Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro moj še kar ni popravil motorja, tko, da se še nič nisva ozila. sem pa spet malo podobna človeku, s pobarvanim narastkom in prameni. naša babnica je še kar na počitnicah, včeraj so se šli kopat v Zreče in baje se imajo fullll fajn jo pogrešam, ampak vseeno paše. včeraj zvečer sva šla z mojim gledat Ice age 3, v 3D tehniki in je blo ful fajn. Edino sinhronizacija me moti. IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Misar, hvala uffff... toliko časa brez princese... jaz odkrito povem, da ne bi zdržala naša bejba ni bila še niti eno samo noč od hiše pa pomoje tud dolg ne bo, ker itak ni prilike, tašča je doma, midva itak nikamor ne greva, tako da... Vem pa da bi pasalo se mal odklopit, vsaj zdaj, preden pride... ampak sva midva čist preveč zaščitniška in nora nanjo, da bi jo stran poslala čeprav veva da ji nikjer ne bi blo hudga, sam... naj bo še pri nama, itak bo potem hotla sama stran od bajte na kakšne počitnice k drugi mami ali kam drugam februarka...mal si čudno to napisala, kot da pošljem otroka stran, ke nisem zaščitniška dovolj in kot da je nimam rada. nočem iskat prepira, sam me je pa zbodlo. Pač določenim ljudem zaupam, da bodo dobro poskrbeli za mojo čebelico. Pa tud vse delam v njenem, ne mojem interesu. Če bi pokazala, da ji tam ni več fajn, vem, da sem lahko sigurna, da me bo svakinja takoj poklicala, da pridem po njo. Zaupam, ljudem, katerim dam svojega otroka in tudi čebelici, da je za svojo starost samostojna, kolikor je lahko. ti pač ne bi mogla dat otroka drugim v varstvo, jaz pa svoje ne bi mogla pustit 1 uro v posteljici nesrečne. no ampak imava obe pač svoje videnje vzgoje. Itata...ej mi smo mel ene 14 dni nazaj eno soboto tud 40,2 vročine, ko smo bli na morju. cel dan jo je kuhalo, čist je bila uboga. naslednji dan pa nič več. Pa ni bil zobek, ker nam sam še 5ke manjkajo. mislim, da je bila eno dnevna virozica danes imam pa spet voljo za it mal tečt. grem, uživajte babnice, pa februarka ne preveč zamerit po moje februarka ni tako mislila... je samo čudno zapisala... mi2 sva Vala tudi že pustila v varstu za več dni in se ima prav super... zadnjič se mi je že zgodilo, da mi je bilo hudo, ker ni hotel domov Skratka meni je super, da lahko naši škratje že preživljajo svoje "počitniške dneve" še kje drugje in se imajo super... ne nazadnje tudi nam paše, da se kdaj pa kdaj odlepimo od vsega skupaj in vzamemo ali čas zase ali zamenjamo okolje
|