Februarka08
|
Dan. Buči, WB Na morju itak vsi otroci uživajo, upam da bo naša tudi kaj letos Če bo vse po mojem planu, bom koristila kar ves dopust da se mi mal plača dvigne, morm dons šefico poklicat ki je tudi ravno z dopusta, danes je še mal dobre volje bomo vidli kako bo Itata, samo da si boljš uf, v tej vročini ti nič ne zavidam čaja Blaža, itak, vreme more bit, vsaj upam da bo še kar neki časa, da se naužijemo sončka še prehitro bo spet sneg in mraz Jaz sem pa danes bolj tako-tako me je prej vse neki dol bolelo, kot da bi mi šivi pritiskali ali kaj, saj ne vem v glavnem, nič dober občutek... sem tud tašči pojamrala ko je prišla po tamalo, tako da je rekla da naj grem ležat, bo ona danes kuhala kosilo. Vsaj to Smo hotli it včeraj ven jest, dobro da nismo šli, bi mela še zarad tega slab občutek, da sem ga posrala. Mi je trebuh otrdeval, tako da sem rekla, da bomo doma, sva na hitro z mojim neki nardila in je blo glih tko luštn kosilo pojest zunaj na terasici v miru, ko je princesa še spala Popoldne smo pa dobil ene obiske, sta prišla še dva otroka, stara mislim da 8 in 5 let... z mojim se sprašujeva, če sva samo midva bla normalno vzgojena ko sva bla majhna, ali se zdaj tako vzgaja otroke ne vem... al pa mam samo jaz to srečo in samo take gavnarje narajmam vedno pa to ne morš verjet... ne bu ne mu, od Larise hiša je letela sem in tja, tobogan se je kar guncal ko sta gor skakala, peskovnik dobro da še skup stoji gujsnica pa tud pa ok, naj se zdivjata če mata tolk energije, samo ko sta začela pa našo tamalo po tleh porivat, sem pa že kar črne pike mela pred očmi itak je jokala, da jo ni blo za potolažit, tista mami pa nič jaz bi valda rekla, ej, če se hočta igrat, se dajta mal bolj v miru, sploh pa ne porivat po tleh male otroke ne vem no... ma ne bom več o tem, sem se takoj odločila, da moja pa ne bo taka, se bomo trudil jo vsaj nekak normalno vzgojit, čeprav ko bo v vrtcu, ne bo tako lahko ajde, filozofiram že mal Vas pridem še mal prebrat, danes bom mela cajt (kot da ga drugače nimam )