci in južna kri ... zato sem tudi mlekarnarja vzela ... user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 18.9.2009 20:52:24 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.9.2009 20:53:11   
buči
No, grem še eno žehto obesit, da bom imela jutri še kaj več za likat, ker ne vem, če se mi bo danes dalo ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.9.2009 20:56:32   
blaža

bamby, vzemi claritin ali flonidan ali zirteks, kar 2 tableti, pa jutri ponovi dozo. Alternativa v teh časih, ko so ose in čebele celo strupene (no, ne vse) odpade.

blaža, te bom počakala, da ti preveriš recept, ker ko sva z Aljažem na zadnje delala piškote, so namesto pladnja piškotov nastali trije ogromni piškoti, ker se nama je vse razlezlo ...
stipe, pol pa slikaj svojega ... bušija mislim user posted image

ja to je pa res.user posted image je bolje, da je preverjeno. jaz od piškotov ponavadi nardim orehove kifeljčke. je tudi Matija že pomagal, je zvaljal klobasko in jo zavil na Uuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.9.2009 20:56:40   
Stipe air force

stipe, ti o moji teti, da jih ima 80, daj raje sebi oči umij, si tako površem kot moji pubertetniki v šoli ... user posted image  Sicer pa jaz nikoli nisem bila za dolgo čupo in jaz sem bolj balkan ... ne ravno turbo folk (user posted image ), ampak ostali rock balkanci in južna kri ... zato sem tudi mlekarnarja vzela ... user posted image

... a nisi hotla idejo za originalen govor... user posted image ... pol pa nic... bodte resni in zatezeni... user posted image

...glede cupe... je pa dolga zakon, neglede na meridijane in paralele... hard rock se zivi... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.9.2009 20:58:04   
blaža

ka ti je zdej to za en predlog?user posted image user posted image user posted image user posted image

lih danes sem rekla, matiji, če bi si dolge lase pustu, kot glavni nogometaši, pa me je samo grdo pogledal, pa reku: niti slučajno!!! da bom pol kot punca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.9.2009 21:06:46   
blaža
Draga teta!

ponavadi so 70 let stare ženske doma z nataknjenimi udobnimi copati, .... ma teta ***NE
ponavadi so ženkse pri 70ih zaskrbljene za svoje zdravje, ma teta***NE
ponavadi imajo udobne raztegnjene nesexi šlape, ma teta*** NE
ponavadi ženkse v 70 ovirajo promet in nam parajo živce, ko vozijo po polžje, ma teta*** NE

hvala
bogu in ostani še naoprej taka. ti si res ena frajerka.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 18.9.2009 21:07:05 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.9.2009 21:06:52   
buči
Vas zapuščam, sem izbrala manjše zlo: namesto likanja raje košarka. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......