|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
12.7.2009 19:48:46   
Februarka08
Dan.

Nas pa danes ni blo skor nič doma, smo bli pri moji sodelavki, da sta se najini dve frajlici igrali in se zabavaliuser posted image očija sta mela svoje delouser posted image sem pa vidla da ni problema s spanjem drugod, je šla lepo Larisa spat v drugo posteljo in ravno tako spala 2.5 ureuser posted image pol je blo pa na vrsti dobro kosilo, še mal igranja zunaj, striženje naše bejbe in domov. Doma pa itak takoj delo, je šel moj kosit travo, še tole se pospravi pa bo spet mir ene 5-6 tednovuser posted image
Princesa se kopa, jaz samo še uspavanko zapojem in je moje delo danes končanouser posted image

Prijeten večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.7.2009 19:56:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

blacky, midva sva tud mislila it včeraj, pol je pa neki pihal, pa v shoping sva morala.... škoda, če si pa premislite, pa javite. kam pa greste gledat avione? Luka je tud čist nor nanje. tle pr nas na nekih deset, petnajst minut letajo. in koj ko ga sliši se začne smejat in ga s prstkom po nebu iskat user posted image  kokrkoli glavno da uživate! user posted image

stipe,sorry za zamudo, pa vseeno VSE NAJBOLJŠE! bomo nazdravli pol kar v paketu še za rojstvo sinčka user posted image

sn, user posted image user posted image user posted image  sožalje.

kakšne maste rokavčke za user posted image ? mi smo kupili neke 1,2,3, pa se mi zdi, kokr da ga ne držijo dost iz vode. se mi zdi, da če ga ne bi držala, da bi se kar potopiluser posted image ker v fredovem obroču pa ni šans, da bi bil. a je možno, da bi mu mogla kupit že dvojko, da mu je enka že premajhna, pa mu zato ni všeč?

grem dej še kej nardit

uživajte v sončkuuuuuuuuuu user posted image

Lillchy
šli smo kar na Brnik... smo malo gledal letala, kako se pripravljajo na let, kako odletijo... je pa gor na terasi vroče, imajo pa en tobogan in neko guncnco in je prav lušno

Zdaj gremo pa čofat in nato spat... jaz pa peglat user posted image

Jutri pa delo... a samo še 5 dni, nato pa gasaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.7.2009 22:50:50   
lillchy123
ooo, blacky, sem vam kar malo fouš, mi mamo še dva tedna do morčija user posted image

midva sva bla v ZOO-ju in uživala 100 na uro user posted image  zdej sem pa gledala talenti v belem in sem čist paf. ma res, ko si enkrat starš in je tvoj otrok na operacijski mizi......  sam pomislim, kaj vse bi šlo lahk narobe, pa še vedno začnem jokat user posted image

nč, se grem dej mal zjokat, če se kteri da, mi pa nej napiše, ktere rokvčke naj gremo kupit

nočko, pa si tipkamo jutri

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.7.2009 7:05:10   
mary_lou
Lilči mi mamo čist navadne rokavčke niti ne vem kera velikost, kupljene v baby centru in čist lepo plava z njimi.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.7.2009 9:30:58   
listek1
dan

mi smo še vedno med živimi. Vmes smo bili na dopustu v Grčiji, kjer smo noro uživali. Mali je bil priden 100/uro, na avionu nobenih problemov, je spal ko polhek. Tam je tudi noro užival, le v vodo ni hotel, je bila premrzla. Prejšnji teden sva imela posvetovalnico in je velik 86cm, pa 13 kg ma. Je pa že pravi mali vražiček ratal. Spančkamo super, mogoče je ene 2x na mesec malo bolj taka noč, ampak ni panike. Načeloma zaspimo nekje med 20h in 20:30 uro in spimo do nekje 8h ali 9h zjutraj. Skratka super se mamo. Velik smo zunaj, če le ni dežja.
Prejšnji vikend sva imela z user posted image  čisto frej vikend in sva šla mal na masaže, kino, pa mal sva šla z motorjem na morje. Ta vikend smo pa mal pranovali Rd od mojega  user posted image  in mojega atija. Skratka ni nam dolgčas.
Jest sem končno spet v službi, malega ima moja mami, s 1.8.09 gre pa spet nazaj v vrtec. Upam, da se mu bo zdaj v 2 mesecih postavil nazaj imunski sistem. In da smo kočali s temi boleznimi.

Sn - iskreno sožalje za tvojega atija.

No pa še nekaj utrinkov iz dopusta in moje tortice čez vikned user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image (prvič v diskotu user posted image )

user posted image (moja nova prijateljica LIna)

user posted image (mami ne bom več user posted image )

user posted image (neki bom ušpiču)

user posted image (če ste vsi za šankom, bom pa še jest user posted image )

user posted image

user posted image

user posted image (je tok fajn rukal, da sem zaspal user posted image )

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.7.2009 9:57:44   
Februarka08
Jutro.

Listek, samo da se mate fajn, predvsem pa, da ste zdraviuser posted image user posted image user posted image superuser posted image in pa super slikceuser posted image

Midve sva dons spale do 8.30user posted image jest sem mal zaspala, ker sem skoz na uro gledala kdaj ˝morm˝ vstat in potem sem nazaj zaspala... tamala je mela dons ponoč namreč ene čudne problemeuser posted image od 4h-6h je kar nekaj jokcala, mal zaspala, spet začela neki mrdatat, skratka, nisem spala tiste 2 uri skoraj nič. Parkrat sem vstala, pa moj tud ene 2x, pol pa ni blo več smisla... dobr da je potem zaspala in je blo mir.
Zdaj je že zunaj na sončku in uživa, dobro da ste se mal razpisale o rokavčkih, jih mormo mi tud kupit. No, saj mi bojo sigurno pomagali v BC.

Lep sončen dan, jaz se morm še zbudit da ga zaživimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.7.2009 10:22:37   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Listek, samo da se mate fajn, predvsem pa, da ste zdraviuser posted image user posted image user posted image superuser posted image in pa super slikceuser posted image

Midve sva dons spale do 8.30user posted image jest sem mal zaspala, ker sem skoz na uro gledala kdaj ˝morm˝ vstat in potem sem nazaj zaspala... tamala je mela dons ponoč namreč ene čudne problemeuser posted image od 4h-6h je kar nekaj jokcala, mal zaspala, spet začela neki mrdatat, skratka, nisem spala tiste 2 uri skoraj nič. Parkrat sem vstala, pa moj tud ene 2x, pol pa ni blo več smisla... dobr da je potem zaspala in je blo mir.
Zdaj je že zunaj na sončku in uživa, dobro da ste se mal razpisale o rokavčkih, jih mormo mi tud kupit. No, saj mi bojo sigurno pomagali v BC.

februarka - potem je pa nekaj bilo dans ponoči, ker mi smo pa začel ob 3h, pado ene 5:30, sem vstala 2x, pol sem ga pa kar pustila. In tudi ne vem kaj mu je blo. Upam, da bo danes kaj boljše. Pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.7.2009 10:28:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

februarka - potem je pa nekaj bilo dans ponoči, ker mi smo pa začel ob 3h, pado ene 5:30, sem vstala 2x, pol sem ga pa kar pustila. In tudi ne vem kaj mu je blo. Upam, da bo danes kaj boljše. Pa dobro jutro user posted image

dobro jutrouser posted image user posted image
jaz tud upam da bo dons kaj boljše...

Joj, jaz se sploh ne spravim k sebiuser posted image spet mi je slabouser posted image halooo? Aja, danes vstopam v 7. mesecuser posted image user posted image user posted image še malouser posted image morm kakšno lepo slikco nardit bušija, pa vam jo prilimamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.7.2009 10:44:16   
srečka nosečka
dan, user posted image

spet nov teden user posted image .

user posted image  vikendi pa tako hitro minejo. Se pa je oćitno začelo spet obdobje lepega vremena, ker pri nas lepo sonček sije.

listek - hvala.
user posted image  za dopust. Kje sta pa bili v Grčiji?
Pa user posted image  da ostane David zdrav.

februarka - pa saj ne morem verjet, še malo pa boš šla v P, to pa tako hitro gre

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.7.2009 10:48:12   
Februarka08
SN, ja res gre kar hitro... še vsaj dobrih 10 tednov, pa bo kriza mimouser posted image uf, kaj bi dala, da bi blo res. No, se bomo trudli da bouser posted image

Grem kaj narest, mogoče pozabim na tole slabo počutjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.7.2009 10:51:10   
srečka nosečka
februarka - kaj Larisa kaj "ve", da bo dobila bratca ali sestrico?
Saj ne vem, če že tako mali kaj razumejo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.7.2009 11:46:24   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dan, user posted image

spet nov teden user posted image .

user posted image  vikendi pa tako hitro minejo. Se pa je oćitno začelo spet obdobje lepega vremena, ker pri nas lepo sonček sije.

listek - hvala.
user posted image  za dopust. Kje sta pa bili v Grčiji?
Pa user posted image  da ostane David zdrav.

februarka - pa saj ne morem verjet, še malo pa boš šla v P, to pa tako hitro gre

SN - bili smo na Kosu, Marmari hotel. Ful lep hotel, samo par stvari nas je motilo, tako, da je šel moj zadnji dan do managerja hotela, ker mu je poču film. Nekje tretji ali četrti dan so nam zgubili spalni žakeljček od Davida. Verjetno so ga čistilke pomotoma vzele, ker je bil v njegovi posteljici, pa še bele barve je bil. Sva to povedala na recepciji, pa so rekli da ga bodo poiskali. Ker ga niso našli, je šel moj lepo vprašat kako se bomo dogovorili (ali nam bojo vrnili denar al kako). No pa se uni teti na recepciji zdelo to precej smešno, zraven tega so nam tisti dan, v sobi obesili umazane brisače nazaj in jih celem dnevu niso prišli zamenjat, čeprav smo to sporočili. Ko je zraven mojega stala še neka gospa je tudi rekla, da ji niso zamenjali brisač, nakar mu jima ta teta na recepciji zabrusi, da se o tem ne smeta pogovarjat med sabo, ker je to prepovedano. Takrat se je pa mojemu utrgal. Mal smo imeli probleov z eno čistilko, ker je potem ko sem jo lepo prosila, če lahko malo manj zbija, ker otrok spi (dopoldanski počitek), me je v grščini napizdila, no pol je šele začela zbijat. Da ne govorim o vodički, ki je bila poden od podna. Sej smo se imeli fajn, sam ta zadn dan je pa una na recepciji stopila na žulj mojmu, da se ne sme pogovarjat z uno gospo. Ta je bla huda. In to naj bi bil hotel s 5 zvezdicami. Ampak mi smo vseeno uživali, se spočili..... Hrana pa fantasična, hotel lepo urejen, čist, bazeni fenomenalni, plaža tudi lepa..... Matr sem se razpisala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.7.2009 12:18:15   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

februarka - kaj Larisa kaj "ve", da bo dobila bratca ali sestrico?
Saj ne vem, če že tako mali kaj razumejo. user posted image

ne vem koliko ona veuser posted image saj ji govorimo da bomo dobili dojenčka, da bo starejša sestrica, pa da se bosta potem skupaj igrala in se božala itd... samo ona si gotovo misli svojeuser posted image ve, da imam user posted image v trebuščku, ga poboža in da lupčkauser posted image to je pa tudi vse... pomoje ji nič ne bo jasno, ko bo prišel na svetuser posted image ampak saj se bosta hitro navadila en na drugegauser posted image

Jaz sem mal nardila po bajti, sem v dnevni igrače pospravla in takoj izgleda 100x lepšeuser posted image pa cunje obesila, 1 se še perejouser posted image ker včeraj ni blo cajta, zdaj pa mal po netu pobrskam in Mg spijem, potem pa počasi za kosilo pripravit.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.7.2009 14:10:55   
MetiLu
Dan!
Mi smo z dopusta user posted image user posted image user posted image  jaz sem v depri, še nisem preklopila nazaj, ful Janeza pogrešam, komaj čakam, da ga grem iskat v varstvo ...

Meli smo se ful ful dobro, kamping je zakon, čoln je še boljši ... !!

Nič, grem naprej travmirat, se sploh ne morem spijaznit, da je že konc dopusta user posted image  user posted image  

pridne bodite

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.7.2009 15:51:11   
bamby
Dan!

listek, super slikce. Kako je David že velik user posted image . No, pa še zdrav naj ostane. Da se pa v hotelu s 5 user posted image  kaj takega dogaja, pa kar ne morem verjet. Mi smo na Samosu doživeli pa to, da si je lastnik hotela zaželel, da bo spal na vrtu svojega hotela in je ukazal popoln mir user posted image . Halooo!!! Kaj pa gosti, ki plačajo bivanje user posted image  No, pa je bil le hotel s 3 user posted image . Se pa ne spomnim ali smo mu dali mir ali ne. Takrat smo bili še precej mlajši, tako da dvomim ..... user posted image .

februarka, a že 7. mesec si nastopila user posted image . Pol bo pa kmalu user posted image  prišel v familijo user posted image .

Mi smo kot ponavadi. Dopoldne smo bili v vrtcu, zdaj se pa odpravljamo dalje na vikend.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.7.2009 20:36:32   
Februarka08
Čer.

Jaz samevam, ima moj kolega v sosednji sobi ker se je mojmu računalnik neki sesul in ga zdaj poizkušata usposobituser posted image user posted image upam da pivo ne bo preveč vplivalo na koncentracijouser posted image user posted image
Sva bila pa danes sama na hitro v šopingu, sem tamali kupla eno oblekco in 2 klobučka, vse -50% in se res splača, pa še to v Kanzu, je blo ful pocen na konc. Pol sem šla pa še jaz zase v šoping in končno dobla 3/4 hlače, sicer so ene ful čudne zelene barveuser posted image samo kaj naj, če ni izbireuser posted image sem mela že fotosešn, bom prilepla slikcouser posted image so pa navadne cunje, nič user posted image in so super raztegljiveuser posted image
Eh, morm do tamale, ne vem zakaj noče zaspat, prej pa tako zaspana da je jojuser posted image

Evo, slikcouser posted image
user posted image

Zdaj pa še mal pobrskam, potem bom pa film gledala, čeprav sem ga že 100x, ampak mi je res lepuser posted image - Duh.
Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.7.2009 7:49:35   
misar
dobro jutro

danes je prav en čuden dan, ker sem se zbudila brez čebelice. je šla včeraj na počitnice k teti. saj se ima super s sestričnama in bratrancem, sam jaz jo pogrešamuser posted image . saj jo bova šla z mojim v sredo mal ogledat, ko bova eno turco z motorjem končno spet usekala. priznam, če nič drugega je pa pasalo včeraj zvečer, ko sva šla z dragim prvič po dveh letih na pozni večerni (ob 21h)sprehod ob Savinjiuser posted image user posted image user posted image , sva prišla domov šele ob 22:30. ma je pasalo, ker je blo ful toplouser posted image . pa naspala sem se, to je tud zlata vrednouser posted image user posted image user posted image . sicer naj bi bla pri teti do petka, sam bomo vidli, če bo zdržala. oziroma, da se popravim, če bom jaz zdržala. največ kar je bila od doma je bila 3 noči pri moji mami.

imam pa velikooo idej kaj vse moram zdaj naredit, kar sicer ne. včeraj sem šla v šoping za modrc, pa še tamali sem valjda v c&a kupila en bodi, ker so znižani na 2.5€.pootem se še slike sortirala, ker jih nisem že odkar sem šla s porodniške. pa stanovanje sem v nulo pospravila, je prav lepo, če je pospravljeno- sem že pozabila kako to zgleda več kot 5 minutkuser posted image user posted image user posted image user posted image ,danes grem pa k frizerju, mam tak narastek, da ni več ničemur podobnouser posted image , pa še seminarsko moram napisat te dni, da bom še mal koristna, ne sam zapravljiva user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka- ful lep trebušček imaš, pa lepe cotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud razmišljam da bi našemu otročku kupila rokavčke, ker ful pi*** v fredovem obroču, pa ima vodo noro rada.

nič grem zda eno alelujo odpet, pol pa počasi se zrihtat za na šiht.

lep dan vsem februarčkom

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.7.2009 8:49:47   
itata
meti: WB... ja je kriza se vklopit v realno življenje nazaj... sej bo
misar: jaz mam tud zmer k mam kak dan al pa popoldne frej en kup idej kaj vse mam za narest, ko drugač ne uspemuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.7.2009 8:52:07   
itata
drugač ima pa jakob vročino. to je pa vse. sicer okol 39 - ampak druzga se pa nič ne dogaja. pa spal je tud kar lepo - nič slabše kot drugače. popoldne imava zdravnika. bomo videli kaj reče. jaz sem v službi - sem imela včeri eno štalo pa sem mogla nujno it danes dop. če bo kriza me bosta mojadva že poklicala. pol bomo pa videli. je možno, da je tudi zaradi zobka - zadnja 4-ak mu ven leze pa ima kar tko modro dlesen. sicer še nikol ni imel vročine zarad zob, tko da bomo videli.

PA MEN TALE CHAT SPODAJ V SLUŽBI NE DELA... KR NEKI...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.7.2009 9:26:38   
Blacky*
dan,

sem v službi, kjer je en kup dela... se mi že meša... pop**** bom

samo pozdravim vas

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.7.2009 9:26:55   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

drugač ima pa jakob vročino. to je pa vse. sicer okol 39 - ampak druzga se pa nič ne dogaja. pa spal je tud kar lepo - nič slabše kot drugače. popoldne imava zdravnika. bomo videli kaj reče. jaz sem v službi - sem imela včeri eno štalo pa sem mogla nujno it danes dop. če bo kriza me bosta mojadva že poklicala. pol bomo pa videli. je možno, da je tudi zaradi zobka - zadnja 4-ak mu ven leze pa ima kar tko modro dlesen. sicer še nikol ni imel vročine zarad zob, tko da bomo videli.

PA MEN TALE CHAT SPODAJ V SLUŽBI NE DELA... KR NEKI...

meni tudi ne user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.7.2009 10:06:41   
Februarka08
Dan.

Danes je bla pa že mal prej budnica, tako da sem maso za palačinke nardila in jih potem spekla za zajtrkuser posted image sem mislila kolk bom tamali ustregla, pa je blo kmal konc akcijeuser posted image eh, pri njej se nikol ne ve...

Meti, vem da je dopusta prehitro konec, upam da boš mela še kakšen dan ali dva frej, da malo pozabiš na vse ostalo...user posted image
Misar, hvalauser posted image uffff... toliko časa brez princese... jaz odkrito povem, da ne bi zdržalauser posted image naša bejba ni bila še niti eno samo noč od hišeuser posted image pa pomoje tud dolg ne bo, ker itak ni prilike, tašča je doma, midva itak nikamor ne greva, tako da... user posted image Vem pa da bi pasalo se mal odklopit, vsaj zdaj, preden user posted image pride... ampak sva midva čist preveč zaščitniška in nora nanjo, da bi jo stran poslalauser posted image čeprav veva da ji nikjer ne bi blo hudga, sam... naj bo še pri nama, itak bo potem hotla sama stran od bajte na kakšne počitnice k drugi mami ali kam drugamuser posted image
Blacky, ne preveč delat... mal zamiž (če se dauser posted image )
Itata, upam da vročina čimprej pade... mogoče je pa res samo od zobkovuser posted image user posted image

Pridem še kej naokol... lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.7.2009 10:10:26   
itata
sej sploh ne vem če mu je kaj konkretnega. apetit ima kar normalen, tud tečen ni pretirano, spal je ok... nimam pojma. sam bogi je tko za pogledat k se mu že na 1 km vidi, da ni ta prav. ne vem

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.7.2009 14:26:19   
srečka nosečka
dan,

zunaj je vroče kot 100 user posted image . Me je skoraj kap zadela, ko sem šetala po mestu. user posted image
Sem šla v lekarno po eno mini, mini kremico za Lano. Ima na nogici nek čuden flekec oz. izpuščaj od nekega pika, pa nama je P to kremico napisala.  Tubica je takšna minuaturna, cena pa katastrofa - 18€. user posted image  Lepo služijo z našimo otroci. user posted image  Narkičem, alkoholikom in podobnim pa vse gratis. user posted image

Komaj čakam, da bo konec šihta in gremo na kopališče, no, Lana in oči sta že tam. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 14.7.2009 14:28:46 >

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.7.2009 15:05:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

sej sploh ne vem če mu je kaj konkretnega. apetit ima kar normalen, tud tečen ni pretirano, spal je ok... nimam pojma. sam bogi je tko za pogledat k se mu že na 1 km vidi, da ni ta prav. ne vem

user posted image

upam, da sta fajn zrihtala pri P, pa da je vročina že minila

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.