|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
19.7.2009 11:30:12   
MetiLu
Dan!
Mi smo se včeraj potepali v MB, dokler naš Janez ni zakuhal in smo šli domov, še danes ima vročino in je božček, mislim da so spodnje štirke na pohodu user posted image  ušesa niso, skoz preverjam ... ma je včeraj zakuhal čez 39°C smo se že ohlajali v banjici, pa calpol in svečke, no potem je bilo do treh zjutraj ok, potem pa nova runda in spet spanje, nekak na 4 ure zakuha, ko zdravilca popustijo user posted image  upam, da bo šlo danes čez in da bo jutri že dober user posted image  revček moj mali, se tako lepo carta pri meni user posted image

Sem pa včeraj tud jaz malo skočila v europark na razprodaje in sem Janezu kupila ene res šponske kavbojke z naramnicami v zari (sicer niso ble znižane, ampak ok) in ene superske superge v Geoxu sva dobila, so bile še vedno drage (38.50€), samo je št 22, pa so mu še ful komot, pa še čez nart mu normano pašejo, kar je redkost zadnje čase, ko kupujem čevlje zanjga user posted image  no, pa jaz sem bogatejša za ene kavbojke, ki so stale celih 15 € user posted image  user posted image  me pa kar glava boli, ko pomislim, kaj vse bo spet treba nabaviti za jesen user posted image  čist pehitro rastejo teli naši februarčki, a ne? Mam pa že eno pilotsko jaknico za pozimi zanjga ogledano, če dobim št. 18-24 mes. v Lj jo prec kupim user posted image

Malo mi je žal za teva sandalce, ki sem jih kupila pred dopustom, ker jih noče nosit, pa sem dala 30€ za njih, on pa skoz v crocsih okol skače, sploh noče drugega obut user posted image   če katera rabi jih prodam, so pa št. 22, take turkizno modre barve, tisti model, ki ima blago čez nart user posted image  

no, dost o cotkah, danes je spet lepo vreme, temperatura ravno prava, tako da komaj čakamo naslednji vikend, da gremo spet malo na morje, UPAm, da bomo zdravi!!!

Itata, midve se pa lahko zmeniva za četrtek, do 15-ih sem na šihtu, pol pa pripelji Jakoba, da vidim naša razgrajača na kupu user posted image  sam upam, da ne bo prevroče, ker smo mi še vedno brez klime v stanovanju user posted image

Lepo nedeljo vsem

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
19.7.2009 16:09:43   
itata
meti: ok, čet sem zabeležla:)

pozdravila se bom pa itak do takrat. sem danes doma ostala. moj je peljal jakoba k njegovim, ker sem čist prehlajena. sam tale dan počivanja paše in pomaga...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
19.7.2009 20:07:44   
blaža
Čer!

Evo mene po dolgem cajtu.

Vidim, da nisem dosti zamudila.

Mi smo bli par dni v Kopru in smo se hodili kopat. Blaž je užival v vodi, Matija pa itak.user posted image

No danes je pa popoldne malo zakuhal. Čakamo trojke. In skoraj za vsak zob ima vročino.user posted image No nazadnje je v enem šusu naredu vse štirke in je mel samo enkrat vročino user posted image .

Drugače nič novega. Moj je ta teden na dopustu, tako, da bo imel otroke doma jutri, jaz delam prva dva dneva podaljšano, v sredo normalno, pol sem pa tudi jjaz fraj. Naslenji teden pa delam samo v ponedeljek in sem cel teden fraj. bomo šli še kej dol, če bo lepo vreme, se bomo kopali.user posted image

No v petek sem šla z Matijo gledat Ledeno dobo 3. Je blo ful lušno. Prav lepo sva se imela. Pol sva šla pa še na sladoled in je bil res lep dan.

No včeraj sem pa mela tako igreno, da mi je blo slabo cel dan. Se moram naročit h G, ki tako ne morem s temi prekletimi tabletami.user posted image

No to je to za zdej. poletje nam prehitro beži, ker ni blo še zadosti lepega vremena. Upam, da bo lepo vreme naslednjo soboto, ker imamo en piknik z našo klapo in se bomo meli fajn. Pol v nedeljo, pa , planira, da bo moj končno končal kopalnico, da bova vse spucala v nulo. Končnooo!!!user posted image

No fajn se mejte, vsi, pa še kej natipkajte.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
19.7.2009 22:39:56   
buči
Čer. Mi smo z morčka. user posted image user posted image user posted image  Smo se imeli ful fajn, le v soboto nas je res pralo, pa kar malo zeblo. Tilen je noro užival  v morju, Aljažu se pa tako ali tako dogaja. Tilen je stopil na čebelo, nič pretresljivega, mene je pa danes najprej mušica na eno roko pičla, potem pa še osa na drugo, da se vsa bulasta in zatečena, sem kar zirteks vzela. No, kaj več jutri, grem pod tuška, sem že vse posparvila, le še gora cunj me čaka.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
20.7.2009 8:30:20   
itata
jutro,
jaz sem vikend bolj preležala kot ne. v sob je bil jakob še neki siten - ni še čist zdrav. v nedeljo pa jaz.... sem se nainhalirala, napojila s čajem, tko da sem danes bolje. ni super, ampak lažje sedim v službi in na izi delam in pijem čaj, kot doma, kjer bi mi jakob skoz za vratom visel, če bi vedel da sem doma - ne bi bilo nobenega počivanja. bomo vidl. važn,d a bomo do vikenda vsi zdraviuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
20.7.2009 8:51:38   
buči
Jutro, mi smo se naspali, jaz razmišljam, da bi šla moja pika pokazat dohtarci, ker me obupno srbi, boli, je zatečeno, vroče - najbrž tako kot mora biti, ampak to je v premeru 15 cm. user posted image

Zdaj me pa čakajo borbe s perilom ... user posted image user posted image user posted image

bamby, si kaj na rr ali si na dopustu? te bi nekaj potrebovala.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
20.7.2009 9:59:54   
Februarka08
Dan.

Buči, WBuser posted image user posted image Na morju itak vsi otroci uživajo, upam da bo naša tudi kaj letosuser posted image user posted image
Če bo vse po mojem planu, bom koristila kar ves dopust da se mi mal plača dvigne, morm dons šefico poklicat ki je tudi ravno z dopusta, danes je še mal dobre voljeuser posted image bomo vidli kako bouser posted image

Itata, samo da si boljšuser posted image uf, v tej vročini ti nič ne zavidam čajauser posted image
Blaža, itak, vreme more bit, vsaj upam da bo še kar neki časa, da se naužijemo sončkauser posted image še prehitro bo spet sneg in mrazuser posted image

Jaz sem pa danes bolj tako-takouser posted image me je prej vse neki dol bolelo, kot da bi mi šivi pritiskali ali kaj, saj ne vemuser posted image v glavnem, nič dober občutek... sem tud tašči pojamrala ko je prišla po tamalo, tako da je rekla da naj grem ležat, bo ona danes kuhala kosilo. Vsaj touser posted image Smo hotli it včeraj ven jest, dobro da nismo šli, bi mela še zarad tega slab občutek, da sem ga posrala. Mi je trebuh otrdeval, tako da sem rekla, da bomo doma, sva na hitro z mojim neki nardila in je blo glih tko luštn kosilo pojest zunaj na terasici v miru, ko je princesa še spalauser posted image

Popoldne smo pa dobil ene obiske, sta prišla še dva otroka, stara mislim da 8 in 5 let... z mojim se sprašujeva, če sva samo midva bla normalno vzgojena ko sva bla majhna, ali se zdaj tako vzgaja otrokeuser posted image user posted image ne vem... al pa mam samo jaz to srečo in samo take gavnarje narajmam vednouser posted image user posted image user posted image pa to ne morš verjet... ne bu ne mu, od Larise hiša je letela sem in tja, tobogan se je kar guncal ko sta gor skakala, peskovnik dobro da še skup stojiuser posted image gujsnica pa tuduser posted image pa ok, naj se zdivjata če mata tolk energije, samo ko sta začela pa našo tamalo po tleh porivat, sem pa že kar črne pike mela pred očmiuser posted image itak je jokala, da jo ni blo za potolažit, tista mami pa ničuser posted image jaz bi valda rekla, ej, če se hočta igrat, se dajta mal bolj v miru, sploh pa ne porivat po tleh male otrokeuser posted image ne vem no... ma ne bom več o tem, sem se takoj odločila, da moja pa ne bo taka, se bomo trudil jo vsaj nekak normalno vzgojit, čeprav ko bo v vrtcu, ne bo tako lahkouser posted image ajde, filozofiram že maluser posted image

Vas pridem še mal prebrat, danes bom mela cajt (kot da ga drugače nimamuser posted image user posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
20.7.2009 10:03:33   
MetiLu
Dan!
Janez je boljše, nima več vročine, tud ponoči je ni imel več in je danes normalno razpoložen, samo jest še vedno noče lih najboljš user posted image  bo že, vsaj pije veliko tako da ni panike user posted image

Jaz delam danes popoldan, moj ima pa nočno, tako da je Janez doma, smo prejle lušno kofetkali na balkončku user posted image  jaz sem si uspela že glavo oprat, pol pa še nahitro naredim kosilo in šibam na šiht.

Jutri zjutraj imam sestanek s šefico glede podaljšanja pogodbe in se bom zmenila za 7-urni delavnik. Po eni strani sem malo kolebala zaradi delavnika in manj časa z Janezom, samo ena urca se nam pa res ne bo veliko poznala, sploh ker ne izgubljam časa z vožnjo v službo user posted image  pa še na plači se bo nekaj poznalo, kar bo pa tud super user posted image

Upam, da bo teden hitro minil, saj v petek že šibamo na morčita user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
21.7.2009 7:47:57   
buči
Jutro, kakšno zatišje je tukaj. Kdo vse pa je na dopustu? Sem Tilnu včeraj pri umivanju zob opazila, da mu zgornje 3 ven rinejo. Spodaj ima pa še vedno le 1 in 4. user posted image user posted image

Jaz sem šla včeraj potem vseeno k zdravniku pokazat pik, sem takoj fasala injekcijo v tazadno. Že po pol ure mi je oteklina splahnela, danes je očitno bolje. Me pa rit še kar malo boli, ko se usedem. user posted image  Samo da imam kaj za jamrat.

februarka, kadar dobiš take obiske, ne šparat jezika. Enostavno se reče, no, zdaj se pa malo uririte, pa pridite na en sok. Če ne zaleže, nadaljuješ v malo ostrejšem tonu: halo, a vidva mislita na novo dekorirat naš vrt? Nato pa enostavno rečeš: zdaj se pa umirita in prenehajta, ker tole pa ni več ničemer podobno. Da pa porivata Larisu: tukaj pa res ni treba ostati tiho. Je pa res, da ko imaš enkrat otroke, se prijatelji in kolegi malo "razredčijo". Enih ni več naokoli, ker sami nimajo otrok, drugih, ker ne pridete skupaj zaradi načina vzgoje, samo jaz nisem tiho. Mi imamo kar dogovorjeno: tam kjer smo, kdor je tam doma, je šef. Nahruli lahko tako svoje kot moje otroke, če počnejo neumnosti ali pa celo škodo. Ko sepa že kaj ravsajo, pa itak vsi tulimo in jih na razen dajemo, pa ni važno, kdo je vpleten.
Pa počivaj!

Meti, držte se!

Itata, vi se tudidržite, ko boste ok, pade končno najina kava, a ne!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
21.7.2009 7:54:35   
buči
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
takole nas je pa v soboto pralo ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
21.7.2009 8:21:16   
lillchy123
ojla! user posted image

sem zadnje čase bolj na FB, pa ni časa še za RRuser posted image

buči, sem se prou nasmejala zdele. je čist res tist zarad prijateljev. pol pa v enačbo vklop še gluhega in skoraj hiperaktivnega otroka, pa izračunaj kje si. ja, pol pa res vidiš, kdo so pravi prijatli. user posted image

jst pa že odštevam dneve do dopusta. je pa itaq zdej čist drugač, kokr sva bla zmenjena- zaradi njegovih otrok. ampak ok, smo se nekak zmenil, za kontra pa po dopustu jst muco dobim. Maine coon user posted image  komi čakam user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
21.7.2009 10:01:31   
Februarka08
Dan.

Buči, dobro si tole napisalauser posted image user posted image hvala za nasvete, jaz sem bolj tiste sorte, ki so tiho in ko grejo, se jezimuser posted image user posted image bo treba mal spremenit taktikouser posted image Super slikce, se vidi da ste uživaliuser posted image no, malo vas je tud napralo, vse more bituser posted image

Jaz sem včer šefico klicala, ni problema za dopustuser posted image drug teden morm še k svoji zdravnici, ona pa baje lahko neki še komplicira kot češ, če si na bolniški, ne morš na dopustuser posted image itak ga mam za pokoristit, ker drugače mi bo zapadeluser posted image nima kej lajnat, pa še mal več € bo na računuuser posted image

Prejle je pa bil šok, ko sem v dnevno stopila... pospravljam igrače da bom lahko sploh kaj pometla po tleh, tamala čist tih, bolj sem jo klicala, nič...user posted image ma sem rekla, sigurno se igra... hočem še v dnevni mal pospravit pa vidim... je gospodična lepo ustvarjala po sedežni s kulijemuser posted image v glavnem cela sedežna je porisana in zdaj ne vem s čim naj to dol spravimuser posted image ma nekaj se bo že moglo najdt, takele sigurno ne bom gledalauser posted image je pa čisto oker barve in si lahko predstavljate kako se to fino vidiuser posted image material je pa tist, kao fina mikrovlakna...

Danes po kosilu mamo dohtarja, se gre tamala vagat... nekaj bi moglo bit večuser posted image no bomo vidli.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
21.7.2009 11:47:58   
itata
februarka: zdej maš pa fina oker mikrovlakna fino porisanauser posted image  jaz moram met našga skoz na uču, da mi kej ne počečka... je blo že enga joka in stoka, ker ne "pustim" po kavču risat, tko da zdej že ve, da ne bo nič iz tega. sem ko sokol ga takoj opomnim, ko začne po robu zvezka čečkat in dobi un poglet k že grunta kako bo kej ušpičiluser posted image  k drugač nisem ne vem kolk stroga okol tega. razmišljam celo, da bi mu pustila po eni steni k je tko skrita očem, da bi tam lahk risal, da bo imel svojo umetniško svobodo... bomo še vidl. ker bo tam kao njegov del sobe... sicer pa načeloma nima težav z risanjem "samo" v zvezek.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.7.2009 11:49:28   
itata
zunaj pa sploh k riše s kredo po asfaltu pred hišo se skoz hecam, da riše 3 dimenzionalno... to pomeni, da hodi on okol slikice in riše pol se pa še mal gor uleže in ima še na hlačah in bodiju pol to preslikanouser posted image user posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.7.2009 12:18:41   
buči
Jaz pa čakam, da mi tast prinese kosilo. user posted image  Filane paprike, najboljše na svetu!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.7.2009 16:15:04   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, si kaj na rr ali si na dopustu? te bi nekaj potrebovala.

bučka moja, sem še danes in jutri na rr, v četrtek pa šibnemo v Prekmurje. Reci, draga, kaj želiš? Kako ti lahko pomagam? user posted image user posted image user posted image  

Si Tilna kaj postavila v vodo z rokavčki?

Jaz pa danes perem vse cunje, da se mi bodo do jutri posušile. Zdaj se mi pere že 2. runda. Čakata pa še vsaj dve, če ne tri, ampak ta tretja bo le polovična.

Timov RD smo tudi dali skozi. Bom pokazala slike, samo jih moram prej iz aparata dol potegnit. Je bil Tim ful vesel, ker mu je nono naredil hiško s toboganom.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.7.2009 17:12:22   
bamby
Še obljubljene slike:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
21.7.2009 18:24:42   
MetiLu
Dan!

kakšne lepe otročke vidim na slikcah user posted image user posted image user posted image

Evo prvi delovni dan po 7 ur je za mano user posted image  upam, da se bom hitro navadila user posted image

Tud mi mamo če eno mini črtico narejeno s kulijem na usnjeni bež sedežni, kaj čmo user posted image  niti ne vem od kdaj user posted image  čeprav naš nit nima nekih želja po risanju, mogoče bi mu pa mogla res krede nabavit, al pa kakšne bolj debele barvice, sam itak čečka sam ene 3 min, pol pa ni več zanimivo user posted image  ne vem no, našga otroka nobena stvar ne zanima dlje kot 5 min user posted image

Drugače pa nič novega ... dones dopoldan sem bila pridna in spet vse polikala, kar sem imela, tako da bo do drugega tedna mir, za vikend imamo pa tud dovolj cunj opranih in zlikanih user posted image

Itata, za četrtek je sprememba plana, delam do 15.30, tako da pridita z Jakobom po 16 uri, ok?

lep preostanek dneva

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
21.7.2009 20:47:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: zdej maš pa fina oker mikrovlakna fino porisanauser posted image  

res jeuser posted image smo šli v trgovino in kupl Oxy pa je šlo nekaj ven... je moj probal drgnit in mu kar greuser posted image tako da naj kar drgne, jaz ne smemuser posted image Ma so me nate***** danes v Massuuser posted image sem kupla tamali v soboto ene sandalce od Ficher Price-a za 23€ št. 21. Vse ostale čevlje in copate ima št. 20... pa ji probam, so ji ble ravno prav. Ok, vzamem, ne vem zakaj nisem probala še 22user posted image user posted image ji jih dam nasl. dan gor za ven, je stopila na nogo in je mela prstke čisto do koncauser posted image ma sem rekla, ne bom kupovala čevljov za 1 tedenuser posted image ok, nesem nazaj danes in ker je bil dodatni popust na vse sandale so ble tiste znižane za 5€user posted image v soboto sem plačala zanje 23€, danes pa 18€! Valda mi ni noben  dal tistih 5€ nazaj! Ma zame je tud to veliko! Ker majo zdej tko v računalniku mi je una govorila... ok, saj štekam, sam ni pa pravično. Ajoj, zdaj sem se čist razpisalauser posted image Zgleda pa da ma FP manjše št. kot npr. Ciciban, ker ma ene od Cicibana 20 in ji je normalno prav, te zdaj so pa 22, pa ji tud niso nič velikeuser posted image no ja, dobro da vem...

Bamby, lepe slikceuser posted image

Trenutno še samevam, princesa spi, najedla sem se, zdaj pa ne vem več kaj početuser posted image
Aja, smo bli pri dohtarju danes - smo mel kontrolo teže - se je zredila za 0.5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image je rekla zdr. če smo ji s traktorjem notri hrano vlivaliuser posted image user posted image sem rekla da smo jo zdaj res mal bolj pitali po domače, ampak zdaj je ok, tako da gremo lagano naprej, če ne je rekla da bo še prevečuser posted image to glih ne verjamem ker ni jedka, se pa opazi da je pojedla zdaj mal več sladkih stvari ipd... No, važno da je šlo gor, blato je pa tud bp, tako da še sama ne ve kaj je to blo, važno da bruha ne večuser posted image že trkam...

Zdaj mam pa res dost, lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
21.7.2009 21:29:22   
buči
Bamby, ful lepe slikice! Kaj bi od tebe. A imaš mogoče kakšne vzorčke za kleklanje? Da  bi mi jiha lahko poslala na mail? Me je na morju ena teta začopatila, če koga poznam ... Je začela na srednja leta kleklat pa je čiso nora, zdaj zbira vzorče in podobno. Kar se pa plavanja tiče, je bil Tilen kar v rumenem obročku s hlačkami, rokavčkov nismo imeli, ker je moj mlekarnar nove vrgel stran 1 dan pred morjem, ker je mislil, da so ta stari in da so počeni. user posted image

Mi smo v Harviyu kupili neko čistilo za usnjeno sedežno, gre vse ven, je pa drago kot pes!

Neposredna povezava do sporočila: 1295
22.7.2009 7:20:28   
misar
dobro jutro

kot vidim je rr zelo počitniški, nikjer nikogar.

bamby prekrasne slikce in ful luštna hiška za Timauser posted image user posted image user posted image

Buči, Tilen je pa čist tebi podoben, velik fantina je žeuser posted image

ej men so spet otroka ''ukradli'', me je klicala mama v nedeljo in so šli včeraj na morje, baje tmala uživa 300 na urouser posted image user posted image jaz sem pa čist out. sem ful tečna. res jo pogrešamuser posted image user posted image prejšnji teden je par dni pasalo, da sem naredila ene par stvari, ta teden mi je pe čist adijo brez nje. saj fino, da so šli, naj se ma tamala fajn, sigurno ji ful dogaja, boljše kot v varstvu, sam men se bo pa tud zrolalo.

no saj se tolažim, da 15 avgusta bomo pa res 14 dni skupaj noč in danuser posted image user posted image

no da neham jadikovat, grem zdele počas v službo, ma saj se mi v takem vremenu sploh ne da, bi kar na morje pobegnilauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
22.7.2009 8:10:45   
Janey
Jutro

evo se še jaz malo oglasim.
lepe slikice ste pripopaleuser posted image user posted image kaki velikani so že naši otroci. čas prehitro drvi. mi smo z morja in smo se imeli super. v sluzbi me je vse počakalo.
še jaz pripopam nekaj slikic

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

in še jaka in lovro od marushe

user posted image

mi smo HB zdravi. naš mali je taka faca, da se mu cele dneve režimo. na morju je ful užival, nalajal je vsakega psa, vsakemu ko je šel mimo pošiljal lubčke, je čisto očaral ljudi user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
22.7.2009 8:29:04   
lillchy123
nujno!!!!!

nam so skenclal apartma in ker mamo dopust drug teden zdej nujno iščemo neko drugo varianto:

a) apartma za 2 odrasla dve frajli in ega 18mesečnika, nujno ob morju max 50eur/dan
b) avtokamp, primeren za našo family, kjer lohk šotor postaviš ob morju, je dost senčke, ni predrago in je urejeno

pliiiiiz, za kakršn koli nasvet, idejo- hvala!!!!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
22.7.2009 8:31:36   
itata
jutro,
ja luštne slikce mate vse ni kejuser posted image
pri nas nič novega. zdravje je nazaj (jakob že nekaj časa, jaz pa danes), mava že en kup planov spet. v petek začnemo dopust. za 3 tedne. imamo itak kolektivnega, tko da to je to do 17.8. user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
22.7.2009 8:32:31   
itata
sej ne vem a čem vprašat al ne... lilči kako so ti pa kar skenslal apartma??? nič jasno. ..

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.