Februarka08
|
Uf, jaz morm kuhat skor 365 dni na leto pa si predstavljaj toliko kosil upam da mi bo v nedeljo namenjeno it na kosilo bomo videli... Spanje... hm smo mislili da jo je strah teme, smo naštimali tisto lučko za v vtikač, sem zaprla vrata in lučko prižgala, pa je blo mal tišine, pol pa spet ne pa sem hodila tja, pa jo božala, pa mal zapela, pa spet pa spet... enkrat sem mislila že mal pop***** ker ne razumem da ob 12h TAKOJ zaspi, samo zaprem vrata in je tišina... zvečer pa vedno tako pa je zmatrana, ko je skopana, že učke mane, že med večerjo, samo potem ne spat... danes ji bom prebrala pravljico kaj bo, ne vem zih bo sam debel gledala Sem pa besna kot ris ne vem a sem jaz sploh mamica, a mam kej besede a ne??? Pride soseda, reče, prid se k nam kopat, sem rekla, da se popoldne ona kopa v bazenčku, zdaj naj se igra in zleta, pa ne, pa prid gor, da je tamala čist zmešana, mene sploh noben ne šmirgla ma bi kar piskala zdele. Pa saj kul, naj gre, samo a se tamalo vpraša a se starše vpraša?? Ne vem? Ok, dost, raje računalnik ugasnem