listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dan, spet nov teden . vikendi pa tako hitro minejo. Se pa je oćitno začelo spet obdobje lepega vremena, ker pri nas lepo sonček sije. listek - hvala. za dopust. Kje sta pa bili v Grčiji? Pa da ostane David zdrav. februarka - pa saj ne morem verjet, še malo pa boš šla v P, to pa tako hitro gre SN - bili smo na Kosu, Marmari hotel. Ful lep hotel, samo par stvari nas je motilo, tako, da je šel moj zadnji dan do managerja hotela, ker mu je poču film. Nekje tretji ali četrti dan so nam zgubili spalni žakeljček od Davida. Verjetno so ga čistilke pomotoma vzele, ker je bil v njegovi posteljici, pa še bele barve je bil. Sva to povedala na recepciji, pa so rekli da ga bodo poiskali. Ker ga niso našli, je šel moj lepo vprašat kako se bomo dogovorili (ali nam bojo vrnili denar al kako). No pa se uni teti na recepciji zdelo to precej smešno, zraven tega so nam tisti dan, v sobi obesili umazane brisače nazaj in jih celem dnevu niso prišli zamenjat, čeprav smo to sporočili. Ko je zraven mojega stala še neka gospa je tudi rekla, da ji niso zamenjali brisač, nakar mu jima ta teta na recepciji zabrusi, da se o tem ne smeta pogovarjat med sabo, ker je to prepovedano. Takrat se je pa mojemu utrgal. Mal smo imeli probleov z eno čistilko, ker je potem ko sem jo lepo prosila, če lahko malo manj zbija, ker otrok spi (dopoldanski počitek), me je v grščini napizdila, no pol je šele začela zbijat. Da ne govorim o vodički, ki je bila poden od podna. Sej smo se imeli fajn, sam ta zadn dan je pa una na recepciji stopila na žulj mojmu, da se ne sme pogovarjat z uno gospo. Ta je bla huda. In to naj bi bil hotel s 5 zvezdicami. Ampak mi smo vseeno uživali, se spočili..... Hrana pa fantasična, hotel lepo urejen, čist, bazeni fenomenalni, plaža tudi lepa..... Matr sem se razpisala
|