|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
14.7.2009 15:13:52   
itata
moje P ni... sem s sestro govorila in sva se zmenile, da ga še mal opazujemo, če nima drugih znakov kot vročino in če ne bo bolš, pridemo jutr se pokazatuser posted image  bomo vidl.
dop je že veselo skakal okol, zdej popoldne je pa bolj siten. bo že. šibam kmal domov pa bo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.7.2009 15:26:10   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

moje P ni... sem s sestro govorila in sva se zmenile, da ga še mal opazujemo, če nima drugih znakov kot vročino in če ne bo bolš, pridemo jutr se pokazatuser posted image  bomo vidl.
dop je že veselo skakal okol, zdej popoldne je pa bolj siten. bo že. šibam kmal domov pa bo.

naš je imel tudi prejšnji teden vročino... v torek 39, v sredo je bil doma, v četrtek pa je že šel v vrtec... samo en dan je bila vročina... pojma nimam kaj je to bilo... enodnevna virozica?

Upam, da bo hitro bolje

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.7.2009 15:47:02   
bamby
Ja blacky, tudi enodnevne virozice so user posted image . Pri nas je itak vse viroza, ko pelješ otroka tja, zato sem se že navadla, če ni nujno in da ne rabim bolniške, ne grem takoj tja. Po treh dneh itak mine, tam pa tudi nič ne dajo. Ah to zdravstvo...user posted image !

itata, tudi zobki so možni. Jaz za Anajo mislim, da so bili zobi krivi, ker vsakokrat ko so lezle štirice ven, je ona zbolela user posted image . Morda je pa tudi viroza, kdo bi vedel user posted image user posted image .

Mi se odpravljamo spet ven, pa dvomim, da ne bo kakšna nevihta, ker je čisto oblačno.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.7.2009 7:19:04   
misar
dobro jutro

moj še kar ni popravil motorja, tko, da se še nič nisva ozila. sem pa spet malo podobna človeku, s pobarvanim narastkom in prameni.

naša babnica je še kar na počitnicah, včeraj so se šli kopat v Zreče in baje se imajo fullll fajn user posted image user posted image user posted image jo pogrešam, ampak vseeno paše. včeraj zvečer sva šla z mojim gledat Ice age 3, v 3D tehniki in je blo ful fajn. Edino sinhronizacija me moti.

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Misar, hvalauser posted image uffff... toliko časa brez princese... jaz odkrito povem, da ne bi zdržalauser posted image naša bejba ni bila še niti eno samo noč od hišeuser posted image pa pomoje tud dolg ne bo, ker itak ni prilike, tašča je doma, midva itak nikamor ne greva, tako da... user posted image Vem pa da bi pasalo se mal odklopit, vsaj zdaj, preden user posted image pride... ampak sva midva čist preveč zaščitniška in nora nanjo, da bi jo stran poslalauser posted image čeprav veva da ji nikjer ne bi blo hudga, sam... naj bo še pri nama, itak bo potem hotla sama stran od bajte na kakšne počitnice k drugi mami ali kam drugamuser posted image

februarka...mal si čudno to napisala, kot da pošljem otroka stran, ke nisem zaščitniška dovolj in kot da je nimam rada. nočem iskat prepira, sam me je pa zbodlo. Pač določenim ljudem zaupam, da bodo dobro poskrbeli za mojo čebelico. Pa tud vse delam v njenem, ne mojem interesu. Če bi pokazala, da ji tam ni več fajn, vem, da sem lahko sigurna, da me bo svakinja takoj poklicala, da pridem po njo. Zaupam, ljudem, katerim dam svojega otroka in tudi čebelici, da je za svojo starost samostojna, kolikor je lahko.
ti pač ne bi mogla dat otroka drugim v varstvo, jaz pa svoje ne bi mogla pustit 1 uro v posteljici nesrečne. no ampak imava obe pač svoje videnje vzgoje.

Itata...ej mi smo mel ene 14 dni nazaj eno soboto tud 40,2 vročine, ko smo bli na morju. cel dan jo je kuhalo, čist je bila uboga. naslednji dan pa nič več. Pa ni bil zobek, ker nam sam še 5ke manjkajo. mislim, da je bila eno dnevna virozicauser posted image

danes imam pa spet voljo za it mal tečt. grem, uživajte babnice, pa februarka ne preveč zamerit user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
15.7.2009 9:31:57   
MetiLu
Dan!
Danes sem žalostna, ker je moj mišek zjutraj jokal, ko sem ga oddala v varstvu user posted image  ah, upam, da bo ura kmalu 15.00 da grem ponjga ... tok ga pogrešam user posted image  

Naslednji vikend se gremo pa spet mal odklopit na morje, na čolniček, na plažice user posted image  komaj čakam in potem gremo še vikend sredi avgusta, ko se bo pospravljalo prikolico, ker moramo it po čoln... tako da bomo še nekaj morja imeli letos user posted image

Grem delat, da bo dan hitreje minil...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
15.7.2009 9:57:40   
srečka nosečka
dan, user posted image

res je, da imam gužvo za pop user posted image , ampak moram vas pozdravit in malo odklopit. user posted image

Včeraj smo uživali 100/h na kopališču - bomo kar takšna kopanja prakticirali. user posted image
Lana je pravi delfinček, sploh ni želela iz vode, čofota, se tunka, dirka po bazenu, ... v glavnem uživa na polno. Midva pa zrave nje. user posted image

Zvečer je bila tako utrujena, da je komaj večerjo dočakala, ker je na sedežni že kinlala. user posted image  In nato spala celo noč kot polhek.

meti - te razumem, kako je, ko mali zjutraj v varstvu jokcajo user posted image .
Lana se tudi zadnje čase pritožuje, če jo pustim pri babi ali pa je z očijem doma. user posted image  Ampak kaj čemo, tako pač mora bit.
Pa super za morje user posted image , kako to paše, a ne?
Mi pogrešamo morje, ker še nismo bili. user posted image  Če bo vse po sreči gremo naslednji vikend, na podaljšan vikend.
Septembra pa na ornk dopuuust. user posted image

Joooj, kakšna čveka sem. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
15.7.2009 10:57:23   
Februarka08
Misar.... ne, to ni letel ne nate, ne na nikogar drugega... mogoče sem res mal čudn napisala, to sem mislila predvsem naju. Itak smo vsi starši nori na svoje otroke, ene mate pač mal večjo srečo in ˝pametne˝ starše in jim lahko zaupate... no, jaz ne bi ravno to rekla. Saj bi jo zaupala mamic, pa kar ne vem...user posted image hvala bogu da jo dasta lahko komu drugemu da si živce mal spočijeta... jaz če bi jo dala enmu ali drugmu, bi mela sam še hujšo zmešnjavo v glavi, zato je raje doma... upam da sem zdaj kej boljše obrazložilauser posted image user posted image ni letel nič nate, soriuser posted image

Zdaj mi je šele dol priteklo... sem totalno premočena, pa še pri sodelavkah in v kadrovski sem bla, bomo vidli če bom dobla kej dopusta pred porodniškouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1232
15.7.2009 11:00:14   
itata
naš ma še kar vročino.... pa nič druzga se ne dogaja... pojma nimam a nej ga sploh peljem k zdravniku al ne. ne zgleda mi tok bolan, po drugi strani pa pač pojma nimam kaj mu jeuser posted image  glih kr tko za žur se mi pa tud ne da ga v ambulanto "na bacile" vozit... kr neki.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1233
15.7.2009 11:24:13   
lillchy123
itata, jst ga vedno peljem k ma vročino, ampak to sam zato, da izključijo vnetje ušes, ker je zanjga pač nevarno. na tvojem mestu, pa če ni glih bogi, ne kaže nobenih drugih znakov, da bi blo kej narobe in utemeljeno sumiš na zobe, ga pa nebi. ker v ordinaciji pa res hitr še kej fašejo. pa testiri, če ga res nič ušesa ne bolijo.

hitro okrevanje

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
15.7.2009 11:35:26   
Blacky*
dan

še slabe 3 dni pa bo mal počitka... samo do takrat je treba zdržat, kar bo težko

Danes sta bila moja2 v novi pediatrični... cela zbrka, neorganiziranost na višku... sta iskala delovno terapijo, pa ju sploh niso znali usmerit kam, še celo prosili so ju, da naj prideta povedat kje se nahaja, da bodo znali druge usmerjat user posted image

V računalnikih pa tudi še nič zavedeno, vse je bilo treba popisovat.

Parkinga seveda ni, sem ju odložila pred vrati in nato komaj obrnila avto, ker je vse zaparkirano... starši vozijo svoje otročičke, vozičke zlagajo ven, skratka cela zbrka...

Upam, da so to samo začetne, "porodne" težave in da se bo hitro uredilo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
15.7.2009 11:35:33   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Itata...ej mi smo mel ene 14 dni nazaj eno soboto tud 40,2 vročine, ko smo bli na morju. cel dan jo je kuhalo, čist je bila uboga. naslednji dan pa nič več. Pa ni bil zobek, ker nam sam še 5ke manjkajo. mislim, da je bila eno dnevna virozicauser posted image

danes imam pa spet voljo za it mal tečt. grem, uživajte babnice, pa februarka ne preveč zamerit user posted image

pri nas je bilo isto... kot sem že napisala... samo moram priznati da me kar skrbi, ko se pojavi vročina... sploh ne moreš vedeti kaj je, v ZD pa te kar odpikajo... viroza in čao... mah

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
15.7.2009 11:37:17   
Blacky*

naš ma še kar vročino.... pa nič druzga se ne dogaja... pojma nimam a nej ga sploh peljem k zdravniku al ne. ne zgleda mi tok bolan, po drugi strani pa pač pojma nimam kaj mu jeuser posted image  glih kr tko za žur se mi pa tud ne da ga v ambulanto "na bacile" vozit... kr neki.

pravijo, da če ima 3 dni visoko vročino se ga pelje... jaz pokličem in zatežim sicer prej, tako da če si v dvomu ga kar popokaj in odpelji, škodit ne more... zmeni se da ti dajo bolj pozno uro, ko so bolj prazne čakalnice...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
15.7.2009 11:39:34   
Blacky*

Misar.... ne, to ni letel ne nate, ne na nikogar drugega... mogoče sem res mal čudn napisala, to sem mislila predvsem naju. Itak smo vsi starši nori na svoje otroke, ene mate pač mal večjo srečo in ˝pametne˝ starše in jim lahko zaupate... no, jaz ne bi ravno to rekla. Saj bi jo zaupala mamic, pa kar ne vem...user posted image hvala bogu da jo dasta lahko komu drugemu da si živce mal spočijeta... jaz če bi jo dala enmu ali drugmu, bi mela sam še hujšo zmešnjavo v glavi, zato je raje doma... upam da sem zdaj kej boljše obrazložilauser posted image user posted image ni letel nič nate, soriuser posted image

Zdaj mi je šele dol priteklo... sem totalno premočena, pa še pri sodelavkah in v kadrovski sem bla, bomo vidli če bom dobla kej dopusta pred porodniškouser posted image user posted image

upam, da se boš lahko kaj dogovorila... drugače ga boš pa preostali del drugo leto koristila, ker ne verjamem da si ga že letos kaj koristila

saj veš, 10 dni ti ga lahko črtajo... ostalo pa pač ne

Neposredna povezava do sporočila: 1238
15.7.2009 11:40:17   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dan, user posted image

res je, da imam gužvo za pop user posted image , ampak moram vas pozdravit in malo odklopit. user posted image

Včeraj smo uživali 100/h na kopališču - bomo kar takšna kopanja prakticirali. user posted image
Lana je pravi delfinček, sploh ni želela iz vode, čofota, se tunka, dirka po bazenu, ... v glavnem uživa na polno. Midva pa zrave nje. user posted image

Zvečer je bila tako utrujena, da je komaj večerjo dočakala, ker je na sedežni že kinlala. user posted image  In nato spala celo noč kot polhek.

meti - te razumem, kako je, ko mali zjutraj v varstvu jokcajo user posted image .
Lana se tudi zadnje čase pritožuje, če jo pustim pri babi ali pa je z očijem doma. user posted image  Ampak kaj čemo, tako pač mora bit.
Pa super za morje user posted image , kako to paše, a ne?
Mi pogrešamo morje, ker še nismo bili. user posted image  Če bo vse po sreči gremo naslednji vikend, na podaljšan vikend.
Septembra pa na ornk dopuuust. user posted image

Joooj, kakšna čveka sem. user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Lana  delfinček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
15.7.2009 11:46:18   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

moj še kar ni popravil motorja, tko, da se še nič nisva ozila. sem pa spet malo podobna človeku, s pobarvanim narastkom in prameni.

naša babnica je še kar na počitnicah, včeraj so se šli kopat v Zreče in baje se imajo fullll fajn user posted image user posted image user posted image jo pogrešam, ampak vseeno paše. včeraj zvečer sva šla z mojim gledat Ice age 3, v 3D tehniki in je blo ful fajn. Edino sinhronizacija me moti.

Misar, hvalauser posted image uffff... toliko časa brez princese... jaz odkrito povem, da ne bi zdržalauser posted image naša bejba ni bila še niti eno samo noč od hišeuser posted image pa pomoje tud dolg ne bo, ker itak ni prilike, tašča je doma, midva itak nikamor ne greva, tako da... user posted image Vem pa da bi pasalo se mal odklopit, vsaj zdaj, preden user posted image pride... ampak sva midva čist preveč zaščitniška in nora nanjo, da bi jo stran poslalauser posted image čeprav veva da ji nikjer ne bi blo hudga, sam... naj bo še pri nama, itak bo potem hotla sama stran od bajte na kakšne počitnice k drugi mami ali kam drugamuser posted image

februarka...mal si čudno to napisala, kot da pošljem otroka stran, ke nisem zaščitniška dovolj in kot da je nimam rada. nočem iskat prepira, sam me je pa zbodlo. Pač določenim ljudem zaupam, da bodo dobro poskrbeli za mojo čebelico. Pa tud vse delam v njenem, ne mojem interesu. Če bi pokazala, da ji tam ni več fajn, vem, da sem lahko sigurna, da me bo svakinja takoj poklicala, da pridem po njo. Zaupam, ljudem, katerim dam svojega otroka in tudi čebelici, da je za svojo starost samostojna, kolikor je lahko.
ti pač ne bi mogla dat otroka drugim v varstvo, jaz pa svoje ne bi mogla pustit 1 uro v posteljici nesrečne. no ampak imava obe pač svoje videnje vzgoje.

po moje februarka ni tako mislila... je samo čudno zapisala... mi2 sva Vala tudi že pustila v varstu za več dni in se ima prav super... zadnjič se mi je že zgodilo, da mi je bilo hudo, ker ni hotel domov user posted image

Skratka meni je super, da lahko naši škratje že preživljajo svoje "počitniške dneve" še kje drugje in se imajo super... ne nazadnje tudi nam paše, da se kdaj pa kdaj odlepimo od vsega skupaj in vzamemo ali čas zase ali zamenjamo okolje user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.7.2009 12:44:25   
itata
moja dva pravita, da je danes že boljši. ni še dober, je pa boljši, tko da ga ne bom nič k zdravniku vozila... verjetno je itak kakšna viroza, kaj pa če bituser posted image  če bo vmes drugač pa pač k dežurnemu letiva pa je... ker to kar mu bo P pogledala v tem primeru, sigurno ni problem - kašlja ne (pljuča so torej ok), grlo ni, ker je normalno, ušesa pa tudi ne, ker sem naredila test s palčko za ušesa...

februarka: kot je blacky rekla, to res mal pomerkaj, da vsaj 10 dni pokoristiš letošnjega dopusta, da ti ga ne bodo pobrisali... je škoda. pa še boljšo plačo dobiš, ko si na dopustu (2 tedna pred nastopom porodniške) kot če si na bolniškiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.7.2009 12:44:36   
MetiLu
Dan drugič user posted image

Še malo pa grem po miška, še dobre dve urce ...

Počasi se tudi jaz že vklapljam nazaj v star ritem in mi ni čist nič všeč user posted image  

Čez 14 dni pa tudi mene čaka gora dela ker gresta dve sodelavki naenkrat na dopust user posted image  pa malo razmišljam, da bi dala Janeza k tašči, pa še za par dni bi ga ondva rada vzela s sabo v toplice. Zdej pa še nisem ziher al bi ga dala al ne? Sej za vikend je že bil tam, sam si še ne predstavljam kako bi prenesel, da bi šel nekam (v tem primeru v toplice) za par dni brez naju user posted image  bom še mal razmislila ...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.7.2009 12:51:34   
Februarka08
Blacky in itata... ja, ti ga odpikajo 10 dni, ma jaz bi zdaj kar vsega vzela če se le da, da mi mal tud plačo dvigne in potem vsaj za kakšen € porodniško... moja plača je namreč dobrih 300€ user posted image pa nič ne morm... saj bomo že prilezli nekak skozi, zato se mi gre pa za vsak € da bi ga dobila. Zdaj že laufa, potem bojo pa spet same plenice, upam da bo mleko pri meni, če ne še to...user posted image ampak bo že, če drugi lahko, bomo mi tudiuser posted image user posted image

Kosilo se kuha, likalnik je pa kar v omari ostal... sem mislila likat, pa me je že vse spodaj tiščalo, bom že, ko bom bolj pri sebi, danes ne bo šlouser posted image evo, mal čokolade in user posted image spet plešeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.7.2009 13:06:20   
srečka nosečka

moja dva pravita, da je danes že boljši. ni še dober, je pa boljši, tko da ga ne bom nič k zdravniku vozila... verjetno je itak kakšna viroza, kaj pa če bituser posted image  če bo vmes drugač pa pač k dežurnemu letiva pa je... ker to kar mu bo P pogledala v tem primeru, sigurno ni problem - kašlja ne (pljuča so torej ok), grlo ni, ker je normalno, ušesa pa tudi ne, ker sem naredila test s palčko za ušesa...

februarka: kot je blacky rekla, to res mal pomerkaj, da vsaj 10 dni pokoristiš letošnjega dopusta, da ti ga ne bodo pobrisali... je škoda. pa še boljšo plačo dobiš, ko si na dopustu (2 tedna pred nastopom porodniške) kot če si na bolniškiuser posted image

Kakšen je ta test? user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.7.2009 13:31:10   
itata
SN: sem tko napisala kot da je to neka znanstvena metodauser posted image  ne sam kot bi mu ušesla spucala greš v uho in če ga boli si sploh ne bo pustil opucat... al pa če mu samo s prstkom gor pritisneš na uho... tko sem tud P rekla, da naredim, da sama vidim če ga boli uho al ne - ker če bi ga fejst bi se takoj umaknil, tko je tudi bilo, ko je imel vneta ušesa, tud bliz nisi smel dat roke (pobožat al kej)

februarka: ja to se moraš res zmenit, da ti dajo dopust prej, da mal več evrčkov dobiš - pa zarad porodniške. a tok mal dobiš ti, ker si sam za 4 ure šla delat? ker to je pod minimalno plačo, zato vprašam...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.7.2009 15:22:49   
srečka nosečka

SN: sem tko napisala kot da je to neka znanstvena metodauser posted image  ne sam kot bi mu ušesla spucala greš v uho in če ga boli si sploh ne bo pustil opucat... al pa če mu samo s prstkom gor pritisneš na uho... tko sem tud P rekla, da naredim, da sama vidim če ga boli uho al ne - ker če bi ga fejst bi se takoj umaknil, tko je tudi bilo, ko je imel vneta ušesa, tud bliz nisi smel dat roke (pobožat al kej)

aha, saj se mi je zdelo, da bo tako nekako user posted image
Ziher pa vseeno nisem bila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.7.2009 20:00:10   
Februarka08
Itata, ja toliko dobim, čeprav sem nazadnje delala po 6 uruser posted image sem šla takoj na ta delavnik, samo da sem zvedla, da sem user posted image . Sicer pa pri nas so plače za user posted image tako da je blo to za pričakovatuser posted image

No, mi smo naštimali danes bazenčka zunaj, je mala noro uživala (eni se mate mal bolj in uživate na velikem bazenuuser posted image ) mi pa samo na travici pred hišouser posted image pa oči je šel v mesto in kupil še zadnji detajl v našem kompletu tavelkih igračuser posted image je šel po peskovnikuser posted image ker je tamala do zdaj povsod ful uživala v njem, upam da bo v domačem tuduser posted image zdej mamo pa res vse... dobro da za 2.user posted image ni treba nič takih stvari kupovat...
Prilepim kakšno slikco, mogoče še danes naše frajle, zdaj pa počitek, ker nisem zmožna več vstatuser posted image me vse boli...
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1247
16.7.2009 8:14:00   
itata
jutro,
no jakob vročine nima več. včeri je tudi že veselo kolovratil okoli tko da nobene panike. edin neki hrope kadar se kej dere al pa pojoka... ker se bolj malokrat, sploh opazla nisem. sam nekaj groznega ne more bit.
sva šla pop včeri do kr pogledat za čevlje. moj otrok ima tako visoko nart, da sem komaj ene dobila, ki so mu bili prav. pa še to v številki 24, za jesen in pozim. zdej ima cifro 22, ampak pol še štumfki pa mal noga zraste... bomo vidl. so bli 12 eur tko da sem mal reskiralauser posted image

februarka: ne sej oprosti k sem pošnofala, sam to se ful pozna, če delaš skrajšan urnik. jaz itak iskreno povem, da mi ni jasno kako so lahko plače v nekaterih sektorjih tako nizke. res mi ni jasno. mogoče je to problem res tud v tem, da velikokat vodstvo dobi meg visoke plače, ostali pa mega nizke. pri nas je to mogoče malo bolj "usklajeno", ker imajo delavci cca 700 - 800 eur NETO plače (varilci in ostali v proizvodnji), pisarniški cca 1100 eur , vodilni pa kaj pa vem okol 2000 eur NETO (pa tukaj ni štet direktnor in upravni odbor, ker to pač ne vemuser posted image ) kar je bolj tko usklajeno kot pa v kakšni muri ipd. ko dobijo šivilje 400 eur, vodilni pa 10.000 eur... še sreča, da smo privat in si lahko to sami reguliramo, ker v državnih in paradržavnih podjetjih vsi bolj ali manj samo gruntajo kje bojo še kej ven potegnil, ker je itak davkoplačevalski denar - ne štekajo pa, da sami sebi kradejo dejanko...
sem mal pofilozofiralauser posted image  sam sem mal pod vtisom tehle gospodarskih dogajanj. po mojem bi moglu omejit max plačo direktorjem v državnih službah in paradržavnih podjetjih... pa bi že takoj več keša ostal še za druge delavce. pa skenslat nagrade vodilnim, če podjetje dela zgubo ipd.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1248
16.7.2009 9:41:22   
MetiLu
Dan!
Jaz sem že aktivna user posted image  sem prestavila cepljenje za 1 teden, da ne bomo slučajno za naslednji vikend zboleli zaradi kakšne reakcije, ker bi res rada šla še za par dni na morje user posted image  

Pa enga dvojčka (hišo, da ne bo pomote user posted image ) gremo gledat dones, mal že razmišljamo, da bo treba kaj večjega kot je naše stanovanjce kupit user posted image  no, vse ob svojem času ...

Pa danes smo po dolgem času spet doživeli, da je Janez spal celo noč, od 21.00 do 6.30 user posted image pol je pa še pri meni dremuckal do 7.30. Zvečer pa ni panike z uspavanjem, zaspi sam, če pa samo malo pojokca, se mu oglasim na vratih, pa je ok, zdej že šteka, da mora ajat ker je nočka in da vsi otročki že pančkajo user posted image  al ga grem pa tud še mal pobožat, če vem da rabi še mal muckanja user posted image
Samo galerija naju ubija, jaz sploh ne morem spat gor ... vroče je, pa hrup iz ceste je za ubit user posted image  ... mah, res nam manjka ena sobica user posted image  

nič, grem se mal dela prijet, da bo ura prej tri user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
16.7.2009 9:47:22   
itata
meti: če boste prodajal tvoje stanovanje mi prosim sporočiuser posted image  men je res všeč, pa še moj brat se poroči pa ne vem kakšne ma plane, sigurno pa kakšne imauser posted image user posted image user posted image  pa za nasl teden sporoči kdaj delaš dop, da se vidmo. pa leeeeeeeeep vikend!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.