|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
22.7.2009 8:33:10   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

nujno!!!!!

nam so skenclal apartma in ker mamo dopust drug teden zdej nujno iščemo neko drugo varianto:

a) apartma za 2 odrasla dve frajli in ega 18mesečnika, nujno ob morju max 50eur/dan
b) avtokamp, primeren za našo family, kjer lohk šotor postaviš ob morju, je dost senčke, ni predrago in je urejeno

pliiiiiz, za kakršn koli nasvet, idejo- hvala!!!!

ojoj user posted image user posted image

mi smo bili na krku v kampu glavotok in je res super kamp, z veliko senčke in super plažo....bi bilo pa potrebno tja poklicat će je kaka parcela fraj in jo rezervirat.
drugače pa imaš kar nekaj last minute ponudb na netu, ki so za naslendji teden, vzami si kako urco inmalo pobrskaj po agencijah, ziher kaj najdeš. za apartmaje lahko pogledaj tudi na tej strani:http://www.uniline.hr/hrvaska/apartmaji.php?gclid=CMjOutDY6JsCFQUUzAodgmRKpA se tut še najde kaj fraj. veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
22.7.2009 9:05:11   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

sej ne vem a čem vprašat al ne... lilči kako so ti pa kar skenslal apartma??? nič jasno. ..

sej ga niso čist skenslal. sam vsa leta smo pač kompenziral, včeraj so nas pa poklical in pocvedal, da letos mormo pa plačat... recesija... in je to čist predrago, pa v hrib, pa brez klime... tko da odpade... user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
22.7.2009 9:06:42   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

nujno!!!!!

nam so skenclal apartma in ker mamo dopust drug teden zdej nujno iščemo neko drugo varianto:

a) apartma za 2 odrasla dve frajli in ega 18mesečnika, nujno ob morju max 50eur/dan
b) avtokamp, primeren za našo family, kjer lohk šotor postaviš ob morju, je dost senčke, ni predrago in je urejeno

pliiiiiz, za kakršn koli nasvet, idejo- hvala!!!!

ojoj user posted image user posted image

mi smo bili na krku v kampu glavotok in je res super kamp, z veliko senčke in super plažo....bi bilo pa potrebno tja poklicat će je kaka parcela fraj in jo rezervirat.
drugače pa imaš kar nekaj last minute ponudb na netu, ki so za naslendji teden, vzami si kako urco inmalo pobrskaj po agencijah, ziher kaj najdeš. za apartmaje lahko pogledaj tudi na tej strani:http://www.uniline.hr/hrvaska/apartmaji.php?gclid=CMjOutDY6JsCFQUUzAodgmRKpA se tut še najde kaj fraj. veselo na delouser posted image user posted image

janey, kake so pa cene? nas malo baše, ker smo tok velka family in pol kar nanese...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
22.7.2009 9:11:24   
Janey
lilči v tem kampu maš otroke do 12 let gratis, tako da vaju pride okol 32 eur na dan, apartmaji pa so tut tam okol 50, 60 eur. malo poglej, upam da kaj najdeš.

Neposredna povezava do sporočila: 1304
22.7.2009 14:39:55   
buči
Dan, moja otroka jesta kosilo - sama, oba, ker mali ne pusti blizu krožnika, sem se raje odstranila. Že ure in ure visim na pc, ker urejam slike, sem jih dobila ene 800 iz vrtca, pa vse pregledat, pa uredit, pa naročit. Imajo v dm akcijo, slika po 0,08 evra

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
22.7.2009 16:07:36   
bamby
buči, mi imamo papircev (vi pravite "vzorčki") na tone. Jaz osebno jih sicer nimam, jih imata pa mama in tašča. Zato jih lahko dobim kadar želim. Je pa nekaj: tile papirci so različnih tehnik, zato bi ti jaz težko nekaj izbrala, ker ne vem, kaj tvoja "teta" obvlada. Če boš dala kaj več informacij, pol bomo kaj najdli. Aja, pa do 15. avgusta itak ne bo nič, ker smo vsi na dopustu. Zdaj jaz, pol pa vsi ostali za mano. Potem je spet vprašanje, ali želi kose iz katerih se sestavi prtiček, zavesa, rjuha..., ali želi neko zaključeno figuro, primerno kot sliko.

janey, Jakec je noro užival vidim user posted image user posted image user posted image .

lilči, ojoj, da izveš take ravno pred odhodom user posted image user posted image . A so ti pol v Moravcih skenslal? Jaz letos za Hrvaški Jadran sploh nisem gledala, ker nismo imeli niti namena iti dol. Bi pa rekla, da letos vprašanje koliko imajo sploh gostov, zato bi kakšen apartma za ugodno ceno tudi dobila. Malo poglej po netu, izberi sičas in pošiljaj maile s ponudbo, pa boš vidla kaj in za koliko dnarja bi dobila. Drugače pa res last minute varianta. Pa po moje je apartma ali campiranje cenovno tam tam in v kampu bistveno manj ugodja. Seveda pa kakor komu kaj paše. Želim in upam, da ti uspe kaj najdit.

Mene pa čaka pakiranje in pospravljanje.......

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
22.7.2009 19:18:21   
blaža
Čer!user posted image

Evo Blaž spi, Matija je še pred hišo. lepe slikice ste nalimale user posted image user posted image user posted image .

sem pa rekla, da se moram javit, ki sem Blaža stehtala. Ima natanko 9.700g in to ob 19ih zvečer. Se pravi, da od 12ih mesecev do 17ih ni šel gor niti grama.user posted image . Pa sploh slabo ne zgleda, nasprotno, je lih ta pravi za moje pojme, jutri ga bom še zmerla, ki je kar , pa me zanima kolko cm je zrasel.user posted image

jutri sem fraj, moj tudi in otroka gresta v vrtec, ker imamo generalno. kopalnica je končno končana kar se tiče ploščic. Samo še stene nad keramiko manjkajo, pa bo vse narejeno. Jutri bova zglancala kopalnico, pa celo stanovanje v nulo!!user posted image . Tako, da bom mela pol mir. Še sesalec sem si sposodla od ene moje stranke čez. nončko si ga je takrat kupil za 1700e. Sem ga jaz nažicala, da si ga je kupu.user posted image In sem si ga sposodla, da bom globinsko vse jogije, pa en tepih v otroški sobi, pa še kej se bo našlo.user posted image

drugače smo zdravi. V soboto mamo en piknik, v nedeljo verjetno peljemo otroke k moji mami, da še kej doma nardimo in to je to. naslenji teden pa delam samo v ponedeljek in sem pol cel teden fraj.user posted image user posted image user posted image . ke uživancija. Matija bo šel za par dni k noni v Izolo, pa lahko še mi gremo za kak dan, da se bomo šli kopat.user posted image

Alo se tipkamo.

Februarka, sem te hotla vprašat kolko kg je mela tvoja ta mala, ko si se vstrašla, d ni vse ok.

< Sporočilo je popravil blaža -- 22.7.2009 19:20:10 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
22.7.2009 20:07:53   
Februarka08
Čer.

Evo, tamala je v postli, zdaj še čakamo da zaspi... moj bo šel potem še po tleh pomit pa mal tuš kabino zglancat, ker se jaz ne morm več pripognit, me vse boli in zategujeuser posted image
Blaža, ma tvoj Blaž je pravi maneken vidimuser posted image user posted image jaz sem se ustrašla, ker je mela že skor 10 kg, potem je pa padlo na 9 kg. Saj če bi teža ostala ista, ni panike, ker je pa padlo, sem se pa ustrašla. Če ima Blaž isto, potem je ok, itak zdaj tako migajo, da vse sproti porabijouser posted image

Evo, jaz sem spet mal bušija slikala, pa ga še kle pripopamuser posted image sem šla gledat nazaj mal slikce od 1.user posted image in zdaj buši konkretno prehitevauser posted image kaj šele bouser posted image no ja, samo da je dete zdravo in da bo še nekaj časa notri, bomo že preživeliuser posted image samo ne vem zakaj na slikah manjši izgledauser posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
22.7.2009 20:33:37   
buči
Februarka, kako si lepa! Uživaj, jaz samo še obožujem trebuhe, ker kaj več pa raje ne ...

bamby, teta ne dela npr. ribic. Za zdaj naredi prtičke, zna tudi všiti blago. Mislim, da za zavese še ni, bolj take mahne zadeve, kaj za pod steklo. Jaz sem ji dala črke, pa nekaj motivov za v okvir. Ma vseeno je, kaj bi izbrala, kaj "fensi".

No, ne smem biti predolga, grem na boj v Enki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
23.7.2009 8:08:17   
lillchy123
jutro user posted image

ja, zame nč dobro. sva z našim malčkom spet v drugi plan padla, sej rajš sploh ne pišem, ker je BZ, v glavnem jst mam vsega dost in greva z mulčkom vsaj za par dni na morje. sama.  tko da iščem apartma, po možnosti ob plaži ne preveč folka, za ne preveč evrov. mam jih točno 200, tko da user posted image . ampak glavno, da se Luka mal morskega zraka nadiha, pa noska prepuca, pa da se men tale koža mal nagliha...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
23.7.2009 8:36:56   
itata
lilči: ne si preveč k srcu jemat... tko k maš plan je najboljši. pojdita z lukcem lepo sama za par dni in bo user posted image  kam pa za kolk dnarja pa nimam ideje. poglej na last minute ponudbe.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1311
23.7.2009 8:53:50   
MetiLu
Dan!

Mater je pasje vroče user posted image  sem se med hojo do šihta skor stopila ...

Lilči user posted image   za kakšen apartma pa tud jaz ne vem user posted image  mi smo se letos kar k mojemu fotru priključili v prikolco ...

No, tale delavnik je še kar ok no user posted image  user posted image   Bom preživela user posted image

Itata, se vidimo dones user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
23.7.2009 9:07:53   
MetiLu
Še par naših slikc z morja, jih je še nekaj boljših, samo niso za v javnost user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 23.7.2009 9:08:20 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
23.7.2009 9:38:27   
itata
meti: modeluser posted image  se vidimo popoldne!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
23.7.2009 9:47:18   
Februarka08
Dan.

Lilchy user posted image user posted image user posted image user posted image
Meti, Janez je pravi frajeruser posted image

Mi smo po starem, mala je zunaj na luftu, ostali delajo, jaz se pa trudim počivatuser posted image danes bo fletno, ker mi ne bo treba kuhatuser posted image bom še za včeraj not prinesla, k sem tolk cajta za šporgetom stalauser posted image

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
23.7.2009 11:52:00   
buči
Dan, mi smo že z obiska, zdaj čakam, da naberem energije, da grem perilo obesit - na podstrešje, kjer je svinjsko vroče. Včeraj sem dosegla še eno osebno zmago - perilo je zlikano: vse od predmorja in od dopusta. user posted image

Danes smo se še mi merili: Aljaž 111 cm in 19,6 kg; Tilen: 88 cm in 12,6 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 1316
23.7.2009 11:55:13   
Janey
dan

lilchy upam da kaj najdeš, last minute ponudbe so zelo ugodne, tudi pod 200 eur...malo pobrskaj po netu

meti lušne slikeuser posted image user posted image

jaz bi tut šla še kaj na morje, samo nam itak nebo šlo skozi, pa še dopusta mam še čisto malo....mogoče pa le kak podaljšan vikenduser posted image

sem pa mislila, da bomo šli danes popoldan na bazen, pa moj ni nekaj najbolj za in razmišljam, da bi malega popokala in bi šla kar sama...če je taaaakaaa hica tu, da ni normalno...voda pa te lepo ohladiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
23.7.2009 11:56:10   
Janey
AJA Pa februarka krasen buši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila kar lušteuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
23.7.2009 11:58:13   
buči
Janey, a ste bili vi na Krku v prikolici? Je bila to cena za parcelo ali na osebo na dan?

lilčy: apartmaji Vožič, Sečovlje 42 e / dan (o5/6722014)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
23.7.2009 12:46:27   
Februarka08
Janey in buči, hvalauser posted image
Janey, če so lušti, veš kaj je treba narestuser posted image user posted image

Joj, mene pa spet hormoni dajejo, sem tako slabe volje da ne najdem nobene pozitive danes v tem dnevuuser posted image pa nobenga nimam da bi mu povedala kaj me mučiuser posted image ne vem kako naj mojmu kaj razložim, ker itak ni učinka, tako da... mah, ne bom še tukaj o tem, bom mogla zgleda mal potrpet, da me nehajo teli hormoni mučituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
23.7.2009 12:52:59   
itata
naš ima tud tam nekje okol 12,5 kg in cca 87 cm - to sem ga sama merila in tehtala, tko da ni čiiiiist točnouser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1321
23.7.2009 13:18:59   
lillchy123
naš je pomoje tud tam nekje velik, ma pa okrog 10kg. maneken, ni kej! user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
23.7.2009 13:34:48   
buči
lilčy, si že kaj našla za na morje?

Neposredna povezava do sporočila: 1323
23.7.2009 14:33:35   
itata
okol 15h/15.30 pride pa k meni Jakob na obisk v službouser posted image  mi ga ta stare dva pripeljeta. tko mal za hec, da vidi kaj je služba, ker mi je danes že odkimaval in govori NE DIN DIN.. ker sta mu moja dva kao razložila, da greš v službo, zato da dobiš DIN DIN (dinarčke)... no in on zdej men da noče da grem po din dinuser posted image  mogoče bo tko tud mal lažje sprejel, ko bo videl kje sem. upamuser posted image

aja pozabla povedat! moj otrok je ta teden osvojil prvo 3-zložno besedo PAPIGA!! ej kje jih najdeuser posted image user posted image  pri vseh možnih besedah si on zbere papigo.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
23.7.2009 16:12:24   
mlavla
dan...se me še sploh spomnite..user posted image

tkole pa mi zgledamo..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

se vam še kaj zvečer javim..

pa pogrešammmmmmmmmm vas...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.