Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:12:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100% ma nisem glih ziher zate, ti si mi še najbolj sumljiva Jaz se spomnim, da sva pojedla 2, za 6 pa ne veva, očitno je bil cviček močen Ma mi smo imeli eno, pa Pina je mela eno, pol sem pa na koncu mize še ene štiri vidla, da so jih meli, ma ne vem kdo. Ja sej vem zakaj sem ti sumljiva. Ne povedat. Kok plačaš ja očitno se vama ne splača prijatle vabit, ko pol vedno poravnata še kej zraven.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:21:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100% ma nisem glih ziher zate, ti si mi še najbolj sumljiva Jaz se spomnim, da sva pojedla 2, za 6 pa ne veva, očitno je bil cviček močen Ma mi smo imeli eno, pa Pina je mela eno, pol sem pa na koncu mize še ene štiri vidla, da so jih meli, ma ne vem kdo. Ja sej vem zakaj sem ti sumljiva. Ne povedat. mi nismo meli solate, ker ne jemo paradižnika. dolenjka tisto zeleno pa črno naj vama tekne. en žluk pa ruknite še za naju. jaz pa dam zdej ano končno spat in pol ruknem eno pivce za živce, ker gor nisem prov nič pila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:23:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Mi smo tut ŽE s piknika Smo pometal, skupi z Ella familly, kot vedno Sta se moška od naju nalezla No, sej smo bili ob 19h že doma Tamala je že odplavala svojo rundo in zaspala kot polhek brez dudice Stipe je pa po vsem cvičku mal lakote srečal in bo nekaj prigriznil, men ni treba, k sem se zasladila ko Res je bilo super luštno, mi smo definitivno za ponovitev, samo 1 pripombo imava - a je kdo videl, kdaj sva midva 8 solat pojedla Zdaj veste, zakaj ste nekateri tako poceni jedli 8 solat!!! Midva sva mela eno, ma sva jo plačala, 100% ma nisem glih ziher zate, ti si mi še najbolj sumljiva Jaz se spomnim, da sva pojedla 2, za 6 pa ne veva, očitno je bil cviček močen Ma mi smo imeli eno, pa Pina je mela eno, pol sem pa na koncu mize še ene štiri vidla, da so jih meli, ma ne vem kdo. Ja sej vem zakaj sem ti sumljiva. Ne povedat. mi nismo meli solate, ker ne jemo paradižnika. dolenjka tisto zeleno pa črno naj vama tekne. en žluk pa ruknite še za naju. jaz pa dam zdej ano končno spat in pol ruknem eno pivce za živce, ker gor nisem prov nič pila a veš da sem tut jaz ko sem že pojedla šele ugotovila, da nisem nič pila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:26:13
|
|
|
|
blaža
|
Joj Pina točno vi sploh niste meli solate, ki je ne jeste, mi smo jo meli pa dolenjka dve in pol jih ostane še 5.? pina sem te klicala na gsm, poglej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:30:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža, a je lopatka za pecivo tvoja Pri naju je spravljena, Stipe bo pridno pekel in se jo učil uporabljati, ko se pa vidimo, ti jo pa vrne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:31:22
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem se že jaz ustrašla za solato, pa sem mojga izrecno o njej vprašala v avtu sta najine 2 tud 100% plačani še hvalila sva jo na poti domov, ker je blo res vse okusno Evo, jaz sem sama, tamala ma pa še zdaj pevske vaje v postli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:31:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, a je lopatka za pecivo tvoja Pri naju je spravljena, Stipe bo pridno pekel in se jo učil uporabljati, ko se pa vidimo, ti jo pa vrne ups, moja je
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:34:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, a je lopatka za pecivo tvoja Pri naju je spravljena, Stipe bo pridno pekel in se jo učil uporabljati, ko se pa vidimo, ti jo pa vrne ne ni moja, mislilm, da je od Februarke, ma nisem sigurna, sej se bo lastnica že javla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:35:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, a je lopatka za pecivo tvoja Pri naju je spravljena, Stipe bo pridno pekel in se jo učil uporabljati, ko se pa vidimo, ti jo pa vrne ups, moja je Ti si res zgubljena, še protvanj si praznila da bi pecivo pri nas pustila, pol si pa še protvanj in je Stipe za tabo letel OK, pol bomo pa tvojo lopatko mal uporabljal, da se Stipe kaj nauči, pa ti jo vrnemo ko se vidimo Ne ne, sej se hecam, imam dost lopatk doma, sam ne vem če bo tvoj znal pečt zamorce z jajci brez lopatke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:36:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem se že jaz ustrašla za solato, pa sem mojga izrecno o njej vprašala v avtu sta najine 2 tud 100% plačani še hvalila sva jo na poti domov, ker je blo res vse okusno Evo, jaz sem sama, tamala ma pa še zdaj pevske vaje v postli To pa vem, da je vaš vse plačal, ker sem bila priča osebno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:38:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža, a je lopatka za pecivo tvoja Pri naju je spravljena, Stipe bo pridno pekel in se jo učil uporabljati, ko se pa vidimo, ti jo pa vrne ups, moja je Ti si res zgubljena, še protvanj si praznila da bi pecivo pri nas pustila, pol si pa še protvanj in je Stipe za tabo letel OK, pol bomo pa tvojo lopatko mal uporabljal, da se Stipe kaj nauči, pa ti jo vrnemo ko se vidimo Ne ne, sej se hecam, imam dost lopatk doma, sam ne vem če bo tvoj znal pečt zamorce z jajci brez lopatke ma res sem zgubljena ne, takrat sem samo še avto vidla, ker me je že ful začel trebuh bolet in nisem na nič drugega več mislila zdaj je že bolje Stipe naj kar pridno vadi, moj še nikol ni nič speku in ne verjamem da bo kaj kmalu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:38:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem se že jaz ustrašla za solato, pa sem mojga izrecno o njej vprašala v avtu sta najine 2 tud 100% plačani še hvalila sva jo na poti domov, ker je blo res vse okusno Evo, jaz sem sama, tamala ma pa še zdaj pevske vaje v postli To pa vem, da je vaš vse plačal, ker sem bila priča osebno itak, špijun
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:39:58
|
|
|
|
blaža
|
Evo moj mi je zdej še račun pokazal. solatka je bla 1e. zdej sem pa sigurna 10005, da jo je plačal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:40:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo moj mi je zdej še račun pokazal. solatka je bla 1e. zdej sem pa sigurna 10005, da jo je plačal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:41:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo moj mi je zdej še račun pokazal. solatka je bla 1e. zdej sem pa sigurna 10005, da jo je plačal No, če imate pa račun, pol vam pa verjamemo OK, a čmo nehat s temi solatami Mi2 zaradi 6 EUR ne bova pogorela, mi je že žal da sem omenila Dejte raj slike naloudat gor
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:43:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Saj res, slike morm še fotiča prej najdt grem v boj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:43:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo moj mi je zdej še račun pokazal. solatka je bla 1e. zdej sem pa sigurna 10005, da jo je plačal No, če imate pa račun, pol vam pa verjamemo OK, a čmo nehat s temi solatami Mi2 zaradi 6 EUR ne bova pogorela, mi je že žal da sem omenila Dejte raj slike naloudat gor No sej prav, da mi verjameš, če ne ti ga še skeniram. Ok bo dovolj zelenjave.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:46:01
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Mi smo tudi že doma. Smo se pa tudi mi imeli super in nam je bilo res všeč. Sem se pa tudi jaz najedla kot mali pujsek, hrana je bila super, pa pecivo tudi, ste se res potrudile. Dolenjka mi smo prvi šli, ampak sem tudi jaz vse plačala. Je teta kar pred mano vse črtala, kar sem plačala, tako, da so se verjetno zmotili, ker ne razumem zakaj bi vama računala 8 salat. Sem pa plačala tudi nekaj pijače, tako, da upam, da niste še kaj našega plačali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:47:29
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz moram preverit pri svojem če je plačal solate... rekla sem mu kaj smo imeli.... lahko je do blagajne pozabil... imeli smo pa dve... če sta naši vrnemo, nakažemo ali damo, ko se vidimo na tržnici... je možna menjava za ledenko ... hec... samo da pride iz sobe, ker pri nas še ne spimo... danes je kar nekaj... samo dretje... sem že čist adijo... mah
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:48:19
|
|
|
|
mala_pikica
|
Ok, vidim, da je že konec debate o hrani , jaz bi tudi slikice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:49:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dober večer! Mi smo tudi že doma. Smo se pa tudi mi imeli super in nam je bilo res všeč. Sem se pa tudi jaz najedla kot mali pujsek, hrana je bila super, pa pecivo tudi, ste se res potrudile. Dolenjka mi smo prvi šli, ampak sem tudi jaz vse plačala. Je teta kar pred mano vse črtala, kar sem plačala, tako, da so se verjetno zmotili, ker ne razumem zakaj bi vama računala 8 salat. Sem pa plačala tudi nekaj pijače, tako, da upam, da niste še kaj našega plačali Vedno bolj ugotavljam, da je sine za šankom pozabil mal črtat ko ste plačevali ampak kot sem že rekla POZABITE NA PARADAJZ, PAPRIKO in ČEBULCO pa rajš kako slikco gor dajte, če ste se že brez mene skupinsko slikali Pijača je bila pa poceni - 4 EUR po familiji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:49:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Jaz mam nekaj slikic, ne vem a naj jih kle gor pripopam, itak ma tiste najlepše Stipe, ker je res ful slikal če bosta lahko, bi mi jih poslala na mail
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:53:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz mam nekaj slikic, ne vem a naj jih kle gor pripopam, itak ma tiste najlepše Stipe, ker je res ful slikal če bosta lahko, bi mi jih poslala na mail oblubm da še letos Se reživa Ladotu pa Zrnecu, ta 2 sta res pr **** n jena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:53:18
|
|
|
|
mala_pikica
|
Do kdaj pa ste še bili vi tam? A je še kdo prišel potem?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.5.2009 20:53:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz jih zdaj nekaj shranjujem, da jih kle gor nalimam, ampak bo baje trajalo 20 min
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?